- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ha mindenképp kell US profil akkor simán csinálsz 1 US meg egy Magyar profilt. A magyarra megveszed a fifát a usre meg minden mást ami kell. Ha nincs egy hometársad akkor minden profilodon elérsz minden játékot a psen. De egyébként annyival nem olcsóbb egy US, hogy megérje vesződni vele szerintem. Aztán te tudod

US-hez vagy feltöltő vagy paypal kell szerintem.#15135elod22
Ez továbbra is parttalan vita. Sehol nem kötelező kilépni ilyen esetben. Főleg, hogy direkt úgy alakítja az íé, hogy 14 meccseket játszál le de csak 8-t nyerj meg rúgjál 15 gólt stb...
Én értem, hogy elvárjátok de felesleges ezért felhúzni magad ha nem lép ki valaki. Gondolom ellene se lépkedtek ki így ő sem lép. Mérlegelni kell, hogy megéri-e neked az, hogy 10 meccseket lekell játszani avagy sem. Nekem speciel nem éri meg így hagyom
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ÚJ MacBook PRO 14,2 M5 CHIP (2025) 16GB/512GB MEDIAMARKT számla! 3 év Apple garancia! Apple Care+!
- Xiaomi 15T 512/12GB Black 2év gyári garancia!
- Huawei Mate 20X 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest