- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Maximum1
őstag
válasz
Tomics #36438 üzenetére
"Bios frissítve..." ott a baj, nem ehhez a procihoz való a bios, valszeg az egész vezérlést átállította.
Előbb elsiklottam felette., a többire azért figyelj. -
Maximum1
őstag
válasz
Tomics #36452 üzenetére
asrock h61m/u3s3 ha sata 3-ra kötöd nem fogja látni a bios csak a boot menüben fogod látni.
A miértjét kérdezd meg az asmediátol, van amúgy frissítés.
Még az lehet hogy a biosban amikor turkáltál az egered bezavart és elállított valamit, nem vibrált egy kicsit?
Ilyenkor dugd át egy másik usb-be az megoldja, általában gémer egerekkel szokott baj lenni.
Sata 2 viszont kéne látni a biosnak.Volt ilyen lapom+ssd-m, nálam minden rendben volt.
-
válasz
Tomics #36446 üzenetére
Ahogy előttem is írták, azzal azt éred el, hogy nem fogja visszaküldeni a webshop és nem kell a futárszolgálat meg egyéb járulékos költségeket kifizetned(mert ha náluk is megy az SSD, akkor nem cserélik ki, viszont ez esetben minden felmerülő költség Téged terhel)...
Ha másik gépben sem megy, ugyanezeket a tüneteket produkálja (és nem rackben, lehet, hogy az nyírta ki amúgy, mert az ilyen 2-3 ezres rack-ek begyújtásra ideálisak, másra nem), akkor jó eséllyel kicserélik. Ha ez megtörténne, akkor az új SSD-t nehogy megint rack-be tedd be...
-
oz82
senior tag
válasz
Tomics #36446 üzenetére
Szia!
Hát, ha egy másik gépben jó, akkor az alaplapodat add oda a futárnak hogy vigye az Asrocknak vissza
Egyébként fura, nekem is asrock (2. konfing) lapom van, és mióta az SSD (OCZ AGI 3) van benn, a postolás sokkal tovább tart, és úgy veszem észre mintha 2x futna neki néha. De amúgy hasít.
-
-
válasz
Tomics #36439 üzenetére
Ellenőrizd a FW-t az Agility 3-on(2.15 a legújabb, ha nem ez lenne rajta, akkor kötelező frissíteni [link]) illetve a Rack-et felejtsd el egy ideig, "hagyományosan", azaz direktbe kösd az alaplap megfelelő portjára a SSD-t.
Ezenkívül a helyes BIOS beállítás is fontos, itt a deszkád beállítása is szerepel, olvasd el: [link] -
Tomics
addikt
válasz
Tomics #36438 üzenetére
Találtam nem egy ilyen postot, szóval nem csak én küzdök ezzel...most megpróbálom az itt leírtakat, kihúzom éjjelre és pár óra múlva újra próbálkozok...nagyon idegesítő
sata2-es usb rackban mennie kellene, ha jó nem? Esetleg ha átdugom más gépbe, amiben csak sata2 ott észlelnie kéne a biosnak?
Félek ha visszaküldöm gariba akkor nekik (ipon) jó lesz. Mert nem utazgatnék feleslegesen, ha van ingyen garanciafutár.
-
oz82
senior tag
válasz
Tomics #36338 üzenetére
Szia!
hasonló cipőbe jártam mint te, múlt héten vettem ugyan azt ami neked jön, régi több sebből vérző win 7 emet klónoztam át. Ez sztem segít ha nem akarsz telepítgetni: logout cikk , van benne link valahol kpl magyal leírással
Macrium Reflect Free vel csináltam, pofon egyszerű. Nincsenek fagyások, stabil.Ha beüzemeled, lsz dobj eredményeket, csak viszonyításképp. Nekem is Asrock lapom van (2. konfig), Asmedia SATA 3 vezérlővel (az asrock féle driverrel - de gondolkodok hogy az asmediáét feldobom)
-
LK
addikt
válasz
Tomics #36338 üzenetére
Adok egy megfizethetetlen tippet: Nálam nem ment image-ből illetve egy lépésben sem a win áttelepítés,csak Paragonnal,és utána is kékhalálokat dobott a rendszer. Kb. 3napja frissítettem az alaplap (Asrock U3S3) Biosát a legfrissebbre,és lám nincs kékhalál. Meggyőződésem,hogy most már hiba nélkül menne a Macriummal is. Hidd el,több hajszálad megmarad így
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
Tomics #36338 üzenetére
Ha nem egy raktar melyerol elobanyaszott korabbi kiadast kapsz kezhez, akkor valoszinuleg a legujabb firmware lesz rajta. Ha megis, akkor viszont kellene frissitened. Sot, en meg az ASRock alaplap BIOS-at is a leheto legfrissebbre varazsolnam. Es az ASMedia legujabb driveret alkalmaznam.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Metal topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged