Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Én is használom a levisz-bepassz kombót mint mindenki más, szerintem teljes mértékben nem lehet levédekezni, a profik sem tudják, ki lehet úgy mozgatni az ellent, hogy ott találod magad gólpassz szituban. Én simán R1+passzt nyomok, sokszor nem jön be, de pont emiatt kell sokszor ilyen helyzetbe kerülni. Van amikor látom a bemozdulót, van amikor érzésre passzolom be, úgysem lehet tudni ebben a játékban, hogy az AI-nak mihez van éppen kedve, a védő sprintel-e a labdára vagy a csatár. Szóval nyomjad csak ami op és amiben gól van azt kell tolni
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Jah, sztem faradt is vagyok most, koncentracio nelkul kb. mindegy, ha bekötött szemmel nyomnám.
Az alapvonalas témát légyszi segíts már, hogyan kell kivitelezni. Ha leszaladok, nekem senki sem áll üresen. A minap visszajátszottam több ilyen gólt is, együtt fut a védővel a támadó, majd nyom egy satuféket és visszalép épp a bepassz pillanatában.
Ez milyen beállítás? illetve hány játékosnak kell a boxban várakozni? Mivel adja be? (erős passz? R1+x, vagy sima háromszög idegből?
Hogyan kell levédekezni? Nem én irányítom a belső védőt, elszalad a rohadékja.
-
Kristof_94
nagyúr
Ma nyomtam pár sb meccset és többször is átváltott a játék ablak módra. Eddig sosem volt ilyen, minden értesítés ki van lőve. Aki találkozott ezzel PC-n, hogy oldotta meg? SB módban nyilván nem zavar, de az online meccseken azonnali dnf.
-
gabigyerek
senior tag
Skacok. Most próbálgattam egy meccsen a vezerlési vagy milyen beállításokat. Az egyik ami jobb sztem az alapnál az a
right stick switching player relative-ról ball relative-ra.
A trough ball assistance manualon. Ezt még szokni kell.
Shot assistance semin. Szokni kell.Egyelőre ennyi. Van aki ezeknél nem a defaultot használja?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Pihentesd kicsit. Én 1 vereség után mindig megállok mert nincs jó vége ha idegből játszom
Most toltam le az első meccsem 1 gyengébb ellenfél ellen. Egál meccs volt az első félidőben hála annak, hogy Dybala tekert jobbal 1 gólt meg belőtt 1 kipattanót de a második félidőre annyit pressingelt a lelkem, hogy nem volt csíkja az embereinek szóval kapott 6-t a végén. A 10. pontod meg nem értem miért baj. Ezt mindenki használja mert hatásos. Az első 5 percben kilehet találni, hogy az ellenfél képes levédekezni mert ha nem kb. ott meccset lehet nyerni ha ügyes vagy.Az alapvonalas témára gondolok.
-
Madn!ght
addikt
Botrány a WL. Aki ma tervez jatszani, szerintem felejtse el.
1. nincs lenyírva a fű egyik pályán sem, sajnos épp hogy gurul a labda
2. a középpálya térségében 0 darab passz pontos, általában az ellenfél játékosa körül lévő láthatatlan 5m átmérőjű hálóban elakad.
3. ha bamba az ellenfél, kamu tizik jönnek
4. nem épül a támadás, áll a játék
5. 12 ember ellen játszom, a bíró is az ellenfél csapatát erősíti
6. a kapus rossz meccsre érkezett, röplabda feladónak képzeli magát
7. üres kapura sem lehet gólt fejelni. Visszalassítottam, a nyíl oda mutat, a fejelés kb 40 fokkal persze a kapu mellé mutat
8. 80-as chemisty csapat is bármikor bedarál, bizonyítva, hogy a csapat alatti "mátrix" is mint minden más ebben a játékban (rating, stat pontok, kártya színe, értéke) teljesen csak a megtévesztés miatt lett beletéve.
9. a 34-re beálló ping pedig illúzió, valójában orbitális dropok vannak meccs közben, mikor 1on1 a kapusára vezetem (és csak akkor) bedadog a játék nyilván így nem is tudom értékesíteni a ziccert
10. az alapvonalra rohanás középre passz, valamint a törvényszerű 3. percben szerzett gól még mindig alap.No, aki belevágna, ennek tudatában tegye.
Én szóltam.
-
-
Raunchy
tag
válasz
üzenetére
Fentebb írtam hogy a 4-2-3-1 el, és a 4-3-2-1 el mostanság gond van, szarul van leprogramozva a mozgás. Mondjuk én a szélsők esetében olvastam hibát, de itt napról napra változnak a dolgok, jól tetted hogy változtattal sztem.
Tavaly is volt PL 4-3-2-1 nél hiba hogy közép kezdés után vmelyik játékos a szöglet zászlónal állt asszem, és az egyéni játékos utasitasok se működtek rendesen. Itt is vmi hasonló lehet, azt nem tudjuk miértMegbrajt kiszall 😁😁
-
Raunchy
tag
válasz
dvtkfan
üzenetére
Nekem a 91 es IF Virgil van, de volt előtte a sima gold. Statban alig, de ingame óriási különbség van a két lap között, az IF Virgil nagyon jó! Scream Pique nekem is megvan, és múlt héten Pickeltem a 92 es ter Stegent, éppen a beépítésen töröm a fejem, de a jövő hetet biztos megvarom vele
-
törölt tag
Sziasztok!
Én a 4-2-3-1 es formációban szoktam játszani. Nem igazán szoktam másikra váltani.Az elmúlt napokban elfelejtettem játszani. 20 meccsből 18 vereség. A 2 cdm nem csinál semmit. Kíváncsiságból kipróbáltam a 4-2-2-2 őt és láss csodát, a 2 cdm védekezett, kicsit támadott stb stb. azt csinálták amit kell nekik. A youtube-on egy fifás srác (nem mostani videó) azt mondta, hogy a patch óta a 4-2-3-1 nem működik és a 4-2-2-2 őt kell használni.
Ez most mi a francot jelent? Arra gondolok, hogy a 4231-ben a 2 cdm ugyan úgy cdm-ek mint a 4222-ben, ugyan az lenne a feladatuk és mégis az egyik formációban teszik a dolgukat, a másikban nem.
Az EA ezzel mit akar elérni???????
Az miért jó nekik, hogy az emberek minden pacth után váltsanak formációt? -
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nekem is az volt, de láttam hogy MdewC mester is használja. Nyilván okkal.
Nálam viszont ugyanazt nyújtotta. Statokban is szinte ugyanaz, magasság, workrate szinte minden megegyezik.
Ennek ellenére vsz SShifter Yedder, vagy Bday Maxim jön majd helyette, kell az 5*WF STbe (nekem). Vagy egy jó community Tots. Van 1.9 költőpénz, meg kb 20pakk. -
Nandinagy
addikt
Mondjuk ez egyértelműnek tűnik nekem
Mid Dinho se ér 2.5 milliót hiába akarnék a csapatomba egyet. Pelé inkább azért olyan drága mert talán már nem nyithatóak a baby lapok ilyenkor+ő Pelé. R9-nek is jött már alternatívája FB Mbappe személyében aki sokkal olcsóbb.
Egyedül Gullitnak nincs egy olcsóbb verziója.FB Pogba lehetne de nála is jobb Gullit pace,shoot,def-be. Elképesztő a holland lapja
Bárcsak kipróbálhatnám a midet. -
eM'82
addikt
Kipróbáltam Baby Pelét. Jó lap, de kb ugyanazt nyújtja mint a fele annyiba kerülő Bday Hazard.
-
törölt tag
válasz
#Wiall#
üzenetére
Én mindig a PL alatt nyitottam ki a félretett csomagokat és eddig csak egy TOTS De Bruyne jött még asszem a fifa 17-ben.
Idén ma fogom kinyitni a nagy részüket, már csak azért is, mert a swap miatt kellene pár first owner lap, üres a klubom. És azért csak lesz a Community TOTS-ban is pár értékesebb játékos.
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Sickboy25
üzenetére
Én is Rio-t vettem ki az első swap adagból, de már kezdem kevésnek érezni...sok meccs megy el rajta...nem tudja Prime Blanc szintjét hozni, aki a mostani prime ikon pakkból jött...
Pár napja beraktam Pique halloween lapját és sokkal jobb a védelmem vele, sokkal jobban védekezik mint Rio...megvan untradebe Virgil is, de ő sem az igazi...pedig hát az egyik legjobb védőnek kéne lennie, de mégse tudom használni valamiért
így bízom benne, hogy jön valami jó általam használható védő... -
Kristof_94
nagyúr
válasz
#Wiall#
üzenetére
Én a PL-t várom, remélem a jövőhétre teszik. Nem egyszerű mert a csapatban jelenleg van 2 Bundes, 3 Ligue 1 és 3 PL játékos, plusz 3 ikon. Szóval elég vegyes a dolog.

Mondjuk a Bundes az ugye SS Zakaria és Wendell live lapja, őket könnyen meg tudom bontani, de akkor Schar mellé biztos, hogy egy PL védő kellene. A gond inkább az LB, mert ugye Neymarral linkelnie kellene. De majd kiderül milyen lapokat dobnak ki. -
Nandinagy
addikt
-
#Wiall#
tag
Szerintetek mikor érdemes elnyitni a felhalmozott packokat nem mintha eddig dobálta volna az ea de hátha most, nekem Pl csapatom van oda férne be egy- két tots
vagy várjam meg a best of csapatot ? -
Zimmi91
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
ÚÚÚ jogos, Valencia annyira alap mint Rooney
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja ezzel már ellehetne rohangálni

Annyira bosszant, hogy a swap 1-et nem csináltam...onnan ingyen ilyen jó védő mint Rio és még United is
Nistelrooy sajna egyik fifába se volt jó
Többiek okék.sajna 2 hétig beteg voltam így nem tudtam nyomni a küldetéseket, így nem lett meg a Fred

-
gabigyerek
senior tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Áh, nekem EZ lenne a TOP. Így talán még Shaw sem érdekelne a bal oldalt

UI: Ha van valakinek felesleges 6 millája és valóra váltaná egy Unitedes FUT csapatos álmait, akkor írjon bátran

-
Raunchy
tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Egy darabig volt egy egész veretes "majdnem csak united" teamem, Futmas Rashford - prime Nistelrooy - Dani James - Moments Rooney - baby Rio Ferdinand - Futmas De Gea voltak kezdők! Egész jó volt, sajnos Nistelrooy nem jó idén, pedig nagyon szerettem régen. Giggs et szerettem volna még, de nem volt rá coin meg hát asszem 2* wf ami akkor se volt túl jó ötlet
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Ez nagyon jó ötlet amúgy
Erről szólna az ut végeredményben is.
Én is raktam össze már Arsenalt 1-2 hete csak annyi a probléma vele, hogy 8 millió coinba kerülne 
https://www.futbin.com/20/squad/15245582Viszont az a moments Henry ebben az évben még biztos, hogy érkezni fog csatárba
-
Zimmi91
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Tettem össze egy álom MU teamet, de sajna alsó hangon is 3-4 millió coin kéne hozzá
Pedig olyan jól nézne ki
Majd ha lementek még jobban az árak akkor teszek össze egy fun olcsóbb MU csapatot
Most azon gondolkozom elkezdem karrier módba Uniteddal
Rivals meg ezekhez annyira nincs már kedvem se meg erőm se, de maga a foci meg hiányzik -
-
Zimmi91
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
-
Woodslave
félisten
válasz
Edgar2621
üzenetére
á ég és föld a két játékos pedig imádom Jamest, mondjuk Gucci nálam csatár. Ha jól jön ki a lépés és nem mocsárfoci van (és/vagy bénább az ellenfél
) akkor valami brutál élvezetes játszani vele. Douglas Costaval nagyon pusztító páros, sokszor még nálam is hát még aki tényleg tudja mit csinál az 5* skillel
Szélre simán mehetne James így, cserének szokott is.Egy bajom van vele, hogy sokszor nem indul be úgy ahogy szeretném, hiába high meg get behind inkább chillel cam poziban. Son csinálta már ezt mielőtt eladtam
De Gucci marad, mert tényleg idén a kedvenc lapom
-
Nandinagy
addikt
válasz
Edgar2621
üzenetére
James mindenkinél jó csak nálam borzalmasan rossz? Perpill muszáj kezdetnem (estig) és utálom
Nem tud passzolni se lőni. Néha megfutja a szélsőt de tök mindegy mert a szél megfújja és összeesik vagy elrontja a passzt. Megvan a kínai ligás Leonardo és sokkal jobb mint James.Nyilván nem panaszkodok Desailly miatt
Csak 1 Maldininél nem jobbak. -
Edgar2621
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Szerintem ne adj el senkit most, nem mennek lejjebb az árak ennél szvsz. De aztán majd ne gyere azzal hogy miattam buktál
Nagyon jó Gucci, az 5/5 királyság, csak összehasonlítom James lapjával és alig van egyébként különbség (na jó a higgadtságban azért elég nagy van), és így már sok az az 1 millió, nekem, az én szememmel.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha ez megnyugtat. Az én baráti körömben rajtam kivül 2 ember farmolta ki a prime icon packet.
2-en Desaillyt kaptunk meg az egyikük Zola-t. Szóval nem kaptunk jobbat egy Maldininél
-
Woodslave
félisten
válasz
Edgar2621
üzenetére
Basszus ha ezt a fbdayt nem sz*pom be ennyire, akkor azért kicsit jobb helyzetben várhatnám a tots-ot. Olyan gyorsan telik az idő visszatekintve, lásd ikon swap amikor elkezdőtött akkor beláthatatlannak tűnt még a második kör aztán ma már kezdődik. Nem mintha bármelyik ikon annyira nagyot dobna a játékomon, csak úgy megjegyeztem.
Nézem azért brutá Lacazett 680k. Griezman 1.1...
Legjobb döntésem volt megvenni Saintet legalább nem látom elolvadni az árát (egyelőre) 
Mondjuk tuti most kellene eladni, aztán visszavenni, de mindegy nem merek ezzel már kockáztatni, amúgy se akarom lecserélni
-
Edgar2621
őstag
válasz
SeatLeon08
üzenetére
Ma kezdődik hivatalosan a TOTS, már mindenki a lázában él. Valószínűleg sok lapnak visszamegy majd valamennyire az ára, de innentől várható hogy a sok új és op lap miatt az árak összességében csökkennek.
-
SeatLeon08
tag
Mi ez a nagy price drop?
-
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
És mennyire vált be Laudrup? Milyen poszton játszatod? Érdemes kiszedni?
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Erről nézd meg Nepenthez videóját, elmondja benne hogy hány ember nyitását látta a prime icon pakkból és milyen eredményre jutottak
De azért mi is megpróbáltuk, hátha brazilt dob be vagy portugált, de nem jött be
-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy aki a swap lapokra hajt, annak nem is érdemes elkezdeni az új szezon előtt a WL-t, mert mindig szokott lenni olyan icon swap lap, amit 12 vagy már nem tudom mennyi wl győzelemmel lehet feloldani. Bár az tény, hogy a szerverek a padlón lesznek.
Nekem holnap meglesz az utolsó SB is, így 3 darabbal kezdek, szóval már "csak" 6 kell az ikon csomaghoz.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Raunchy
üzenetére
Ez nem attól függ. Vardy azért fejlődött mert a winter refresh-nél 85-ös lett a gold lapja 82-es helyett . Auba meg hamarabb kapott POTM lapot mint IF-t így azok azonos ratinget kaptak.
Örülök hogy atal bejött. Brutális kis lap lett.Bár nem vagyok jós de van egy olyan érzésem, hogy holnap este 7 és 9 között nem sok szerver lesz szóval remélem keddig kilesz tolva a wl

-
Raunchy
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nekem a támadás építés jobban megy mint a védekezés és ott nagyobb türelmem is van. Ha nincs kit megjátszani, szépen elölről kezdem, és nem kapkodok. Ugyanez a védekezésem esetén nem mondható el, ott sokszor hozok rossz döntést sajnos. Így azt az egy Cdm játékost én beáldozom a támadás oltárán és az a plusz egy ember nekem sokat számít elől.
Kante meg sokszor egyedül is megoldja, beteg az a lap.
Eszembe jutott Atal akit javasoltal még korábban, el is felejtettem hogy megvan.
Hát geci, bődületes az az ember, az Algériai Kent 😁😁
Nála tapasztalom végre azt a komoly versenyelőnyt hogy ő nem tolja meg pluszban még egyszer a labdát lövés előtt, ami nagyon sokat jelent.
Nem voltak milliós csatáraim, draftolni is ritkán szoktam, de valahogy így tudok elképzelni egy drágább játékost -
Nandinagy
addikt
válasz
Raunchy
üzenetére
Nekem 1 cm-es felállás nem működne sajnos. A védekezésem sokkal jobbnak érzem mint a támadásomat. Elől általában csak húzogatom a jobb analógot mint h*lyegyerek a vele egykorút aztán legtöbbször nem lesz belőle gól néha meg egy egész szép is összejön.
Szerintetek mondjuk 4-2-2-2-ben ki legyen a 2 csatár:
POTM Ben Yoda+FB Bale vagy Yoda+Hazard. Értelemszerűen a Hazard,Baleből valaki az cam-ot játszana
-
Raunchy
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Azt a 4-4-2 őt használtam két hete wl Ben amit a mester linkelt, nagyon jól működött.
Viszont korábban írtam is hogy sajnos utána már az is kuka volt nekem 😥
Most ami egész jól működik, legalábbis úgy érzem, az a 4-5-1! 2cam!
ST - stay forward, drift wide!
A két cam - free roam
A két szélső - cut inside
Az ST folyamatosan szélre fut, és ritkán tapasztalom hogy nem lehet futtatni. Szélső védővel szoktam indítani.
Utána vissza a két cam közül vkinek. Ott fontos a jó drib és a sebesség, velük futok tovább. A csatár labda nélkül a 16os felé mozog és a két szélső is! Ha csak egyszer rosszul vált embert, azt indítom a cam al akiről váltott.
Amikor nyomatja a pressinget ez egész jól működik.
Elég geci, és sok hibát kihasznál, de már ez se érdekel.
A bunker foci ellen ami most megy, egész hatékony, de a get in behind instrukciot ne használjátok, mert annál csak lesre tudsz passzolni.
Hátha vkinek tudtam segíteni -
Raunchy
tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Mire lesz jó? 😁😁😁
Ma játszottam pár meccset egy kollégámmal, hát szegény (vagy inkább szerencsés) nem egy penge a játékban, de szereti.
Elvertem mint a répát, de ha egy olyan gólt lőttem neki, ami tényleg tervezett akció volt és oda ment a labda ahova szántam, akkor sokat mondtam.
A többi tényleg mind az a szar gane bugos visszapattano szutyok volt, ami után ha én kapom ki is kapcsolom a gépet.
Én szégyelltem magam 😁 -
Raunchy
tag
válasz
Digestive
üzenetére
Az egész játék során a legjobb befektetésem volt az a kb 5ezer coin arra az sbc re amiből őt szedtem ki.
Imádom az embert 😁😁
De nagyon remélem ilyen nem lesz, főleg nem ingyen.Future Stars és Shapeshifter event nél is volt róla ilyen kép twitteren, de abból se lett semmi, sztem ez is kamu. Talán ugyanez a kép volt kint róla, FS nél rémlik.
Ő amúgy Pool játékos, csak most Gerrard eddzői kezei alatt pallérozodik a Rangers nél.
Én sem láttam még játszani egész meccsen, csak EL összefoglalóban. Tényleg nagyon gyors és technikás kis emberke, nagy jövő előtt áll sztem -
Stylerr
addikt
Nálatok PS-en van server? Nekem nem kapcsolódik.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Edgar2621
üzenetére
Nekem ez a keresztbefutás új
Eddig ha pressingelt az ellenfelem akkor csak álltak a szélsőim nem indultak meg. Most megindulnak csak úgy, hogy azt a játékost zavarják akivel vagyok
Edersonnál meg csak Keylor Navas rosszabb kapus
Nem akartam kapust venni szóval sima Lecomte állt benn csak aztán jött egy untrade Keylor. Gondoltam csak jobb lehet mint egy 82-es lap de nagyobbat tévedni se tudtam volna
Ederson meg pont az ellenfélnél volt és védte ki a szememet is egyem meg -
Edgar2621
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ezek már alapok, minden meccsen megtörténik szinte, hogy máshova vált, elpattan, rossz helyre indulnak (nem is az instrukció szerint) és az is, hogy alacsony értékekkel rendelkező játékos (lap) brillírozik.
Nekem az nagy kedvencem még, amikor a delay már abban megmutatkozik hogy pattog a labda, mintha göröngyös lenne a pálya. Aki játszik tudja mire gondolok, vicces egy mutatvány az is. Ja meg az hogy az egyik meccsen nyomsz bizonyos erővel és irányba egy lövést és a kapuig alig vánszorog el, a következő meccsen meg ugyanúgy lövöd el és felvarrja a játékos a pipába, úgy hogy a kapus mozdulni sem tud.A FIFA 21-et azoknak fogom ajánlani akiknek túl nyugodt az életük, kell nekik a folyamatos változás, vagy túl alacsony a pulzus számuk/vérnyomásuk, kiváló gyógyszer lehetne.
-
#Wiall#
tag
Azért bízom benne hogy valahol ott a tots árnyékában megbújik majd egy special David Silva sbc mondjuk egy eoae kártya tűrhető sebességgel

-
Edgar2621
őstag
válasz
csaszika87
üzenetére
A FIFA 20-ban ki kell farmolni a coin boostot is, de nem olyan bonyolult.
Csak egy jó tanács: tényleg maradjon meg szórakozásnak a játék, kizárólag funolj, mert ha kicsit is komolyan szeretnéd venni, akkor garantált a csalódás. Hacsak nem Németországban élsz, mert akkor hajrá, irány a top 100 minden héten a WL-ben
-
Nandinagy
addikt
Az a legjobb ebben a szar játékban , hogy patch nélkül is minden nap új dolgokat tapasztal az ember
2 meccset toltam ma a best of:
-Cancelo+a csatára fut a labdáért erre a játék nem cancelora vált rá hanem sarra aki 15 méterre áll az egésztől. Nyilván nem enged váltani rögtön másra tehát elvitte a labdát.
-Mind2 meccsen pressingel ellenem a gyerek és a szélsőim nem a helyükön indulnak be hanem keresztbefutnak, hogy pont belefussanak a maradék 2 hátul lévő védőjébe.
-Beindítom Balet és 1v1-be a kapussal mielőtt átvenném az irányítást felette 1 laza 15 méterre elpattan tőle a labda

-Az egyik gyereknél moments rivaldo szűrt szegény azt sem tudta, hogy merre kell állnia de az összes passzom odament a lábára mint valami mágnes. -
csaszika87
csendes tag
Sziasztok. Holnap kezdtem a FIFA20-at, karantén alatti szórakozásnak. Szerintetek hogyan tudnék a leghamarabb használható csapatot összedobni, ti hogy csinálnátok? Korábban összegyüjtött XP-ből feltudtam oldani 19ben a coinboostokat, ez 20ban is így van?
-
Raunchy
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én is nyitottam nagyokat és ez a szinkron is megvan amit mondtál. De én csak untrade nyitottam fél millió feletti játékost. Pl TOTS alatt farmoltam a PL liga csomagot, rengeteget csináltam, kb 80-90 darabot tuti. Abból esett egyik este TOTS Kante, másnap reggel meg a 91es IF Dijk, ami akkor milla volt. De Untrade! Persze örültem nekik meg beépítettem őket. Rá pár napra meg gold Sont nyitottam, de azt is Untrade csomagból. A legnagyobb eladható nyitásom gold De Bruyne volt, meg IF Havertz a wl csomagokbol, akit akkor pickeltem is.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Raunchy
üzenetére
Tavaly egész évben silver1-gold3-gold2 közt ingáztam. Idén pedig silver1-gold1 között. 2 év alatt a tots-on kivül a legjobb pickem idén volt 85 Martial
Szerintem ez ugyanúgy szerencse kérdése mint minden más mint ebben a játékban. Annyi a különbség, hogy packokat tudod grindolni a liga sbc-vel meg a sok napi sbc-vel ami jön és nagyobb az esély, hogy essen valami.
Viszont az feltűnt, hogy ha bead 1 nagyot akkor érdemes erőltetni és tovább próbálkozni.
Pl.: Haver kapott wl rewardból ősszel egy prime figot majd 1 hétre rá 1 gold mbappet.
Én kaptam német ligából egy FB Van dijkot majd 1 napra rá 1 másik sbc-ből meg jött a 94-es if lewa.
De ha jól rémlik Woodslave-nek is 1 héten belül jött moments Ballack meg Neymar. -
Raunchy
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Mostanság kevesebbet wl eztem, mert a türelmem véges már. De a 20 ban az előző héten fordult elő először hogy jobb pickem volt gold 2 rewardbol mint egy silver 1bol. Silver 1bol esett már Dybala, Benzema, Griezmann pl.
Gold 2 nél most volt egy Ter Stegen múlt héten, de a többi pickem mind szar volt.
Engem is elvitt ez a teória, de igazából csak annyira hogy ne érezzek indíttatást feljebb menni, mert ha adni akar úgyis ad. -
Nandinagy
addikt
válasz
Ballack96
üzenetére
Felesleges belelátni a silver1-be bármit is. A totw fele 86 vagy afeletti játékosból áll most szóval nem nagy kaland csak azt pickelni
Ez szerintem továbbra is felesleges firtatni hogy a silver1 jobban adja mert kizárt dolognak tartom. Nyilván van kiugró eset de ne azt vegyük már átlagosnak. -
MdewC
nagyúr
Silver 1 és Perisic 86.
Ez fullos.

-
v-man
őstag
2 meccs fullra tölt, bari nem számít. Sb, rivals v el.
-
Woodslave
félisten
srácok mivel annyira az egekben vannak a squad fitness árak (gondolom mert senki nem nyit pakkot) más módszeren agyalok. ha csinálok egy alternatív csapatot, ahol padoztatom a fő embereket, akkor hány meccs kell hogy kipihenjék magukat? Barátságosban működik, vagy ott nem nő a fitness se (ahogy nem is csökken) Squad battlest kellene játszani?
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tehát ha nem Felipe Andersonnak hívják, akkor Te sem veted meg a "futóbolnd" lapokat... Most már minden világos!

-
Kristof_94
nagyúr
Szaudi liga tots lesz? Mert akkor egy jó kis Musa sbc lap jöhetne!
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Egy gyengébb liga. Angol 2,Portugál,Szaudi vagy hasonló.

Volt 180k-m és nem tudtam hova tenni szóval kiraktam megint a bundás 3 drága sbcjét hogy újra kitudjam rakni a 14 jobb sbc-t
Van 30 packom szóval remélem legalább a pénz visszajön belőle vagy kipottyan ismét egy birthday van dijk
-
Woodslave
félisten
na akkor holnap este mi jön? Community meg vmi még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most toltam le az első meccsem 1 gyengébb ellenfél ellen. Egál meccs volt az első félidőben hála annak, hogy Dybala tekert jobbal 1 gólt meg belőtt 1 kipattanót de a második félidőre annyit pressingelt a lelkem, hogy nem volt csíkja az embereinek szóval kapott 6-t a végén.
így bízom benne, hogy jön valami jó általam használható védő...
vagy várjam meg a best of csapatot ?

Legjobb döntésem volt megvenni Saintet legalább nem látom elolvadni az árát (egyelőre)