- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Aktív témák
-
Balage76
senior tag
válasz
BekkNekker #27785 üzenetére
Az SSD működéséhez kell ez a szabad terület. Kb 10%-ot érdemes szabadon hagyni. Ezt megteheted úgy is, hogy például a Win telepítésnél eleve kisebb particiót csinálsz, mint a teljes szabad terület. A másik megoldás a mellékelt programok használata, ezekben az "over provisioning" menüpontot keresd, ott lehet megadni a szabadon maradó területet.
A 90 GB-ból 8-9-et vegyél le és akkor nyugodtan teljesen tele is írhatod a windowsban használható tárterületed.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Csak annyit tennék hozzá BiP hsz-ához, hogy a gyártók is gondolnak erre és pár GB helyet eleve erre a célra tartogatnak /10-15%/, ezt sem láthatod soha!
-
BiP
nagyúr
válasz
Ha semmiképp sem szeretnéd látni, egyszerűen kisebb partíciót csinálj, a maradékot pedig hagyd üresen.
A wear leveling tudja használni a particionálatlan területet. -
vbbb
őstag
válasz
BekkNekker #27426 üzenetére
Gondolom ezzel meglehet: CrystalDiskmark
Mögelőztek...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BekkNekker #27426 üzenetére
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
BekkNekker #27214 üzenetére
hardverker
-
apro
senior tag
válasz
BekkNekker #27209 üzenetére
Hali
Az ipon-al vigyázz fölég garancia érvényesítés, és ha nem személyesen veszed,én ott csak akkor vásárolnék ha ott a boltban még fizetéskor kicsomagolnám az árút és átnézném tüzetesen nem e sérült, 2 termékkel(alaplap ASUS.és ram.) már megjártam velük igaz neten rendeltem és a gari. érvényesítés az egy KATASZTRÓFA. -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
BekkNekker #27209 üzenetére
Szia,nekem semmi problémám nem volt vele mióta megvan,sem a régi firmware el,sem az újjal.Kicsit én is féltem,de kellemeset csalódtam.Pedig a "hírhedt" marvell sata vezérlőm van.
ui:
azt sem árt nézni ki írja azokat a félelmetes kékhalál infókat,mennyire ért hozzá stb
akit ismerek mindenkinek hibátlan -
válasz
BekkNekker #27052 üzenetére
Samsungok is jók nekem is most egy 470-es van végre beüzemelve. Sata2-3 között kb szinte semmit sem fogsz észrevenni.
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest