Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Jó dolog az ilyesfajta rajongás, de a tények meg azok amiket mondtak. Jelenleg nem is kezdő a Barca kp-n így if-t nem igen fog kapni illetve vb-n sincs.
Nem tudom mi lett a játékkal, de gondolkodtam már, hogy lerakom
Nem lehet gólt lőni. Mindenhonnan mindent kihagynak. A védekezés iszonyat szánalmas. Zárom a passzokat nem marad nálam, elgurul és ha épp egy játékosomhoz menne attól vagy elpattan, vagy elgurul mellette. Nyilván a harmadik lehetőség hogy le se szarja a labdát azt elengedni maga mellett.
A letámadással megint nem kell semmit csinálnod mert megszerzik a labdát mivel senki nem mozog üres területre és már kiforogni sem lehet az egészet annyira lassú a forgás.
Azt szintén nem tudom megérteni, hogy a faszba érnek utol 5-6 méterekről indítás közben(tehát a labda még nincs nálam) mikor engem labdával lefut mindenki. Nem tudok ziccerezni mert egyszerűen a világ végéről lefut mindenki.
Az IF Valverde-R.Sanches kp sornak annyi haszna van, hogy köztük meg az üres társ között 10 méteres körben senki nincs de akkor is odaadják nekik. De ha már passzok.
Minden ellenfelem nulla aggyal egyérintőzik és jó neki, mert minden pontos. Az R1-es passzok szintén jók. Nálam ezek nem működnek ahogy a háromszöges indítást is folyamat lefülelik
Valamit változtatni kellene mert ez így novemberig sem fog tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560P - i5-2540M I 8GB I 320GB HDD I Radeon I Cam I 15,6" HD+ I Garancia!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem lehet gólt lőni. Mindenhonnan mindent kihagynak. A védekezés iszonyat szánalmas. Zárom a passzokat nem marad nálam, elgurul és ha épp egy játékosomhoz menne attól vagy elpattan, vagy elgurul mellette. Nyilván a harmadik lehetőség hogy le se szarja a labdát azt elengedni maga mellett.