Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Hát, nem tudom mire föl lett lehúzva a MiB 3. Nekem gyerekkori kedvencem az első rész, és bár a trilógiából az a legjobb, a harmadik rész semmivel sem múlta alul a másodikat, sőt.
Ha a pontokat nézzük, akkor
MiB - 8/10
MiB 2 - 7/10
MiB 3 - 7/10Nekem nagyon tetszett, hozta a régi feelinget. Bár az egy toronymagasan a legjobb, talán a 8-nál is többet ér szvsz.
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Akik megkérdezték, hogy ez ki, kérem haladéktalanul hagyják el a Filmvilág! topicot. Megértésüket előre is köszönjük.
-
hoffman_
nagyúr
Ez nagyon komooooly - én úgy tudom, sose csinált cicis képet, ez mégis nagyon vad. Vagy beadta a derekát, vagy PS világbajnokkal van dolgunk. Nem tudom eldönteni.
mod:
Vagy C) verzió, hogy hasonmással van dolgunk, ezt se tudom eldönteni

mod2:
Szerintem sem adta ilyenhez az arcát, az nagyon merész lenne, főleg az eddigiek után, de attól még brutáljó

-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
Ennél kicsit szerintem összetettebb, mivel az előző két rész nem csak egyesek szerint sikerült jól. Pont erről ment a disputa nem olyan rég, hogy ez a pontozósdi sajnos valamilyen szinten szubjektív marad, de azét 700.000 ember csak nem pontoz 9 pontra véletlenül. Szóval nem húznám rá ilyen egyszerűen az elfogultság jelzőt.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
Nolan szerintem bitang jól kapta el Gotham szellemét, és bár a Tim Burton-féle is zseniális, az új filmek, modernizálva, szintén nagyon jól ábrázolják szerintem. Amit a képregényes Bane-ből kihozott, pláne a legutóbbi elég gyenge próbálkozás után, szerintem nagyon komoly lett, ezt abból a pár jelenetből le lehetett már szűrni.
Igazából szerintem ez nem olyan dolog, amit magyarázni lehet. Hülyén hangzik, de ezt érezni kell. Én beraktam fullscreenbe, rányomtam a hifit, és csak élveztem. Ezt is. Az előzőt is, és az azelőtti trélert is. Nem értek egyet azzal, hogy tucat-akciófilm-tréler jellege van, nagyon nem

-
hoffman_
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
Héj Te, nehogymá elsikkaggyon

-
hoffman_
nagyúr
válasz
littlelion21
üzenetére
Woooah... Ez oda fog pirítani. Áh...

-
hoffman_
nagyúr
Ha már nem filmezek...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
littlelion21
üzenetére
Látod mondtam én!

-
hoffman_
nagyúr
válasz
littlelion21
üzenetére
Ne legyél már ilyen negatív

-
hoffman_
nagyúr
válasz
littlelion21
üzenetére
Azigen

-
hoffman_
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
Én sem vagyok a pontozás mintaképe, tényleg szebb lenne akár így három-felé bontva, de sok is, az én képességeim is meghaladná, illetve - őszintén bevallom - nem minden filmet nézek ilyen-olyan kritikusi szemmel, van hogy csak ki akarom kapcsolni az agyam, és akkor aztán nem figyelek semmire, maximum az élvezeti érték marad meg.
Ugyanakkor a sima 10-es skála, önmagában is bőven jó, ebből a fenti trióból, ha nem is pontszámként, de nyugodtan lehet válogatni, én rendre oda is írom, ha olyan volt a film, hogy két soros kritikánál többet biggyesztettem oda, hogy ez és ez kiemelkedő volt például.
A ZSasylum filmeket meg szerintem felesleges kizárni, ez a lényege a topicnak, hozzátartozik a hulladék is. Ha valaki megnézni, neaggyisten pontozza, és beírja, hát tegyen úgy, mindenkinek szíve joga. Ha valaki nem is nézi meg őket, azt megint csak meg lehet érteni.
Én nem szelektálok annyira tudatosan talán, mint Tibi, de nekem is 6-10 pont között van az eloszlás-függvényem csúcsértéke
(annyi különbséggel, hogy nekem kicsit gyakoribb a 10 pont, ez már az én bajom
) Én is csak azokat a filmeket nézem meg, amik érdekelnek, és várok valamit. Akkor megy öt pont alá a dolog, ha nagyon nem azt kaptam, amire legrosszabb esetben számítottam. -
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Hűűű. Mindenki ódákat zengett róla, ennek fényében nagyon sokat vártam, és ezek ellenére sem csalódtam. Sőt... Ez most valami nagyon-nagyon jó volt. Azt hittem, megnézem, örülök, és törlés, de nem. Ez marad, nemsokára újra nézem. Fantasztikus.
Ennek bizony jár a 10/10.
mod:
Egyszerűen lenyűgöző, még mindig a hatása alatt vagyok. Többször felültem az ágyban, közelebb mentem a tévéhez, átkaroltam a térdem, mosolyogtam, vigyorogtam, mint egy gyerek, rég élveztem ennyire egy filmet. Ugyanakkor amit mondani akart, az annyira kontrasztos volt a film majd' egészével. A zeneválasztás is tökéletes, a színészek is belopták magukat a szívembe. Tökéletes.
-
hoffman_
nagyúr
BITBOYS: (Válasz gomb kaputt)
Meg is értem, még jó, hogy nem volt ragályos...
kovsol:
Ja, innen már nehéz hitelt adni a szavaimnak, elismerem

mod:
Amúgy régebben(értsd egy, max két éve) elég nevetséges módon pontoztam, a pillanatnyi lelkesedés beszélt, nem a filmérték(telenség), még a mai napig jó filmnek tartott, szeretett dolgokat is túlpontoztam, a középkategóriásokat meg pláne. Na majd lehet összegyűjtöm blogba a pontozott filmjeim és korrigálom, ha lesz egy kis időm/kedvem.
-
hoffman_
nagyúr
Jézus isten, hogy tudtam én pontozni, miért nem vertetek tarkón péklapáttal. Atyaég.
Pearl Harbor legyen csak 8/10, az úgy az igazi.
Twilight 7/10
New Moon 6/10
Eclipse 5/10
(Breaking Down 4/10)Ne szórakozz Zohannal - 7/10
Többi maradhat. Te jó ég, szerintem elképednék még, ha végigpörgetném a hsz-imet... Bah, degáz.
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
válasz
BITBOYS
üzenetére
Igen? Igazából már nem is emlékszem rá, nekem az ilyen "régi2 emlékek már összefolynak
Azt tudom, hogy akkor még teljesen máshol volt, és vázolta, hogy ő most mit és hogyan szeretne majd csinálni
Részemről mondtam, hogy oké, ha a többi kritika is ilyen lesz, aztán azóta is jó.Integra:
Igen, helyenként tényleg sok, ezt én is érzem. De há' evvan, ezt kő szeretni
Meg amúgy is elég sokat változik hosszútávon, majd mondjuk neki minél többet, és beérik. -
hoffman_
nagyúr
Múltkor már linkeltem egy rövid cikket, amiben leírták, hogy jön, megkaptuk az első trélert is. Ilyen gárdával, apám, nem lehet rosszat csinálni. Nem egyszerű a promó, Tarantino mester megint érdekeset alkot, de eddig nekem nagyon bejön.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
NathanCullen
üzenetére
Az engem nem zavar, a filmek elég széles skálán lehetnek jók

-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
DelArco
üzenetére
Azért az vicces hogy egy ilyen buli után a szülő komolyabb lecseszés helyett megkérdezi hogy hányan voltak a bulin
Ezt a filmet úgy nem lehetett komolyan venni, ahogy van, ez volt a lényeg. Az a kérdés pont nagyon odaillett szerintem
Ráadásul a fater is retard volt, azzal kezdődött, hogy kijelentette, a sráca egy lúzer - ennek fényében király volt a végén a kérdés.Átlagos bulifilmnek se nevezném, mert ilyet még nem láttam. Persze ettől nem lesz top film.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
littlelion21
üzenetére

-
hoffman_
nagyúr
válasz
littlelion21
üzenetére
Nem sűrűn fedjük le egymást 100%-ban, de most ez történt
Igaz, hogy anno 8 pontot adtam rá, nem tudom, hogy sikerült, biztos bevertem a fejem, legjobb esetben is max 7, de inkább annyi se. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
Alapvetően Garfield szerintem se egy nagy durranás, de ahogy egyre több idő telik el azóta, hogy megismertem, egyre szimpatikusabb. Két filmet láttam, amiben benne volt, a Parnassus és a Facebook, mind a kettőben tetszett, illetve mind a két film is nagyon tetszett. Szerintem Tobey-nál jobb színész, utóbbit nagyon nem szeretem - pedig a Brothers című filmben is sok szerepe van, amit nagyon-nagyon szeretek(más kérdés, hogy pont ő az, aki nem igazán illik bele, de a szerepet jól hozta). Szóval én ezt a Andrew srácot nem írnám le

Mondom ezt úgy, hogy Tobey-nek a Trópusi Viharban nyújtott szereplése, a Sátán Sikátora című előzetesben szerintem oszkárt ér, Downey-val együtt, az valami zseniális volt

-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
válasz
BITBOYS
üzenetére
Mert nem nézel be rendszeresen
De köszi
Amúgy tényleg Tibiékhez képest a filmismeretem nevetséges 
Vigneau:
Igen-igen, így is lehet mondani, hogy 4=8, de mégsem, azokat a köztes részeket nem jegyezzük, ahogy mondod
Amúgy is American Pie presents címen futnak, gagyiság halom sajna. -
hoffman_
nagyúr
Jap. A 3-at direkt hagytam ki, mert szeretem, de közel se olyan jó, mint az 1-2-4, Stifler egyedül viszi a hátán. Szal ja, az akár skippelhető is, 1-2-4

mod: Hogy-hogy hogy?
Így 
BITBOYS:
Amúgy sem tudnék olyat mondani szerintem, amit ne láttál volna, én itt amatőr vagyok

-
hoffman_
nagyúr
válasz
somasz
üzenetére
Pite 1-2-4, megint
Vagy Trópusi vihar, ha még nem volt meg - ha igen, akkor is, elcsépelhetetlen. Vagy a Road Trip(alias Cool Túra) nagyon bitang, én imádom, vagy ez, de ez nagyon beteg 
BITBOYS:
Istenemre, én agyaltam neked perceket, az első a Moon volt, de rádkerestem, hogy láttad-e, hasonló kaliberű, érdemes film, nem jut az eszembe

-
hoffman_
nagyúr
válasz
littlelion21
üzenetére
Épp magad ellen beszélsz, ugye tudod?
Amúgy igen, Samuel érdekes figura, mert tényleg játszott ganyé filmekben, ugyanakkor vannak valóban jó filmjei - nem csak, mint mellékszereplő.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Én is csak azokat a filmeket nézem meg, amik érdekelnek, és várok valamit. Akkor megy öt pont alá a dolog, ha nagyon nem azt kaptam, amire legrosszabb esetben számítottam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én pont emiatt húzom a számat. Lehet, hogy nem ugyanaz, mint a trélerben, ez azt jelenti? Mert akkor nagyon boldog lennék!