Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
bAtt001
addikt
prometheus
mondtam hogy tetszeni fog
na de a látvány és a hang tökéletes (nem a szinkronra gondolok) a történeten meg simán fenn akad aki akar, tényleg egy plusz fél óra csodákat tudott volna művelni ha rendesen ki van töltve 
spoiler
amikor a legvégén felkeltik a srácot az ágyából legalbb vártam volna valami 1 soros mondatot, még ha nem is érthető nyelven de akkoris illett volna szerintem valamit oda tenni. mert így kb azt is ki lehet nézni belőle hogy "felkeltettél? basszus olyan jól aludtam, akkor most megöllek"
meg előzménynek se nevezném mert nem itt jött létre az alien faj, nem tudom a pontos nevüket most, hanem már eddig is léteztek kifejlett példányok. de nem keresem az értelmet, pár dolgon még elgondolkodom amin lehet és érdemes de elégedett a filmmel úgy általában.
aki nagyon kötözködős típus annak nem fog tetszeni ez egyértelmű
8/10
Aktív témák
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
na de a látvány és a hang tökéletes (nem a szinkronra gondolok) a történeten meg simán fenn akad aki akar, tényleg egy plusz fél óra csodákat tudott volna művelni ha rendesen ki van töltve