- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
Üdv,
Érdeklődnék, hogy van-e valamelyik digitális banknál olyan szolgáltatás ami lehetővé teszi közös számla nyitását, avagy egy fiók közös elérését, lehetőleg azonos hozzáféréssel stb.
Köszönöm
-
freelanced
addikt
Üdv!
Tudtok esetleg olyan szolgáltatóról akinél lehet csinálni cseh bankszámlát? A lényeg az lenne, hogy cseh bankszámláról érkező utalás ne nemzetközinek számítson, tehát ne 4-5 nap legyen az átfutási ideje, hanem rövidebb.Tudtok ilyenről esetleg?
Köszönöm! -
freelanced
addikt
válasz
freelanced #1417 üzenetére
Valaki esetleg használ Transferwise-t ilyen célra, aki be tud avatni?
-
freelanced
addikt
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen módon javasolt feltölteni a Bunq kártyát (Euro) és a Monzo kártyát ( csak font).Ahogy nézem a Bunq még tud Apple Walletből tölteni de a Monzonál nem láttam ilyet.
Mit javasoltok, hogy érdemes Euroba és Fontba váltanom a pénzem aztán átküldenem a különböző számlákra?
Köszönöm!
-
freelanced
addikt
Valaki esetleg tud segíteni a Monzoban, aki kint él esetleg? Hátha van itt olyan.
-
freelanced
addikt
Egyrészt zavart, hogy nincs banking license, se semmilyen bebiztosítás, de ha jól tudom, javítsatok ki ha tévedek, ez nem olyan rég változott, és már náluk is van valamilyen biztosíték.
Amikor én néztem még nem nagyon lehetett kapcsolatba lépni velük. A Facebook és a Twitter számomra nem elegendő és zavart, hogy letiltották azokat akik ott reklamáltak. Persze van aki Cryptovalutával kereskedik meg mókol, ott érthető, de voltak olyanok is akiknél semmi ilyesmi nem történt. De még akkor is ha emiatt írtak inkább válaszoltak volna nekik mintsem letörlik és letiltják őket.
Sokszor csak ígérgetnek Twitteren és Facebookon de ahogy olvastam sokszor csúsznak vagy el sem készülnek azzal amit hirdetnek. (pl. Apple Pay)
Lényegében próbálnak minél több embert "behúzni" de közben azokkal nem igazán foglalkoznak aki már ott van. Pedig lassacskán ideje lenne több hangsúlyt fektetni a meglévő ügyfelekre.
Volt egy két cikk arról, ahogy a munkaerővel bánnak illetve amilyen módon megy az interjú stb.
Ne értsen félre senki, nem gondolom, hogy sok másik cégnél ne lenne ez, de ( lehet, hogy csak én) túl sok ilyen cikkbe futottam bele mostanában ahhoz, hogy jó szájízzel regisztráljak hozzájuk. Aztán majd meglátjuk mit hoz a jövő.
-
freelanced
addikt
A Monzo jó lenne, engem egészen meggyőztek, csak nem tudom, hogy működne-e rendesen mivel nincs itthon. De ha nem kell bejelentett cím akkor végül is működhet.
Bár az a baj nem bejelentett címem sincs.
Te akkor, hogy intézted el, hogy megkapd?
Engem sok más is taszít a Revolut esetén de ez személyes "hülyeség" biztos a többi sem tökéletes.
A Bunq Travel Card itthon is használható vásárlásra egyébként vagy ,hogy van ez?
A Monese-ről mit lehet tudni? Ők egy kisebb cég viszonylag, ugye?Köszönöm!
-
freelanced
addikt
Köszönöm a választ!
Lehet, hogy csak azok amiket én próbáltam a Bunq-nál nincsenek, pl Premium stb.A többit megnézem, köszönöm!
pomk
Sok olyan funkció van ami az itthoni bankoknál nem elérhető, ezeket szeretném pótolni, illetve vélhetően ha találok olyat aminek az elemzés része is jól működik akkor erről intézném a bevásárlást stb. -
freelanced
addikt
válasz
UberMutant #1342 üzenetére
Rephrase: Melyik online bank érhető el a Revolut-on kívül itthon? Ahogy néztem a Bunq illetve az N26 sem regisztrálható.
-
freelanced
addikt
Üdv!
Érdeklődnék, hogy elérhető itthon a Revoluton kívül valamelyik online "bank"?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest