Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Bellarini?
Az meg kicsoda? 
Más: ez a wl nevetséges amúgy
20 meccsből lett 9 winem. Mondom 10-ből csak nyerek kettőt.... 5 vereség sorozatban, nálam gyengébbek ellen (volt benne egy DC is, mert újraindul a szaros routerem néha). Mondom baszki 5 meccsből 2 win kéne, csak meglesz! Meglett a 2 win, pont 3 meccsem maradt a gold 3-hoz, elképzeltem már magam előtt, hogy egy win-t nagy nehezen kiszenvedek, aztán annyi. Ehelyett lett egy rq-s winem a félidőben, aztán egy kiélezett harc a 29. meccsen. Ekkor volt 13 nyert meccsem. Az utolsó meccsen pedig 6-6-nál mentünk hosszabbításra, szerencsére a taktikaváltásom bejött és el tudtam húzni kettővel és meg is maradt a különbség.Úgyhoyg 25 meccsből 9 win lett, aztán 30-14. Nem szeretem az utolsó meccsekre hagyni a döntést, de muszáj volt. Talisca + Watkins halálos páros nálam, hihetetlen mutatóik vannak gól / assist szempontjából

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az meg kicsoda?