- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Egy filmet keresnék. Amit tudok, hogy Buddy Holly életéről szól és fekete-fehér film! Benne van az is, hogy felszállnak a gépre és utána a bnőjével vagy kivel ezt közlik valami fellépés előtt, ezek rémlenek. Van ugye egy 1978-as The Buddy Holly Story című film, ami eleve szines és nem arról szól amit én láttam, ráadásul már ez a lezuhanásos rész sincs benne! Egyszerűen nem tudom, hogy mi lehetett az.
Semmi más Boddy Holly filmet nem találtam, tanácstalan vagyok. Nagyon régen láttam ezt, még a magyar tv adta le.
Valaki tudja, hogy melyik lehet ez?
Előre is köszönöm!
-
B€zs€
tag
Sziasztok! Címet keresnék! Mostanában láttam a film trailerjét és új filmről van szó! Amimációs film! A bemutatóban az volt hogy család Egyiptomban nyaral és a kiscsákónak elgurult a gyógyszere és meg akarja mászni a piramist ( ami kiderül hogy valami felfújt mű valami)! Erre emléxem és a címe érdekelne! Köszönöm!
-
rien
senior tag
-
MarioAna
senior tag
Melyik filmben volt az, amikor egy kisgyerek egy nagy fehér kutyán repült valami képzeletvilágban?
Egyik Family Guy részben is benne van pont ez a rész, amikor Peter azon a nagy fehér kutyán ülve repül, a kutya mondja neki, hogy túl nehéz vagy lezuhanunk, aztán le is zuhannak.
-
Ifju
aktív tag
válasz
Ash Williams #893 üzenetére
Kerge Kelly
-
Ash Williams
csendes tag
Sziasztok, egy vígjátékot keresek már elég régóta, nem sokra emlékszem belőle:
Van egy golyóálló srác, a filmben késsel szedte ki a golyókat a testéből.
Valamilyen földrészt loptak el tőlük, amit hajóval vontattak el.
Volt egy nagy csata amit bumerángok alapján sörösdobozokkal nyertek meg.
Ha valaki tud segíteni előre is köszönöm -
Gercsa
senior tag
Kiváncsi lennék még egy film címére.
Elég jó börtönös film.
A sztorija az, hogy egy módosabb pasi (talán ügyvéd), valami kisebbb ügyért börtönbe kerül pár napra (lehet csak valami parkolási birságot akar leülni heccből, vagy ilyesmi) , de az ellenfelei kábítószert csempésznek a cellájába ha jól emlékszem, és így több évet kap.
A végére egy lengyel rab segítségével megszökik, csak ennyire emlékszek.Talán német film, és mintha a magyar tévében láttam volna.
-
sagvary
aktív tag
Nincs meg valakinek az Őrült római vakáció szinkronosan?
A másik amit keresek a Bluff 1981 olasz film ebből lett az amerikai Blöff, de az eredeti még jobb.
-
Brutforsz
senior tag
-
Gercsa
senior tag
Sziasztok!
Egy film címére lennék kiváncsi.
A hosszú menet című könyvre hasonlít a sztori, de nem biztos, hogy pont az alapján van.A lényeg, hogy a főszereplő szibériából egy gulág táborból megszökik, keresztül egész ázsián, és valahogy indián keresztül jut talán haza.
Mintha úgy emlékeznék, hogy a filmben egyedül szökik.(a könyben többen vannak)
80-90-es évekbeli film lehet, nem valami új mozi -
Sixkiller6
őstag
esetleg van olyan aki felvette tegnap a Fem3 csatornán a Csak Veled (Only You) cimű filmet?
vagy megvan neki szinkronosan?ezer éve vadászok a szinkronjára, és tegnap lemaradtam róla, most várhatok megint 10 évet mire vmelyik adó leadja.
pls help me Obi wan Kenobi
-
Nem tudja valaki van már internátus 3 sorozat?
-
mickemoto
őstag
Sziasztok!
Évekkel ezelőtt láttam egy filmet ami nagyon tetszett csak valószínűleg elkallódott a lemez amin volt így szeretném újra megszerezni.A bibi csak az hogy nem tudom a címét.
A film talán Svédországban vagy Norvégiában játszódik.A történet dióhéjban:
egy huszonéves munkanélküli srácról szól, aki egy bulin összejön egy lánnyal aki most érkezett a faluba(egy kis halászfalu az istenhátamögött)majd néhány nap után a srác anyja hazajön(távol volt valami miatt), aztán kiderül hogy a lány jobban vonzódik a srác anyjához, így vele kezd kapcsolatot.Szumma szummárom a végére egy fedél alatt élnek a srác az anyja és a barátnője illetve az ő gyereke aki a sráctól van.
Tudja valaki a film címét? -
Redcaster
őstag
Hali. Valaki nem tudja, honnan lehet letölteni a Zombieland és a KickAss filmeket magyarul? Mindenhol kerestem, de nem találom, mindenhol csak angolul van
Köszi -
Poll Tamás
tag
Sziasztok!
Régen a suliban év elején a számtech tanár levetített egy filmet, amiben az volt a lényeg, hogy megmutassa a számítógépek hatalmát, jelentőségét. Két főszereplő van, egy idős hapsi (kb 50 év körüli, nem ősz!) aki megkeres egy fiatal srácot, aki majd segít egy hacker hálózat felkutatásában, vagy valami ilyesmiről szól.
Nekem tetszett a film, de már elfelejtettem a címét, szívesen megnézném újból.
-
törölt tag
Keresek olyan filmet ami hasonlít a felsoroltakhoz!
Ellenséges terület 1,2,3,
Orvlövész(alapvetően katonai filmek, inkább ilyen különleges alakulatos stb.)
Köszönom!
-
dirty.yakuza
aktív tag
Sziasztok!
Keresek egy régi filmet. Egy fickóról szól akinek a családja egy felelőtlen kamionos hibájából meghal.
Ő bosszút esküszik a kamionosok ellen (vagy mi), egy roncstelepen összeeszkábál egy "bigfoot-kamion-madmax-autót" és elkezdi kinyírni őket.
Dióhéjban ennyi lenne a sztori. Nekem vmi Kerekes gyilkos cím rémlik de semmit sem találtam róla...
Várom az ötleteket. köszi
-
Wyll
őstag
válasz
Csapi007 #871 üzenetére
Az elsőre van egy sejtésem, bár csak öt párról szól, de nagyon kis aranyos film szerintem: Kefélő fiatalok
Mondjuk ez mozifilm. A leírásod alapján lehet hogy te ilyen National Geographic stílusú valamiket keresel. Vagy nem? -
Csapi007
veterán
Hy
Két filmet keresek, az egyik 7 párról szól, és a társadalmi/szexuális életüket mutatja be. A másikban pedig össezvűlogatnak egy kamu családot beköltöztetik a kertvárosba és sunyiba reklámoznak velük mindent.
Címeket tudtok mondani? -
qdak
addikt
válasz
rozsomak96 #869 üzenetére
am maga a film is remake, nem ezt a filmet szerteném ujra látni, hanem láttam hireket h a norvég bázist ( tuddo az elején mc readdy ék oda repulnek átt ) megcsinálják a kezdetektöl
( a film elötti részt ugymond )
-
rozsomak96
tag
Ez pont az a film amiből inkább ne csináljanak remake-et, mert csak rosszabb lesz. Nézd meg a mai nagy horrornevek mind remake-elve lettek és sokkal pocsékabb mint az eredeti. Gondolok itt : Halloween, Friday the 13th és végül a legrosszabb Nightmare on Elm Street. Ne tegyenek tönkre még egy jó filmet.
-
qdak
addikt
válasz
rozsomak96 #867 üzenetére
király! remélem 1x megcsinálják a Norvág bázisrol is a filmet
-
qdak
addikt
válasz
rozsomak96 #865 üzenetére
jó szorakozást hozzá, ha te7ed HD/ FULL HD be nézd
-
qdak
addikt
válasz
rozsomak96 #859 üzenetére
-
Wyll
őstag
Igen, azt keresi, nekem is írt, de én sem tudom, honnan lehetne beszerezni.
Már én is kerestem itt, meg mások is, sőt azóta elvileg a TV-ben is volt már, de csak nem bukkan fel digitális formában.
Neked talán megvan? -
rozsomak96
tag
Valaki tud ajánlani egy jó horrorfilmet a 80-as 70-es évekből a Halloween, Rémálom az Elm utcából, Péntek 13, Légy, Ördögűző. Ezeken kívül, mert már nagyon ki vagyok éhezve egy olyan filmre amitől félek.
-
picierika
újonc
Valaki tudna segíteni? A holdlakók titkát keresem. Honnan tudnám letölteni, vagy valakinek nincs meg véletlenül? Videon is jó.
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv, nagyon fontos lenne a help.
Van egy régi rajzfilm, amiben vakációra készülnek a gyerekek, a szüleikkel. De hirtelen vihar miatt elszabadul a hajó, és a gyerekek a szüleik nélkül maradnak a hajó fedélzetén. Ekkor kezdetét veszi a kaland. Hajótörést szenvednek, és össze kell fogniuk a túlélésért. A végén persze minden jóra fordul.
Nem tudom a címét, de még szinonimák szintjén sem ad ki semmit a google. Nyári vakációra emlékeztem, de nem találok semmit. Nem tudom hogyan, vagy hol keressem.
Előre is köszi. Jah, és egy nagyon régi meséről van szó. 80-90-es évek.
-
beni3d
aktív tag
sziasztok!
volt egy film ilyen c kategóriás, arról szólt hogy volt egy anyuka aki vett egy félig kész házat, és karácsonykor szöget meg kalapácsot kaptak a gyerekek...
és egyszerűen nem jut eszembe a címe.
tudja valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest