Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Tibiajax
üzenetére
voltam egy magyarhoni házban, ismerősnél. olyan rendszere van, hogy nem hiszed el.. én nem láttam soha életemben ennél jobb képet és hallottam hangot. döbbenet. durva évek alatt rakta így össze, cserélt mindent mindennel.. elképesztő.. ok, van is aprópénze hozzá.

állítólag a szakik között az övé az egyik referencia rendszer az országban. -
Tibiajax
nagyúr
nemcsak a szubok.. azok a nautilusok a classékkal meghajtva elég masszívak.. a kábelezés többe kerül kb mint az én egész rendszerem. azok a szutyok transparent kígyók hátul sokszázezres kategóriák csak
mocskos szép rendszer, alig bírom elhinni, h egy magánemberé, inkább tünik egy highend-es cég prezentációs szobájának -
raczger
őstag
Tegnap én is megnézhettem végre a Prometheust (imax3d, 10. sor legközepe, legjobb helyen
).9/10
Spoiler
Olvastam néhány véleményt még itt a topikban, sokaknak az nem tetszett, az okozott csalódás, ami engem pont megfogott benne. Mi is sokat beszélgettünk utána még a filmről, nem is tudom, volt-e ilyen, hogy ennyit beszélgettünk volna mozi után a haverokkal a filmről.
Jó, hogy gondolkozni kellett a filmen, jó hogy nem rágták a szádba a lényeget, az üzenetet, sokaknak nem is esett le. Sok lehetőség maradt a sztoriban, hisz egy-két húzása David-nek, amit nem árultak el a nézőnek, az egyik ugye, hogy miért fertőzte meg a tudóst azzal a fekete cuccal, a másik pedig, hogy vajon mit mondhatott a teremtőnek? Nem biztos, hogy azt fordította le, amit mondott neki az öreg és ezért támadt rájuk (hisz a robot várta, hogy az ő teremtője, az öreg meghaljon, hogy szabad legyen).
Valami még nekem is hiányzott a filmből, de nem tudom mi, ezért nem 10 pontot adtam rá.
A bátyám mellesleg jó példa arra, hogy nem neki való film, rohadtul nem figyelt oda a történetre a lényeges momentumokra és nekünk kellett elmagyarázni, hogy is volt. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
antikomcsi
üzenetére
na egy utolsót. ez az über nálam. ennél komolyabb és zeneibb mozit otthonra, nem nagyon lehetne összehozni.. [link]
brutális. -
F34R
nagyúr
válasz
Zirowe
üzenetére
The Avengers Earths Mightiest Heroes ??
nem, nekem a grafika butának tűnik azért nem nézem.
(#49475) Edenyke
mondjuk egy ~10 m2-es szobába az is bőven elég lenne nekem. + nem kell htpc-re költenem csak egy értelmes tárolót rákötni a lejátszóra. egy fasza 2.0 is jól jönne.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
antikomcsi
üzenetére
valami ilyesmit szeretnél?..
hoffman köszike..
hát nem felejtetted el a szerelmemet -
hoffman_
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Nézi vki közületek az új Avengers rajzfilmsorozatot?
Viszik tovább a filmek formaterveit.
Érdekes cucc, második évad végefele tart.Hulk itt végig értelmesebb+van egy rajzfilm, ahol konkrétan azt hiszem nanobotokkal okosítját egy másik bolygón.
-
-
A házimozival és tv-vel kapcsolatos postokat legközelebb tegyétek már offba ha lehet, köszi.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
antikomcsi
üzenetére
Igen, de azért azt vedd hozzá, hogy alapjáraton a jó tv-knek elég jó képjavító algoritmusai vannak (most nem a truemotion meg hasonlókról beszélek), szóval gyakran még a nagyon ocsmányból is elég jót tudnak varázsolni.
De ugyan ez vonatkozik a projektorokra is.

-
antikomcsi
veterán
válasz
Zirowe
üzenetére
Értem én, amit mondasz, és biztos így van, mert én is így látom a saját tv-men.
De, hogy nézne ki az az 1920x1080 egy 250 colos kijelzőn?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én nem nagyon értek hozzá bevallom, de a vetített kép elég meggyőző volt, amit láttam.
Ez a hihetetlenül hangzó verzióm van, de igaz, hogy ismerősöm ismerősénél voltam egyszer és ott láttam. Nem volt vászon, a nappali egyik fala volt úgy simítva, és lefestve, hogy arra vetített, nem volt extra felbontás mégis meggyőző volt a kép. És q..a nagy.

Szóval én csak annyit tudok mondani, amit láttam, azt is a szubjektív véleményem szerint, vitába szállni nem fogok itt senkivel, mivel a többségtől max. csak tanulhatok a témában.

-
Zirowe
nagyúr
válasz
antikomcsi
üzenetére
Én azért nézem ilyen közelről, mert nem olyan nagy a szobám és ez a max távolság a kanapé és a tv között, ami nem zavarja a szoba többi részét.
Amúgy a jóval távolabbi ágyból is minden probléma nélkül lehet élvezni a nagy felbontást (ha eltolom előle a kanapét
).Teljesen mindegy itt vetítővel dobálózni, hiszen az is csak full hd anyagokat tud feldolgozni jobb esetben, uhd filmeket meg honnan szerzel?
Amúgy 2-2,5 méterről a 47"esen vetített dvd is full hdnak látszik, és nem minecraftnak, tudom, mert a másik hálóban ezek a méretek vannak.

Nekem tv+htpc volt meg 300k-ból+bútor viszonylag olcsón, 80k alatt, ősszel meg majd jön a hangrendszer.
-
antikomcsi
veterán
válasz
NathanCullen
üzenetére
Sajnos nem tudom, butaságot meg inkább nem mondok.
Addig nem is fájdítom a szívem, amíg úgyse lesz. De szombat esténként reménykedek, hogy megkezdődhet az utánajárás.

Amit fentebb linkeltek, az is több, mint 1 milla.
-
NathanCullen
senior tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
És mennyi egy jó vetítő, vászonnal? Most nem arra gondolok, ami az álom, hanem ami pár százezerből köjön...
-
antikomcsi
veterán
válasz
Zirowe
üzenetére
No igen, csak nálam a nagy, nem a ~1.5m-nél kezdődik. Az egy jó tv, de ha már mozizunk, akkor ennél jóval nagyobbra gondolok.
Ha már költenék rá, akkor legalább 5m-es átló kéne, de inkább nagyobb, ne legyünk kicsinyesek, ha már ábrándozunk, itt kezdődik a mozi élmény.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy ekkora kijelzőn minden filmnek csak a minecraft verzióját látnám 1920x1080-ban.
Lenne egy jó kis helyiség, és annak az egyik falán telibe a vászon, illetve, ahogy kijön, és valami jó kis vetítő. A foteltől kar nyújtásnyira, meg egy extra csendes hűtő.

-
mondomén
őstag
válasz
NathanCullen
üzenetére
Én a srácéhoz hasonló házimozira gondoltam. Az igényekből lejjebb adva is bőven millió felett lenne. Amúgy jah, okosan meglehetne oldani annyiból is.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
NathanCullen
üzenetére
Kb a htpc a legelenyészőbb költség.

Már 35k-ból lehet tutit venni használtan, onnan meg már csak egy bd drive kell bele.
Én most rakom össze a házimozit, már csak a hangrendszer hiányzik.
-
NathanCullen
senior tag
válasz
mondomén
üzenetére
Ha berendeznék neki egy külön termet, akkor is max. pár százezret költenék rá... Egy 50-60"-os fullHD 3D TV 300k-ból simán vehető. BluRay lejátszó vagy inkább egy HTPC, valami normális 7.1 hangrendszer. Festést, burkolást, satöbbit meg tudom csinálni a házon. Bútor pedig részletkérdés... A lényeg, hogy jól nézzen ki, ne gányolás legyen. Ha ez megvan, a hangulat megvan, akkor már szuper...
-
mondomén
őstag
válasz
NathanCullen
üzenetére
Több százezer kényelmes kanapéra, meg fasza poszterekre.

Keresgettem, hogy a srácnak milyen projektor van. Ezt találtam, akko mán egy nagyobbacska TV szerintem...
-
Zirowe
nagyúr
válasz
antikomcsi
üzenetére
Azért a projector is fix felbontással megy.
Uhd anyagok még nem elérhetőek olyan elterjedten.
Nagy tv full hd felbontással is gyönyörű képet ad, csak a filmen és a tömörítésen múlik.
Én 60"-t nézek kb másfél méter távolságból és eddig nem volt még okom panaszra.

-
antikomcsi
veterán
válasz
NathanCullen
üzenetére
Projektor meg vászon mellé, akkor már egy jó hang rendszer is kell.
Nagy TV az érdekes kérdés, szerintem nem jó megoldás, vagy brutális felbontás kéne, vagy nem lehet olyan nagy.
Mindenesetre szerintem a több száz ezer kevés lenne rá, ha igazán jót szeretnél.
-
NathanCullen
senior tag
-
madgie
titán
Kicsi kis kütyü. Rárakod a monitorra/ráirányítod a vászonra és szépen beállítja egy program segítségével a színeket, gamma görbét, világosságot, stb. Alap lenne egy jobb házimozi rendszernél, vagy legalábbis időnként olyat kéne hívni, aki bekalibrálni (mert nem olcsó ám egy olyan kütyü és szoftver, ami a projektorral is elbír)
-
bAtt001
addikt
akit érdekel egy kis agyalás a prometheusról, szigorúan a film megnézése után javallott
[link] pár dolgot tényleg megmagyaráz és logikussá tesz, jó volt olvasni -
xlife11
senior tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Na ja, itt lenne hely bőséggel, csak anyagilag lenne nehezen kivitelezhető, főleg a projektor téma, elég drága lehet egy ilyen.

-
madgie
titán
válasz
antikomcsi
üzenetére
No meg a hely

48 négyzetméter, társasház...orichalcos: kalibrálásra gondoltam. Mindnek más a színe, rá se bírnék így nézni. Nekem csak az iPad szolgál néha másodlagos monitornak (fotófeldolgozásnál oda hányom át a csúszkákat, így a monitoron szinte csak a kép van), de ott nincs közel ekkora különbség se (pedig a monitor 6500K-ra van kalibrálva, az iPad meg gyárilag 5800K)
-
antikomcsi
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Biztos van abban valami, amit mondasz, mert igaznak, és logikusnak is hangzik.
Viszont megnéztem már a fiammal is a nagyját, és Neki is tetszett, pedig az Ő gyermekkori filmje a Hárri Péter és ilyenek.
_______
Olvasgattam a topikot, és mivel sok volt a negatív kritika, megnéztem én is a Battle Los Angeles című alkotást.
Véleményem szerint tipikus film + -os műsor, osztályozni nem érdemes, mivel, maximum B kategóriás, de érdekes, mert ahhoz viszont kicsit költségesek találom.
Egyszer éppen végig lehet nézni, ha nincs semmi más. Csodát ne várjatok.
-
dokee78
félisten
Mai néznivalóm:
Megtorlás Hadithában Erről eddig nem is hallottam.
München Ez is kimaradt.Nem tudjátok mi a címe annak a filmnek ami valami arab országban játszódik és az amerikai katonákról szól,hogy miket műveltek a polgárokkal.
Megerőszakolnak egy lányt is benne.
Úgy rémlik díjat is nyert a film.Folytattam a látott filmek jelölgetését az IMDB-n és jelenleg 1055-nél járok.
-
Mercutio_
félisten
válasz
antikomcsi
üzenetére
Minden korosztálynak a maga gyermekkori filmjei az etalonok, ezt teszi a nosztalgia, meg a bene gesserit bevésés

orichalcos: Mi az a Prometheusos képen amire a nyíl mutat, Asrock X-fast LAN?

Tibiajax: Uhh, azt a "házimozit" én is bevállalnám

-
F34R
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
fuu ilyenem lenne otthon hát keresném az állam .....
#49435) Viszlát
nah igen én pont arra gondoltam , ugye "a Hulk" nem arról híres hogy túl bőbeszédű és engedelmes legtöbbször senki nem bírja kezelni. Van egy vakcina amitől visszaalakul ( veszít a haragjából ) de a hirtelen állapotváltozást semmi nem magyarázza az elég ....
#49438) vzsryl
mondjuk végülis ez volt Hulk vs Thor ban is amikor különválasztotta a két jellemet akkor tudott igazán pusztítani Hulk .
Thanos szerezte hatalmát nem veleszületett képességgel rendelkezett (vagyis a gyűrűk lévén lett valaki ) míg a többi akiket felsoroltál teljesen független hatalom ( szinte isteni erővel bírnak )
Jól gondolom hogy Thanos egyedül képes legyőzni az egész Avangers csapatot ? -
törölt tag
Star Trek - The Motion Picture
Hiszti és SPOILER ON
WTF is this shit? Ez komoly, hogy így kezdték a nagy mozis karriert? Meg sem közelíti a sorozatok hangulatát vagy az első Alien filmet ugyanebben az évben, persze az nem is CGI-re épült. Ráadásul akkor már 13 éve volt az első rész a sorozatból, miért kellett változtatni dolgokon?
De hogy Kirk kapitány egy köcsög, akinek low EQ-ja van és alkalmatlan az emberi kapcsolatokra, majd a film végére már mutat egy kis fejlődést? Istenem mindig is gyűlöltem a 80-as évek ilyen filmjeit, amikor egy faszkalapot állítanak be úgy, hogy még neki van szüksége segítségre és ő az áldozat. És ezt eljátszották a Star Trekben, hát ez valami hatalmas csalódás volt
Az Enterprise indulási jelenete dettó ugyanaz, mint a 2. részben, csak kicsit rövidebben, még az integető asztronauta is ugyanaz. Nem is értem mit röpködött az mindenhol az első fél órában több helyszínen. Bár még az volt a legszórakoztatóbb.
A második rész már fokokkal jobb volt, sokkal jobban élveztem és értékeltem. Ezt a szart meg kilőttem felénél, miután beletekertem még a végébe egy kicsit.
Bár sajnos így nem tudom meg mi lett Mr. Decker-el, de sebaj.Ja és ezek a ruhák, amiket viseltek. Némelyik egész jó volt, de hogy minden pasinál ott volt a kis fézer...

Szóval most csak szomorúan csóválom a kis fejemet és belekezdek a 3. részbe, ami remélem továbbra is fejlődést mutat. Alig várom már, hogy eljussak Picard kapitányig.
-
gyuromoj
veterán
Magyar Zsolt interjú(hangmérnök)
Számomra érdekes volt, remélem másnak is tetszik majd
-
bAtt001
addikt
prometheus
mondtam hogy tetszeni fog
na de a látvány és a hang tökéletes (nem a szinkronra gondolok) a történeten meg simán fenn akad aki akar, tényleg egy plusz fél óra csodákat tudott volna művelni ha rendesen ki van töltve 
spoiler
amikor a legvégén felkeltik a srácot az ágyából legalbb vártam volna valami 1 soros mondatot, még ha nem is érthető nyelven de akkoris illett volna szerintem valamit oda tenni. mert így kb azt is ki lehet nézni belőle hogy "felkeltettél? basszus olyan jól aludtam, akkor most megöllek"
meg előzménynek se nevezném mert nem itt jött létre az alien faj, nem tudom a pontos nevüket most, hanem már eddig is léteztek kifejlett példányok. de nem keresem az értelmet, pár dolgon még elgondolkodom amin lehet és érdemes de elégedett a filmmel úgy általában.
aki nagyon kötözködős típus annak nem fog tetszeni ez egyértelmű
8/10
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
SPOILER
Pedig rém egyszerű a dolog, a filmben is elmondták, direkt ennek volt adva 2 elég hosszú jelenet is, vagy lehet, hogy több, már nem emlékszem minden egyes jelenetre...
Bruce Banner már alapjáraton tudta uralni Hulk-ot, amit a végén el is mond nekik. Úgy uralja, hogy folyton dühös, így bármikor átváltozhat, mivel egyszerűen mondva folyamatosan Hulk. Amikor vadbarom állat volt, arról Loki tehetett, mivel megbabonázta a botjával (vagy mi görcs). És amikor Black Widow átcseszte Lokit, akkor erre jött rá, hogy azért nyugodt Loki az elkapása ellenére is, mert így tudta megbabonázni Hulkot, ha a közelébe férkőzhet.Egyébként muszáj volt ilyen gagyi ellenséget rakni az első részbe, mert a készítők biztosra vették a kasszasikert, és már a folytatásokkal számoltak. Az első részbe gyenge, és aztán egyre erősebb. Mondjuk ha a következő részben tényleg Thanos lesz, akkor el nem tudom képzelni, mit raknak a 3. részbe. Mivel Thanos a képregények szerint a legkeményebb ellenfél. Nála már csak a One Above All, Living Tribunal és Beyonder erősebbek, de ők mondhatni függetlenek, és afféle istenségek, akik szinte bármit megtehetnek.
-
Viszlát
addikt
SPOILER
Igencsak félreértettél. Nem az volt a bajom, hogy Hulk értelmes lett, hanem az, hogy mindenféle magyarázat nélkül lett eszement baromállatból kezesbárány csapatjátékos (mert az nagyon olcsó magyarázat lenne, hogy a zuhanáskor beütötte a fejét). Nem hiszem, hogy nagy cucc lett volna megoldani mondjuk másfél percben az átalakulást.
-
Tibiajax
nagyúr
fuh gyerekek, ez a kis othhoni mozi nagyon megfogott most.. [link]
simply awesome -
Gergosz2
veterán
válasz
littlelion21
üzenetére

-
Gergosz2
veterán
válasz
littlelion21
üzenetére
én arra lennék kíváncsi hogy aki látta annak tetszett -e. Nem nagyon adok az ilyen filmes portálok kritikáira.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
littlelion21
üzenetére

-
Gergosz2
veterán
Prometheus-ról mik a vélemények? Valaki látta már?
-
F34R
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
A te igényeidhez mérten , csak a teljes képernyő adaptáció segítene , de mivel ott Hulk metgintcsak mutatja értelem nemes szikráját (Hulk Planet comics ) így ez is kilőve. szomorúan olvasom , igaz még nem láttam de hasonló érzéseim lesznek akkor kihagyom az eyecandy supermovie-kat.
-
tween
őstag
Védhetetlen (2012) 6/10 .. Ryan Reynolds könnybe lábadt szemei és játéka nagyon erőltetettnek tűntek..de biztos csak nekem ..
-
Tibiajax
nagyúr
Intouchables
hd,szinkron
8/10 -
Viszlát
addikt
The Avengers (6/10): mindent leírtatok már előttem, voltak idegesítő dolgok de nem vészes mennyiségben (leszámítva Hulk érthetetlen megjavulását), voltak jó poénok, volt akció, szóval teljesen jó volt egynek, de én azért többet vártam. Vasembert és Hulkot leszámítva rém gyenge karakterek, a főgonosz inkább csak egy durcás kölyök volt, Amerika Kapitány és Thor a röhejes kategória, a nyilas csávó abszolút jellegtelen, SJ popója meg jó, de izé.
Prometheus (7/10): sosem voltam nagy Alien rajongó, az 1-2 még elment, a többit inkább hagyjuk. Ez a film hangulatát tekintve klasszisokkal jobb lett, a látvány is rendben és bár volt néhány lyuk a sztoriban, én jól szórakoztam. Arról nem is beszélve, hogy nagyjából két órán keresztül filózgattunk utána barátnővel és a haverokkal a lehetséges magyarázatokról, koncepcióról, ideológiáról.
És innen is köszi annak a bizonyos hölgynek aki lehetővé tette, hogy megnézhessem őket.

-
Realradical
őstag
Prometheus 10/7
Nekem tetszett, a mozijegy árát simán megérte. A fönt spoilerezett következetlenségek többsége mögé szerintem lehetne elméletet tenni sok helyen. -
Jojo5
őstag
This Means War - Kémes hármas
BDRip\HundubKözepes film, helyenként vicces beszólásokkal\jelenetekkel, barátnővel ajánlatos nézni hátha a csajos téma megfogja őket, nekem személy szerint annyira nem tetszett ez a "vajjúdás"...
5,5/10
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
Star Trek II The Wrath of Khan
Sajnos nem tudtam az első résszel kezdeni, de nagyon jól szórakoztam így is. Jaj édes istenem mennyire bájos volt ez a film

Amikor történt valami, mindenki megfordult a kis székével és az összes színész az előre begyakorolt arckifejezéssel mondott valamit
Hát nagyon jól szórakoztam.Bár pár dolgot nem értek: SPOILER
A kutatóállomáson miért volt elszabadulva egy patkány?
Khan mellkasán miért volt vágás, amikor nem is történt vele semmi?
Miért robban folyton az összes kezelőpanel, ha támadás éri a hajót, és utána miért néz ki minden újra a réginek?
Spock hogyan ért le 2 perc alatt a hídról a gépházba a szervízjáraton? -
Sir Pocok
őstag
Prometheus
5/10
Nagyon nagy csalódás részemről. Hemzseg a következetlenségektől és a logikátlanságoktól. A rendezés gyenge. 2012-ben ilyet kiadni nonszensz.

-
F34R
nagyúr
-
-
Csak nálam szarakszik a PH, vagy másnál is gond van?
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HP EliteBook / ZBook topik
- Háztartási gépek
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)