Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hy!
Van egy origi új 2005-öm,de ezt írja ki amikor be akarok jelentkezni a regisztróciós kód után:SUBS_XML_311
Nem tudjátok mi lehet a probléma?
Előre is THX a helpet!
-
Juve
aktív tag
Csakhogy ne haljon meg ez a topik sem
.
Még mindig nem fejeztem be a carrier módot...van hátra még 3 évem. És lassan haladok.
A Real Madrid-nál eltöltött 2 szezon után átmentem az akkor épp haldokló Barcelonahoz és nyertem 2 bajnoki címet + 1 BL-t 2 szezon alatt. Aztán ismét váltottam és most 1,5 éve az Albacete csapatát irányítom: eddig 1 bajnoki cím nagy nehezen (1. Albacete 84 pont 2. Atl. Madrid 83 pont 3. Barcelona 81 pont) és 1 Uefa kupa siker.......most pedig a BL címre pályázok.
Az utolsó 3 szezont pedig a Juvéval akarom teljesíteni, hogy felhozzam őket a süllyesztőből, mert sajna most ott vannak: 1 normális játékosuk van Rooney...ő is 36 éves és én vittem oda még 10 szezonnal előtte
). -
Petike168
aktív tag
hi! nem akar valaki velem játszani? Kezdő vok! Haverommal sajnos nem tudok, mert mindegyikünknek route-re van!
-
Juve
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
wirágboltos version van.
-
Juve
aktív tag
2 napja visszatértem ehhez a gémhez, mert a 06 tényleg nem teccik. Aki még hasonló állásponton van...és egyelőre még nem kíván a PES táborhoz csatlakozni.....azt várom ide vissza
.
Folytatom a career módot...úgysem végeztem még vele. Még mindig Reallal vok, qrva szépen játszunk
....felüdülés ez a 2005 a 06 után 
-
Juve
aktív tag
Bővebben: link
Életem legjobb szezonja volt ez
. Előtte azért minden csapatommal kikaptam 4-5ször 1 évben + 4-5-6 döntetlen benne volt.
Pro-ban volt mindez. Így játszható nekem
és nem kell dühöngeni 
-
Juve
aktív tag
Na...mindenki már csak a 06/PES5 demóval nyomul?

Én még be akarom a Reallal fejezni ezt a szezont.....fasza kis 11-et hoztam össze:
Casillas - Ferdinand, Woodgate, Samuel - Van der Vaart, Gerard, Lampard, Johnson - Ronaldinho - Adriano, Henry
30 meccsen eddig 1 döntetlen....bár nem is ez a lényeg hanem az hogy tök szépen játszunk
-
Frenky89
addikt
Hello!
Mostanában újra rákaptam FIFA-ra és gondoltuk haverokkal, hogy megpróbáljuk neten ''Direct IP''-vel, de elég hitvány mert szaggat mint állat bármilyen grafikán is van és folyton elveszti a kapcsolatot, van mikor már a kezdőrugásnál.
Lehet ez ellen tenni valamit, vagy bele kell törődni? -
[pod]Diablo
őstag
válasz
highlander81
üzenetére
ha már előhoztad a számokat akkor megnyomod az A-betűt és akkor az első számú embernek fogja paszolni,de ha jól tudom ha megnyomod mégegyszer az Y-t akkor válhatod hogy mejiknek ivelje.És miután megnyomtad az Y-t és utánna megnyomod a shift-et akkor tudod azt az embert írányítani akinél nincs labda.
[Szerkesztve] -
highlander81
tag
Sziasztok!
Most kezdtem el játszani a játékkal!
Az off the ball-t hogyan kell használni?
Odáig már eljutottam, hogy ''behívtam'' (3 játékos felett volt 3 szám) de, hogy ilyenkor mit kell csinálni nem sikerült még kitalálni
-
[pod]Diablo
őstag
UP!
-
Stuffmaster
csendes tag
Császtok!Szívesen játszanék valakivel a neten még nem próbáltam így játszani de kipróbálnám ha valaki játszani szeretne vegyen fel msn-re:nagytest@hotmail.com
-
Vapor
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Ez változó, van aki tud router mügül hostolni van aki nem...
Ha tud akkor nyugodtan hostolhat! -
[pod]Diablo
őstag
válasz
sosperecek18
üzenetére
Bámijen nettel lehet játszani de adsl-el ajánlott,mert azzal a leggyorsabb.amúgy ha jóltudom annak nem szabad hostolnija aki router mögül játszik.
-
Juve
aktív tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
hááát ez szenzációs
, ugye megengeded, hogy ez legyen az aláírásom? 
Röviden: Game Mode - Multiplayer - Direct IP Egy vki Host-ol a másik kapcsolódik ahhoz a személyhez....ehhez tudnia kell az adott személy IP címét.
Remélem világos, ha nem kérdezz bátran. -
sosperecek18
őstag
Mert engem, is érdekelne!
-
sosperecek18
őstag
Hello! csak azt szeretném megkérdezni, hogy hogy játszátok egymás ellen a fifa-t?
Msn-en keresztül vagy hogy? -
Juve
aktív tag
Téli átigazolási időszakban megvettem Dede-t a Borussia Dortmundtól....őt raktam be irányító támadó kp.-nak. Eddig bevált. A csapat teljesítmenye most egy kicsit hullámzó, a 9 pontos előnyöm elszállt, de most sikerült újra 5 pontos előnyre szert tennem. Csak sok a húzos meccs mostanában...a Wolves ellen 0-2 félidőben fordítottam 3-2re nagy nehezen. Most meg az elődöntőben kiejtett a Chelsea: idegenben megvertem őket 0-1re, otthon meg a 90. percig 1-1 volt mikor bemákolt a gép egy nullszöges gólt úgy hogy a kapus rajta volt..

-
Juve
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Nézd meg bmelyik online bajnokságot. Ahol az 1ik játékos nem áll ki a másik ellen az 0:3-at kap alapból. A 0:0 focus ellen azért mert nem tudtatok összekapcsolódni.
u.i.:nem mintha számítana vmit is...Fifa 2005el több bajnokságot nem tervezek (bár volt tervben igaz), majd talán a 06-al -
[pod]Diablo
őstag
amúgy miért 3-0?azoknak is döntetleneknek kéne leniük amiket nem játszottam le,NEM?amúgy meg nem igazán van időm msn-en fent lenni mert most sem othonról írok.
amúgy meg fentsoktam lenni msn-en elérhetően és senki nem ír hogy játszam le a mecseket,amúgy most is fentvagyok,és nem igen látok senkit fent akivel játszanom kellet volna
[Szerkesztve] -
Juve
aktív tag
Ja amúgy mostmár tényleg lezárom az 1. PH Ligát. POD Diablo-t 1000 éve nem láttam MSN-en, pedig itt a fórumon irogat.....és már csak neki voltak meccsei. Mivel focus ellen amugy sem tudott volna jáccani az a meccs 0:0, de az ellenem elmaradt meccsre 3:0-t kell hogy adjak.....mint ahogy más online bajnokságokban is.
Tehát az 1. PH Liga HIVATALOS végeredménye:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Juve
aktív tag
Crystal Palace-al a 22. fordulónál tartok és vezetek 3 ponttal a MUFC előtt. Torghelle a király
lőtt pár szép gólt...majd bevágom 1szer. -
Marcux
csendes tag
Sziasztok már lehet kérdezték de nincs kedvem visszaolvasni több 1000 hsz-t az lenne a kérdésem hogy Cabeles netem van és nem tudok fifázni a többiekkel ez miért van a haverjaimnak adsl van ök simán tudnak!
S.O.S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Harrylles
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Mez. Akkor hová? PH! ligában nem játszok.
-
Harrylles
aktív tag
UP!

-
Harrylles
aktív tag
Meg tudná valaki mondani, hogy a Fifahungary-com-ról letöltött kiegészítőket, hová kell menteni?
-
Harrylles
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Kösz!

-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Harrylles
üzenetére
Bővebben: link ha leakarsz valamit tölteni hozzá ez az oldal tökéletes meg van fórum a isha jól tudom
-
Harrylles
aktív tag
Tud valaki egy Fifa 2005-ös weboldalt?
-
Fo(c)us
csendes tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Oksa, megpróbálhatjuk. Ha msn-en látsz kattanj rám. Szerintetek muszáj a C meghajtóra telepíteni a fifát?
Vagy mind1?
Köszi -
Juve
aktív tag
válasz
Harrylles
üzenetére
Nem valószínű. Ahhoz a spanyol ligát kéne megnyerni először. Én is csak azután mehettem a Juvéhoz, hogy a Lazio-val megnyertem a Serie A-t.
Blueskyboy: anno én is elkezdtem ilyen lennt, én a Scunthorpe-al voltam és unalmas volt állandóan győzni...+ baromi sok a meccs és inkább eligazoltam 1 év után. Onnan NAGYON ajánlom TAYLOR-t megvételre...qrva jó. -
Harrylles
aktív tag
Én a Boavista-val ugyebár 2. lettem a portugál szuperligában, ahonnan eligazoltam a Leccéhez. Most vezetem a Serie A-t.
Másfél csillagos vagyok, és megvettem Makukulát, és Riihilahtit. Makukula nagyon jó! Ha megnyerem a Serie A-t szerintetek mehetek a Realba? -
BlueSkyBoy
tag
Én most egy angol hartmad osztályú csapattal kezdtem carrer-t és felakarom őket jutattni a Premier Leauge- be ami eddig nem olyan nehéznek tünik így az első szezonban mert még nem kaptam ki. Itt az a lényeg hogy a csapat tagjai fiatalok legyenek én így taktikusan a Campbridge Unitid -ot választottam mivel itt mondenki fiatal max. 25 éves

-
Juve
aktív tag
A Parma-val bezsebeltem a bajnoki címet és a kupát és most új kihívásként átmentem a Premier League-be és ott a Crystal Palace csapatát gardírozom. Torghelle is itt van még...Király sajna már asszem visszavonult
. Eddig 4 győzelem 1 vereség....és a mi Sanyink
3 gólt lőtt a 11-ből. -
Harrylles
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Kösz!

-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Harrylles
üzenetére
career-ba bemész a mentés fölötti menübe és ott a tarnsfet market és ott d-t vagy entert nyomsz arra a játékosra akit elakarsz adni akkor kijön egy kis ablak és ott az Acepted offcer vagymire mész akkor tudod eladni.és ha venni akarsz akkor ugyna ezt csinálod annak acspatnak a játékosára akit megakarsz venni.és a pénzed a mentés felirat alatt a budged vagy mi jelzi
-
Harrylles
aktív tag
És még egy kérdés:
Szóval eladni, hogy lehet, úgy, hogy nem jelentkezik be érte csapat? Úgy nem lehet, hogy felajánlom, aztán vagy megy vagy nem? 
-
Harrylles
aktív tag
válasz
BlueSkyBoy
üzenetére
Ezt a két hozzsászólást egyébként egybe is leírhattad volna...

[Szerkesztve] -
Harrylles
aktív tag
válasz
BlueSkyBoy
üzenetére
Ilyen igazából nem fog előfordulni. Ki se fogunk kapni.
-
BlueSkyBoy
tag
Mi volt a legnagyobb győzelmetek
Én a múltkor World Class -on 9 - 0 vertem a REAL MADRID -ot

-
Harrylles
aktív tag
Azt tudom.
De ha átigazolási időszak van, akkor, hogy igazolok? Már megtaláltam a Transfer Market-et (vagy ilyesmit) és ott amikor átigazolási időszak volt, lehetett válogatni a csapatok közül. És ha én kinéztem egy játékost, akkor, hogy veszem meg ha van elég pénzem? Enter? -
R.Carlos
tag
Nem tudja vki hogy miért nem tudok 1280x1024-ben játszani?Beállítom és marad 1024x768!

-
Harrylles
aktív tag
Na, kezdem kapizsgálni a játékot.
Eddig a Boavista-val voltam, (career mód) és felajánlotta, hogy eligazolhatok. A Real Madridhoz szerettem volna menni, de az még nem volt ott a választási lostán, így a Lecce-hez mentem. Most veretlenül vezetem a Serie A-t.
Ja, és 1 csillagos esző vagyok. Igazolni továbbra sem tudok.
Csak úgy lehet ha megkeresnek valami ajánlattal?
Ja, és pénzt, hogy lehet keresni?
[Szerkesztve] -
Juve
aktív tag
Torres ismét bombázott 1et

[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/050720/fifa2005_2005-07-20_10-17-50-20.gif]
[/url] -
Juve
aktív tag
Torres magánakciója
:
[URL=http://www.imageshack.us]
[/URL]
[Szerkesztve] -
Juve
aktív tag
[URL=http://www.imageshack.us]
[/URL] -
Juve
aktív tag
Szevasztok!
Tovább folytattam a career módot. 2010-ben járok a Parmával. Téli átigazolási szezonban eladtam 3 semmire-nem jó csatáromat és akartam vmi nagyon jó támadót igazolni Gilardino mellé. Sajna Adriano-t nem engedték el, és ugyanigy falba ütköztem Cissé, és Reyesnél is. Végül Fernando Torrest vettem meg az Atl. Madridból. Fenomenális a gyerkőc. 7 meccsen 13 gólt rúgott eddig és baromi gyors még labdával is. Mondjuk Gilardino sem rossz 30 gól 30 meccs alatt. 15 ponttal vezetek a Juve, Inter, Milan trió előtt és e 3 csapat közül már csak a Milannal kell játszanom és 13 forduló van hátra. Asszem meglesz a bajnoki cím
-
HolloW
senior tag
Most ez hogy jön a Fifa topicjához ?

Egyébként : Bővebben: link -
Gyuzi
tag
Az ip címem hol tudom megnézni?

-
ezekiel
aktív tag
hello scrácok! Kérdésem: volt e mánál is aza gond hogy akadozozz néh a fifa multiban mint networ mind direct ip nél! Nálam ugyanis ez a gond és nem tom miért! minden frankón bevan állítva routerrel helyi hálóba! megy minden játék szuperül de ez nem! kicsit akadozik ami egy idő után nem jó! Van e erre orvossaág?
-
Gyuzi
tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Játdzunk egyet most gyere msre.
-
Juve
aktív tag
Gyurival nemrég beszéltem, de Sanyesz, te is jöhetsz...csak keress meg MSN-en, hogy megbeszéljünk pár dolgot, meg egy próbajátékot lefutassunk, hogy menjen minden simán.
CSak még nemtom mikor indul a liga, de reméljük, hogy hamarosan. Ha 10en leszünk, akkor csinálok új sorsolást, ha az kész, akkor kezdhetjük is....de erről majd később
Sanyesz....keressél meg! -
Gyuzi
tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
ja

-
Gyuzi
tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Te 5014-ben vagy én 3 évet toltam végig nem semmi vagy.

-
[pod]Diablo
őstag
Career-be mikor kiírja hogy nem vehetek egy csapatból mert 18-játékosa van a csapatnak
akkor nemlehet azt megoldani hogy mégis tudjak venni attol a csapattól?mert már 5014-be vagyok és 5-éve az Arsenal-lal vagyok,de előtte a Varcával voltam és oda berkatam sok 18-19 éves játékost hogy majd késöbb mikor már naygon jók lesznek akkor megveszem őket az Arsenal-lal,és mostmár ijen 90-96százalék közöttiek és nemtudom őket megvenni a fent említett ok miatt.remélem van rá megoldás.
[Szerkesztve] -
Gyuzi
tag
Úgy látom hogy a PH 2 bajnokság még nem indult el JUVE meg szeretném krdezni hogy beférek még a PH 2. bajnokságba.
MSN:gyuri008@msn.com -
[pod]Diablo
őstag
válasz
Sanyesz14
üzenetére
az nembaj hanem eredeticd-vel nyomulsz.De kéne csinálnotok msn-címet és megadni a ph-liga tagjainak. Amúgy ha körülnéznél a topic-ba akkor meglátnád hogy vagy 10-szer levan írva hogy hogy kell neten játszani vele.
de ha lusta vagy keresgélni akkor itt van:
Belemész a games mods\Multipalyer\Direct IP\ HOST(ha te csinálod a szervert) é s Connect ha kapcsolódni akarsz egy szerverre.
Ha kapcsolódsz akkor megkell adnod a Neved és annak az embernek az ip-címét akivel játszol, ha pedig Host-olsz akkor aszem csak a neved-et kell megadnod(de ezt nemtudom pontosan mert még nem hostoltam ojan sokszor csak 1szer és már nem is emlékszem rá pontosan hogy hogy kell,de valahogy így.) -
[pod]Diablo
őstag
igen csak a fifa2005-kell hozzá és ez a honlapja a ligának:Bővebben: link
ha roszul linkelném:www.phliga.fw.hu
ezek a csapatok foglaltak:
Arsenal
Barcelona
Bayer München
Chelsea
Juventus
Liverpool
Manchester United
Milán
Reál Madrid
valencia
És szerintem kérdezétekJuvét hogy beállhatok-e. -
Sanyesz14
tag
Hali!Olvasgattam a topikot és ha lehetséges a ph ligábába be szállnék én is egy csapattal!Ja igen és az baj ha nem eredeti cd-vel nyomulnék?
És valaki elmagyarázná hogy kell ezt a netes dolgot mert én még soha nem játszottam semmivel neten!?
előre is kösz a válaszokat!
-
Gyuzi
tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Értem én is szeretnék csapatot indítani.Melyik honlapon kel belépni.
Köszi a információkat.Alapkövetelmény hogy fenn legyen a fifa 2005 más nem kell? -
[pod]Diablo
őstag
itt mindenki választ magának egy csapatot és azzal acspattal kell lennie az egész bajnokság idején.És így neten keresztül játszunk egymás ellen.Van 18 forduló és azalat mindenki játszik mindenkivel 2 mecset és az fog győzni akinek a 18 forduló leteltével több pontja lesz.De emellett még van gollővő bajnokságis és itt is az anyer akinek a cspapatábol az egyik embere lőtte a legtöbb golt a 18 froduló letetltével.És lehet hogy lesz ojan is benne hogy ha valakit kiállítanak egy mecsen akkor azt a következő mecsen nem rakhatod be a csapatodba.És ugyebár a pontozás ojan mint az igazi bajnokságokba:
vesztett mecs:0p
Döntetlen:1p
Nyert mecs:3p
És haa valakivel netudsz játszani akkor annaka mecsnek döntetlen lesz az eredménye,vagy pedig mind a ketten játszotok egy emberrel és az győz aki azt az embert legyőzte,vagy több gollaltnyert(de ze nembiztos hogy így lesz.) -
Gyuzi
tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Lehet hogy beszálok csak kicsit mesélj róla hogy milyen?
-
Gyuzi
tag
Most olvasgattam egy kicsit mi is ez a PH liga itt neten játszatok egymás ellen vagymi?
-
Gyuzi
tag
Most olvasgattam egy kicsit mi is ez a PH liga itt neten játszatok egymás ellen vagymi?
-
[pod]Diablo
őstag
PHliga tagok:bocs hogy ijen sokáig nem voltam,de nem volt neten,,ost jött visza
-
Juve
aktív tag
Visszatértem a career mode-hoz a mentésemhez. Most két nagyon sikeres év után otthagytam a Juvét és átigazoltam a gyengécske Parmahoz. Nyári átigazolási időszakban megvettem Rosicky-t a Dortmundtól és Marcolini-t(4 csillagos védő) a Juvéból. Úgyhogy most van egy elég jó kapusom Frey, a védősorban Bonera, Marcolini a tengely, a középpályán Simplíció a labdaszerző és Rosicky irányít, elöl meg Gilardino egyedül termeli a gólokat. Atöbbiek csak töltelékek...nem érnek sokat. 15 forduló után vezetem a tabellát 4 ponttal, köszönhető ez Rosickynek (10 gól) és Gilardinónak (19 gól).
Azt hittem nehezebb lesz...de majd jövőre még gyengébb csapatot választok. -
uttika21
csendes tag
Hi ALL.
Olyan kérdésem lenne ,hogy hogyan tudok neten játszani ha nem megvásárolt a játék??
Én a call of duty -val tudtam játszani mert ,ahoz töltötem le egy progit amin van egy csomó kalóz server.
Szóval ehez is valami ilyet keresnék.
Vagy ha van valakinek valami más ötlete akkor légyszives írjon!
ELöre is mindent köszi.
Bye Neox
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus TUF FX506IU FHD IPS Ryzen 7 magyar bill 1 hét gar
- Vadiúj AMD konfig összeszerelésre vár .
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
).
....felüdülés ez a 2005 a 06 után

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szóval eladni, hogy lehet, úgy, hogy nem jelentkezik be érte csapat? Úgy nem lehet, hogy felajánlom, aztán vagy megy vagy nem?