Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Dehogy
Ez ilyen softbann vagy minek csúfolják. De általában 1 órára tilt ilyenkor a játék. Nem tudom most mire kaptam 12 órát. Gondolom a botokat nézik, hogy túl gyorsan túl sok játékost veszel és emiatt tilt a rendszer, de hogy bazdmeg nem érzékeli hogy PS-n vagyok
Zárt rendszerben hogy használnék botot.... Agyrém.
Hálistennek azóta a 82es lapok értéke 1100-1200-ról 1500-ra ugrott fel szóval még bukok is nem kevés coint emiatt a nyomorék cég miatt. De nem bántom őket mert ez nem szándékos hanem szimpla inkompetencia.Szerk.: AZÓTA SEM LEHET
Akkor ez egy 24 órás lesz. A vicc, hogy ma nem dolgozom leakartam nyomni a 8 wint rivalsban de ahhoz vennem kellett volna egy RB-t. Hát az is bukó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez ilyen softbann vagy minek csúfolják. De általában 1 órára tilt ilyenkor a játék. Nem tudom most mire kaptam 12 órát. Gondolom a botokat nézik, hogy túl gyorsan túl sok játékost veszel és emiatt tilt a rendszer, de hogy bazdmeg nem érzékeli hogy PS-n vagyok
Akkor ez egy 24 órás lesz. A vicc, hogy ma nem dolgozom leakartam nyomni a 8 wint rivalsban de ahhoz vennem kellett volna egy RB-t. Hát az is bukó.