Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Aktív témák
-
törölt tag
a kep nekem sem ismeros...
allitolag meg lenne meg egy sw trilogia...
nem emlexem mar hol olvastam, talan sg, de ha nem, akkor vmi kulfoldi oldalon asszem
gugli
-
Viszlát
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Ha olyanok lettek volna, mint a második első három, akkor nem is baj...
Ezt a képet nézd meg és mondd meg, hogy melyik filmből van: [link]
Arnold: Sanyi bá' nem biztos, mert nem látja a borgőztől a tévét
De egyébként igen, 4 oscar jelölés, ebből egyet elvitt a főszereplő, meg mellé 4 golden globe, legjobb dráma, legjobb forgatókönyv, legjobb főszereplő, legjobb mellékszereplő 
Évszám már volt, 1992
És nem DC 
-
-
Arnold2
őstag
Bekapcsolt a Halálbiztos érzékem
. Valaki csak nem ezt a filmet emlegeti?
monstre: Nyugodtan nézd meg, szerintem tetszeni, fog (bár mindenkinek ezt mondom). Kicsit más mint a Planet Terror. Az első felében nincs sok akció. Eléggé a párbrszédekre gyúr a rendező bá. Ha láttad a "Kutyaszorítóban"-t (szintén Tarantino) s emlékszel az elején az éttermi beszégetésere,na olyan tipusú dumálásból van sok a filmben. S igaza van Viszlát-nak,az autós üldözés a végén....A Bullit-os időket hozza vissza (legalábbis profi,nem CGI autós üldözések terén).A 'Hancock' előzetese nekem is tetszet, de egy kis savanyú szájízzel.Az 'I am legend'-ben végre megmutatja miért is kapja a pénzét, erre megint visszatér a kaptafához. Meglátjuk...
BITBOYS:Tényleg olyan szar mint írják? Ha az előző AVP filmhez kéne hasonlítanod akkor melyk lenne a jobb?
Nem tudom ki látta azt a South Park részt mikor Cartman beöltözik egy robotnak (Á.L.L.A.T. 2000)hogy megtréfálja Butterst,de elkapja őt egy csapat tudós és filmötleteket szednek ki belőle. S legalább vagy ezret mond,de mindegyikben Adam Sendler csinál valamit. Na úgy látszi,hogy az a rész valós eseméynek alapján íródott.
Támogatom azokat a véleméyneket itt, amik a "Csillagpor"-t és a 'Thank you for smoking'-ot dícsérik. Az utóbbit ha 5* nem láttam, akkor egyszer sem.

Viszlát:Sajnos halvány lila gözöm nincs.Sanszos,hogy nem láttam a filmet,mert általában elég jó vagyok az ilyen filmfelismerőben.S a sárga izé meg a kocsi eléggé jellegzetes dolog,amire lehet emlékezni.De lehet hogy még korán van. Esetleg a kocsimárkája és a film éve talán dobna a dolgon.
-
brownus
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
bale szerződtetése jó ötlet volt, kár, hogy nem cameron rendezi vagy legalább a scriptet ő írná...
pár film amit a szünetben láttunk:
rossz nevelés beteg de jó film, aki szereti almadovart ezt is szeretni fogja 9/10
nemzet aranya2, ez nem tetszett, unalmas volt, a végén meghal a rossz bácsi aki végülis megjavult a legvégére broáf... 6/10
melinda&melinda, érdekes volt 1 ember két (szerk: un. a történet csak más a végkifejlet, a sztori alakulása) történetét nézni, mint egy tükörképet. talán azért is tetszett mert ebben nem szerepelt woody allen
8/10
p.s. i love you, tetszett végülis, nem az átlagos, nyálas romantikus film, még heppiend se vót... 7/10
thank you for smoking, ez nagyon tetszett, abszolút nem erre számítottam, a mindent kimagyarázó újkori szofista 8/10megnéztem megint a T1et, mit mondjak? 10/10
-
bagyulajuve
addikt
Stardust/Csillagpor: Nagyon jó film lebilincselő történettel és remek színészi teljesítményekkel, szinte kivétel nélkül. Michelle Pfeifer még mindig meg tudja villantani szépségét és a képi világa is mesébe illő
. Felhőtlen szórakozás kicsiknek nagyoknak, sőt szerintem nagyon jó randimozi is. Robert de Niro, bár sokat nem szerepel, remekül játsza el szerepét. 8/10. -
Dilikutya
félisten
Adam Sandler terrorista lesz következő filmjében. Vagy a cikk írója bakizott, vagy a filmben lesz jókora bak kilőve, ugyanis izraelieket sosem neveltek Amerika-ellenességre gyerekkoruktól fogva, hisz Amerika nélkül Izrael sem lenne. Bár az előzetesben egyszer a Hezbollah terrorista diszpécserszolgálatot hívják...
Schwarzenegger visszatér a Terminatorba?
Roger nyúl folytatás?
Új Hulk fotók. -
BITBOYS
addikt
Tegnap sikerűlt megnéznem az Aliens vs Predator Requiem című filmet. Röviden 3/10
Pedig nem vártam semmit a filmtől. -
Pompi
nagyúr
Épp azon gondolkoztam, hogy az I Am Robot és az I Am Legend után mi lehet a következő I Am Will Smith film, amikor rátaláltam erre: I Am Hancock
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
Akkor Arnold jó mondta, nem?...
Sztem nyugodtan mehet is neki a fődíj.. 
Grindhouse - Planet Terror
Azt a k** **** *** ****** ****** ****** *** atomdurva állat **** **** ******** *****
Hu gyerekek, EZ, nagyon ott volt. Széppé tetté az estémet, komolyan.
Monstre, ha még nem láttad..tudod mi a dolgod..
A lány szuper, de ami mégjobb, hogy a gyerek is. Fu, de rég láttam már ilyen filmet, amibe a föhös gyerek ennyire bejön (nem kinézetre..) .
Ez a film emberek, nem a nekszt..muhaha -
Arnold2
őstag
válasz
Viszlát
üzenetére
"A férfi aki birtokolt egy autót és egy sárga lufit" - "A man who owned a car and a yellow balloon"
2005-ös kísérleti film. Imdb-n 7,8 pontot kapott eddig.
Elég érdekes film.A "Pi"-hez és "A tapló télapó"-hoz tudnám hasonlítani. Főszerepben az új james Bond Daniel Craig, a rendezői székben pedig az a J.J. Abrams ül aki nem szokványos filmeket/sorozatokat ad ki a keze alól.
Aki teheti nézze meg, szerintem nem fog csalódni.SPOILER
A férfi el fog mozdulni a kocsi mellől.Sőt még el is hagyja a helyszínt. -
KMan
őstag
Kihagyhatatlan szakertoi velemeny a Die Hard 4-rol.

-
punish3r
aktív tag
tudja vki, h szombathelyen mikor kezdik vetíteni az I am a legend-et? Holnaptól kellene, de jövő 7 végéig még nincs kiírva!

-
Tibiajax
nagyúr
#2066 jóvanna..

Jöhet az ujabb képsejtvény, skacok.

-
lorcsi
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
csak azt nem értem, miért nem valami mélyebb filmben szerepel Bellucci
-
bagyulajuve
addikt
ma 2 filmet néztem:
Shoot'em up: Monica Bellucci továbbra is a Nő. Egyszerűen gyönyörű és az akcentus....Imádom. A film maga könnyen felejthető egyébként, a történet sem egy nagy durranás és némely akciójelenet nagyon erőltetett (sőt a legtöbb az). 5/10Dragon Wars: Vontatott indítás, béna kígyó, szuperjó csatajelenetek a városban. Így egy gyenge 4/10-et ér.
-
BITBOYS
addikt
Valahogy kibírtam, hogy ne nézzem meg a premier elött az I Am Legendet, így holnap irány a mozi. Egész jó kritikát kapott a film...a közepéig

-
Tibiajax
nagyúr
Nna, muszály feldobni kicsit a topic hangulatát.. Kis játék.

Melyik movie-ból való ez a kép?
[link]Segítségül itt egy kis nyomravezető
Az első helyes regisztrált megfejtő nyereménye: egy hétvége, vele

-
törölt tag
válasz
Tibiajax
üzenetére
ejnyeeeee

mi ez a negativitas?
nekem nagyon tetszett, es kifejezetten elveztem, hogy vegre egy konnyu kis kalandos meset nezhetek
a film elejen en is ugy voltam vele, hogy kar volt leloni a poent, de aztan a film tobbi resze, a latvany es az effektek megnyertek maguknak
-
Tibiajax
nagyúr
Stardust.
Nem olyan sokkal ezelőtt volt egy toplistás hsz, amiben első helyet kapott, mint az utobbi idők top1-es filmje. Nos, mivel a listán szintén, előkelő helyet kapott az általam is nagyra becsült Forrás, ezért igyekszem óvatosan bánni a jelzőkkel, tiszteletben tartva a szerzőt, mivel ugy gondolom, akinek a Forrás ilyen sokat jelentett (mint nekem is), rossz ember nem lehet, és érzékenyebb lelkivilággal rendelkezik az átlagnál.
Mindenképp elismerés a munkáért, amit végeztek a készítők, fantasztikus tájak, nagyon szép fényképezés, és egy jo zenei aláfestés. Szinészi munkák, mondjuk azt, megállják a helyüket. HD-ben pedig kifejezetten öröm volt nézni a képi világot.
Ezzel azonban számomra le is tudtam az alkotást. Már az elején nekem sántitott az egész, valakiröl szól, akit kezdesz um.befogadni, erre végül annak a fiáról szól majd az egész, aki számomra annyira kis szánalmas, minden tekintetben, de ő majd megmutatja, és a film végén igen, ragyogó kardforgató és az egész mesebirodalom királya is lesz.. Ez a tény, kb a 10percben már tudható volt, onnanstol pedig tömény giccsparádé, ömlesztve a szinte összes fellelhető mese elemmel, néha már hányingerem volt. Komolyan, már csak az elfek meg a tündék vagy mifenék hiányoztak, de a többi az mind megvolt, szépen, rendben érkeztek. .. DeNiro is..mindig jol alakit, de..na mindegy..
Tényleg nem akarom azokat megbántani, akiknek ez a film egy fantasztikus elményt jelentett, én sajnos sokszor nevettem, kínomban. Egyik kedvencem volt a vágás, amikor a srác odaér a végén a szakadékhoz a csodalován, ahol szembesül a mélységgel (gondolom), köv képen már a boszorkánykastély ablaka alatt lopakodik.
jajj.. tudom, mese, nade... nem baj..
Hiszen az a szép a mesékben, hogy nem sokat kell gondolkodni és filózni, igaz?..
Egy jó dolog volt, ami elnyerte tetszésemet, a hölgy, aki az anyát játszotta. Szép. -
törölt tag
sziasztok, latom mindenki sok filmet nezett az unnepek alatt

ami nagyon tetszett nekem, az az 1408viszont nekem furanak tunt a befejezese...
miert igy lett vege? a miert kerdesre en nem kaptam valaszt...
mod: star trek: persze, hogy hallottunk, folyamatosan van ezzel a filmmel valami problema

-
Doki16
addikt
Nem tudom mennyire ide tartozik engem csak az érdekelne, hogy mi volt az HBO-n a szilveszteri meglepetés film.
-
Arnold2
őstag
Erről hallottatok már? [link]
Érdekes. Bár a szereposztás nem is olyan rossz,de egy újabb 'előzmény' film -
KMan
őstag
16 Blocks-ot neztem ma delutan, kis szodaval elment.
-
Integra
titán
haha milyen filmet kaptam le, nem volt egyszerű rájönni meg megtalálni imdb-n

E tu vivrai nel terrore - L'aldilà - (The beyond, 1981) -
kisninja
őstag
Egon és Dönci
Szerintem egy nagyon jól sikerült kis animációs film. Mind a felnőteknek mind a gyerekenek szorakoztató kicsi összevisszaság van benne.
De magyar a mienk és megállja a helyét a többi animácios film mellet. Nagyon szépen megrajzolták az űrt, és a zene sem rosz. -
Amur
addikt
így évzárás után egy toplista(egy filmes oldalról,nem akarok reklámozni azért nem írom):
10. Die Hard 4 (2007)
Idén mintha több jó akciófilm lett volna, annak ellenére is, hogy a csalódások közé is került közülük. Hát igen, McClane kalandjai a biztonsági hálós játék miatt kerültek utolsó helyre. Mindenképp be kellett, hogy kerüljön, hiszen viszonylag nem taposták sárba a Die Hard nevet, de azért elfogadtunk volna kicsit több vért és káromkodást.
9. A család kicsi kincse (Little Miss Sunshine) (2006)
Hihetetlenül szerethető diszfunkcionális család, ami nekünk átcsúszott idénre ugye. Teljesen feelgood movie, muszáj betenni a listába.
8. 3:10 To Yuma (2007)
Baromi jó érzés, hogy westernt rakhat az ember egy toplistába, hát még ilyen jót. Christian Bale és Russell Crowe odacsap a lovak közé, és összehoznak egy pillanatra sem unalmas fasza western-t. És ne feldjük, hogy idén kaptunk még Seraphim Falls-t is a vadnyugat iránti szomjúságot oltani.
7. Napfény (Sunshine) (2007)
Ez a film a 2/3-ánál bekövetkező törésével megosztotta az embereket, de én imádtam, meg ez a gyerke ez nem viccel is. Az I Am Legend tempóváltásával ellentétben az itteni teljesen rendben van, és nem, ez nem a Mag az űrben, lépjünk már túl ezen a hülyeségen. Sokkal inkább szól az emberekről, mint arról, hogy újraindítják a napot.
6. Ott sem vagyok (I'm Not There) (2007)
A film Bob Dylan életéről, ami egyrészt arről szól inkább, hogy Todd Haynes hogy látta Dylant, beenged minket a vízióba, másrészt pedig fityisz a tipikus életrajzi filmeknek.
5. Az álom tudománya (The Science of Sleep) (2006)
A cím helyére majdnem scak annyit írtam, hogy Gondry. Éljenek a nem tipikus szerelmesfilmek? Idén kaptunk belőlük szerencsére. A be nem jutottka listában a többit.
4. A Bourne-ultimátum (The Bourne Ultimatum) (2007)
Amikor lelassít még akkor is leköröz szinte mindent, egy non-stop adrenalin fröccs az egész, és a Crank-nél kicsit magasabb szellemi szinten. Így kell egy trilógiát lezárni.
3. The Fountain (2006)
Csodálatos film, nincs mese. A zene remek, a halál elfogadása pedig elkerülhetetlen. Áh, gagyi ez így leírva, de a film szerintem varázslatos.
2. 10 Items Or Less (2006)
Sokáig úgy volt, hogy ez lesz az első, de végül suttyomban beelőzte Neil Gaiman. Hogy milyen a 10 Items Or Less? Feelgood roadmovie. Morgan Freeman magát játssza, amint visszatér a filmes világba, egy under the radar indie mozival. Mármint ez a film története, amint épp ugye Morgan főszerepel egy under the radar 10 Items or Less című indie filmben. Paz Vega meg olyan, hogy 2 perc alatt beleszerelmesedtem. Ez az a film, amin idén a legtöbbet mosolyogtam, és amikor 1-2 héttel a megnézése után nem írtam még róla, akkor elhatároztam, hogy ez lesz majd itt az évvégi listában a meglepetés. Meglepődtél?
1. Csillagpor (Stardust) (2007)
Könyörgöm, még ilyen mesét. Még. Ismered azt az érzést amikor kijössz a moziból és a talaj mintha 10 centinyire lenne a talpadtól? Amikor órák múlva is elmosolyodsz valamin ami eszedbe jut? A 10 items is ilyesmi, de abban van némi keserűség is, ami csak kicsit mélyebbé teszi a filmet, szóval nincs vele baj, de nem olyan mese mint ez. Még még még. -
mazda626
addikt
Battle Royale 2
Kikapcsoltam, nem bírtam végignézni. Hosszú és vontatott. -
Makaveli
senior tag
Megnéztem tegnap a Nemzet Aranya 2-t. Nagyon jó film! Jobb mint az első rész! Ajánlom mindenkinek.
-
Integra
titán
most kezdett a diszkópatkányok

-
Integra
titán
megnéztem tegnap újra a v 4 vendettát.
most is bitang jó film
-
diablo1984
veterán
válasz
agrarfiatal
üzenetére
még nem is hallottam róla....
-
agrarfiatal
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére
valahol neten olvastam hogy voltak fiatalok akik ilyen csináltak nálunk. Bementek egy étterembe a wc-be szereltek kamerát aztán felvetták hogy mi zajlik. Volt tampon, betétcsere kis- és nagy dolog stb.
úgyanez a csapat csinálta azt is hogy volt akit otthon a lakásában "figyletek" meg aztán emailbe kapott pár "képet". Volt csajszi aki majdnem idegösszeroppanást kapott. -
diablo1984
veterán
válasz
agrarfiatal
üzenetére
jaja, családi vigjátéknai is elmegy, had adjon tippet a film a gyerekeknek!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
agrarfiatal
senior tag
megleslek.com, I-see-you.com című filmet ajánlanám azoknak akik egy lazább, lövöldözés nélküli filmet akarnának megnézni
-
Integra
titán
szerdán az m1-en este 10-kor OLDBOY!!!!!
KÖTELEZŐ ALAPMŰ

-
Troy.
addikt
Tegnap ment a televeízióban a Jó reggelt, Vietnam! [link]
Szerintem egy szuperjó film! Sajnos későre tették be, az utolsó egy órán elbobiskoltam.
-
Arnold2
őstag
válasz
mazda626
üzenetére
A Battle Royal-t én mind a három féle képp átéltem. Olvastam a mangát,olvastam a könyvet majd megnéztem a filmet. Ebben a sorrendben voltak jók is. A film már nem az igazi. Rengeteg dolog kimaradt belőle. A manga ugye a leghosszabb.Abban van karakterboncolgatástól kezdve előismeretek, moralizálás, meg minden.Nagyon ki van dolgozva. A könyv bár hosszúra sikeredett,sem tartalmazhat mindent. A mozifilm meg... nagyjából a történetszállban egyezik meg a mangával, ráadásul más a vége is.
-
#PeTeY#
aktív tag
Épp most fejeztem be a 3:10 to Yuma-t. Egész jó kis film, bár ez is kicsit hálivúdira sikerült, különösen a vége.
Ennek ellenére nagyon tetszett. Hangulatilag ott van. Pontszámot nem írok, még ülepednie kell.Battle Royale tényleg jó film, és nem csak azért mert benne van Takeshi Kitano mester.
Én épp a második rész beszerzésén fáradozom. -
Tibiajax
nagyúr
Kisvakond és az autó. Remek epizód, ajánlom mindenkinek.
-
shaft72
tag
Man From Earth
Mit tennél, ha a haverod, akit már 10 éve ismersz, bejelentené, hogy valójában ő 14 ezer éves, csak nem öregszik? Meg tudnád cáfolni? Hogy bizonyítanád be, hogy hazudik? És azt, hogy nem? Ezeket a kérdéseket boncolgatja a címben említett film, ami szinte nem is film, inkább egy kerekasztal-beszélgetés egy csoport egyetemi tanár és a 35 éves férfi főszereplő között. Gondolatébresztő dolgok vannak benne, habár lehetett volna sokfelé vinni ezt a témakört, lehetett volna provokatívabb, de azért egyszermegnézős. 6/10.
Easter Egg, vagy inkább csak érdekesség: Az egyik tudós, Dan (Tony Todd) hangjára már az első perctől kezdve felfigyeltem, olyan ismerős volt, igazi mély, torokreszelő hang. Utánanéztem IMDB-n, hát nem kiderült, hogy ő nyomja alá a Vortigaunt-ok hangját az Episode 2-ben?
"The Freeman will accept this weapon, or suffer greatly on the road ahead!"
-
adalbert1
veterán
Megnéztem a Good Luck Chuck című filmet. Nálam vígjátéknak gyenge, romantikus filmnek is. Tele ötlettelen szar poénokkal, talán az első pár percen lehetett röhögni.
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Rájöttem mire vágyok! Agyatlan lövöldözésre, B kategóriás kiváló akciófilmekre, kifogyhatatlan tárakkal, agyatlan vérontással, macsó főhőssel és a szánalmas idétlen poénjaival.
Tudtok ajánlani ilyen filmeket? -
shaft72
tag
I Am Legend
SPOILER
Háttőő, bőő. Felemás érzelmeim vannak a sok 7/10, 8.5/10 után

Én úgy Drizzt véleményét tartom reálisnak, 4-5nél többet nem ér el ez a film egy tizes skálán. Nagyon nagy lehetőség lett volna a filmben, de nem lett több, mint a 28 nappal később amcsi rip-offja. Jó ötlet a profi ezredes, a magányos harcos a kutyájával, aki vadászni jár egy Shelbyvel (Deer Hunter bejött a rendezőnek?), dél körül fogadóórát tart a hídon, segélykérő jeleket sugároz, pedánsan visszaviszi a DVD-ket a kölcsönzőbe, nevén szólítja a bábukat, felvételről nyomatja a TV-t, hogy ne kattanjon be, este kutyát fürdet, aztán még beugrik egy kicsit a laborba az ellenanyagon kísérletezni. De valahogy mégsem áll össze az egész egy hihető valamivé. A zombik nem igazán érthetők, egyszer őrültem vergődve rohannak Neville után, máskor meg igen komplex gondolkodást igénylő csapdát készítenek neki? (Itt nálam meg is zuhant a film.)
Jó volt az Amerikai Psychora hajazó jelenet, amikor Neville Anne-nak magyarázza Bob Marley zenetörténeti jelentőségét, valahogy úgy, ahogy Patrick Bateman magyarázta Phil Collins géniuszát Paul Allennek(közvetlenül mielőtt szétcsapta volna a fejét egy baltával
), és elhangzik a film kulcs-üzenete is (light up the darkness), de ez is tök erőtlen. (Meglepő módon még szex sem volt, csoda, hogy a rendező kibírta eme klisé nélkül.
) Sajnos a film nagyon hamar pofánkba vágja a tipikus befejezést: természetesen még aznap megtámadják Neville házát a zombik, de hát pont kész az ellenszer, zombivér le, látványos robbanással Neville feláldozza magát, Anne pedig mehet az ellenszerrel a túlélők közé. ENNYI. Nálam közepes. A HD release azért még érdekes lehet 
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz
mazda626
üzenetére
[OFF]
SPOILER, no meg OFF is!
Na jó, azért ne keverjünk össze egy legendát szupermennel.
Repülőt csak a a kutya tudott vezetni, de neki meg nem volt hozzá kedve. Azért én úgy láttam, hogy az anyahajót letakarították...Egyébként szerintem Smith játéka bőven elviszi a filmet, az ilyen apró hibák, logikátlanságok ellenére is. Részemről 7/10 a film. Egy alternatív befejezéssel ez akár még több is lehet.
Az tuti, hogy ha kijön dvd-n és emberi ára lesz, akkor megveszem. Már csak azért is, mert számítok egy olyan extrára, ahol Smith, Frank bábú és a hörgős, okos fertőzött nyom egy kis improvicációt a forgatási szünetben. Mondjuk egy kis rap, vagy egy részlet a Shrekből.
[/OFF]Nem karja offba tenni ez a...
-
mazda626
addikt
válasz
#PeTeY#
üzenetére
SP
Ennyi erővel eltisztíthatta volna az anyahajó fedélzetét is és egy repülővel elmehetett volna...
Túl sok kiskapuval kezdődött, túl sokkal ért véget, mintha egy helyben toporzékolt volna a történet.
SP OFF
Amit nem bírok felfogni, hogy egy autós jelenetet miért CGI-vel csinálnak? Biztos volt miből gazdálkodni, erre minden autót CGI-vel törtek. 70-es évek Hazárd megye lordjai, Bullit. Igazi autós törések kellenek!!! -
#PeTeY#
aktív tag
SPOILER!
A kutya segített neki.
Gondolom, hogy tudós ember lévén nem tolta a nagy szögletes generátorokat, hanem valamilyen céleszközzel, emelte, szállította. Egy szobányi számítógépet, meg ágyat és pár patkányt erős túlzás azért kutatóbázisnak nevezni, nem? Azt is el tudom képzelni, hogy az már ott volt korábban is, hiszen tudjuk, hogy mindenki, aki az amerikai hadseregben szolgál, melómániás.
De ez már tényleg szőrszálhasogatás.mazda626: A vírus nem mindenkit változtatott át. Sokan belehaltak a fertőzésben és nem alakultak mittudoménmivé. Az mondjuk már más kérdés, hogy NY utcáiról hovátünt a sok hulla. Biztos megették az oroszlánok, meg Smith is takarítgatott.

-
Drizzt
nagyúr
SPOILER - I Am Legend.
Hát, nekem az I am legenddel az a bajom, hogy a kipusztult környezet sok újdonságot nem hordoz a 28 nappal később/28 héttel később után. Nekem azok jobban is tetszettek ilyen szempontból. Az, hogy a napi tevékenységei vannak benne, az nekem is tetszett, de a film maga egy unalmas rétestészta lett, s az áram, meg egyebek megléte tényleg több, mint irreális. Én semmiképp nem a legjobb filmek közt tartom számon. Átlagos körülbelül, néhány jó ötlettel, de alapvetően rémisztően unalmas cselekménnyel, s nevetséges "zombikkal".
-
mazda626
addikt
válasz
#PeTeY#
üzenetére
Néztem, ezekre minde emlékszem.
Na mégy egy utolsó észrevétel, aztán hagyom a filmet.
SPOILER!
Smith ugye kinyírja magát a végén, a nő a gyerekkel elmenekül. Ez oké, de ha EGÉSZ NY szigete átzombult, akkor nem kellett volna megenniük őket? Ott a háznál felrobbantott kb 200 zombit, a városban meg milliók laktak. Smith este fekszik a kádban, a zombik meg vonyítanak mindenhol.
Amin csodálkoztam, nem dugtak a filmben, majdnem minden amerikai hiró filmben van dugás.
Alternatív befejezés: Smith teszi az ártatlant, majd az utolsó pillanatban a nőt és a gyereket kihúzza a kabinba, ő meg beiszkol abba a lyukba és elmenekül.
SPOLER OFF! -
#PeTeY#
aktív tag
válasz
mazda626
üzenetére
Látom te is csak láttad a filmet és nem nézted.

SPOILER!
1. Egy kihalt városban ha találok egy GT500-ast tuti, hogy nem hagyom ott.
2. Egy kihalt városban összeszedett cuccokból szép kis kecót lehet összehozni. Amúgy szerintem a laboron kívűl semmi extra nem volt a lakásban ahhoz mérten, hogy az amcsi hadsereg egy tudósa. Biztos nem minimálbéren élt.
3. Miért ő volt az egyetlen, aki túlélte? Szó volt róla, hogy a vírus véren és levegőn keresztül is terjed. Az első magyarázza, hogy miért halt ki olyan gyorsan a környék (sziget lezárása, ugye), a második, hogy mért lett rossz az összes többi embernek a földön. Will haver meg ugye immunis volt rá ()ezért is kisérletezett a saját vérével. A kutyus meg csak a levegőben terjedő bacit nem kapta el.
4. Kaja. Elég szép kis élővilág lett NY-ban, és az, hogy az elején nem tud lelőni egy szarvast, az nem jelenti azt, hogy 3 éven keresztül egyszer sem sikerült.
Bár arra nem emlékszem, de mintha tényleg előkapott volna a hűtőből egy dobozos tejet. Majd megnézem. Lehet volt valami farm is a labor mellett.Nekem egyébként tetszett a film pár apróságot leszámítva (dolgozhattak volna többet a fertőzötteken). Smith jól hozta a magánytól már majdnem bekattant figurát és az is jó volt, hogy napi (kvázi elég unalmas) rutint láttunk és nem ment Rambo módjára levadászni egyenként a csúnyákat.
SPOILER VÉGE! -
mazda626
addikt
I am a Legend
Igazatok van, olyat köt el, amit akar, az is OK, hogy immunis a vírusra, de mégis hiányérzetem marad így is. Nézhető film, nem arról van szó, pár részletre jobban odafigyelnek emlékezetes alkotás lesz.
Ja és mindehol amerikai zászló, Amerika szuperhiró...

-
Pompi
nagyúr
Plusz egy szavazat a film mellett, mert nekem is nagyon bejött az Inside Man.
-
_seth_
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Pl azért mert azt a bábut a bolt előtt hagyta előző nap és nem ott találkozott vele ami figyelembevéve, hogy rajta kivíül más ember nem volt arrafelé nem túl jó dolog. A zombik állítottak vele csapdát neki

-
Troy.
addikt
Nekem meg kifejezetten tetszett az Inside Man.
Imdb-n kapott is 7.7-et. Bár ez nem mérvadó. -
agrarfiatal
senior tag
válasz
mazda626
üzenetére
Inside man - tényleg nem valami nagy szám. Mondjuk talán az egész filmből a csajszinak a mellei amik megmaradtak

History boys - érdekes film, mármint nem hétköznapi mondanivalója van. Párszor meg kéne nézni ahhoz, hogy teljesen felfogjam miről is szólt, de számomra csak 1x nézhető volt
-
diablo1984
veterán
válasz
mazda626
üzenetére
spjler
hát kocsit azt köz el amelyiket akar, de hogy egy vadi új full tiszta shelby-t....mikor a többi csupa retek, mindent benőtt a fű, gondolom ő meg mossa az autót rendesen....volt benne pár idegesitő rész, pl a bábút azt nem tudom miért szapulta, talán kezdettmeghülyülni? vagy a bábú volt az utcán rossz helyen? nemtudom.... érdekes még az áram is, mert gondolom a zombik az erőművekben nem sűrűn kezdenek dolgozni....
van még sok-sok apróság amibe bele lehet kötni, dehát ezt egy ilyen filmenek csinálták! -
-
válasz
mazda626
üzenetére
Spoiler
a kaja romlás nekem is fura volt ...
de pl egyértelmű hogy ezredesként amúgy is jól élt, s mivel egyedül volt a városban összeszedte a cuccot. Azt mondják, hogy 90% a a fertőzötteknek meghal, 9%-a zombi lesz, 1%túléli mert immunis, azokat meg a zombik eszik meg
a kihalt new york hatalmas, meg a pillangó is ahogy a kislány pillangúját összeköti a betört üveggel...
lehetett volna egy 5-10 perces beszélgetés a csaj és ws között, hogy mégis mi hogy történt...
-
mazda626
addikt
Nem tudom mi van most, dem inden filmben csalódok.
Belső ember (Inside Man)
Bánom a 2 órát, vontatott, vannak ugyan jó részek, de az egész 2.5/10.
I am a legend
Tényleg az a film, ami kicsit több idő ráfordításával unikum lehetett volna.
Ami nagyon idegesített benne:
SPOILER ON Honnan a francból van Smithnek egy Shelby GT500-asa és hiper szuper otthona, mikor építette, ki, mit hogy??? Miért ő az egyetlen túlélő NY-ben? Okok, vágom hogy katona volt, a felesége meg a gyereke meghalt a helikopterben, ennyi volt az utolsó még élő NY-s jelenet, de miért ő maradt egyedül és hogyan? A többi katonával mi lett? Stb stb... A szörnyek megvalósítása tetszett, azt is lehetett volna latolgatni, hogy tanulnak (ugyanúgy kapták el, mint ő azokat). Ráadásul eleinte unalmas a sztori, nem következnek egymásból az események, túl sok a semmittevés, hirtelen odakeveredik egy nő a gyerekével New Jersey-ből??? Ők hogy élték túl?? Satöbbi. Ja meg az egy dolog, hogy feltápolta magát WS, de milyen kaja marad meg 3 évig épségben? Gyógyszer talán...
A legeslegjobb pillanat az volt, mikor autózott és a bábu elfordította a fejét a távolban! Na ott nagyon felment a vérnyomásom, VÉGREEE történik valami. Hamar leapadt utána. Megnéztem, de így nagyon gyenge, felejtős film nekem, összecsapott, félkész munka. NY animációja korrekt. SPOILER OFF. -
Amur
addikt
óviapú2(daddy day camp)kezdtem bele,20percig bírtam.rájöttem hogy eddie murphy nem is játszik benne(az óviapú1 miatta volt nagyon-nagy),ez nagyon gagyi folytatás...
a kettőt találhatsz sem lett végignézve.nem tudták eldőnteni hogy romantikus film,dráma vagy vígjáték akar lenni..
hogy jót is írjak:a bourne ultimátum,és a next-a holnap a múlté nagyon bejött!

Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubuntu Linux
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

8/10