Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Xiaomi 12T - egytucat
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Formaster #47944 üzenetére
Szerintem meg újabb, modernebb alaplappal nem az SSD gyorsul, hanem minden, tehát az egész rendszer.
Az általad tapasztalt gyorsaságot nem csak az SSD-nek köszönheted, hanem az új alaplapban rejtőző modernebb technikának, ami az egész rendszer használatára kihat.
Beállításokról meg annyit, hogy egy csillivilli új lapban ha nem jól van alignálva az SSD ( ugye ez is beállítás), vagy nincs TRIM, akkor hiába olyan új az az alaplap, mégis lassabb lesz az SSD, és a rendszer is.Az én tapasztalatom meg az, hogy mindegy, hogy hozza e az SSD a ráírt eredményeket, azok csak tesztadatok, szekvenciális értékek, amiket úgysem használ ki szinte senki.
No meg ez: LINKVertex 2 -es SSD-nél a lap: [link]
Nálam meg: [link]
Szóval sok különbséget nem éreztem ,amit igen, az is a gyorsabb processzornak ( 4 mag) , és magának az alaplapnak volt köszönhető, de a lemezműveletekkel összefüggő feladatoknál, mint írtam is nem tapasztaltam különbséget.
Mindig is mondom, hogy a gyors elérési idő, és a 4K eredmények számítanak csak igazán, és ez majd minden SSD-nél, és majd minden alaplapban ugyanaz, ezért ugyanazt is érezni.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest