- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Pont azzal tartanak online játékban, hogy nyersz, vesztesz, nyersz, vesztesz, mindenki nyer. Mindenki sokat játszik és sokan sokat is költenek."
Igen, de erre mondom hogy a matchmaking is így működik, mert a formádat is figyelembe veszi és ad az alapján nehezebb/ könnyebb ellenfeleket, pont azt is érik el vele többek közt, hogy játékban tartanak.
Ezért nem látom értelmét a részükről sem a meccsek manipulálásának, a fifában tapasztalt hülyeségekre meg van más, számomra logikusabb magyarázat is.Van egy nagyon hosszú részletezés a dokumentumban, hogy különfajta játékokban mit jelentene ez az egész, de nem találtam benne semmit arra vonatkozóan, hogy egy ilyen sportjátékban hogyan avatkozna be a meccsekbe és miért lenne rá szükségük egyáltalán.
Nyilván ez nem bizonyíték arra, hogy nem manipulálják a meccseket, de számomra arra sem, hogy igen. Eddig is voltak dinamikus nehézségszint-állító rendszerek, most szabadalmaztatott egy újat az EA, na bumm."Amúgy meg a többiek mind veled ellentétes kommenteket írtak, miért mindig velem kell vitáznod?"
Nekem nem lenne veled semmi bajom, csak nem a többiek jöttek azzal most is, hogy az ea-nek dolgozom, stb.
Annyit írtam, hogy számomra ez nem bizonyítja a fifa csalást és megindokoltam miért, erre jött a válasz, hogy akkor merüljek bele mélyebben.
Úgy jött le, mintha azt mondanád hogy "nem ezt írnád, ha elolvastad volna rendesen", ezért kértem hogy idézz belőle. Ezután kezdődött a személyeskedés, én meg nem szoktam ilyenkor hagyni magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest