- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Aktív témák
-
spettya
csendes tag
Sziasztok
Pár hete vettem egy ADATA S596 Turbo (AS596TB-64GM-C) SSD-t. A gépemre Win7 x64 lett telepítve, A BIOS-ban AHCI mód bekapcsolva.
Első gyanús dolog az volt, hogy a windows élményindex mindig kékhalált dobott, amikor a lemezteljesítmény teszthez ért. Gondoltam ez még nem is lenne gond, viszont majdnem minden alvó állapotból való visszatéréskor is meghal a rendszer. Az SSD "beragad" - ezt valahogy úgy kell érteni, hogy a rajta lévő led ettől kezdve folyamatosan világít - még RESET után is és utána már az indítóképetnyőn, ahol az eszközöket ismerné fel a rendszer, ott sem megy tovább. Nem ismeri fel az SSD-t, csak kikapcsolás-bekapcsolás után!
További rendszerkonfig:
alaplap: MSI H55M-ED55
processzor: Core i3 540 (3,06 GHz)
memória: 2x2GB 1600 MHzTudnátok ajánlani valami tesztprogramot, amivel le tudom teszteni az SSD-t ilyen jellegű hibára? vagy ne törődjek vele és küldjem rögtön vissza garanciával?!
Csak attól félek, hogy megpróbálnak majd lerázni, hogy hát "a windows élményindex az nem egy olyan tesztprogram..." vagy hasonló.Az alaplapon próbáltam BIOS-t frissíteni, nem segített. Az SSD-n is néztem a Firmware-t, de a legújabb van rajta... A SATA kábelt kicseréltem, de az sem segített.
Egy havernak pont ugyan ilyen SSD-je van és nála minden tökéletes. Belepróbáltuk a gépébe az enyémet is és ott is előjött a probléma.Kérlek adjatok tanácsot, hogy mivel tudom letesztelni az SSD-t illetve mit mondjak a boltnak, hogy mi a baja az eszköznek.
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Gyúrósok ide!
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- Villanyszerelés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest