Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meghivott
addikt
Piros lapokról mi a véleményetek? Szerintem WL-ben vissza vannak butítva. Rashford gólképtelen, ter Stegen meg mintha be sem állt volna a kapuba.
-
LendvaiFeri1
veterán
13 perc alatt kapok három gólt, mindenki kamillázik. Ziccernél CR 1 az 1 fut a kapusra, erre Kroos nekimegy, egymásban esnek el, ellen kontra, 4-0. Hányinger.
-
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Jota 4 meccs után ment padra, illetve a Fitness Teambe, amit Rivalsban használok. Csőri, baromi jól mozog, de amiket kihagyott, azzal meccseket tudtam volna nyerni.
Jött a sokak által hype-olt TOTS Santi... Mondom tökmindegy e heti WL úgyse nagyon érdekel (4ből 2 győzelem volt eddig (1.meccs DC.... Jeee)), aztán a kövi 6 meccsből 5-t megnyertem. 6 meccs alatt 5 gól, 2 gólpassz. 140k-ért simán megérte.
Kapuban TOTS Stegen meg egy vadállat (tudom MdewC-nak nem jött be, de nálam eddig jobb mint Baby Yashin).
FBack Militao + Diego Carlos kettős egész jól muzsikál együtt.
Bal szélen Moments Alex Sandro ment nyugdíjba, váltotta: TOTS Regullion. Patent eddig ő is. Besegít a fiúknak ha kell.Ha jön is szopóroller, akkor is jobban jönnek az eredmények mint az elmúlt két hétben a WLben. Gold3 a cél, ha lesz rá idő.
-
Nandinagy
addikt
Nem játszottam a hétvégén csak 5 meccset. Most este leültem de inkább 3-4 meccs után NBA-ztem mert majdnem beleállítottam a tv-be a kontrollert
Összeszedek egy 8 milliós keretet több hónap szopással aztán nem érnek semmit a lapok.
Nem értem mire van 90+ paces védősorom ha jön egy TOTS Vardy vagy TOTS Rashford azt körbefutkossa őket. Egyébként ez nem zavarna ha a másik oldalon a TOTS Manem egy sima mezei Varane nem 7 méterről érné be
A helyezkedése a csapatnak meg gyalázatosan szar. Ha az alapvonal felől jön az ellenfél befelé a 2 védőm a kapus elé helyezkedik a rövidre amivel max a kapust zavarják(de őt még hogy!
). Mane ingame ST ehhez képest Henderson mellett cdm. az RB-m 3. cb-t játszik.
Ugyanez ha én török be szélről és van 1 netán 2 üres emberem középen három opció lép életbe:
A: Belepasszolja a kapus kezébe
B: Kipasszolja a 16oson kivülre
C: Megtolja hosszan és felveszi a kapus passz előtt
A háromszög/Y indítás nálam nem működik. Hiába van meg a lépéselőny meg a rés a passzra a 90+ passzos játékosaim nem tudják odarúgni
Vagy teliberúgják a sarkát a szerencsétlennek vagy a védőbe rúgják. A kedvencem mikor nem rúgja el az induló felé hanem csak egy egyenes passzt ereszt el. Ahogy nézem a profi játékosok is szenvednek mint disznó a jégen szóval gondolom változás az nem lesz
-
LendvaiFeri1
veterán
Pedig azt hittem, hogy éjjel játszhatóbb lesz ez a fertő. Sajnos tévedtem.
-
toxicjew
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
A lehető legrosszabbkor kezdtél bele
Mindenkinek fullos csapata van már. A divíziók pedig teljesen randomok az icon swapok miatt. Érdemesebb lenne ha ősszel kezdenéd az új résszel amikor mindenki tiszta lappal indul. Persze most is próbálgathatod, de nem sok örömöd lesz benne sajnos
-
Tomi0703
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Értem, köszi.

(#18199) MdewC: 100k-s csapat drága lett volna.
Igazából ezt hoztam össze olcsó pénzből. Fred és Kean adott volt, a többieket vettem. Talán Fabianski volt a legdrágább a maga 1600 coinjával. Játszottam párat, de szénné vertek. Azt hittem rating és divízió alapján is szűr. De nem, fullos csapatok ellen mentem. Igazából még a játékot sem értem teljesen (vagyis ezt az UT-et), olvasgatok róla. -
Gatho87
tag
Es azt nem tudom,miert nem hagyom ilyenkor abba. A kedvencem ma, neymar szelen, elsonek carvajallal megyek ra, vennem el carvajal elesik, neymar megy tovabb sivan..kovetkezo diego carlossal ra , szerelek neymar tovabb...uccso esely...boatenggel ra es elesik o is ,neymar passz kozepre es gol xddddddd
-
Gatho87
tag
válasz
toxicjew
üzenetére
En 9-7 el indultam ma..16-7 el allok..en sem vagyok jo player..de mikor rogton az elejen latom, hogy nem fogok nyerni,mert nem tudom kompenzalni a csalast. Rogton erzekelheto,ha fogod manualisan a passzsavot vagy tenyleg jol erkezel es tudod szerelned kellene,de nem szerelsz,mert nala marad, vagy fogod a paszt es utana csinal egy rossz passzt. Ahogy megszerzed elpasszolja..vagy a csukott szemmel belott helyzetet kifogja vagy melle lovi. Ekkor mar ott van a handi, script minden...es ez tenyleg igy van. En mar ugy vagyok vele beleszarok az egeszbe,mert egy csalo foscsomo a jatek. Hogy igy kell kapnom golt..nem jon ki a kapus,ha kijon o meg nyilvan ellovi stb.. sorolhatnam. Ez egy fos..nekem is op csapatom van hiaba. Mikor tenyleg gold muniain meg rodrigo minden helyzetet bebasz stegennek. Tots agu vagy toty mane meg melle..szanalmas
-
toxicjew
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Benne.
-
LedyGyuszi
addikt
Nem tudjátok véletlenül, ha a WL pickekből csinálok ilyen upgrade sbct, ott benne vannak a tots lapok?
-
gabigyerek
senior tag
3 hónap után azt kell mondanom olyan a WL mint volt. Szintén 12/8 al állok de volt itt minden. A kedvencem amikor a 85 ik percig 2:0 ra vezettem. Pause. Aztán a 2 perces hosszabbításhoz képest 94:20 nál kaptam a 3ik gólt.
Ettől függetlenül szerencsére én delayel 2 meccsen találkoztam csak -
toxicjew
addikt
Azt hiszem most érkezett el nálam a mélypont. Jelentősen erősítettem a csapaton, de nem hogy jobb, inkább rosszabb lett minden. Én abszolút értem, hogy nem vagyok túl jó játékos, de ennyire nem vagyok rossz. Ebben a játékban nem lehet:
-passzolni
-irányba passzolni
-szerelni (ha sikerül akkor garantáltan visszakapja vhogy a labdát)
-skilleket beadni (olyan 50/50, mikor milyen kedve van)
-játékost váltaniÉs még sorolhatnám...
-
LedyGyuszi
addikt
Köszi a gratulációkat!

Fifa pályafutásom első olyan nyitása, aki bundesliga játékos vagy be tudom illeszteni a csapatomba.
Jött kb 1300 játékos, rengeteg 88-89es lap, talán Kante a leghasznalhatobb majd swapban, többi megy sbckbe. Török ligas tots lapok és egy tots Hradecky még.
Tavaly először 300 pakkot majd 100 pakkot nyitottam el tots alatt, egy árva bundás sem esett.
Most roppant elégedett vagyok.Kristóf, igen jönnek majd az upgradek. Jövő csütörtökig még osszegyujtok annyi pakkot, amennyit lehet és nyomok egy utsó rohamot, majd kiszedem a weekly sabitzert, megcsinálom az sbcs játékosokat, pickelek és összerakom az end game teamet.
A WL meg egy jatszhatatlan fos. Delay, lag, embereim et 4en húzzák vissza, olyan lassúak, stb...
Pedig rá akartam repülni egy gold 1re.
Eddig 12/8 -
Edgar2621
őstag
válasz
grimmjow67
üzenetére
Örülj neki, azokat se kellett lejátszani...
-
grimmjow67
tag
Ma 5 meccsből 2 nél szakadt meg a kapcsolat
-
MdewC
nagyúr
Köszi F@szikáim!

-
Kristof_94
nagyúr
Egészségedre!

Majd mikor a WL-ben menni kell az áprilisi csapat ellen, ahol base Mendy meg Semedo megy hátul, akkor is valami ilyesmivel találja magát szembe az ember, csak az máshol lesz...

12/8 eddig, gold 2 a cél, hogy legyen valami értelme a pickeknek. Sajnálom, hogy az elite így kb. lehetetlen, nem lett volna rossz egy elite csomag. A pickből talán egy Sancho jöhetne, mivel angol valahogy be tudnám építeni. Esetleg egy Davies, őt viszont nem tudom hogyan linkelném.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
Woodslave
félisten
Eldöntöttem a hétvégén csak squad battlest jatszok azon talán nem baxom fel magam hát tévedtem
-
Nandinagy
addikt
https://www.futbin.com/20/squad/16038277
Valakinek nincs valami ötlete a 2 üres helyre valami nagyon olcsó megoldásra?
van 1.5 millám és akarok egy Sanchot de várok vele míg olcsóbb lesz a hétvégi wl meg nem érdekel. 5/5-be állok de nem tudom mennyi lesz lejátszva. -
LendvaiFeri1
veterán
Szerintetek érdemes lecserélni CR-t IF Mané-ra? Így cserélődne a védelem is.
Fentebb linkeltem a két verziót.
(#18269).
Végem van!
-
dvtkfan
senior tag
Srácok...inkább élvezzétek, hogy 5 perc múlva élő focit nézhetünk a tv-ben 8 hét után...Hajrá Bundesliga...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
9/5, Son CM, április acc.

Innentől a gold 2 a cél. -
Sinya_24
csendes tag
Úgy vágtam neki a hétvégének,hogy tudtam én leszek kb az ingyen win,hisz 1 hete kezdtem megint játszani,amúgy sincs milliós csapatom. Silver 1 volt a cél,mivel ősszel is az volt a max amit tudtam. Az,hogy van delay azt tudtam,nem meglepetés. Azt is tudtam,hogy emiatt sok esetben nem lő,nem passzol,nem szerel,hiába látom hogy mit kellene csinálni nem csinálja meg csak később. Arra viszont nem számítottam,hogy az összes meccset úgy kell játszanom,mintha bronzokkal játszanék,50 pace értékűekkel kb
Érdekes,egyetlen egy ellenfelemnél nem volt az,hogy totyogtak volna a játékosok,biztos kifogtam azt a 30-at akinél nincs delay,oda passzol az ember ahova húzza,nem másfél másodperc múlva,hanem azonnal. Arra se tudom fogni,hogy jobb csapataik voltak. Nem hiszem hogy számít. Rivalsben több olyat vertem meg,ahol volt 5-6 ikon,vagy tots,vagy vegyesen mindkettő. Itt meg azzal az 1-2 sima gold csapattal se bírtam. Nyilván ez ördögi kör,mert az első 4-5 meccs még oké,de mikor a 6. meccsen is abból kapom a gólt,hogy szerelem, odapattan,szerelem odapattan, harmadjára már belövi, ott elszakad a cérna,és a többi meccsen már olyanokat hibázok amiket amúgy nem szoktam. De ezt nem lehet végig bírni minden meccsen,mikor KIVÉTEl nélkül szivat a játék. Én nem játszottam a 19-el,láttam az se volt valami tökéletes game,nem tudom ez most valami FIFA 19 2.0 akkor,de gratulálok nekik hogy mennyit fejlesztettek a játékon 1 év alatt .Na de a 21 biztos jobb lesz,meg ha veszek 30k fifa pontot és nekem is 91-es ratingű csapatom lesz majd elvárhatom hogy a 10. percben még bírjanak futni. Squad fitness is felesleges,elköltöttem rá a coint,de minek.
-
Kristof_94
nagyúr
8/5, itt ment el az elit. Rohadjon meg az ilyen, de tényleg. valami 4411, az egyik CM Ronaldinho, persze mindenkit szerel, májusban bal szélen a tetves Ryan Kent, szánalmas. A sima Oblakja 14-t védett!!!

Kb. ha silver 1 lehetett. Rákerestem youtubeon és volt egy videó ahol 300 győzelem, 350 vereség. Fasza, jó kis rendszer ez.
-
-
MdewC
nagyúr
válasz
Nandinagy
üzenetére
Csak ez nem matek.
Évek óta így írtuk, hogy 10 meccs /-ből x win. Ezt szoktam meg ennyi. 
Közben megtapasztaltam, hogy a legeslegrosszabb van game playnél is rosszabb.
Elite 3 után lehet a gold 3 sem lesz meg.
Eddig valamennyire tudtam kompenzálni a csalást, de most olyan mértékben kapom a delayt / handit / csalást / butítást / gomb kimaradást / gomb felülírást / átfolyást / automata szerelést / belassult játékosaimat, hogy én ekkora ellenszelet már nem tudok tudással ellensúlyozni.
Köszi ea, ügyes vagy, győztél. Verd teherbe magad.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Untrade. Ha jön a másik verzió, akkor nem lesz lovetta másra, vagy Ő, vagy 84 Vidal.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nekem sajnos a 41212 sem működött, de mindenkinek más! Modric helyett nincs más jelölt?
-
Nandinagy
addikt
Bár nem vagyok matematikus de szerintem a 10/8 az nem helytálló ilyen esetben

ha szigorúan tört számokkal nézzük akkor a 10/8 azt jelentené, hogy 10 win 8 meccsen.
Így a 8/10 inkább helyesebb esetleg 8-2. Bár gondolom ez is nézet kérdése de ha azt mondod a wl 2/3-át lejátszottad azt is 20/30-ra érted így a hátsó szám a meccs szám.3/3-ra állok de szerintem így is maradok. Nincs bajom a hétvégén fifával de most több kedvem van NBA-zni meg az AC: Odyssey-t kezdtem el újra mert a Vallhallától megjött a kedvem megint. Tegnap mondjuk volt 1 szép meccsem egy full gold csapat+van nistelrooy majdnem megvert úgy, hogy 40 percet voltam emberelőnyben
Mane intézte végül és sima lett. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Próbáld ki a 4231-t, az a legstabilabb. Lehet a csapaton is kellene módosítani. Ki az aki eladható és mennyi zseton van azon felül?

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Srácok. Mi ez az 5/7?
Másnál is látom, de nem bírom értelmezni.A 10/8 nálam még mindig azt jelenti, hogy 10 meccsből 8 win. Vagy én vagyok valamivel lemaradva?
-
LendvaiFeri1
veterán
5/7. Lehet, hogy hagyni kéne a faszba.
-
toxicjew
addikt
Az vmi egészen elképesztő, hogy meccsenként legalább 3 kapufát lövök tiszta helyzetből
-
MdewC
nagyúr
válasz
freddyadu
üzenetére
Nincs mit, örülök.

Nagyon nagy tanár a deffben, a mozgékonyság miatt letudsz fordulni vele és jó helyre passzol. Ez nagy kincs ebben a lében.
Annyira tré a game play, hogy lehet megnézem az egyik nagy kedvencemet, Pirlot CDM... mikor ha nem most. Mi baj lehet? Semmi.
-
Edgar2621
őstag
Srácok! Már mondtam hogy mondjátok hogy szombaton nap közben ne játsszak, Ti meg nem szóltok, nálam meg újra tehéntánc a jegén előadás kezdődött
Tegnap kicsi késés és ma reggel is 9/9, aztán eljött a 11 óra és 11/9, de olyan késés mellett, hogy egy ball rollt nem lehet megcsinálni és amikor védekezek egy másodperccel később fordul a csókám. Szégyelljétek magatokat hogy nem figyelmeztettetek
Holnap reggel tolok pár meccset aztán holnap este és hétfő reggel, máskor egyszerűen nem tudok játszani. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Sajnos van sok hasonló... És van köztük ingyenes is...

Milyen csapattal tolod?
-
LendvaiFeri1
veterán
Ez milyen csalás? 100-as kemisztrije volt.

-
LendvaiFeri1
veterán
Vért kell izzadni a gold 3-ért. Vagy én vagyok szerencsecsomag, vagy ilyen profik játszanak PC-n, valahogy nem tudom eldönteni.
-
Woodslave
félisten
Első bundás tots persze hogy kapus. Mondjuk gokd upgrade pakkbol nem rossz
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jogos
Bár nálam inkább a cselezés eszi nagyon a staminát . -
-
dejvid8
őstag
+1 szavazat Tots Cazorla-ra, tényleg atom a pali. Jó Pick volt :)
CCAM a becsületes posztja, de nálam bal CAMkènt játszik és ott is helytáll, 80 percet simán. -
-
Edgar2621
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
Edgar2621
őstag
Én is toltam 5 meccset minden mindegy alapon, életem legnehezebb munkahete után és képtelen volt a Fifa érzelmeket kiváltani belőlem, csak ültem és élveztem, nem érdekelt az sem ha az ellenfél passzol 100-at, az sem ha 3-at és az sem hogy a 60. percben az első kapuralövése gól. Csak játszottam és hagytam az agyam pihenni, így 5/5-tel folytatom majd holnap a szokásos minél hamarabb gold 2 reményében. Egyébként éreztem persze a delayt, de az előző két héthez képest nálam most jobb volt, nem az a passzolni nem tudok kategória.
-
LendvaiFeri1
veterán

-
toxicjew
addikt
Csatlakozom, talán most a legrosszabb a játék az elmúlt heteket nézve. Sosem várok semmit, de így is csalódnom kell
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Grat itt is.

Kristóf: borzalmasan rossz a game play. Nálam lag is van. Ferinek se jött meg a kedve a wl-hez 2 meccs után.

Elképesztő milyen színvonaltalan.
-
dracox
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
gratula a nyitásokhoz.
Már csak ezért a Reus-ért megérte, de amit nagyon furcsállok hogy ennyi pakkból egy nyamvadt semmit érő ikon sem esett
-
Kristof_94
nagyúr
Ja amúgy mid VDS-t érdemes leváltani TOTS Ter Stegenre vagy Oblakra? "Sajnos" mind a kettőt beadta a pick...

Ter Stegen ráadásul benne volt az elite 3 és a garantált tots csomagomban is...
A La Liga up szerencsére nem adta be, ott Kroos jött 2x aki szintén megvan pickben, szóval nem voltak most olyan jók. Megpróbálok nem elcsábulni a jövő hetieknek, mivel nem nagyon kell bundes lap és szerintem a Serie A vagy Ligue 1 idején nekiesek. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Gratula! Jövőhéten fogod nyomni az upgradeket? Szerintem ha csak a Bundesliga érdekel, akkor nyomj bele minden rare goldot, de várd meg a csütörtököt, a 24 órás upgrade jobban megéri!
Amúgy nekem tavaly meg volt pickben a tots lapja és az elveim ellenére játszott is, nagyon állat volt.Közben WL 6 meccs 4 győzelem, nagyon rosszak a szerverek, óriási a késés, szóval mára elég volt. Egyáltalán nem vagyok elégedett, nem ment ma jól, nyilván az előbbinek is köszönhetően. Ilyen rosszul nem szoktam állni az elején, szóval jó lenne ha az első 10 meccsen több vereség nem lenne és 10/8-al állnék. Jó lenne megint egy elit, de majd látjuk. Igazából nincs olyan pick, akit szeretnék beépíteni vagy egyáltalán be tudnék, így annyira nem stresszelek rá.
-
Edgar2621
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Majd írd össze mik jöttek még kiváncsi vagyok.
Reushoz pedig jó játékot kívánok, egy állatnak tűnik
-
v-man
őstag
Ez a mai Witsel egész korrekt követelmény, ki is váltottam.
-
-
v-man
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Török totsok jönnek szépen 😃
-
s0p0q0r
aktív tag
Úgy néz ki Lewa erkeztevel értelmét veszti Toty CR-re annyi coint elvesztegetni bárkinek is.
Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igazából