Hirdetés
Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Persze, hogy van, különben mindig egy helyben állnék a kocsival.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk:
A felni az a kerék maga, ami ott forog az a dísztárcsa, erre írtam és viccnek szántam.
Amúgy igazad van, csak a dísztárcsa forog, a felni nem, csak túl sötét volt a gumi a videón, azt nem is figyeltem.
-
Viszlát
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
SPOILER
Bár ebből a videóból nem derül ki az előzmény, miszerint épp egy kisebb megvilágosodást kommentál főhősünk, melynek végső konklúziója: God dwells within me as me. Majd megjelenik a korábban említett cirkuszi elefánt, mintegy a természet által is jóváhagyva szellemi előrelépését a megtisztulás, belső béke felé.

-
somasz
addikt
-
Pitterix
őstag
-
PazsitZ
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Nem akarok beleszólni, de ez a lista eredetileg arra van, amit tervezel megnézni, nem arról, amit már láttál
.
A megnézettek lista, meg gyakorlatilag az értékelt filmek listája: [link], vagy csinálsz mondjuk egy külön I've seen listát [link].Persze. ettől függetlenül szíved joga arra használni, amire szeretnéd, csak megjegyeztem.
mod:
Jah, látom (#48961) Viszlát már mondta is, akkor mindegy. -
NathanCullen
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
Watchlistben még csak egy van,<---ez amúgy az a lista amiket láttam?
Igen. A filmeknél rányomsz az IMDb-n, hogy Add to Watchlist, berakja a látott filmek között. Figyelőt jelent amúgy, de szerintem inkább nézett lista a jobb magyar kifejezés rá, mindenki odarakja a megnézett filmjeit. Én listák nézegetése közben szoktam rákattingatni azokra amiket láttam, még csak 415 film van nekem rajta, persze nem sorrendben és nem csak ennyit láttam. Ha valaki érdekel: KATT
-
vzsryl
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Rock karaktere szerintem az Az amazonas kincsében volt a legjobb. Én ott láttam először, és azóta mondhatni, hogy a kedvenc mai akciószínészem. Persze leszámítva a régi nagyokat. És még annyit hozzátennék ehhez, hogy Az amazonas kincse egy valódi akciófilm, ami hajaz a 80-as, 90-es évekre. Kemény főszereplő, robbanások, fegyverek, tőmondatos beszólások stb...
-
rt06
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
hasonlo, es imho jobb, az elso resze
valamint szinten brazil remekmuvek a cidade de deus es a cidade dos homens
vagy a franciaktol a la heine -
varsam
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Jarhead (Bőrnyakúak), Band of Brothers (Elit alakulat), We Were Soldiers (katonák voltunk), The Hurt Locker (A bombák földjén), amint alant irták Iraq - Over There, Windtalkers (A fegyverek szava), Híd a Kwai folyón, Apokalipszis most, A híd túl messze van, Kémek a sasfészekben, A szakasz, Levelek Ivo Dzsimáról, A dicsőség zászlaja, Ryan közlegény megmentése.
Így hirtelen ezek jutottak még eszembe, szerintem mind nagyszerű film, nézd meg őket.
A végére elfáradtam az angol címekkel
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Erre adtam 10/10-et 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)