- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
paramparya #16183 üzenetére
Szerintem ő megbízható, s ha külföldről rendelsz, akkor sem lesz jobb garid. 28 900-ért szerintem megéri!
-
AtHoS
nagyúr
válasz
paramparya #16170 üzenetére
Olvastam, hogy a Crucial most a menő, de ugye nemigen lehet egyszerűen beszerezni itthonról.
Külföldről meg garos, bármikor elromolhat dolgot még nem vásároltam és bevallom kicsit ódzkodom is tőle. Valahogy a hazai beszerzés közelebb áll hozzám.
-
AirBooms
addikt
válasz
Rendeltem én is, igaz csak CD-ket, DVD-ket. Viszont két-három hétnél előbb még nem volt itt a cucc. Amúgy teljesen korrekt.
-
gg72
veterán
válasz
paramparya #16173 üzenetére
Én sem számítottam rá, hogy UPS-szel küldik, nem is kértem, aztán mégis így jött.
-
gg72
veterán
válasz
paramparya #16171 üzenetére
Nyugodtan rendelhetsz az amazonról, a garis ügyintézésük is példamutató, ha gyorspostával jön a csomag (én fél éve egy asztali BD-játszót rendeltem tőlük Angliából), az UPS-szel már másnap itt van.
Viszont ha sima postai úton jön, akkor bizony beletelik 7-10 napba, amíg ideér a csomag, sőt nekem már volt olyan is, ami soha nem érkezett meg, viszont azt is pótolták.
-
paramparya
őstag
válasz
Már a checkout-nál tartok, szállítással valahogy 96.39 font lett, de a citibank drága devizaeladási árán is 29000 lenne, és kedden postázzák, de még onnan 7-10 nap, mire megérkezik.
Bulizok rá egyet, és meglátom -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
paramparya #16163 üzenetére
Queue Depth. Hogy egyszerre hány műveletet csináltasson az SSD-vel.
-
AirBooms
addikt
válasz
paramparya #16161 üzenetére
Ilyet hol látsz?
-
AirBooms
addikt
válasz
paramparya #16159 üzenetére
Tőle. Én úgy tudtam, hogy van neki éppen 64 GB-s. 28,9K volt, igaz, mivel közel lakom, elmentem érte.
-
jeni
félisten
válasz
paramparya #16151 üzenetére
eleve a gari gond ha bedöglik és ráadásként soká van vége a licitálásnak
-
AirBooms
addikt
válasz
Ne már! Május elsején jár le a licitje!
Itt a PH apróban is találsz ilyet, olcsóbban kijössz. Akitől én vettem, ő is hirdet most is, s teljesen megbízható. Gyártói gari van rá.boogie84: Szerintem az Intelnek még nem jöttek ki az új generációs SSD-i. De keress rá.
-
boogie84
veterán
válasz
Garis problémát egyet olvastam itt (igaz h nemrég kezdtem foglalkozni vele). Az Kingston volt ,ha jól emléxem.
(#16150) AirBooms: Intelnek is van SATA3as SSD-je? Mo.-on kapható? (na nem mintha elégedetlen lennék az X25-el
)
-
boogie84
veterán
válasz
paramparya #16148 üzenetére
Igénynek megfelelően a kapacitás természetesen más lehet...
Javaslom a SSD beüzemelése a gyakorlatban! kötelező olvasmányt. -
boogie84
veterán
válasz
paramparya #16144 üzenetére
Nincs összehasonlítási alapom, de én nem csalódtam ezekben az adatokban. Ahhoz képest h az adatlapján vagy itt azt írják h 70MB... ahhoz képest többet tud.
Nálam ég és föld a különbség. Rendszer vinyókét pedig nem a szekvenciális írást kell nézni. Tulajdonképp azt szinte nem is használod. Csak javasolni tudom.
#16145) radi8tor1: Úgy láttam h azt tesztelték 6G-n is. Csak azért gyorsabb szekvenciális írás olvasásnál.
-
jeni
félisten
válasz
paramparya #16136 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- 1 Tb-os NVME-k
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged