Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
Ha kell Arnau akkor mikor vegyem??
-
kiserik
senior tag
Összespóroltam 15 csomagot (Div revard, MM, objectívekből, stb), főként értékeseket, Persze, hogy egy 8ezres Werner a legértékesebb belőle
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem untrade csomagból jött egy David Silva. Nyilván fodder lesz belőle, de legalább jött egy.

-
Mrdevil
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Fasza, jaj ne, nyócvanba el is adtam.
Ilyenkor mindig félek, hogy kezdődik az event, sok csomit nyitnak, és majd megy lefelé az ára, vagy nem. De épp nézem, ha már 86-os rule kártya, jöhetett volna egy dembelé, egyből be is váltottam volna egy ronira, de ne legyünk telhetetlenek. 
-
Meghivott
addikt
Ennek a résznek eddig számomra a leggyengébb pontja az sbc(hiány).
- mondjuk az új arcade sebesség sem tetszik és az ezzel járó rengeteg gól -
Csak én érzem úgy, hogy szinte teljesen súlytalan sbck jönnek? Most ez vagy így lesz végig vagy csak feszítik a húrt. Vettem kb 50 IF Kramaricot 11 környékén, de így soha nem megy fel az ára mondjuk 20-ra 😁 -
Izéjose
tag
Milliónyi játékosnak adhattak volna ilyen sbct de pont egy ilyen agyonhúzott közönségkedvenc figurának kellett adni meg egy ilyen lapot, ami kb a tucat kategóriát súrolja számomra teljesen érdektelen mind a két változata már az if lapja is irracionálisan extra volt közben meg egy középszerű játékos a valóságban
-
Nandinagy
addikt
válasz
Izéjose
üzenetére
Mármint milyen Nkunku mánia?
#3381Digestive
Abban a részben egyetértek, hogy túl könnyű feljutni, a wl meg érdektelen minden szempontból. De az elite dives gameplay része nem amiatt szar hanem, hogy annyira jó játékosok vannak akik simán kihasználják a kapcsolati előnyüket mert anélkül is szoros meccsek lennének. Mikor az ellenfélnek 10 millás csapata van én meg 10k-s lapokkal bohóckodok nem szabadna, hogy az döntsön ki hol lakik.. Az előző vidiben is a papíron gyorsabb dembele mintha elfelejtette volna hogy kell futni. A gyerek a végén 3-1-re vert mert Eusebio lőtt 3-t amikor felnyomta a letámadást. Egyszerűen az ai ugyanolyan buta nálam mint tavaly az ellenfélnél meg olyan amilyennek kell lennie
Az a kedvencem, hogy az alapvonalas passzok totál bugosak mert mindig megállnak a játékosaim ha onnan érkezik passz.#3389eM'82
Elmegy. Az a bajom vele középen, hogy rohadtul nem tud befejezni. Olyan ziccereket rugdos mellé amit Felix vagy Firmino simán berúgna. -
Izéjose
tag
Ea-nek ez az nkunkuluku mániája hihetetlen
viszont ez az Onyeka nem néz ki rosszul 😁😁😁🙌🙌🙌🙌 -
Mrdevil
addikt
Valami gagyi kis eladhato csomagból jött egy rule Arna, kb 60k. Szerintem adom is elfele.
-
Woodslave
félisten
Na csak nem bírtam. Appon elnyitottam a play off rewardot mm packot meg volt pár. Egy db wo se nemhogy specko lap
-
Stylerr
addikt
Számomra érthetetlen, hogy miért lett ennyire túlhúzva, arcade-osítva a játék.
-
Woodslave
félisten
Szerintetek hogy alakulhatnak most a promo lapok árai? Dembele pl. Magasan indul mert tudjuk hogy meta és csak zuhan vagy marad esetleg magasan. Vagy később még magasabb lesz?
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem a te helyzetedre reagálva, de ez az idei DR rendszer egy elbaszott szar. Nagy számok törvénye alapján mindenki feljebb juthat, mint ahogy azt a tudása, csapat összetétele megkívánná. Vannak dolgok amiket szándekosan elszarnak az EAnél. Például az eladhatatlan packok, a profit nélküli liga sbck, az ikon pick, stb. De ezt sztem csak simán elkúrták. Minden élvezeti értéket kiöltek az idén a DRből és a WLből is. Nincs is igazi sikerélmény semmiben már.
-
-
Nandinagy
addikt
Komolyan mondom elite divizóban vannak a legszánalmasabb legbeszaribb emberek. Ha kap 1 gólt mindegyik azonnal összeszarja magát és nyomja be a letámadást. Természetesen esélyem nincs kivédekezni mikor a védőim azonnal átmennek óvodásba és lepasszolgatják elé a labdákat. A probléma, hogy Cruyffok meg Eusebiok elé teszik le a labdát nem egy Dembele elé. Azok meg 20ról rárúgják instant gól...

Valamennyire fun az egész mert nincs rajtam tehet de az, hogy odakerülök ziccerbe Dembelével azt az a szerencsétlen kaput se talál 8 méterről az idegesitő. Bár elvárásom sincs mikor gold Vinicius meg hasonlókkal játszok Vieira,Cruyff,Eusebio meg hasonlók ellen
Van kb. 4 olyan játékosom aki megállná a helyét elite divben. -
Woodslave
félisten
válasz
Izéjose
üzenetére
Na néztem én is. Elvileg arról kellene szólnia hogy boostolnak vmi rá nem jellemző statot. De valóban Rudigernel is max a passz meg dribblingje van megtolva de nem extrém.
Láttam olyan promó ötletet back to life. Most használhatatlan lapok statjat boostolta fel pl Giroud faxa pace. Az se lett volna rossz
-
Izéjose
tag
Egy két kártyánál abszolút érthetetlen hogy mitől rulebreaker az a rudiger fazon kb egy inform szinten van
-
EA's hit
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
A baj pont az, hogy mindig 1-2 dolog megy az egész játékban, és semmi más. Ezt kellene megoldani.
19-ben a kapáslövések, felpöccintések, fejesek mentek nagyon. Magas emberek kellettek még a szélre is, a sebesség másodlagos volt. A 20 óta a pace számít mindennél jobban, feküdj rá a sprint gombra mint egy bolond, és félig máris nyert ügyed van. Ehhez nem kell nagy tudás.
Én pl. mindigis passzolgatósabb, labdajáratósabb típus voltam, én ezt szeretem, ebben vagyok jó. De ez a fos tavaly is, idén is totál ellehetetleníti a passzjátékot. Oké, számítson a pace. Oké, legyen az a legfontosabb. De ne az legyen már, hogy csak és kizárólag az tud érvényesülni, aki spameli a sprintet és gyors lapjai vannak, másnak meg esélye sincs. Aki szélen szelet szaladgálni és beadni, az tolhassa azt, aki passzolgatni szeret, nyomhassa ezt, aki meg mondjuk távolról szeret lövöldözni, érvényesülhessen azzal. Ez viszont évek óta nincs meg a játékban.
"Egyébként volt egy év, mikor úgy indult a játék, hogy a lassú védővel be lehetett futni a gyors csatárt. Na akkor meg amiatt ment a hiszti, hogy mégis, hogyan éri utol."
Ez sajnos most is probléma, de gondolom érted te is, mi vele a gond. Ha már mondjuk pace-központú a játék, akkor mondjuk egy 88 pace-es ember 100-ból 99-szer igenis fusson le egy 75 pace-es embert. Ha Usain Bolt és én versenyt futnánk, ezerből ezerszer lefutna, mert gyorsabb mint én, és kész. Ha a játékban mondjuk Dembelé gyorsab Stones-nál, akkor kurvára ne az menjen már, hogy minden 2. alkalommal Stones futja meg Dembelét, és nem fordítva. De ugyanezt lehet mondani más statokra is, pl. 5'7 magas játékosok ne fejeljenek már le rendszeresen 6'2 magas embereket. Ne lőjön már SB-ben a bronz CB az 52-es shootingjával hatszor jobbakat, mint nekem bármelyik emberem a 85+ shootinggal, stb. A saját statjainak mond ellent nagyon sok esetben a játék.
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyébként volt egy év, mikor úgy indult a játék, hogy a lassú védővel be lehetett futni a gyors csatárt. Na akkor meg amiatt ment a hiszti, hogy mégis, hogyan éri utol.
Volt olyan év mikor a fejes volt OP, akkor az volt a gond.Sajnos sosem lesz tökéletes a játék, mert mindig van olyan, akinek az adott játékstílus, játékelem nem fekszik, és az kifejezi a nemtetszését. Nem lehet mindenkinek kedvezni.
-
Nandinagy
addikt
Közben láttam egy hitelesebb leaket amiben Dembi meg Trent is benne van
Ez alapján érkezik:
Haland,Rüdiger,Casemiro,Onyeka,Dembele,Kudus,Ripart,Trent,Dembelé. -
Digestive
veterán
-
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha nagyooon lebutítják, akkor 400, ha kevésbé akkor 700-800 sztem. De én arra tippelek, h 500 alatt lesz és nagyon le lesznek húzva a statjai.
Sztem lesz ilyen 96os pace, lehúzott Dri, 79es lövés és lófasz phy.
Remélem kell bele egy csomó 83as csapat, mert van még egy pár száz Acerbim.
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
De tavaly is rulebreaker volt Llorente. Mindegy, hogy maga a promo hogy nézett ki, ő pl. CM lapot kapott, de akkor is ugyanebben a promoban volt benne
Nem elsősorban a posztokon variáltak, hanem az értékeken tavaly, pl. Llorentének főleg a védekezését tolták fel, a dribblinget viszont lehúzták. -
-
Digestive
veterán
Sztem most már lesznek igazán használható lapok sbcben. A nagy ratinges foddereknek most jön el az ideje.
-
EA's hit
addikt
Ha már flashback lapok, 2 éve kapott David Villa egyet, az valami brutál jó lap volt, és olcsó is. Hónapokig alapember volt, végül potm Ben Yedder tudta nagy nehezen kiszorítani
Valami olyasmi jöhetne most is. -
-
Izéjose
tag
Én vagyok az egyetlen aki bármennyi coint kiadna egy flashback Messi-ért ?
cf lap
gyengébb lövéssel meg passzolással de gyorsabb futással 5*sm-al 3 wf-al
képes lennék akár 1 millió zsetont adni egy hosszú hajú cselgép Messiért aki szégyen nem szégeny kilő mint a puskagolyó 🤣🤣🤣🤣🤣 -
Nandinagy
addikt
A flashback lapot nem feltétlen úgy kell értelmezni. A legtöbb flashback lap egy szezon vagy emlékezetes mozdulatra kap lapot. Volt olyan aki arra kapott flashbacket, hogy volt egy nagy gólja a bl elődöntőben mondjuk. Sőt Jota mondjuk arra kapott, hogy megnyerte a fifa profi focistáknak tartott e-pl-jét.
Egyébként ha kante nagyjából 200k-val olcsóbb mint a gold akkor Mbappet ne várjatok 1 milla alatt. Azt meg megint alig tudja ember kirakni
-
Kdani1
csendes tag
válasz
Digestive
üzenetére
Ezt csak nem gondoljak komolyan, hogy egy 22 éves játékosnak adnak flashback lapot
mar ez a kantes, meg umtiti is egy vicc volt..
minek a flashback lap olyanoknak akik meg a primejukban vannak?
biztos velem van a gond.. de én sokkal jobban örülnek egy patonak, balotellinek, candrevanak, de egy milner vagy aguero esetleg..h ne csak olaszt mondjak
a lényeg h olyannak adják aki azért már megy kifelé, és a sima lapja nem annyira használható.. ehelyett meg tolják ki ezeket a tipik metarateknek való szarokat.. -
Kdani1
csendes tag
Valakinek van már tapasztalata, a lejaros packel?
Az enyém pont 7kor járna le, de én meg 7 után nyitnam szívem szerint, hátha esik valami új spec lap..
mi történik ha lejárt az idő? Eltűnik a Pack v mi? -
Woodslave
félisten
Egy mid Dalglish vagy Best sztetek? Azért most még megállja a helyét nem?
-
HdRew
őstag
-
HdRew
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én már csináltam ilyet, hogy rájuk ívelgettem, de mióta van Morientes, simán mellel továbbteszi a labdát kirúgásból.
Persze, de én szeretem ha van 1 viszonylag magasabb és 1 alacsonyabb védekező játékosom, hogy meglegyen a balansz. És az sem feltétlenül rossz, ha hosszabb lábai vannak, amivel eléri a labdákat.
-
|AP|
veterán
amúgy silver TOTW Nteka tényleg teljesen jól használható bárhol a középpályán (CDM, CM, de szerintem CAM is, bár ott még nem próbáltam).
Nekem most szó szerint nincs rá jobb alternatívám, aki hozza ezt a szintet és jól linkeli a csapatot CDM poszton.Egyetlen egy hátránya van, hogy a milestone objectekben nem számolódnak a meccsek a 200SB meccshez és a 200 WL gólhoz, ha ő a csapatban van

-
Nandinagy
addikt
Az, hogy alacsonyak konkrétan semmit nem jelent. A kp magasságnak max. akkor van szerepe ha rájuk ívelgeted ki a kirúgásokat, de olyat meg még nem láttam. Az viszont előny egy alacosny játékosnál,hogy fürgébb labdával,könnyebben fordul és mivel sokan letámadnak ez elég nagy előny.
A fizikalitás meg nem magasság kérdése. Elég megnézni mikor ellenem Messi rakosgatja odébb Mendyt vagy alkalmanként Koundet.
Egyébként beraktam IF Atalt 7 chemen lb-be ha már 5 weak
Eddig egész jól megy.
Mondjuk nem tudom van-e valami kvóta arra hogy elite divben kötelező letámadni mert tegnap 3 meccsen háromszor fordult elő, hogy 9 ember támadt le a térfelemen
A játékosaim meg nem akartak kontrázni így folyamat a kapum előtt védekeztem... -
HdRew
őstag
válasz
PEZZY93
üzenetére
Nem az a gond, hogy túl védekezőek szvsz, hanem inkább hogy nagyon alacsonyak. Perpill úgy érzem, hogy Llorentét nem tudom kihagyni, mellette meg van egy Barella. (Ok, a spanyol lényegében box-to-boxnak tökéletes). Az a helyzet, hogy most még nagyon egy ligából nem lehet összehozni egy jó csapatot, muszáj valami okos hibridet kitalálni.

Llorentével leütközöm a csatárt, ha nem tudom elvenni odamegy Barella gyorsan és hopp már nincs is nála a labda.
Egyik legjobb páros szerintem, imádom, még a gold Barella is nagyon jó Llorente mellett. -
PEZZY93
tag
Én is így látom, hogy az elsőre váltanom kell. Nekem Ronaldo nagy csalódás volt..
-
raven84
senior tag
Hál istennek nem vettem Kantét 2 napja, hanem inkább dolgozok Baby Puskás felé. Ha jól nézem Futbinen 21ben tartotta az árát kilengésekkel persze Márciusig. Szerintetek most is így lesz?
-
EA's hit
addikt
válasz
zzolli11
üzenetére
Ugyanúgy szarrá lesz húzva, mint tavaly a flashback CR. Én ki is raktam, brutál jó lesz, egészen biztos vagyok benne. A passing olyan undorítóan fos idén, hogy tökmindegy hogy 75, 82, vagy 93 a passingja valakinek, egyikkel sem fogsz tudni normálisan játszani. A védekezést meg fizikát meg felnyomja a shadow/anchor. Abszolút megérős.
Be is tudtam építeni, igaz így Morientest eladtam, és kénytelen vagyok egyelőre visszarakni Grizit a csapatba, aki hulladék szar idén, de legalább tudom, hogy ott kell majd legközelebb upgrade-elnem

-
HdRew
őstag
válasz
zzolli11
üzenetére
Egyetlen pozitív hozadéka az sbc-nek, hogy gold Kanté ára legalább lejjebb ment, mert a PL-ben nem igazán volt RTTK Fredig megfizethető CDM, ha jó középpályás védekezést akartál, akkor vagy a LaLiga felé ment valaki (De Jong, Llorente, Valverde) vagy pedig a SerieA-t választotta (Barella, Tonali, Vidal). De javítsatok ki, ha tévedek.
Mert a profik már Gullitokat vesznek, ők meg Iconok.. -
-
zzolli11
csendes tag
válasz
Izéjose
üzenetére
szerintem katasztrófa.
Védő és fizikai statok brutál lehúzva. Egy olyan lapnál ami 100%-ban védekező lap.
Ráadásul a passz is csökkentve ami kritikus az idei játékban és már a gold lapnak is kritikus pontja, nem csoda hogy sokan catalyst chemy-vel használják.
Cserébe pace jobb és kicsivel a dribbling.
Szerintem nem érdemes fodder-eket elégetni rá. Nem tűnik egy hosszabb távon használható lapnak.
-
Izéjose
tag
Mit gondoltok erről az új Kante-ról ?
-
Woodslave
félisten
Na Roncara megvan a lóvé de megvárom a holnapi promot hátha beszakad jobban.
Ez a Kante nagy szopás
-
Kristof_94
nagyúr
WL kvalit meddig lehet befejezni a mostani hétvégére? Szombat reggelig?
-
miro.
senior tag
Szvsz fix Sabitzer.
Viszont en kivaron ezt a Bayern meccset..
Nem hiszem el,hogy nem fog felmenni az ara,ha nyernek. -
Digestive
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Leszarom. Én most már el nem adom. A jó kapitány utolsóként hagyja el a süllyedő hajót!

A forgatókönyv a következő lesz:
Holnap jön egy spec Sabitzer. Beszakad az otw ára. Veszek még párat. Hétvégére felszívja magát a Bayern a blama után. Sabitzert becserélik. Ver egy gólt es kioszt 2 gólpasszt. Vasárnap meg eladom mindet 45k áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Akciókamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- OLED TV topic
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Optiplex 3050 8GB/240SSD/WIN11
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Dell Latitude 5480 gyors üzleti notebook magyar billentyűvel i5/8GB/240GB/WIN11 1 év garancia
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyenkor mindig félek, hogy kezdődik az event, sok csomit nyitnak, és majd megy lefelé az ára, vagy nem. De épp nézem, ha már 86-os rule kártya, jöhetett volna egy dembelé, egyből be is váltottam volna egy ronira, de ne legyünk telhetetlenek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)