- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
Magánvélemény.
Szerintem igenis van értelme rögzíteni az SSD-t, még akkor is, ha "nemhurcigálós" gépben használod. Egyrészt már attól is elmozdulhat, hogy picit meglököd az asztalt (és ez nem biztos hogy használ neki: kábelcsatlakozások stb.), másrészt ha fél-egy év múlva mégis mozgatni fogod a géped, van rá esély hogy szimplán elfelejted, hogy nincs lecsavarozva az SSD.
Nekem nincs ilyen gondom: a házamhoz eleve adtad egy csomó 2.5 colos beépítő-keretet. De ha nem lenne, akkor vagy vennék (ahogy nézem, még mindig 1K alatt van az ára, az meg nem hiszem hogy földhöz vág bárkit is, elvégre maga az SSD sem olcsó sport...
), vagy - ha mindenképp 10 fillér elköltése nélkül szeretném megúszni - két csavarral odafogatnám valamelyik 3.5 colos meghajtóhely egyik oldalához: a semminél valszeg az is jobb... De egy kis kreativitással szerintem házilag is barkácsolható valamilyen távtartó-szerűség, a háztartásban fellelhető anyagokból...
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Google Pixel topik
- Hardcore café
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Magisk
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- WD Red 3TB NAS HDD (WD30EFRX, CMR) 98% kondíció
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 db WD Purple 4TB SATA HDD (100/100% hibátlan állapot, HD Sentinel képekkel)
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), vagy - ha mindenképp 10 fillér elköltése nélkül szeretném megúszni - két csavarral odafogatnám valamelyik 3.5 colos meghajtóhely egyik oldalához: a semminél valszeg az is jobb... De egy kis kreativitással szerintem házilag is barkácsolható valamilyen távtartó-szerűség, a háztartásban fellelhető anyagokból...