- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ACE-
addikt
válasz
sajtos365 #2338 üzenetére
Tesztelve, tök jól működik, köszi az ötletet. Sosem értettem ezt a "kényelmi díjat". Tulajdonképpen én teszek nekik szívességet hogy nem az apróval kell szarakodniuk, meg cetlit kiadnia az automatának, és még plusz pénzt kérnek el... Ráadásul többet is fizetek mert már az autónál elindítom a parkolást és nem cammogok még el az automatához, keresgélem az aprót, stb. én csodálkozom hogy egyáltalán van még, aki az automatát használja...
-
agroman
aktív tag
válasz
sajtos365 #2016 üzenetére
eleg reg jelentkeztem be es most pedig vmifele security kodot kerne az ellenorzo sms kod utan..mivel ilyet nem kaptam, az elfelejtett kodra kattintottam, az meg a robothoz kuldott aki kerdezett csomo szemelyes adatot, majd azt kerte, hogy adjam meg mikor nyitottam a szamlat naluk ev/ho/nap pontossaggal..
azt irtam hogy olyan reg volt ogy mar nem emlekszem (akkor meg moneybookersnek hivtak oket) . aztan atdobott volna egy elo supportosnak, de nem volt senki. majd ma jott egy email, amiben ismet kerik ezt az adatot (reg datuma).
mi ez? es miert szivatnak?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest