Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
A Player Trait-eket hogy kell értelmezni? Van pl. olyan, h Finesse Shot, hát nem te lövöd rá Finesse-szel amikor azt a gombot nyomod?

-
marcess
senior tag
Nos, 4 nap 12 órázás után fifaztam egy kicsit, nem nagyon adja ez a rész, de azért tetszik. Most belenéztem Gabo streambe, 16 belül csak a driven, és elég jó arányba be is megy. Akinek nem adja a befejezés próbálgassa azt, holnap én is ráfekszem gyakorolni. 16-on kívül pedig csak a finessz, mindkettő lábbal.
-
Kristof_94
nagyúr
Feljutottam DIV6-ba, most a meccs után fagyott le a játék a rivals képernyő előtt. Remélem így is megvan...
Nagyon irritáló... PC-n valaki esetleg találkozott ilyen fagyásokkal? -
Szigma70
addikt
Üdv!
A 15 óta ez lesz az első FIFA amit kihagyok. Jól döntöttem?
Nézve netet, olvasva a fórumokat, látva a videókat
IGEN
Hiányozni fog?
IGEN
A FIFA22 fog hiányozni?
NEM ,a játék, az fog hiányozniMiért lett ez a döntés?
-Nem baszok el az életemből napi szinten 2-5 órát
-Nem adok ki 30 x ezret egy újabb DLC-ért
-Nem azért fogok játszani mert kell, nehogy lemaradjak, hanem azért nem fogok játszani mert már nem ad játékélményt.
Csak a grundolás, a kötelező eventek, SBC-k, kötelező meccsek.
Tudom, nem kötelező, de nahh, nem kötelező? Na ne már.....-Megint minden a ruletten dől el. Meg sem jelent, még csak a triál ment, már ikonokkal rohangálnak, millió coinok vannak embereknél, megjelenés elött megalapozott klubok tömkelege.
Kösz nem. Az, hogy meddig jutsz, mikor megy el a kedved, vagy mikor jön meg, ne azon múljon már, hogy kinek van szerencséje
Nektek jó játékot
bár a FIFA már sose lesz jó sztem -
HdRew
őstag
Legutóbbi meccs:
xG: 1,5 az ellenfélnél míg 8,8 nálam. Az eredmény? 1-2 lett ide, úgy, hogy a 90. percben szereztem meg a győztes gólt... Siralmas.
Egyébként amióta beépítettem Mendyt, nem találom a csapatom. Annyira nem érzem balanszosnak, 4-5-1-ben csináltam egy csapatot, de őket 4-4-2-ben szeretném játszani, vagy szélsőim nincsenek így, vagy védekező középpályásom.

-
Kristof_94
nagyúr
Csodálatos, hogy ma már 2x fagyott ki a FIFA amikor a töltőképernyőn az ellenfél csapata látható. Annyira jó, hogy végre egyszer meg tudták csinálni rendesen. Nyilván DNF a vége, izgalmas lesz majd a WL-ben.
Csessze meg az egész. -
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
KDB-t cmben kell használni. Tökéletes oda mert szeme van minden hosszú labdájának és a védekezése is kielégítő. Kell mellé egy full cdm mint Allan,Valverde,Kessie,Kante például. Arról nem is beszélve, hogy 20ról timed tekerés vele instant gól.
Hazard meg max a meghízás előtt volt agilis
Benzin camba lehet jó mert elég jól passzol illetve lő messziről de akinek nem ez volt a játékstílusa az baszhatja.Ahogy látom egyébként azoknak van a legnagyobb baja az idei résszel akik a 21-t nagyon sokáig nyomták. Gondolom berögzült az a játékmenet így nehezebb átszokni erre. Valami hasonló megfontolásból szoktam abbahagyni 1-2 hónappal korábban az utolsó részt mert így nem olyan nyehéz átszokni

-
Woodslave
félisten
válasz
thebigK
üzenetére
Ok. De akik xarrá vernek azoknak nem?

Nagyon rage sell hangulatom van. Mármint játékos mert a játékot sajnos nem tudom
Benzema xar. Hazardot észre se veszem. Úgy remlett ez egy gyors agilis pali hát nem. Lukaku típust soha nem szerettem.Ezért xar ez a kdb untrade is. Annyira jó hogy ne játszak vele de annyira nem hogy sokat hozzategyen a jatekomhoz
-
Kristof_94
nagyúr
A mezes hybrid sbc-ből jött egy IF Osimhen. Ajándék 88k volt, nem sokat kellett rajta agyalni.
Már van 200 ezer zsetonom! Road to Cahill!
-
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave
üzenetére
Ja és tök jó az új rendszer amúgy de még azt se tudom hogy visszarankolok div 10-be hátha nem maradok itt szopni. Wl reward szevasz div 7-ben meg jó kis small gold player vár hetente..
nagyon faxa. De ok lenne ha legalább élvezetes lenne de úgy érzem mintha jégen kormanyoznek egy csuklós buszt.
Azt mondtam nem rinyalok többet. Hazudtam
-
EA's hit
addikt
válasz
Gaborz1
üzenetére
Most értem el még csak a div8-at, továbbra sem sokat riveztem, meg nem is igazán érzem még én sem ezt az idei részt
Eddig is a rossz helyzetkihasználás volt a legkomolyabb baja a játékomnak, hát erre idén a kapusok rátettek még egy pár lapáttal
Volt ma is olyan meccsem, ahol a 8. perctől vezettem, de a 2.-at nem sikerült meglőni egy rakás ziccerből, a gyerek végül a 89. percben persze kiegyenlített a 2. lövéséből
Nekem volt asszem 12. -
blizzrd
senior tag
válasz
Bohus84
üzenetére
Köszi ')
Nem ragaszkodom hozzájuk. Van egy untrade Son-om, de Pl csapat drága. Évekig LaLigával toltam, de PL-t dobált az elején. Viszont ennél a csapatnál kötöttem ki. Valverdet neztem még De Jomg helyett fele snnyiért. Két szélsö hátvéd en nem tudom ki lehetne alternativa.Ingame 433 vagy pedig ez a felállás. Esetleg 4212
-
Bohus84
tag
válasz
blizzrd
üzenetére
Teljesen élhető. Taktika, szimpátia kérdései is a dolog. Én pl drágának tartom a két szélső hatvédet. A keret felét elviszik, valamint Benzema sem biztos, hogy a legjobb választás. De van alternatíva oda, ha nem jön be, Griezman és Fekir is jó oda chemben (és szerintem mindkettő jobb is). De ha igy tetszik, gyakorolj ezzel, használható mindenki.
-
bubuska10
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A felső sorból bárkit elfogadnék majd
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Gaborz1
senior tag
3 coop meccs kéne az early access pakkért.
Be tudna valaki segíteni xboxon? -
K.J
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ez roppant érdekes! Ezek szerint nekem magasabb div-ben lenne a helyem
, mert én sem a letamadással érvényesülök, hanem adok egy kis teret, engedem játszani az ellenfelet is.
Csak igen, az odavezető út elég rögös. Valamit mindig elbénázok. Ha vezetek, hajlamos vagyok visszavenni a játékból, de nem az arc nő meg, csak lanyhul a figyelem(sajnos), így meg nehéz nyerni.
Egyébként nem tartok sehol, mert nem vettem meg a játékot, nem váltottam miatta generációt, de a tapasztalatok alapján nem is éri meg.
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
"Az miért van ha nézek mondjuk egy Boras meccset azt látom, hogy nyugodtan tartja a labdát nem megy rá a másik gurigázik a 16-osnál. Amikor meg én játszom ezt úgy érzékelem mintha vérgőzös hiénák támadnának rám minden pillanatban"
Ezt én is pont így érzem
Szerintem azért lehet amit leírtam itt.
Valószínűleg jól mozog a labdával a középpályán, jól veszi át, az első érintésekkel mindig jó irányba mozdul. -
Woodslave
félisten
Anders is elindult éppen div 9-ben van mid R9-al
-
balisz
senior tag
Ha van valakinek kedve early access co-op vagy bronze és silver objectivet csinálni PS4-en az nyugodtan vegyen fel PSN-en: balisszia a nevem.

-
Woodslave
félisten
ha olyan lesz a játék eredményessége mint tegnap akkor kizárt nálam is hogy összeszedjem az 1000 pontot.. Kiváncsi vagyok ha majd már megy a játék full gőzzel mennyi idő lesz szezononként amíg úgymond letisztul a mezőny.
Az miért van ha nézek mondjuk egy Boras meccset azt látom, hogy nyugodtan tartja a labdát nem megy rá a másik gurigázik a 16-osnál. Amikor meg én játszom ezt úgy érzékelem mintha vérgőzös hiénák támadnának rám minden pillanatban
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
én majd a szezon vége előtt pár nappal reménykedem max. egy div 6-ban, amikor a jobbak már feljebb lesznek

A WL-t nem is tudom erőltessem-e, egyelőre sem a csapatot sem magam nem érzem elég jónak hozzá. Kéne még 1000 pont a selejtezőkhöz is, az sem lesz meg mostanában, hétvégén még játszani sem tudok.
Szóval az első WL-ből biztos kimaradok, majd meghallgatom a tapasztalatokat
-
Woodslave
félisten
Borast leszivatják div 5-ben nem tudom én mit várok
-
Szjoci27
tag
Sziasztok! Ones to watch lapok mikor jönnek ki? Érdemes várni a csomagokkal addig?
-
bubuska10
senior tag
Bár csak pénteken veszem meg, de ilyesmibe gondolkozok: [link] Zakaria az új Kessié.

-
HdRew
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Mondjuk LB köré nem szokás csapatot építeni, de egy ilyen jó játékost akkor nem tudok kihagyni
Majd max később cserélem ezt a spanyol keretet, ha lesz elég zseton Varane-ra meg Pogbára.Más:
Na, végül sikerült 85+ ratingre hoznom a csapatot, Valverde ment, Modric jött, és hupsz. A korábbi squad battles meccseken gyengébb csatáraim voltak, volt 33-34 gólos meccs, illetve a max. olyan 42-43 körül volt addig. Most sikerült 54 gólt rámolnom.
De még ebben is maradt gól, olyan 57-58 körül lehet talán a max. -
Nyigu
csendes tag
https://m.youtube.com/watch?v=UUAvrF_oFnU&feature=youtu.be
Pályázhatok a hónap góljára? 😂😂😂😂
-
taylorp
senior tag
Nincs előrendelve a játék. Appban, vagy weben a transfer okt. 1 után fog csak működni?
-
Woodslave
félisten
senkit nem tudok full chemen csak Benzemat de Benzem Lukaku elöl az nekem már túl sok
-
Woodslave
félisten
akkor meg kell egy csatár vagy egy winger Camavinga helyére aki francia és laligás. Vagy ha 4-2-3-1 akkor cam vagy szintén winger ha Hazard cam
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Egyelőre ugyanaz mint a többi. Néha kifog undorító ziccereket ő is, néha meg potyázik akkorákat, hogy nyomnám is szívem szerint a quick sellt
A legelső lövéséből, amit kapott, Ndombele ballal 18-20-ról, szélről csavart neki egy bazinagy gólt, máskor meg fogja azt a ziccert is aminél már a kontrollert is leb*sztam az asztalra dühömben
Tavaly azért nem volt értelme a jobb kapusokat hajkurászni, mert mind szar volt, most meg azért, mert mind Superman 
-
|AP|
veterán
válasz
Marky18
üzenetére
L1-es beindítással folyamatosan próbálkozom, de sokszor csak arra jutok vele, hogy a csatárok befutnak lesre, vagy legalábbis a védők mögé, hogy véletlenül se tudjak kinek passzolni

"Olyan jatekosnak passzolj, aki szabadon van" : na ja, ez evidens, de nagyon sokszor egyszerűen nincs játékos a közelemben. Már próbálkozok mindenféle taktikával, levettem a csatárokról a get in behind-ot, hogy maradjanak közel, tudjak passzolni, de sokszor nem találok megjátszható embert. Ilyenkor kellene oldalt fordítani, vagy forgolódni, amivel meg további gondjaim vannak:
1. súlypont áthelyezés/oldal fordítás: a sima ívelés sokszor nem megy el a pálya másik széléig, középen leszedik. A driven cross-ba meg még inkább belenyúlnak középen
2. forgolódás: ezt egyszerűen nem tudom megtanulni, vagy nem ismerem a módját. Left stick, finom mozdulatokkal (nem tökig húzva), vagy R1+Left stick? Hogy a leghatékonyabb ez? Engem rengetegszer széptszopatnak egyszerű forgolódással, irányváltással, de nekem valahogy nem megy...Madn!ght: OK, de mi a trükk a first touch-ra? First touch fake shot néha megy, néha nem. De hogy tudom egyszerűen úgy átvenni a labdát, hogy csak egyet toljon rajta a megfelelő irányba?
-
Madn!ght
addikt
Javaslom, hogy ”first touch” vidiket nézz. Sokszor már átvétel során jó poziba tudsz kerülni, illetve nem “tördeled” a játékmeneted. Nekem is ugyanez volt anno a problémám, rá voltam gyógyulva a sprintre. Mióta jobban odafigyelek az átvètelre, sokkal szebben tudom építeni a támadást.
(fifa21-ben legalább is) -
Marky18
aktív tag
Olyan jatekosnak passzolj, aki szabadon van, ha muszaj olyannak passzolni akit fognak, akkor probalj ures terulet fele mozogni vele. A sulypontathelyezesek nagyon jol mukodnek, L1-el be lehet inditani jatekosokat, kihasznalni, hogy huzzak a vedoket magukkal.
Egyelore szerencsere focizni kell. -
Hapcimalac
tag
A co-op objectivet csak barattal kehet megcsinalni vagy random mas jatekosokkal is ?
-
|AP|
veterán
srácok!
Valaki rászánna pár percet az okításomra?

Azt hiszem nekem olyan alapok hiányoznak ami miatt egyszerűen nem tudok előrébb jutni.
Majdnem az elejétől végigtoltam a 21-et, eljutottam DIV 3-4-ig, a vége felé WL-ben gold 1-2-ig.
De ami ott működött az itt nagyon nem, szerintem az alapokkal van a baj.Próbálom konkretizálni a kérdést:
Ti mit csináltok/mit nyomtok, amikor átveszitek a labdát? Nekem van egy rossz beidegződésem, hogy azonnal a sprintet nyomnám, hogy megszabaduljak a nyakamon lévő embertől, de tudom hogy ez rossz és persze nem is működik. Próbálok róla leszokni.
De egyszerűen próbáltam már mindent és nem tudom hatékonyan megtartani a labdát, megindulni vagy helyet csinálni.Amiket próbáltam:
1. ball rollozgatni a középpályán így próbálni helyet csinálni, leszakítani a védőt: nem igazán megy.
2. amikor megkapom, akkor L2-vel fedezni a labdát, hogy legalább ne szereljenek le azonnal: ez még valahogy működik is, de nagyon lelassul a támadás, nem tudok így mit kezdeni a védelemmel
3. R1-gyel próbálni forgolódni: nagyon sokszor szerelnekSokszor iszonyat elkeserítő, hogy egyszerűen nem tudok mit kezdeni egy felállt védelemmel, de már a középpályán átjutni is nagyon sokszor kihívás.
Amíg ezen nem jutok túl biztos hogy nem lesz érdemi fejlődés.
Ha tudtok a témában egy jó tutorial linket azt is megköszönöm, de ha pár szóban leírjátok ti hogyan csináljátok az is nagy segítség lenne
-
Woodslave
félisten
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Klostermann 6 chemen?
A játék elején még fontos a 10 chem mert nem 98as lapok rohangálnak aki 5 chemen meg 10en is elit hanem 78-80as lapok. A másik, hogy 4231ben KDB a középső cam? szerintem oda ő borzalmasan nehézkes mozgású. támadó cmnek jó de camnak hááááát... Oké, hogy ügyesen teker csak cserébe ha nincs lövőhelyzeted nem jó semmire
-
EA's hit
addikt
Igen. A 100 finesse, illetve az 500 gól-500 gólpassz is kihúzható beginneren. Utóbbi kettő elég melós, 12-13 meccs, de érdemes ráfeküdni, mert a két 100k-s pack ennyire az elején még nagyon jó, nekem az egyik dobott is egy Yashint. Kb. 4 óra alatt ki lehet húzni mind a hármat, érdemes nekifeküdni.
-
Woodslave
félisten
A reggel játék az életminőségem szempontjából amúgy is kedvezőbb jobb ha 22-től alszom 5-ig játszok mondjuk 1-1,5 órát, mintha hajnali kettőig idegelem magam és még aludni se tudok
az a baj hogy nem igazán tudok váltani stílust. Azért vettem meg Lukakut mert bár egyáltalán nem szeretem, de ha sikerül átfolynia valahogy akkor legalább nagyrészt beveri. Ja ezt az alapvonalast is sokat próbálják nekem is volt ilyen gólom.
tegnap ps4-en is csak szívtam, de annyival rosszabb a játék minősége ps5 után hogy nem fogok azon játszani. Meg tényleg emiatt a xar miatt siettem ennyire next gennel

Kemény 500 qvali pontom van valahogy megpróbálom vasárnap estig kigrindelni. ha feljutok valami csoda folytán div-7 akkor szerintem egy win 50 döntetlen 20 talán 25. Ten mtudom a vereség miatt 8-10 pont miatt érdemes-e cumizni 12 percet.

MIndenképpen ki akarom próbálni ezt a playoffot legalább kiderül hogy elengedhetem-e idén a játék ezen részét.
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
lehet reggel könnyebb eredményt elérni, korábban én is tapasztaltam ezt WL-ben.
Viszont tegnap fele-fele időben játszottam prev. genen és next genen is, és nem egyértelmű az eredmény.
Valamivel gyorsabban mozognak a játékosok PS4-en, de ugyanúgy vért hugyozok minden egyes gólért
. Egyféleképpen tudok gólt lőni: leviszem az alapvonalig aztán bepassz és vagy bejön vagy nem. Néha egy-egy finesse... de nagyon sokat kell még fejlődnöm.
Ez egy nagyon kemény év lesz, keményebb, mint a tavalyi amikor az egészet kezdtem... -
HdRew
őstag
Sziasztok!
Mik a legegyszerubb objective-ek, amikkel jo pakkokat tudok kapni?
Pl a 100 finesse golt megcsinalhatom barmelyik modban, akar beginnerre rakva a squad battles nehezseget es gyorsan meg is vagyok vele?
Koszi elore is!
-
Woodslave
félisten
Reggel 5 meccs 3 w két döntetlen de mindkettő expected goals kétszer annyi nálam de tudom gólra jatszák. Két win a div 7 de a winstreak miatt elég lenne egy.
Szóval vagy mákom van reggel vagy este sokkal jobb jatekosok vannak vagy mégse a játék miatt olyan lassított felvétel a játék... Na mindegy de legalább jól indult a napom fifa szempontból
-
-
Archman 3
tag
Sziasztok. Bocs hogy még mindig a timed finisingel foglalkozom, viszont rájöttem hogy mi volt a baj. Nem volt bekapcsolva timed indikátor csík, ezt bekapcsoltam és így mindjárt sokkal jobb. Hátha valakinek tudok ezzel segíteni.
-
thebigK
addikt
Fu gyerekek a finesse iden mocskosul tul van huzva timed finishing nelkul is...kvazi akarkivel elvallalhatod, ha jo a szog, es nincs AI blokk, akkor minden 2. gol
-
Nandinagy
addikt
Na mire megszépül a kis csapat addigra még játszani is megtanulok
Ez a tekerés timeddal nagyon nem az én világom. Nem is a timed miatt hanem mert nem lövök messziről
Wengerball a gólvonalig megy.
Lassan div6 megvan bár most nem volt sok időm játszani de ma talán 2 döntetlen 4 winem volt. Kövi winnél div6 
Egyenlőre kész a csapat: Pogba/Bruno kéne Allan helyett de sajnos 100k hiányzik belőle

-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Ps5re megvettem az ultimate esitiont digitalisan. Ones to watch player kartyat nem.kaptam. Ti kaptatok? Mikor lehet hozza jutni tudja esetleg valaki? Koszi
-
Woodslave
félisten
Div 8 semmit nem tudok csinálni. Csak vesztek komolyan unom utálom kinlódok és egy percet nem élvezem. Ezt megvenni qrva nagy hiba volt. Lassan fordul mindenki extra touch minden passz után. Nem tudom tényleg én vagyok ennyire xar vagy megint van vmi delay akármi amit már észre se veszek
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Alig riveztem még, div 9

-
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én 8 rivals meccset játszottam így épp Div 8 vagyok, persze én messze vagyok a mércétől, de talán az átlagot megütöm
úgyhogy szerintem nem vagy lemaradva semmiről így a 2. hivatalos pre-order napon
-
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Utolsó checkpoint Div5 előtt
-
Kristof_94
nagyúr
Brutális, hogy a kapusok miket védenek...
Amúgy most értem el a DIV7-t. Ti hol tartotok? Úgy érzem eléggé le vagyok maradva...

-
mcwolf79
veterán
Próbaképp felraktam az Xbox One verziót . Igaz még csak egy meccset tudtam tolni , de mintha “kezesebbek” lennének a játékosok , és nem olyan debil a Hypermotion fizika .
Szerintem amíg nem rázzák gatyába a nextgen verziót marad ez. -
Genji
őstag
A bal oldali csapattal nyomom, (mindenki max chem, kivéve J.Navas, ő 8-as de azzal simán együtt tudok élni) és in-game a jobb oldali a felállás. Esetleg valami ötlet fejlesztésre? 100k-m van jelenleg, Valverde csere de Jongra evidensnek tűnik, kérdés: megéri-e? Más esetleg, hogy még a chem is megmaradjon?
-
K.J
senior tag
válasz
Archman 3
üzenetére
Semmi, jól kell időzíteni, az a lényege. Ahogy megnyomod a lövés gombot és mielőtt eléri a játékos lába a játékszert, rányomsz mégegyszer. Vagy bejön, vagy nem.

Ki kell tapasztalni, gyakorold sokat!
Arénában is tudod, igaz, ott nem látszik az indikátoron, h jól kaptad-e el, de látni fogod, ha sikerül. Nem olyan vészes.
-
K.J
senior tag
Köszönöm Urak!
Kikapcsoltam az ismétlődő számlázást.
Tényleg jól elrejtették
-
Archman 3
tag
Sziasztok. A time finisinget hogy kell használni hogy működjön? Nekem 10-ből 9 nem sikerül. Van rá valami trükk?
-
Szjoci27
tag
Na, kezdődik megint a lagg
remélem egész évben ilyen lesz...
vagy csak nálam csinálja?
-
K.J
senior tag
Egy kérdés:
Nem játékkal kapcsolatos.
Vásároltam ea playt, ugye a trial miatt, akciós 380 pénzért xboxra.
Xbox accba beléptem telón, mert vissza akartam mondani, de nem látom, h ott lenne, tehát ez nem havonta ismétlődő dolog ugye? Lejár az 1 hónap és kalap-kabát?
Remélem.Játékra rátérve, nem azt mondtam, h annyira nagyon tetszik, de hagyni kell esélyt az embereknek megszokni. Tény, h javítani kell egyes helyeken, de ezt nem mi döntjük el. Az első patch, ahogyan eddig is, tuti wl előtt fog érkezni, pedig nem kellene. Még nem.
Nekem ez a folytonos menet közbeni javítás megy az agyamra, amivel csak megnehezítik. Mint ahogy mondtam, azzal nem lenne bajom, ha a felállásokra, taktikai változtatásokra lenne kihegyezve, nem pedig arra, h ezt-azt túlhúznak, vagy alárendelnek másnak.
És akkor meta ide vagy oda, mindenképpen változtatni kell, nem egy stílust erőltetni egész évben. -
clizer
tag
-
-
Nandinagy
addikt
A meta dolgot nem a profik erőltetik hanem a játék ilyen. Ha nem vennének el minden értelmes lehetőséget a gólszerzésre nem alakulna ki meta. A legtöbb profi ígyis próbál hétvégente szépen játszani mert egyrészt ez hozza nekik a nézőket másrészt gondolom nekik sem a kedvencük az az unalmas s***r amit metának nevezünk

A verseny más de az ránk nem vonatkozik.
Tavaly év elején például remek volt a játék. Ültek a cselek és nem kellett spammelni őket, az ai def levolt húzva minden szép meg jó volt még
gy ahogy a passzolás is ment(bár azt a 20 óta nem tudják értelmesre megcsinálni). A stepover volt túl húzva meg az elastico ami miatt háborogtak az emberek de nem a profik, pedig szerintem a stepover a legkönnyebb csel amit csinálhatsz..
Erre mit csinált az ea az első patchel? Feltolja tökig az ai defet, lehúzza a stepovert meg lebutítja a legtöbb cselt.
Ott akkor lekellett volna húzni a stepovert valamennyire meg a fejelést kijavítani hogy működjön.Végülis arra akarok kilyukadni, hogy eddig minden évben a játék elején volt 4-5-6 féle lehetőséged támadni/játszani amit az ea szép lassan elvesz patchről-patchre míg végül marad 1-2 és pont emiatt van az amit mondasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Benzin camba lehet jó mert elég jól passzol illetve lő messziről de akinek nem ez volt a játékstílusa az baszhatja.
Benzema xar. Hazardot észre se veszem. Úgy remlett ez egy gyors agilis pali hát nem. Lukaku típust soha nem szerettem.
Nekem volt asszem 12.
(fifa21-ben legalább is)
remélem egész évben ilyen lesz...