Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabigyerek

senior tag

válasz Madn!ght #18439 üzenetére

Vaaaagy...csinálhatja mindenki kb úgy mint én. Összeraktam egy full alap United csapatot. Mindenkinek a gold lapját, James ezüst lapjával. Úgy WL-eztem :)

Aztán amikor jött egy erősebb lap kicseréltem az addig használtat. (Oké, voltak és vannak elérhetetlen lapok mint pl. FB Pogba)

És szépen az alap csapatom fejlesztettem, de soha nem vettem 1 Mbappét vagy Yeddert sem mert az az OP. Meg volt a kis csapatom, és nem idegesített különösebben ha egy full ikon vagy TOTY csapat átgázolt rajtam (mondjuk ilyen nem is volt), mert papíron gyengébb csapatom volt. Ha nem nyitom ki TOTS Ramost múlt héten, mai napig Gold Lindelöf lenne az egyik CB-m :)

Szal én az elejétől kezdve a favorit csapatot tuningoltam és így viszonylag élvezek is dolgokat.
    (pl. hiába Bruno Fernandes POTM lapja gyengélkedik mostmár a TOTS lapokhoz képest, akkor is őt fogom használni :) )

Ahogy látok másokat, az a legidegőrlőbb mindenkinek, mikor 15 milliós csapattal belefutnak egy olyanba kb mint az enyém, és kikapnak, és megy a sírás. Én is agybajt kapnák, ha TOTY Ronaldo mondjuk balfékeskedne a kapu előtt, de amíg egy Gold Rashfordal cselezgettem elől, nem is volt nagy elvárásom :)

Ez a mentális része a játéknak, mert amúgy az egész egy sapka szar.

Új hozzászólás Aktív témák