Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
-
Man on a Ledge
Jobb volt mint amilyenre számítottam. Az első kb 1 óra annyira izgalmas volt hogy inkább két részletben néztem meg. A végére viszont egész jó lett szerintem szóval érdemes lehet megnézni.
6/10et megér. -
spammer
veterán
-
Typhoon47
senior tag
Lockout.
1/10atya. úr. isten. egy igazi retek! óvakodjatok tőle!
-
Jazz
veterán
Lost Highway
Nem mai darab ez a pszichothriller, de akinek kimaradt ez a Lynch film, bírja a szürreális alkotásokat, érdemes ezt a remek filmet is megnéznie. Te is elveszel.
-
törölt tag
-
Huma
addikt
Látta itt valaki az Exam-ot?
Érdekes embereket szedtek össze benne. A fehérben tökre magamra ismertem.
Most utólag visszagondolva, még jobban tetszik a film. Igaz, hogy vannak benne ellentmondások és néhol túlságosan kiszámítható, de még így is kiemelkedő filmnek számít. -
The Sting
Ez eddig kimaradt de örülök hogy sikerült pótolni.
Az alap történet nagyon jó szerintem de a kidolgozás kicsit lassúnak tűnt számomra. Nem tudom pontosan mi hiányzott de néha unalmasnak éreztem egy egy jelenetet.
Ettől eltekintve szvsz egy jó film érdemes megnézni.
Kicsit talán hasonló mint az Óceán filmek csak ez 73-as kivitelben. -
Huma
addikt
Lehet betámadom Anthony Hopkinst.
Az Ösztön, Fracture nézőlistán van. Bár már láttam őket régebben, de anno tetszettek.
A Szégyenfolt című filmje milyen? Mintha láttam volna régebben, de nem vagyok benne biztos. -
törölt tag
Beautiful Boy ha már lövöldözés.
-
Huma
addikt
Úristen! Ez a srác megérdemelne vagy egy év kényszermunkát valami elmaradott országban. Ott talán embert nevelnének belőle.
(#1475) spammer:
Az a "baj" a sörrel, hogy másfél litert általában nem iszik meg egyszerre senki. Folyamatosan adagolva meg nem valami ütős.
(#1476) Vasinger!:
Értem én. Injekciós tűvel közvetlenül az agyba.
Viccet félretéve van néhány tippem mire gondolhatsz.Misztikus filmet valaki?
[ Módosította: koxx ]
-
Vasinger!
nagyúr
Jó, túloztam, de a lényeget érteni, hogy nem drága márkás üveges sört vesz a magyar, meg ilyen olyan prémium szeszes italt, hanem ami olcsó és be lehet tőle rúgni...
Amúgy meg 1 dl vodkától is be lehet rúgni mint állat, csak jó helyen kell bejuttatni a szervezetbe, de ezt nem ecsetelném, ha lehet...spammer:
Valóban ilyenek a házibulik Amcsiban, bár ami azt illeti én is voltam már olyanban Mo.-on, hogy kb. 10 emberrel indult aztán szállingóztak be az emberkék, akikről csak annyit lehetett tudni, hogy valakinek az ismerősei, a host meg nem hívta meg őt, így lettünk kb. 20-30-an végére a felét alig ismertük, vagy csak látásból

De a vége ennek a bulinak is hasonló lett, mint a filmben, eléggé nagy károk lettek és a tetőről ugráltak a medencében itt is egy szál lepedőben, de persze a ház nem égett le

És sok zárt ajtó is volt a buli során...

-
spammer
veterán
válasz
Vasinger!
üzenetére
Extended cut-ot láttam vagy mi volt az, voltak benne csajok, de az, hogy 1-1 pillanatra mutatják őket, ahogy egy szál ciciben úsznak a medencében... Hát annyira azért nem dobtam el magam tőle.
Nekem kicsit több duma, történet stb. kellett volna, mert nekem ez kb. egy hosszú "videóklipp" volt egy buliról, ami a végén durván el lett túlozva.
A szerelmi szál meg egy "kötelező" elem a legtöbb filmben, pláne egy ilyenben, de igazán sokat nem tett hozzá, inkább csak belerakták, hogy legyen valami más is a bulizáson kívül.Amúgy irigylem is az amcsi házibulikat, ha tényleg olyanok, mint a filmekben, hogy boldog boldogtalan bemegy a házakba, 50-100 ember vedel mint az örült, és senki nem aggódik, hogy le lesz bombázva minden, vagy éppen ellopják a fél házat

---
(#1473) Huma: én fiatalabb (
) koromban bírtam a piát, de már régóta jófiú vagyok sportolok stb. stb.. hidd el, 3-tól már simán be tudnék rúgni
Persze olyan valakinek aki minden hétvégén lebombázza magát, annak már semmi a 3 sör. 
--
(#1474) rt06: Képek alapján igazi sült gyökér a gyerek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rt06
veterán
-
Huma
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
Három sörtől nemigazán lehet berúgni.
Más:
Még mindig nem találtam jó horrorfilmet. De most már nem is azt szeretnék nézni hanem valami misztikusat. Nem tud valaki ilyet ajánlani?
A tegnap megnézett Exam is misztikus kategóriában futott, de semmi misztikus nem volt benne. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Az a baj, hogy nem nagyon tudok visszavágni spoiler nélkül, úgyhogy figyelem, SPOILER:
Korszakalkotónak azért mondanám, mert 1 kameraállásos film nem volt még buli filmből, csak rendes operatőrös fajta.
Másrészt, az elején, egészen a közepéig teljesen jól, normálisan mutatja be, hogy milyen is egy nagy házibuli Amerikában, mert ott valóban ilyen, persze ez magyaroknak fura lehet, mert itt kb. annyiból áll hogy max 10 ember berúg 30 db 100 Ft-os sörtől azt jólvan és ez a házibuli.
Még hogy nem mutatnak sokat a csajokból.... annyi hamvas mellett látni benne mint még eddig semelyik filmben, lehet hogy nem jó verziót néztél ami ki van cenzúrázva.
Ha az ember beleéli a főszereplő helyzetébe magát, én pedig beleéltem mert én is hasonló típus vagyok mint Thomas, végigizgultam a film minden részét, hogy ne süljön el valami rosszul, aztán ugye a végén jön a hideg zuhany, hogy hoppá, leég az egész ház, az tényleg kicsit abszurd volt, meg a lángszórós is.
Amúgy azt meg kikérem, hogy nem történik benne semmi. Végigmegy benne egy szerelmi vonal is a szöszi csajjal, a 3 főszereplőnek teljesen eltérő jelleme van, mindhárman teljesen máshogy reagálnak a helyzetekre.
Nem csak bulizás az egész, amikor berepül a kocsi a medencébe, vagy csajjal szobára mennek, különböző ilyen-olyan jelentek, azért igencsak feldobják.
Persze a film nagyrészt így is a bulijelenetek alkotják ahol a tánc+pia megy, de hát ez adja meg a hangulatát.
-
spammer
veterán
válasz
Vasinger!
üzenetére
Korszakalkotó?

"Nem csak az a hagyományos bulizunk és kész tömegfilm"

Kb. semmi nem történik azon kívül, hogy a tömeg bulizik meg lezúznak mindent. Mondjuk ha így nézzük, akkor tényleg nem hagyományos, mert azért a többi filmnek legalább 3 oldalnál hosszabb a forgatókönyve.
Jó csajok még oké lenne, de még azokból sem mutatnak sokat. A sztori meg éppen annyi, hogy még "filmnek" lehessen nevezni (erős túlzással).
Ezt a filmet szerintem inkább a készítők évezhették (buli forgatás) és még pénzt is kaptak érte, ők jól jártak. Én már nem annyira

Csak hogy legyen ellenvélemény is

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
littlelion21
üzenetére
neked pedig egy személyes dá dá a részemről, vedd úgy
-
littlelion21
addikt
Public Enemies [2009]
Embert próbáló volt egy s3ggel végigülni; unalmas, semmitmondó és minden egyéni stílust nélkülöző szürkeség. Kihívás lesz bármelyik momentumára emlékezni, már akár holnap is.
A Miami Vice óta Mann-ben egyre kevesebb a bizodalmam, a Jack Sparrow szerepében elhülyült Depp meg egyre kevésbé meggyőző. Az hogy Bale szerepelt a filmben, az erős túlzás, inkább csak lekamerázták, ha már ott volt. És ha már megemlítettem: ezt a HD-kamerás ökörséget nem tudom miért nyomatja annyira Mann, továbbra sem értem, hogy epic gengszterfilmnek miért kell úgy kinéznie mint egy béna home-videonak.40%
-
pohár
félisten
-
kovsol
titán
válasz
üzenetére
Igazából szerintem édes mind1 hány éves volt a néző, nem az volt a hülye aki elment a moziba, hanem aki lövöldözött. És szerintem tökre mind1, hogy hány éves az áldozat, mert ez egy értelmetlen halál és független az áldozat korától.
Kerékbe törés, vagy karóba húzást vissza kellene vezetni és kipróbálni az ilyen elkövetőkön. -
Integra
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
sajnos nem, tele van minden külföldi média is ezzel.
-
-
Vasinger!
nagyúr
Ez a film korszakalkotó, nem láttam még ilyen stílusú filmet. Nem csak az a hagyományos bulizunk és kész tömegfilm, hanem tényég valóságosan mutatja be az eseményeket, élethűek a szereplők reagálása a történésekre. Persze van benne pár túlzás, főleg a végén kezd abszurddá válni az egész, de aki szereti a bulikat és szereti a jó nőket (meg a jó pasikat, bár ehhez nincs ízlésem
) annak muszáj megnéznie, lehetőleg társaságban.Összességében: jó zenék, jó csajok, jó elképzelés, jó megvalósítás, a sztori viszont csak közepes.
10/9
-
Integra
titán
-
F34R
nagyúr
Kikerült a Rec 3 Genesis BR aki zombie kedvelő , főleg rt06-nak ajánlom..
-
spammer
veterán
-
törölt tag
-
Zoli1222
addikt
Ennyit az ámérikáról: ten-shot-dead-at-batman-film-premiere
-
Zoli1222
addikt
válasz
leslieke
üzenetére
Na izibe megnéztem a trélert. Valóban nem lesz itt semmi mars. Így viszont felfogható 1 teljesen új filmnek. Fogjuk rá. Most már ez is nagyon várós! Jessica Biel és Kate Beckinsale!
Javítom magam. Ők az Istennők! Már csak miattuk is megnézem. 
(#1438) atike: jaja! Mind a kettő bekezdésedre. Akkor majdnem ide lehetne sorolni az Unknown-t is.
És ha már itt tartunk, akkor elmondanám, h tetszett. Liam Neeson-ban ismételten nem csalódtam. Ajánlom mindenkinek!
-
atike
nagyúr
válasz
Zoli1222
üzenetére
Kihagyhatatlan karakter...

Szerintem a lényeg az volt, hogy az agy buzerálásval előjövő emlékek hatására ébred rá a főhős, hogy ő egy titkosügynök valójában. Mármint hogy ez az első számú lényeg.
És ezt az alapelvet viszi az új film. A másodvonalas lényeg a marsi szál. És mivel ez nem lesz benne az újban, ezért tekintek én inkább különálló filmként az újra... 
-
atike
nagyúr
Total Recall (Recall
). Igen, lesz:
-
atike
nagyúr
-
atike
nagyúr
-
Jojo5
őstag
Layer Cake - Torta
BDRip\HundubCraig gengszternek és bondnak is nagyon jó!

A film maga nagyon jó, hajaz a london boulevard-ra a vége miatt, vagyis fordítva mert ez előbb készült
7,5/10
-
gyuromoj
veterán
Righteous Kill
1080pSajnos eléggé kiszámítható volt a film. Két nagy öreg még mindig korrekt. Carla Gugino pedig bomba.
6/10
-
gyuromoj
veterán
Intouchables
1080pEz most nagyon betalált. Elejétől a végéig lekötött, egyszer se jutott eszembe hogy mikor lesz már vége. Zseniális volt az egész. Plusz pont hogy megtörtént eseményt dolgoz fel, az ilyen filmek nálam eleve tuti befutók. François Cluzet pedig kiköpött Dustin Hoffman.
Ennek a filmnek helye van a HDD-men, később simán előveszem még pár újranézésre, szigorúan csak eredeti nyelven.10/10
-
Huma
addikt
Köszönöm a tippeket és a linkeket!
Végül gyorsba megnéztem az Exam-ot.
Elég jó film, csak kár hogy túlságosan kiszámítható. A két legfontosabb momentumot már a film felénél sejtettem. Persze azért rengeteg olyan fordulat van benne amit nem lehet előrelátni.
-
gyuromoj
veterán
2 Coelhos
1080pÉrdekes képi világgal megoldott film. Olyan mint Guy Ritchie filmjei. Mindig összefügg minden. Kellemes meglepetés volt a vége.
7/10
-
TESCO-Zsömle
titán
Robocop.
Pipa. Még mindig jó. Basil Poledouris a király.

-
-
Devid_81
félisten
Project X (A buli elszabadul)
Nos tegnap este idot szakitottam ra. (Extended)
Aminek nagyon orultem, semmi koze a masnaposokhoz.
Valahol a cool-tura es a kaland fergek kornyeken kell keresni a megfelelojet.
Nem vagyok egy nagy bulizos, de itt atjott az a feeling ami egy jo buliban benne lehet.
En azt mondom nem az a sokszor nezos, de egyszer mindenkeppen megeri!7/10
-
Huma
addikt
válasz
leslieke
üzenetére
Jó ötlet.
Ezt már látta valaki? A betolakodó
-
kovsol
titán
Sokkal jobb volt mint amire számítottam. Szerintem az egyik legjobb ilyen tinis film amit mostanában láttam.
7,8/10 -
littlelion21
addikt
A nap híre (eddig). Ez tényleg a haggyukmá' kategória.
-
Huma
addikt
Kicsit társalgok a kedvenc szereplőimmel. Aztán megyek vissza az általam teremtett világba.

Nem tud valaki egy jó horrort? Olyat amitől lefosom a bokám? Múltkor keresgéltem, de nem találtam semmi jót.
Nem valami agyatlan hentelés, zombiparádé vagy ilyesmi kellene, hanem olyan ami tényleg félelmetes. Valami nyomasztó, sötét hangulatú film.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A szerelmi szál meg egy "kötelező" elem a legtöbb filmben, pláne egy ilyenben, de igazán sokat nem tett hozzá, inkább csak belerakták, hogy legyen valami más is a bulizáson kívül.