Új hozzászólás Aktív témák

• [pod]Diablo

őstag

válasz BlueSkyBoy #517 üzenetére

itt a játékosok maguktól fejlődnek,de csak akkor ha sokszor a mecs legjobb játékosa lessz és sok mecccse4n játszik,de azse mindegy hogy mennyi a form-ja,milyen csapattal kezdted a careert mert az se mindegy pl:én az FC porto-val kezdtem és már a második szezonban volt FC Barcelona meg Reál Madrid(amit utálok),és még Milán,Inret milán,juve stb......de az arsenal,M. United,Chelse csak késöbb jöttek ki szóval hajrá:C:C:C
    egy jó tanács sok embert csinálj mert külömben egyszercsak elfogynak a jó játékosok mert én 1012-ben vagyok és itt már csak pár jó játékos van meg néhány 19-24 év közötti 90%-os játékosok és ezeket se mindig adják el és azis előfordul hogy ahonan venni akarsz
    játékost ott csak 18-an vannak és nem tudzs venni ezért javaslom hogy ha látsz egy 80%-os 19-éves játékost akkor vedd meg a 19-évesek között lehet 70%-ig evnni mert azokbol pár év mulva 90%-95%os játékosok lesznek belölük :C:C:Cén PL:mos vásároltam a valenciátol 5c fiatal játékost.egy a lnyeg hajrá:C:C:C:C:C:C
    sok sikert remélem tudtam valamiben segíteni

Új hozzászólás Aktív témák