Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dudu5130

őstag

Na ha már ennyi draft token összejött mondom letolom hátha kapok értelmes lapokat. Sikerült is először össze raknom egy prime VdSar, MBabu, IF Dijk, Cordoba WW Spina, prime Giggs, WW Guendeozi, RB Onyeka, WW Lukebakio, Prime Torres, HL MBappe. Van der Sar isten ilyen kapust én még nem láttam brutál mit fogott, Cordoba szintén ahhoz képest, hogy alacsony eszméletlen. Közép pálya elmegy, nekem közepén a Sif Barella ee RTTK Vidal jobban bejön. Szeleket csak a chem miatt nem cseréltem a kezdőben. Padon TOTGS Vini és IF Mane várta hogy johessen be. Torres nekem sokkal jobban bejott mint Bappe. Egyszerűen nem tudtam a teknossel gólt lőni, El Nino meg mindent bevert. Második sima győzelem végén megszakadt a kapcsolat és ki dobott. Azt megkaptam győzelemnek de a harmadik autómat bukó, pedig tetszett a csapat.

Mondom tolok még egyet . Prime Yashin, RB Trent Arnold, baby Campbell, Varane , RB Cornet, IF Salah, IF Maddison, IF Tchouameni, Ginola, TOTGS CR, Prime Puskas. Yashin sokkal gyengébb a holland ikonhoz képest, Campbell hihetetlen tarabos a második meccsen szét is szivatott prime Dinho mert nem lehetett vele levedekezni. CR sokkal jobb volt nálam mint a teknős, Puskas meg rohadt jó. Fordulekony, jól passzol. Második meccsen 4-1re égtem mikor is félidőben megint szakadt a kapcsolat de én nyertem. Ezt tudom folytatni hál isten.

Új hozzászólás Aktív témák