Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian Saint
csendes újonc
bunq
"annyiban más mint a prepaid, hogy itt nem neked kell feltölteni, hanem automatikusan leszedi az összeget a hozzákapcsolt számláró"Nem találom az appban, hogy hol lehet hozzákkapcsolni a travel card-hoz számlát
csak feltöltést látok, kártyásat és utalástÉn úgy értelmezem ezt, hogy akinek free számlája van, annak, mielőtt hitelkártyának használja, fel kell töltenie a megfelelő összeggel és azt zárolják (ez egyáltalán nem biztos, hogy így van...
-
Brian Saint
csendes újonc
válasz
szabi__memo #949 üzenetére
de nincs törvény erre?
valami miatt csak szükséges ez... -
Brian Saint
csendes újonc
válasz
Fandango #945 üzenetére
azt hiszem, hogy ugyanazok vonatkoznak minden cégre
ezzel védik magukata revo engedi és majd, ha a pénzmosási limit fölé megy valaki, akkor kéri, a bunq meg az elején és innentől sima (sztem ez a jobb, nem kell lesni, mikor fagy be a szla)
úgy tudom ez egy igazi bank
ha itthon bemész egy bank fiókba, mindent elkérnek azonnal, nem? (ráadásul minden alkalommal) -
Brian Saint
csendes újonc
válasz
Brian Saint #936 üzenetére
Revolut EUR szlarol feltöltve nem volt költség, 3-4 óra alatt megtörtént.
Az bunq app-ban már helyből kérnek adóazonosító jelet és valami bizonylatot a fizetésről, pénzhezjutásról.
-
Brian Saint
csendes újonc
Igen erre én is kíváncsi vagyok, meg is rendetem.
Egy credit mastercard-ot küldenek.
A travel card csomagban nincs havi költség, csak egyszeri kártyarendelésleírásukban:
"Top up with credit or debit card.: Up to €500/month free. Then 0.5% for EU cards, 2.5% for non-EU cards"
Ennek ellenére az első feltöltésnél 15 eurora leszedett 0.8 euro-t"Top up with iDEAL, Sofort or Bank Transfer: Free"
Van valami deal a bunq és a transferwise között, ezt még nem értem, hogy mi (a topup résznél nincs ott a TW)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest