- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
LordDarkness
aktív tag
válasz
Tibiajax #8207 üzenetére
Úgyis hó végén veszek ha veszek addig átgondolom, honnan szerzek. Végülis melyik adat a legfontosabb egy ssdnek írás vagy olvasási sebesség? Olvasom hogy van valami ahci driver ami az amdnél nem műkszik pár embernek akkor azt ne is tegyem majd fel? Meg még mire érdemes figyelni?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Tibiajax #6046 üzenetére
de most hogy jött ide a 425-ös? neked 125-ösöd volt, legalábbis ezt írtad.
btw aki megveszi a 4magos procit is szereti bizonygatni de hogy az kell neki miközben csak netezik és játszik a gépen. vagy hogy kell neki a hd 5850 a 19 colos TFT-hez.
én a mindennapi használatban általános dolgok egész sorával tesztelem az SSD-ket (ezek igazából nem tesztelések, szal nem benchmarkolgatok hanem stopperórázás), és tudom, hogy mit mértem. ráadásul a jmicront használtam is az intel után ~2 hétig, itt a topikban írtam róla egy könyvnyi hozzászólást.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Tibiajax #6032 üzenetére
Én használtam egy darabig Jmicron JMF602-es SSD-t és annál tényleg érezhetően gyorsabb az X25-V, de ez kb. ilyen szintű dolog volt, hogy a boot 30 mp helyett 35 mp, TF2 indulás/pályabetöltés 70 mp helyett 80 mp, stb.
Viszont ez még a régi Jmicron, ez nem tartozik a "normális" SSD kategóriába.Az újabbak között már nincs érzésre különbség.
A HDD-SSD váltás érződik, de SSD-SSD váltás már nem legalábbis a jelenleg kapható "mainstream"-ek között. Micront és Sandforce-ot még nem teszteltem. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Tibiajax #5318 üzenetére
Kéne nézned valami olyannal is, ami mutatja az olvasási sebesség görbét (HDTune, HDTach, stb) Az a gyanúm, hogy nagyon ingadozni fog a sebessége, ezért lassabb összességében.
Ezt pedig a telepítésnél rákerült file-ok okozzák. Én úgy "egyenesítettem ki" a gorbéjét, hogy lementettem Image-be és visszaírtam rá. Totál egyenes lett utána.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Death Stranding (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Samsung SmartTag2 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest