- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A karcsúság ára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nandinagy
addikt
-
Nyigu
csendes tag
válasz
Nandinagy #691 üzenetére
Én tavaly decemberben kezdtem el fifázni 52 évesen . Hogy egyszer elverjem a fiam, mert par évvel ezelőtt elvette a kedvem tőle. Ő sem érti az auto váltást. Mindig manuális valtassal jatszik. Mikor ő kezdte szerinte nem is volt auto switching. En igy szoktam meg nekem bejott. Egyaltalan nem rossz. Nem neztem annyira hogy a trial alatt mire használom ez az időt. Sbztem par meccset. Elit 2nel jart le az idő. De! Siman lehetett volna elit 1 ha nem kell baszakodnom a manualis valtassal. Nem azt mondom hogy rossz, csak nekem nem áll kezre. De ha nem lesz a veglegesbe auto akkor muszaj lesz ezt megtanulni. Vezetes kozben irok piros lampanal. Bocs az ékezet hiany miatt🍻🍻
-
Raga
senior tag
Na a platform váltás meg fog oldódni az már látszik de ez mégis mi?Mi az hogy trialban nem tudom használni a Companion meg web app?En legalább elő is rendeltem haverom meg sem vette és már építi a csapatát. Nekem meg ez [kép]
-
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94 #686 üzenetére
Belekezdtem én is SBn. Ritka unalmas, de tavaly még első wl előtt Mbappet adott ezért megcsinálom most is.
-
Nandinagy
addikt
válasz
#04441088 #689 üzenetére
Ha belelépsz az előrendelésnél ahol van a timer ott feljön mit tölt le. Egy darab verzió van: (PS4) Ultimate Edition PS4 & PS5. Gondolom ez egyben lehozza az egészet és lehet verziók között váltani. Ennyi az egész
#690Mrguba
Ezt a problémát egyébként eddig sem értettem. Ti konkrétan nem L1/LB vagy jobb stickel váltotok hanem a gépre vártok? Az úgy miért jó?Mintha egy FPS-ben helyetted lőne a gép.
-
Mrguba
őstag
Na en megvettem az ultimatet..
Lejart a trial most...meccs kozben SB wcn 6-1 nel ide kidob fasza....
LEHET el is engedem ezt a jatekot igy.
Osszes meccsemen azert kaptam ki mert mire manualisan ravaltok az emberre mar keso vagy akkor mar reg a kovetkezonel van a labda es gol...
Elol nem tudok ennyit kompenzalni...hiaba van beallitva az auto valtas lb vel kell valtanom es lehet szar vagyok de nekem nem megy...meg a pakkok is lofaszt se adtak ahogy eddig...mar meg nyitogatja a jobbnal jobbakat -
törölt tag
Most amit ez tölt az mi a tököm?
[kép]
Meg miért van ott a PS4 jel?
A próba megvan, oké, van belőle még 2 óra, de nem úgy volt, hogy 27.-en toltheto az Ultimate edition?
Aztan most tölt le 10.469 + 38.459 GB-ot. -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #675 üzenetére
Csinálnám de sajnos nem tudok egy 85+ csapatot kiàllitani
-
Mrguba
őstag
Vajon mikor jon az elso patch?
Ami javitja pl az automata valtast.
Mert latom masnak se megy hiaba allitja be -
mcwolf79
veterán
Ezzel mondjuk egyetértek . Tavaly is volt sírás (én is sírtam) , hogy majdnem újra kell tanulni az irányítást, de pár nap (hét) , és rááll az ember keze .
Amúgy én is optimista vagyok . Az én szintemhez viszonyítva (Noob vagyok, season-ben div5-6 közt szoktam evickélni) nagyon nem lett semmi elbaxva, ami meg defektes lett, azt remélhetőleg patch-elik pár hét alatt.kristof: a lenyomott 5-6 óra alatt én semmilyen grafikai anomáliát nem tapasztaltam (Xbox SX).
-
Kristof_94
nagyúr
Valószínűleg a gyenge gépem miatt esett meg, de azért megkérdezem hátha volt ilyen bug valakinek.
Szóval már 1-2x előfordult, hogy a játékosomnál van a labda, találkozok a védővel és hirtelen az adott mozdulat (pl. lövés) közben a játékosom mintha "megfagyna' és csak csúszik tovább 1-2 métert full merev pózban. WTF!
Valaki találkozott már ilyesmivel? Lehet mediumról lowra kell vennem a grafikát, meg most ablak módban indítom a játékot, majd a Fullscreenizer programmal teljes képernyőre teszem. Ez ugye amiatt van, hogy random ledobások miatt ne kapjak DC-t. A 21-ben ez szinte végig kellett... Egyelőre megfigyelem mennyire szeretne ledobni a tálcára és ha nem csinálja, akkor visszarakom normálra. -
K.J
senior tag
válasz
mcwolf79 #677 üzenetére
Emlékszem, h valamelyik rész ugyanígy indult, aztán patchelték az egészet. Majd javul.
Egyébként:
Ezzel a lassabb játékmenettel el lehet bohóckodni sb-ben, rivalsban viszont már kihívás. Úgyis az lesz a vége, h megbuzerálják és újra a fifa 21-ben érezhetjük magunkat, ami csak azért zavaró, mert utána meg jönnek ide a nyafogós kommentek, h ez teljesen ugyanaz, meg ez nem sikerül, meg az nem megy be..bla.
Hiába akarnak valami innovatív felmutatni, ha nem tudják jól összehozni, a community meg visszasírja a megszokottat, aztán jön a katyvasz.
Ezzel a játékmenettel semmi baj nincs, de mint minden résznél itt is egy félkész anyagot dobtak ki, amin még bőven lehetett volna csiszolni, kicsit focisabbá tenni, elfelejteni ezt a kétféle verziót, hypermotion kiadást.(Természetesen a nyivákolós résznél magamról is beszéltem, ne vegye senki sértésnek!
)
Egyelőre nem vettem meg, nem áll még szándékomban, bár bennem van az új varázsa és a mindent meg akarok csinálni dolog, még tartom magam.
-
Nandinagy
addikt
Azt amúgy néztétek, hogy vasárnap jön majd a squad battle reward?
-
mcwolf79
veterán
Na még amitől van hogy hülyét kapok:
ez is a bírókkal kapcsolatos . Nagyon idióta módon tudnak sípolni a félidők végén. Ellenfélnél is , és nálam is volt olyan , hogy a 90+2. percben 1-2 másodperccel a tervezett vég után gyakorlatilag ajtó- ablak szituációban lefújja a félidőt . Nálam konkrétan akkor fújta le, mikor a labda átment a gólvonalon (természetesen nem adta meg a gólt ). De az rendszeres , hogy a támadás közben a 16-osnál lefújja , ha elértük a hosszabítás véget . -
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy #669 üzenetére
Nem azt állítottam, h lehetetlen megcsinálni a cseleket, hanem azt, h nem olyan eredményesek, mint eddig. Nagyon nem. A mondandóm többi része pedig úgy kezdődött, h "Nekem nem tetszik..."
Érzésre sokkal lassabb a játékmenet és nyúlósak, sutábbak a mozgások. Nem vitatom, h közelebb áll ez a valós mozgáshoz, de attól még nekem nem tetszik.
Pl én sokat használtam az R1 driblinget, de most nem megy. Úgy mozognak, mint egy félrészeg.
Amit eddig megszoktam, h adott szituációban bizonyos mozgással el tudok bújni, át tudom magam fűzni, az most nem megy, mert lassabb az egész.
-
Kristof_94
nagyúr
Na még kb. 8 meccs kellene a 2db 100k-s csomaghoz, feltéve ha tudom hozni a 40 gólt. Szóval lesz az 9 is...
Remélem valami normálisát fog dobni és nem a semmiért szenvedek vele órákat. -
amdboy
senior tag
Sziasztok! Azt a bizonyos gyors beindulást amit elvileg a nextgenre igèrtek ( HyperMotion) hogyan lehet "előcsalni" a játèkosokból? Köszi a válaszokat
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive #666 üzenetére
Szerintem ez hülyeség. Ugyanúgy működik a megállításból az elastico meg a reverse elastico, a mcgeady cancel a skill bridge a four touch de még a ballroll+scoop turn is. 2 dolog nem megy: a croquetta cancel meg a nutmeg.
Lassabb a játék, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet cselezni max máshogy kell. Annyi, hogy nem lehet minden cselt mindenhol és amúgy jól is van ez így.Titkon abban reménykedem egyébként, hogy a lassabb játék amiatt van mert érzékeltetni akarják a lapok fejlődését
Tavaly vicc volt, hogy a gold Mbappe ugyanolyan gyorsan csinálgatta a cseleket mint a TOTY holott van közöttük 5 milliónyi különbség meg 6 rating legalább. Aztán lehet csak hiú ábránd az egész
De mondjuk a legtöbb 5 skilles játékos 85 körüli dribblingel van szóval lehet benne ráció.
#668Kristof_94
Honnan van Mbapped? -
-
bodnar123
őstag
Azért Fifánál nem igazán tudnak csak végletekben gondolkodni. Tavaly május után a kapus úgy védett mint én. Próbálta elkerülni a labdát. Most meg. Feljutottam 9. osztályban. Első félidőben 8 azaz 8 ziccerem volt a 16oson belül. Mind kimaradt. Majd persze az ellenfélnél egy kipattanó labda amitől kb 5 méterre a csatár a védő összefut. 11es... Na így is lehet befolyásolni a meccset. Még mindig nem tudom megvegyem-e. De ezekkel aligha győz meg
-
Kristof_94
nagyúr
100 finesse gólért járó 50k csomagból jött egy Sancho. Nem rossz, bár a WF és a stamina borzalmas, de szerintem hasznát fogom venni. Mellette Sabitzer és Barella.
Ő az első 22-es walkoutom, kicsit fura ez az új animáció, úgy hirtelen a semmiből előbukkan. -
kapeti07
senior tag
Meg lehet MLSZ-es címerünk is, bár én a tavalyi magyar zászlót jobban szerettem. Miért nem lehet választani a kettő közzül.
Nekem játékmenettel kapcsolatban az a tapasztalatom X One-on, hogy a mozgésok kicsit szimulátorosak lettek. Még csak SB-t játszottam, de valósághűbbnek tűnik.
De lehet csak azért tűnik lassabbnak, mert 4 napja a 21-ben minden játékosomnak 90 feletti volt a pace meg a dribbling-je. Itt meg a legjobb emberem is 82-es -
K.J
senior tag
Csak egy pici észrevétel a vizualitással kapcsolatban.
Nem számottevő, de szerintem jobb, h a 3 fő statisztikát nem vágják az arcunkba a kezdőlapon.
És egy hanghatás, amit észrevettem. A kapufás csattanás valami borzalom. A 20-ból emelték át? A tavalyi jobb volt.
És igen, néztem, a magyar címeres mezben focizhatunk, tetszik! -
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123 #661 üzenetére
Az a vicc, hogy utánaolvastam és a stadia oldalán így van reklámozva, de EA answer-os topicban meg nem tudják rá a választ
Annyit mondtak, hogy 27.-én kiderül lesz-e nekik hypermotion. Szóval gondolom PC. Tavaly talán szintén ott voltak ha minden igaz.
Közben meglett a DIV8
8/10 rivals. Rengeteg hülye gólt kapok de hálistennek valahogy behúzom a meccseket. Az fura, hogy döntetlen nem volt még.
-
bodnar123
őstag
Én igazán azt nem tudom, hogy hogyan oldják meg a Stadiát... Mivel ugye elvileg az pc, de next gen. Na ők kivel játszanak, kivel lesznek egy transfer marketen?
-
Woodslave
félisten
két magyar streamer alapján túl sokat nem várok 30 premium gold packból
Ki fogok próbálni egy offline meg egy online draftot. Igaz időigényesebb de kiváncsi vagyok mennyire "éri" meg
Bár Rekal most nyitott egy KDB Valverde párost.
-
Nandinagy
addikt
A fluid meg a realisztikus nem jön össze egy mondatban
Vagy fluid lesz vagy realisztikus. Egyébként realisztikusabb jóval. A játékosokon érződik melyik lábuk milyen meg hanyas wf-je van(Theo,Sane gyengébb lába kuka nálam de pl. Firmino vagy Richarlison mindkét lábbal jól nyomja). A védekezésnél jobban tolódnak a játékosok.
Nyilván ugyanúgy vannak s**ggh*lye megoldások meg dolgok, de kevesebb mint tavaly -
Jakesz
addikt
Nextgen konzolon mennyire érezhető a hypermotion?
-
mcwolf79
veterán
Na ami így 8-10 SB után “érdekes “:
- a bírók mocskos mód engedékenyek (és még akkor finoman fogalmaztam ) . Szerintem Rivals -ben szarrá fognak rugdosni , mert a bíró alig fúj
- a testek fizikai kontaktusa elég érdekes néha . Sokszor indokolatlanul lepattanok az ellenfél jatékosáról , mintha gumiból lenne
- a labda fizikája továbbra is érdekes
- nem tudom mit variáltak a játékosok váltásán , se itt elég fura . Sokszor teljesen logikátlan módon vált . A FIFA 21-ben ez valahogy jobban működött. (Szerintem ) -
gjoe
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #649 üzenetére
Egyetértek.
Valaki ajánlana jó csatárt?
Elsődlegesen Pl. De bármi lehet masnem padrol bejon.
Richarlison és Jézus is olyan szar hogy hihetetlen. Meg üres kapura is mellé lőnek.
Max 30000coinig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mozgásban a Crimson Desert
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest