- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Edgar2621 #15698 üzenetére
Cyprien azért kellene mert zöld linket ad atalnak és így maxos lenne mindenki chemibe. Azért szerintem max 2 db 8 chemesnél ne legyen több a csapatba.
Amúgy nem tudom, hogy szuperál nálad ez a 2 cdm-es felállás de ha szezonba jól állsz akkor 1 fredet kivennék és akkor lenne 1 csak védekező játékos meg egy box to box. -
Hazli17
aktív tag
Edgar! Ha megengeded..!
Én arpoval értek egyet, Nedved egy hunter lappal parádé! Szerintem kettő védekező kp sok, maradna bakayoko a csapatban, helyette jöhetne egy cam, pl bruno fernandes és akkor del piero a másik csatár!
[kép]Hoztam pár gólt.
Nedved külsővel is tanár! [link]
Komolyan, több ilyen gólom van már, mint sima.. [link] [link] -
Edgar2621
őstag
válasz
arpo04 #15687 üzenetére
Köszi a véleményt, tippeket.
DelPi papát mindenképpen kipróbáljuk, Hazard biztosan nagyon jó de esélyünk sem lenne beépíteni, Atal mindenki szerint .aszó lap (és dupla ennyit érne ha PL vagy más nemzetiségű lenne), mid Nedved viszont nem tűnik jobbnak mint moments Barnes. Főnök alias MdewC Neked mi a véleményed? -
dracox
addikt
Valaki hasznal itt Baby Zizut CAM-ban? megéri kivenni swapból?
A nagyon jól teljesítő Prime Zola-t kiraknám szélre miatta. -
LendvaiFeri1
addikt
Mi a zsákom van ezzel a játékkal? 2 sec delay... Hányinger.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Edgar2621 #15685 üzenetére
Mondjuk ez?
https://www.futbin.com/20/squad/14918261 -
Meghivott
addikt
Milyen csalások vannak most? Bár ilyen játék mellett csalás sem kell.
-
arpo04
őstag
válasz
Edgar2621 #15685 üzenetére
Középső Nedved nem lenne jobb? Az angol nem volt nálam így nem tudom milyen. DP viszont igen, róla rosszat nem tudok írni max hamar fárad. Ő Fb Hazard miatt került eladásra és belgát jobbnak érzem pár dologban. Atal mindenhol is jó
Én csak st poszton játszottam vele, ellenem már volt cdm és rb is... azt is megoldotta.
-
Meghivott
addikt
Hunter Butra egyszer sem tudja előnyből lefutni alap Varanet, Eusebio bal lába rosszabb, mint Vardyé... Én nem tudom mi van itt. Ki kell írni, hogy mystery ball hétvége és kiszophat minden user.
-
Edgar2621
őstag
Srácok ne riogassatok, nekünk még van 19 meccsünk, eddig 11/9
Nálunk a gold2 minden héten az alapcélkitűzés, aztán jön ami jön. Elite 3 és hasonlókra nem is gondolunk, ahhoz azért neki kellene ülni komolyabban és fejleszteni sem ártana a csapaton.
Amiben a segítségeteket kérem: esett a birthday bag-ből egy SS Atal és jó lenne beépíteni. [Jelenleg ez a csapat] és [ez lenne a terv]. Mit szóltok hozzá, mennyire lenne előrelépés, Barnes elég jó-e, illetve min változtatnátok? Bármilyen véleményt, tanácsot szívesen meghallgatunk.
NIF Messi és RB Aguero eldhatóak plusz van 750k-nk, ami baby Del Pierora raktunk félre (tehát ha eladjuk őket lesz kb 1,8 millió coinunk, DelPi nélkül). Még Robertson eladható, de őt endgame védőnek tartjuk és first owned, szóval ha van rá mód őt megtartanánk. Sajnos mindenki más untrade, de nincs olyan akivel nagyon elégedetlenek vagyunk, de jó lenne frissíteni és erősíteni.
-
MdewC
nagyúr
18-ból 14 win (4/4 delay vereség), de sztem én is hagyom. Felesleges folytatni.
Majd 1-2 replayt hozok.
-
nrico
tag
Én nem nagyon forszíroztam a WL-t ezért csak 7 meccs és 4 győzelem. Tegnap "véletlenül" nyertem egy DR-t mert rosszat indítottam.
Sissokó helyett nagyon kellene már az a Vidal kártya.
-
Bohus84
tag
Ma reggeli első meccs kellett a gold 3hoz, asszem most Én is megállok. Eddig minden hét gold 1ig ment, elit nem jön össze oda kéne pár gamechanger lap már, de mivel 2020ban még 30k-nál értékesebb lap nem jött a rewardokból igy tényleg felesleges tolni.
Legalább a gólok szépek lettek ma:
[CR7]
[Firmino]
Tots-ra már lehet hagyom az egészet, inkább Warzone és Red Dead Online, az legalább, jutalmaz, azt adja amit várok és nem pay to win.
A csapat: -
v-man
őstag
válasz
Woodslave #15679 üzenetére
Ocsmány egy wl volt ez is. Nekem volt egy meccs, amit 1-5-ről hoztam vissza, végül 8-7-re nyertem hosszabbítás után. Nyertem 9-0-ra, 9-1-re, volt 5-0-s szünetben kilépő ellenfél, ellenben ha netán két gólos előnyt nem tudtam tovább növelni, akkor végül több alkalommal is megtaltosodott az ellenfél, főleg a 2020-as, gold csapatok. Igazi, foci szerű eredmény (pl 1-0, v 2-1) jó ha egy meccsen volt. A végén 5ből 4et kellett nyerni a szokásos gold 3hoz, az utolsó meccs kivételével nem is volt izgi, de ott persze megint kettő hátrány pillanatok alatt, majd 90. perc előtt egyenlítés, hosszabbítás, én vezetek, ő egyenlít, büntetők, 2t belőve tudtam nyerni... Van der Saar azt is megfogta amit nem arra húztam. Ilyen meccseknek egyszerűen nem lehet örülni sem.
-
Woodslave
félisten
Mai mérleg 5-0 (mindig elfelejtem hogy irjuk de 5 meccs 5 win) jó napinditas volt gyerek 4-et aztán az utolsót 0-2 vesztésre állásnál adta oda felhoztam 3-2-re. Régen volt már sikerélmenyem a játékban ennek most örülök. Összesen 9 win még 15 meccs. Silver 1 a cél gold 3 elvaras lenne. De lehet amúgy silver 1 a legjobb pick szempontból
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #15676 üzenetére
7-3. Igazából ezt én basztam el,hogy tegnap este nem játszottam így túl sok meccsem lesz egyben.
Nem lenne ez rossz most egyébként ha ezt a pressinget kivennék. De nevetséges, hogy 120. percig full pressurebe van ellenem a gyerek azt a friss james nem futja meg daviest a 115. percben sem. Ennek max akkor lenne értelme ha a stamina nem csak az én játékosaimnál számítanaFelhoztam moments r9-t hosszabításra. 2-2-ről laza 5-2-t csinált 10 perc alatt 2 gól 1 gólpasszal
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #15676 üzenetére
Division 7-ben 600skill alatt úgy ver el mindenki hogy közöm nincs a játékhoz. Egy helyzetem nincs. Passz szinte alig sikerül. Komolyan nem is értem hogy jutottam 980-ig de lassan megint div 8 lesz.
Wlt a gyerek játsza mert én szetverném a pst az biztos. Igy is nagyon kell gyakorolnom az önmersekletet
-
Kristof_94
nagyúr
Tegnapi 10/7 után, ma totál összeomlás volt, futószalagon jöttek a vereségek. Végül 1 meccsel a vége előtt behúztam a gold 3-t vagyis a mai mérleg 19/7. A végén amúgy ha jól emlékszem, akkor 6 meccsből 5-öt hozni kellett, de szerencsére erőre kaptam.
Nem tudom mi lehetett a gond, de ez az eddigi legrosszabb WL-em volt a 20-ban. X360-as joy nagyon kényelmetlen sok évnyi XONE után, szokni kell még. A csapatba jött Opara, meg ugye moments Hierro. Utóbbi nagyon jó, de el fogom adni, mert én szégyellem magam az EA helyett, hogy kis "csicska" Dembelék meg Lucasok borogatják fel. Kölcsön moments Rault és DelPit behoztam 4 meccsre, ahol előbbi lőtt kb. 1 gólt, utóbbi semmit, mindegyiken kikaptam, de ez sem az ő saruk.
Szóval így a hétvégére elég is volt. Sokat elmond egy játékról az, hogy a játékosok nagy része csak arra hajt, hogy legyen meg a gold 3 és kész...
Ja meg kiárultam majdnem az összes 84 vagy afeletti lapot és így szert tettem további kb. 300k zsetonra. -
#Wiall#
tag
Icon védőben a 87es Moore shadow chem lappal használható lehet még mert a nagy költekezésbe csak rá marad pénz az iconok közül a védelem közepére
-
sz_abika
addikt
Átjátszottam a Bundesligat másfélszer és a fél olasz ligát is ma. Abszolút szégyen a droprate, semmi, de semmi.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave #15666 üzenetére
Jó de abba is gondolj bele, hogy közben más csapata is fejlődik
Más:
5/5 a wl de mondjuk pár dolog feltünt:
Mikor az ellenfél pressingel a játékosaim mintha szándékosan rövideket passzolnának. Erősségben meg szögben is erőteljesen látszik. Illetve a másik, hogy az én játékosaim sokkal jobban fáradnak pressingbe mint az övék.
-
Kristof_94
nagyúr
Tegnap 10 meccsből 7 győzelem, ma ugyan ennyiből 2. Rohadt szánalmas az egész. Legutóbb egy olyan csapat ellen kaptam ki, ahol 422-ben az egyik CM Dybala volt. Átmenni nem tudtam rajta, sima Douglas Costa mindenkit szerelt, tök mindegy hol volt... Ezért vegyek bazdmeg TOTY meg moments védőket, meg top lapokat előre?
Dögöljön meg az egész.
-
arpo04
őstag
Tegnap megcsináltam a 2 sbc-t... 83 wrf lap és 86 Werner...aki nyitja a Fb Lozanot stb az ne panaszkodjon
Mérgembe nyitottam 200k értékbe packot, 82 a legjobbEnnyit az EA p2w játékáról. Valószínűleg jövőre mi is ki szállunk. Marad a szimulátor és fps. Ott legalább a skill számít (na meg a vezérlő, pedál stb)
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy #15660 üzenetére
Én most egy másik accountommal, amit még az Early 10 hour miatt csináltam raktam össze ezt a csapatot. Div7be ranksorolt, meglátom innen meddig tudok el/feljutni (main teammel derankelni qmma sok idő).
Pár meccset biztos elszórakozok majd ezzel.Amúgy tényleg nem kell komolyan venni a Fifát, és akkor kevésbé tosz fel. Amennyit ad, kb annyit is vesz el (ez WL meccsekre is igaz). A "megnyerhettem volna" kategória szép és jó, de lehet az ember elfelejti hogy egy másik meccsen az ellenfél mit/miket hagyott ki. Más kérdés hogy nem jó ez így.
Néha engem is fel tudnak bosszantani, de már csak a debil ellenfelek, akik arra verik a nyálukat ha egy látványosan hendi meccsen (2. félidőre level up az ellenfélnek), végül bepaszíroznak egy győztes gólt, és megy a dab, vagy a fél pályáig shhhhhh. Az erősebb/jobb ellenfelek miatti vereségek benne vannak, néha érdemes megszenvedi, legalább 1 félidőre, tanulva, hogy ők hogyan játszanak.Nem tudom hogy más is hasonló cipőben jár-e mint én, de család és munka mellett max késő este jut időm ezzel tolni, akkor is - mivel egy légtérben vagyunk - szinte végig kell kussolnom. Szóval még egy jót káromkodni se tudok, max szisszegek, meg csendben puffogok. :)
De attól hogy néha felbosszant a gém, én még mindig tudom élvezni a szép összjátékokat, szép gólokat (a sok flipper, és talált gól mellett). Nem fogok emiatt kontrollert zúzni.
Félre ne értsetek, nem jó kikapni, pláne nem hosszabbításban, első félidős vezetésről, de a focibuziságom ezt mind felülírja.Ja, és még egy gondolat: " vereséggel nem fekszünk le aludni!".
Anno volt emiatt egy 6 meccses sorozatom hajnali 1től... -
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave #15661 üzenetére
Szerintem csak türelmetlen vagy. Saját magamon is látom a fejlődést. Csak annyi, hogy sajnos nagyon lassú.
Tavaly októberben kezdtem el UT-zni. Div5-6-ba voltam kb áprilisig(utána vonták egybe a divizókat és kerültem feljebb 3-ba talán). Örültem ha néha 14-t nyertem. Júniusig egyszer jött össze a 17/30.Utána már többször de nyáron már csak szórakozik a legtöbb ember szóval azt nem veszem ide.
Idén már kb. akkor nem nyerek 17-20 közt ha nem nincs kedvem elvinni addig. Div2-4 közt mozgok folyamatosan. Szóval lassan fejlődik mindenki még ha fel sem tűnik. Csak kitartás kell mondjuk az más kérdés, hogy érdemes-e emellett a játék mellett -
Nandinagy
addikt
Mbabu mögötte Akanji+Lainer ennél kb jobb védelem sem kell
Zambrotta meg elfutkározik 7 chemen a bal oldalon
úgyis 2 lábas. Igazából ez attól függ mennyi a csapatra a kereted. Meg milyen felállásban szoktál játszani. Aztán könnyebb segíteni is.
Számít a csapat.Az, hogy valakinek ilyen csapata van és div5-6-7?-be van megis mutatta,hogy ő alapvetően egy div8-9-es játékos csak volt 1 szerencsés nyitása amiből ilyen csapata lett vagy költött a játékra vagy ügyesen tradel
Meg aztán neked sincs éppen rossz csapatod
-
Woodslave
félisten
Tényleg nem számít a csapat. Előbb rivalsban 94-es R9 baby Eusebio Maradona hatul Roberto Carlos és Alberto. 2-0 nal rqzik köze nem volt a játékhoz pedig nem vagyok nagy spiler en se sajnos
Dupla netsebesseg latency ugyanaz
-
K.J
senior tag
válasz
Nandinagy #15655 üzenetére
Nem muszáj ikonnak lennie, csak ugye könnyebben linkelném.
Ez van most: [link]
Allan helyett kellene valaki, mert nagyon nem érzem a tagot.
FB Vidalon gondolkodtam, lehet őt is ki kellene rakni, meg vagyok elégedve a Futmas lapjával, bár néha azt érzem, picit elfáradt már.Mbabu-n megakadt a szemem, mert pont meg van untrade SShifter lapja, akkor viszont cserélnem kellene Diego Carlos-t Akanjire, akit szintén begyűjtöttem az előző szezon végén, de nagy dilemma, mert jogosan mondhatnád, h miért nem Nestat dobom ki..., van benne 500+mérkőzésem és eddig csak SB meccsek mentek el rajta, élesben nagyon jól tudom használni.
Marcelo meg nagy kedvenc, sajnos FB lapját elszalasztottam, de hátha kidobja még EA.
Amúgy nem is nagyon van más értelmes LB-m. 1 meccses kölcsön futmas Roussilion. -
Woodslave
félisten
Ez olyan érdekes. 0-0 másik pause disconnect döntetlen. Következő meccs 0-0 elment a netem megkapom a dnf-et
-
Nandinagy
addikt
Muszáj Icon?
Ha nem:jó lehet cyprien ha olcsón kitudod rakni a franciát. Partey,Tonali,Kante,Fred,delaney,nainggolan,souza,pérez,martínez,mbabu,mendy
Icon:Essien,petit,makelele,talán rijkaard de őt nem tudom,esetleg ballacksouza a szaudi ligajutalma(brazil)
pérez meg a liberes sbc-nek(argentín) -
RyanGiggs
őstag
Manolasról vélemény? Van olyan jó mint Ogbonna?
-
LendvaiFeri1
addikt
8/1-ben vagyok, ilyen jól még nem kezdtem.
-
nrico
tag
Valami gond van a szerverrel, mert eddig 2/2
Nem volt könnyű, a játékmenet rossz, de én is hoztam rossz döntéseket.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Toninho13 #15644 üzenetére
Gondolom letámad a gyerek. Hát esetleg próbáld meg: a fast build attackot vagy 1 szélsőddel keresztlabda a másik oldalra és arra nem fognak odaérni. De a legegyszerűbb, hogy a szélsővédőddel beindítod a szélsőtámadód.
Attól is függ, hogy kik a védekezői középpályásaid. De a legegyszerűbb ha drop backre állítod aztán mindenki visszább zár. Mondjuk ez érdekes mert nálam Balancedon is hátrajönnek. -
K.J
senior tag
válasz
Aguinaga #15643 üzenetére
Akkor hanyagolom Barnes-t, köszi. Azért ha élesben tesztelted Dijket, írd meg!
Blancot megnézem, sajnos én nem őt szedtem ki, így piacról szerzem be.
Nekem prime Hugo Sanchez jött, ő bevált, de kell mellé az a CR.
Lehet érdemes lenne bepróbálkozni a mid icon packkal is.Kristof: Az icon sbc-t adom, az tényleg hiányzik!
-
Toninho13
aktív tag
Ti milyen taktikát használtok, ha az ellenfél 4 játékosa fixen felmegy a védővonalatokra? Ma vezettem 2 góllal, de onnan szétszivatott, mert a védők előtt kevert 4 játékosa, passzolt a csatár átvette, dragback, és fixen gól... Illetve mit kell csinálni, hogy a védekező kp-k visszamenjenek védekezni, ne csak a félpálya közepén lébecoljanak? Illetve, ha stay back ellenére a szélsők előtt játszanak a védők, akkor mi a teendő?
-
Aguinaga
őstag
Hát, hangyás Barnes nem váltotta meg a világot nálam, talán 1-2 meccsre emlékszem a kb. 20 DR meccsből, amikor villogott, volt még pár, ahol lehetett látni néha-néha, de a többin...
Blanc viszont jó, ahogy itt többen is mondták, őt megérte kiszedni swapból.Dijket még csak sb meccsen próbáltam a weekly objectivesek miatt, így nem derült ki, mit tud.
Az ikon-lutrival most nem jártam rosszul, a swapos prime ikon pakk adta Stoichkovot, aki ég jól bevált nekem, a 3-as WF-je zavar néha
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #15638 üzenetére
[link] a bday kártyák eladhatók. Kivettem Carrascot szóval Lemar mehet bár nem ér már túl sokat. Meg van Lozano.
Griezman is első pár napban aztaqrva de mostanában semmi extra
-
-
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94 #15634 üzenetére
Szerintem igen, eM az imént írta, h kb max áron mennek a 84-esek.
-
Kristof_94
nagyúr
Van kb. 350 ezer értékű 83-86 közötti lapom. Érdemes most eladni az egészet?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Woodslave #15632 üzenetére
Mind a kettőnél jobb Pelé, de mögé minimum Carrasco kell, Erikszen sbc. Ameddig ezt nem tudod meglépni, addig hagyd az egészet.
A két francia is jó.
Én nem erőltetem a váltást, azt hittem Te akarsz amúgy is váltani.
Ha a két franciával nem megy, akkor Pelé egyedül se oldja meg.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Woodslave #15628 üzenetére
Kit érdekel ha megvan?
Tele vagyok bronz lappal mégse velük tolom.
Erikszen maximum sbc-be való. Maximum.
Az egész team összeomlik ha kulcs poziba ilyen fost raksz. Peléhez el se jut a labda, aztán jön a panasz, hogy megint új teamet raksz össze.
Oda használható lap kell. Carrasco 100x jobb oda.
Pelét WL után vedd, 100K minimum esni fog.
-
Woodslave
félisten
Ja csak Eriksen megvan. Most alszok még rá megfogadtam wl közben nem varialok bár ha cserélgetni akar az ember nem biztos hogy a legrosszabb időpont...
Meg akarom várni mi lesz a bday kártyák árával ha nem lesznek nyithatók hátha kicsit visszamegy legalább Kazetta
meg most úgyse tudom megvenni Pelet kellene még 150k hozzá. A tegnapi sbck finoman szólva se voltak rentábilisek
-
LendvaiFeri1
addikt
Alex Sandro milyen? 0. perces DANOVIS BANGUERO csere helyett kéne. A sima lapja lehet, hogy nem jobb, de a +1 csere nem lenne rossz 80+-ban.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Woodslave #15621 üzenetére
Ez egy korrekt team.
Egyedül Erikszen helyett kellene egy Mertens, Insigne, Ribery, Gomez, Correa akinek van dri / pace / passza plusz hunter aki CAM tudja vinni a csapatot. Vagy legdrágább Lautaro ST és Pelé CAM.
De inkább ST legyen nálad Pelé.
Eddig legösszeszedettebb teamed, grat.
Sőt Lozi mehet mid CAM deadeye és mondjuk Gomez vagy Mertens ki szélre max pace-re húzva. (Mertens is lehet mid CAM) Erikszen mindenre alkalmatlan.
Sőt Carrasco is mehet mid CAM deadeye. Ezeknek alapból jó a pace. Carrasco menjen mis CAM.
Lozi meg vmi 99 pace csicska szélre.
ST drift wild
3 CAM come for cross -
ApaFarkas
csendes tag
Sziasztok Fut friendles hez keresek olyat aki ráér platform : xboxone
-
eM'82
addikt
Xboxon Douglas Costa-t 15k-ért (max áron) tudtam eladni!
Hátha valakinek van belőle pár. Most érdemes eladni.
84es PL játékosok is sokat érnek az sbc miatt. -
K.J
senior tag
válasz
Aguinaga #15618 üzenetére
Fú, az a Dijk jó lehet! Majd írd meg milyen!
A csatársorodról nem tudnék nyilatkozni, gyakorlatilag érdeklődni jöttemBarnes mennyire jó? Használható kártya? Illetve kellene egy jó védekező kp is, Blanc nálad hogy működik?
Van erre kb 1,5 millióm, már azon is gondolkodtam, hogy neki állok mid icon sbc-nek. Lutri, de dobhat valami jót. -
toxicjew
addikt
Spanommal elkezdtük tradelni a friendlyket, de pár küldi után elkezdett hibát kiírni amikor feladtuk és kidobál futból. Másnál is jelentkezik ez?
-
Aguinaga
őstag
Na, a fut20 sbc (garantált 86+): futbirthday Van Dijk... remélem, használható. Utána megcsináltam a birthday bag-et, Lozano... RW hasonló kaliberből tele vagyok, Daniel James, Urretaviscaya 85-ös lapja...
Szerintetek ez így indulásnak megfelelő:
kép link
Padon még Flashback Rooney, SS Mertens, Objective Thorsby, Flashback Ramsey, FS Oshimen, FS James, Flashback Schär, Objective Kovacic és objective F. Anderson, Futmas De Gea, FB Cordoba.. Mi lenne a nyerő összeállítás?
Yashin, Barnes, Valencia, Polenta eladható -
dracox
addikt
válasz
gabigyerek #15596 üzenetére
Nekem a mai kapustéma utan esett egy Ter Stegen.
de a klubban volt egy őszi piacról vasarolt 58k-s de elkelt most 61,5k-ba. (szepen tartja az árát) -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Edgar2621 #15611 üzenetére
Én ma sima base lapok ellen alig nyertem. Ilyen csapat jött szembe, hogy Kepa, Lindelöf, Sanchez, Felipe Anderson, Lucas. Sanchez futmas volt, a többi sima szóval nem most kezdte a retek...
Aztán meg jött TOTY VVD és Mané meg egy csomó fullos lap és 3 gól után RQ-t nyomott. Szóval ezek alapján még mindig a sima gold lapok a nyerők.10/7 mára, de elég is volt. Holnap megpróbálom a gold 3-t és be van fejezve. Ráállok az SB-re, lövök egy gólt, itt hagyom a buggal és ennyi. PC-n vasárnap valakinek van kedve a küldetésekhez?
-
evibly
senior tag
válasz
Részvétem!
Amikor rányomtam a 86+ pakkra, ez hagyta el a számat: na, fogadjunk egy untrade Verrati jön, ami már egyébként is megvan. Olasz, kék, és mi jön? UCL Verrati
Na, mindegy, a sima goldot szertartásszerűen betettem a BD Bag SBC-be és ő jött:Ez így rendben van, és bár Bundes CB-vel el vagyok látva, legalább passzol a csapatba, tudom használni...
-
K.J
senior tag
válasz
Woodslave #15592 üzenetére
Te jó ég, még szerencse, hogy klubból meg tudtam oldani, nem költöttem rá!
Jött egy Werner belőle, így eladtam a 83-as lapját, ami kb az eleje óta nálam volt, még 21k-ért vettem, most 6800-ba ment el. Már csak egy untrade CR-t várok, hogy piacra kerüljön a mostani, így lenne pénz Pelére.Komolyan mondom az eleje a legjobb a játéknak, mikor az ilyen "kis ratinges" op lapok sokat érnek.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Nekem 88as Godin aki ment is az sbc-be és jött belőle egy Alexander Arnold, de egyelőre kuka CDM-be..
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94 #15605 üzenetére
Január óta 6k db 83-84es lappal vártam mikor adhatom el őket. Pár napja eladtam őket. 3 millióért vettem kimmicheket tegnap. Sajnos Nem tudtam többet mert elkezdtek emelkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest