- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
freelanced #2237 üzenetére
Tudtommal egyelőre csak eurós számlával kínálnak ilyet.
-
KTU
addikt
válasz
freelanced #1596 üzenetére
Revolut, TransferWise, ezeknél általában helyi IBAN van.
Amit szeretnél csak akkor működik, ha Cseh regisztrációd van.Legalább is Magyarországon így működik, nincs olyan ismerősöm akinek Cseh regisztrációja lenne.
Kérdezz rá a topikokban.
Jobb ötletem nincs.Amúgy Csehországban milyen gyorsak a napközbeni utalások?
-
freelanced
addikt
válasz
freelanced #1417 üzenetére
Valaki esetleg használ Transferwise-t ilyen célra, aki be tud avatni?
-
Oliverda
félisten
válasz
freelanced #1415 üzenetére
Revolutos átutalással.
-
válasz
freelanced #1363 üzenetére
UKba is csak sok év alatt jutott el, pedig az azért kicsit nagyobb piac mint a magyar.
Jó nekik az eurozóna.
-
pomk
őstag
válasz
freelanced #1361 üzenetére
Ha jól emlékszem alkalmazáson keresztül, nem telefonszámon.
-
kukac7
tag
válasz
freelanced #1363 üzenetére
persze, n26, kb. sohanapjan.
majd ha idehaza lesz euro, akkor talan.btw miert nem probalod ki a revot? mit veszitesz vele?
-
törölt tag
válasz
freelanced #1353 üzenetére
"A Bunq Travel Card itthon is használható vásárlásra egyébként vagy ,hogy van ez?"
Igen és Apple Pay is van. A hátránya, hogy Euro-ra váltasz feltöltéskor és vissza forintra fizetéskor és ez a jó árfolyam mellett sem feltétlenül éri meg.
Amúgy nekem eddig megbízhatósan működik.Van saját topikja is: https://mobilarena.hu/tema/bunq_travel_card/friss.html
-
pomk
őstag
válasz
freelanced #1359 üzenetére
Telefonszám nem szükséges, én magyar számmal regisztráltam. Viszont egy 2 mondatos angol nyelvű szelfi videót fel kell majd tölteni a regisztrációhoz.
Az angol cím sajnos szükséges. -
pomk
őstag
válasz
freelanced #1355 üzenetére
Monzo: van Londonban élő ismerős, oda kértem a kártyát. Ő elküldte nekem postán majd itthon megcsináltam a regisztrációt.
Revolut
Banking license => Revolut fórumban pont írta valaki, hogy talán Lengyelországban már van nekik. Bár ettől mi nem leszünk boldogabbak.Kapcsolat => Support a többségnek kiválóan és gyorsan működik. Van lehetőség automata segítség kérésre és "live agent"-el is tudsz beszélni. Képben vannak, gyorsan reagálnak.
Hirdetés => Ez nyílván téma függő, de pl. ApplePay már régóta elérhető náluk.
Szerintem jobb a helyzet, mint ahogyan gondolod. Érdemes átolvasni a dedikált Revolut fórumot.
-
KTU
addikt
válasz
freelanced #1353 üzenetére
"Engem sok más is taszít a Revolut esetén de ez személyes "hülyeség" biztos a többi sem tökéletes."
Ez alatt mit értesz?
-
pomk
őstag
válasz
freelanced #1351 üzenetére
Monzo esetleg? Amennyire belemélyedtem profibb mint a Revolut. Viszont ehhez kell UK cím ahova kiküldik a fizikai kártyát. Ha jól rémlik, nem szükséges bejelentett UK lakcím hozzá. Legalábbis nekem nem kellett anno.Szerk.: A monzo nekem sokkal szimpatikusabb mint a Revolut. Ez nyílván szubjektív, de a kommunikációs stílus, frissítések, vizualizáció, stb. sokkal szimpatikusabb. Ami nyílván egy bank választás témát nem kéne hogy eldöntsön, de ha mindkettő "nagyjából" ugyanazt nyújtja, akkor már hadd válasszam azt amelyik jobban tetszik.
Ha elérhető lenne náluk a tipikus banki szolgáltatások (csoportos beszedés, állandó utalás, fizetés utalás, stb.) már rég elengedtem volna a magyar bankszektort.
-
pomk
őstag
válasz
freelanced #1346 üzenetére
Elemzés funkciója Revolutnak szerintem egész jó.
-
pomk
őstag
válasz
freelanced #1343 üzenetére
Mit értünk online bank alatt? 🙂 Mire keresel bankot?
Ha hétköznapi banki funkciókat keresel (fizetés utalás, csoportos beszédes, stb.), akkor a külföldi online bankok nem biztos hogy jók neked. A magyar Gránit Bank is annak hirdeti magát. Esetleg nézd meg őket is mit tudnak neked nyújtani? -
KTU
addikt
válasz
freelanced #1343 üzenetére
A bunq még fél éve ment,
TansferWise, magyar nyelven írhatsz és a beszélhetsz is az üfsz.-al.
Monese, EUR és GBP számla, 1 - 1 db virtuális és 1 - 1 db fizikai kártya -
UberMutant
őstag
válasz
freelanced #1341 üzenetére
persze
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest