- Mobil flották
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
-
Pali1119
tag
"Aztan a csaj szinte nem ert semmihez, ami egy urturistatol meg nem elvarhato, de o elvileg egy kepzett urhajos."
Bullock mérnök, viszont most jár először az űrben. Clooney karaktere a veterán űrhajós.
"Amikor elengedi a clooney-t, az mitol kezd el sodrodni/tavolodni, mikor sulytalansag van es nem lokte meg semmi? "
Ennek megfejtésére bemásolom egy filmes oldalról ez egyik kommentelő válaszát, sztem érthető megfogalmazás, ha erre gondoltál:
"A világűrben a testek egyenes vonalú egyenletes mozgást végeznek, mivel nincs légellenállás és súrlódás ami csökkentené a kezdősebességüket, az állandó marad míg egy azonos erejű ellenhatás meg nem állítja (Newton 3. törvénye, hatás-ellenhatás)). Clooney nagyobb sebességgel száguldott Bullock felé, mikor elkapta még maradt a kezdeti energiából, így ő nem tudott akkora ellenhatást kifejteni ami megállította volna. Ha visszarántja, a kábel ami fogta a lábát, elvált volna az állomástól, ezért engedte el a hevedert Clooney."
[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
Integra
titán
most fhd-ban néztem végre és a film feléledt, tényleg felturbózták és így feltűnik pár olyan dolog, ami eddig nem
és ahogy néztem, az ütött szöget a fejemben, hogy ebben a minőségben ez a film simán megállja ma is a helyét, mert annyira patent az egész. ok, a frizurák, meg a számítógépek árulkodóak, de ha ezeket lecserélnénk, komolyan nem tűnne fel, hogy 79-es film. és nem zavart, hogy a számítógépek is dobozok voltak meg ledek, engem kezd már egy picit zavarni a mindig minden filmben átlátszó, hologramos számítógép ábrázolás.. tudom, hogy ez a trend, de ettől még zavar, nem érzem, hogy valódi....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
spammer
veterán
Én is tegnap láttam, tényleg aranyos kis film, de az időutazás téma nagy bukta benne. Persze tudom, hogy csak "kiegészítő", csak arra szolgál, hogy a film üzenetét eljuttassa/bemutassa, csak hát nálam levont az élvezeti értékből. Plusz szerintem kicsit hosszú volt, a vége felé már kicsit túlzottan erőltetett (és szájbarágós). De legalább valami újdonság a témában.
About Time SPOILER
Azért kíváncsi volnék, hogy a nézők közül hányan varrták volna le a szöszi csajt (mikor az beinvitálta a lakásba), miközben Rachel otthon várja. Mert hát egy menet után vissza lehetett volna menni az időben, így meg sem történt volna.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
jjeahh
nagyúr
-
-
dokee78
félisten
-
aizen92
addikt
PTSD szerintem.Poszttraumatikus stressz szindróma. Tudjuk hogy a világégéskor az angolszász csapatok a koncentrációs táborok látványa miatt, vagy vietnám, korea, és még sorolhatnánk a konfliktusokat ahol kicsit kicseszte az idegrendszerüket a katonáknak.
Ja és most ilvasom hogy folyamatosan összetűzésbe/fegyveres harcba esett a helyi erőkkel, rendőrséggel csomó társát megsebesítették. Szóval nem teljesen harc nélkül bujdosott tovább
Amúgy érdekes cikk. Köszi hoffman_[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Huma
addikt
Majd még gondolkodom rajta milyen jó filmek vannak amiket érdemes megnézni. Most pihentetnem kell az agyamat.
(#33748) Tibiajax:
Ő már megtért és elismerte hogy az én ízlésem az etalon. Nem akarod követni a példáját?Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
Addig pihentettem az agysejtjeimet amíg elaludtak. Nem jut eszembe semmi.
Gondoltam megnézem az imdb listám, de nem tok belépni mert elfelejtettem a jelszavam.Egy azért eszembe jutott. Felhőatlasz
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
Ó, testvér, merre visz az utad?
Donnie Darko
Halálsoron
A remény rabjai
A tökéletes trükk
Nem vénnek való vidék
V mint vérbosszú
Fekete hattyú
Blöff
In Bruges
Ádám almáiAz uccsó skandináv. Nem annyira ismert, de szerintem baromi jó film.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
Már láttam. Tetszett. Elég kretén lett a magyar címe, de ezen már nem lepődök meg.
(#33807) Laraxior:
Kösz a tippet, de inkább kihagyom asszem. Nem az én műfajom.(#33831) cyberkind:
Jaj hagyjuk már ezt a valós sztorit. Tudod mi igaz abból a filmből. Kb a szereplők nevei.
Ettől függetlenül jó volt. Mint ahogy a paranormal is az. Összehasonlítani pedig kár őket mivel két teljesen különböző stílust képviselnek. Annak ellenére hogy mindkettő szellemes/démonos.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
eeXaa
addikt
1. A végkifejlet tekintetében nem volt jelentősége, mivel rövid időn belül lefejezték mindkét top főnököt, vagyis mindenki aki a rendőrség kötelékében van csak kispályás végrehajtó.
2.Teljesen csendben kellett elintézni a dolgot, hogy még csak véletlenül se derülhessen ki, hogy ki tette, ezért nem mehettek át az amcsik csak Toro.[ Módosította: radi8tor ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Igen sokan élnek kint USA-ban a topik lakók közül ugye? (főleg azok akik beszéltek már róla) Tekintve hogy máshol még nem megy a mozikban.
Amúgy engem nem igazán érdekel a dolog, csak megjegyeztem. Arról meg a duma amiről csak akartak, az illetékesek meg majd intézkednek ha valami nem okés.
Live-Die-Respawn
-
emiki6
veterán
Ha zavart jól tetted, a film utolsó perceiben mászunk csak ki az aurájából.
Nah, igen, ahogy spammer is mondja történet az nem sok van, ami meg igen, az is értelmetlen..."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Horgász topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen SSD-t vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest