Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Vaaaagy...csinálhatja mindenki kb úgy mint én. Összeraktam egy full alap United csapatot. Mindenkinek a gold lapját, James ezüst lapjával. Úgy WL-eztem

Aztán amikor jött egy erősebb lap kicseréltem az addig használtat. (Oké, voltak és vannak elérhetetlen lapok mint pl. FB Pogba)
És szépen az alap csapatom fejlesztettem, de soha nem vettem 1 Mbappét vagy Yeddert sem mert az az OP. Meg volt a kis csapatom, és nem idegesített különösebben ha egy full ikon vagy TOTY csapat átgázolt rajtam (mondjuk ilyen nem is volt), mert papíron gyengébb csapatom volt. Ha nem nyitom ki TOTS Ramost múlt héten, mai napig Gold Lindelöf lenne az egyik CB-m

Szal én az elejétől kezdve a favorit csapatot tuningoltam és így viszonylag élvezek is dolgokat.
(pl. hiába Bruno Fernandes POTM lapja gyengélkedik mostmár a TOTS lapokhoz képest, akkor is őt fogom használni
)Ahogy látok másokat, az a legidegőrlőbb mindenkinek, mikor 15 milliós csapattal belefutnak egy olyanba kb mint az enyém, és kikapnak, és megy a sírás. Én is agybajt kapnák, ha TOTY Ronaldo mondjuk balfékeskedne a kapu előtt, de amíg egy Gold Rashfordal cselezgettem elől, nem is volt nagy elvárásom

Ez a mentális része a játéknak, mert amúgy az egész egy sapka szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest