- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
Infraport is filleres, jack-dugo is sot a legtobb dolog ma mar az. IPS helyett OLED is kb. 10 000 huf kulonbseg. (Atlag kinelzo nem csucs). Uh ez igy nem relevans.
1. A CMF nem Wuropai piacra keszult elsosorban, menetkozben dontottek az eladasok kiterjeszteserol. Ahova keszult eredetileg ott nincs NFC-s fizetes.
2. Tobb szazezres/millios eladasnal egy 1 dollaros alkatresz is hatalmas kiadasnak szamit.
3. Reszemrol befejeztem, te is olyan embernek tunsz aki a sajat igazaba all bele es ugy menetel mint egy szemellenzos lo. Akkor legyen igy. -
-
Ha megnézzük a modellek árait:
Phone 2a 12/256: 150990 Ft a gyártói oldalon
Phone 2 8/128-as is 192 ezertől indul. 12/256-os már 229 ezer.Tehát itt van egy szűk sáv, ami vagy azt eredményezi, hogy az olcsóbb variánst kivezetik a 2-esből, vagy oda még bejön egy 170 ezres mobil.
-
kbyte1024
veterán
De megértjük és én is használtam NFC-t jo dolog. De te meg azt értsd meg,hogy ez a teló nem neked szól. Ahogy a kolléga is írta meg akarják szerettetni a néppel. Példa. Most tudnék venni egy poco x6 pro-t 99ezer pénzért ami körbe veri ezt. De ahogy sokan én is ki szeretnék próbálni mást a xiaomi és pocon kívül. A Samsungon túl vagyok (soha többet),Oneplus túl vagyok rajta(nagyon bejött de más liga), most van ez meg a moto. Ennyi pénzért sokan veszik mert megadja amiket írtam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest