- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
őstag
válasz
pictigjis #2222 üzenetére
de persze ez is ott van, szóval lehet, azzal, hogy délutánig húztam, már lecsúsztam az ingyenpénzről :/
9. The Organizer will not announce the Participants who shall receive the Bonus. We recommend monitoring of your ZEN account.
11. The Organizer will not be obliged to pay the Bonus after the Contest Period or after achieving 2000 Participants who meet the requirements of the Promotional Action and make a Transaction. -
pictigjis
őstag
válasz
pictigjis #2221 üzenetére
na most, de már nem pár perc az átfutás...
ez is oda van mondjuk írva, hogy elvileg kiírják, ha véget ér az akció:
Information about possible early termination of the Promotional Campaign will be posted on the website www.zen.com/special-mission. -
Fifi
őstag
válasz
pictigjis #2210 üzenetére
Ez alapján a ZEN IBAN-ból kinyertem a szükséges adatokat.
Revolut nagyon ellenkezett, hogy ez így biztos jó-e, de kemény voltam és határozott.Most várom, hogy megjelenjen a ZEN számlán az 1 GBP.
Meg is érkezett.Wise-om még nincs, nem volt szükség rá.
-
Fifi
őstag
válasz
pictigjis #2207 üzenetére
Aki keresné, azt itt találja.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest