Új hozzászólás Aktív témák

• Kristof_94
    nagyúr

Köszi szépen mindkettőtöknek! :)
    Ha lesz hozzá kedvem, lehet lefordítom és feldobom redditre is, szerintem díjaznák!

Közben viszont egy pár tippre lenne szükségem! Egy kicsit úgy érzem már sokadjára is, hogy kicsit kiéget a WL, de a rivals is. Az ember hiába gürcöl a több milliós csapatokkal, nem megy vele semmire, ha meg elér valamit a csomagok semmit nem adnak és ez már egy jó ideje megy. Tervben van, hogy megy a csapat a piacra, sajnos mivel lent vannak az árak, így 3,5 milliónak már nagyon örülnék. Azonban nem vennék újakat, hanem csinálnék egy majdnem teljesen eladhatatlan lapokból álló csapatot. Sajnos a futbin nem akarta elmenteni a keretet, így inkább képként illesztem be. Igyekeztem a padra rakni a legjobb nem eladható lapokat. Ingame 41212 szűk, Allan menne CDM-be és Mertens cam. Annyi, hogy 3 játékost venni kellene, de egész jó áron megúsznám. Illetve Delaney az aki még nincs kész, sajnos hiányoznak a drágábbak, de licitelgetéssel olcsóbban kijöhet a maradék 6 sbc. Szerintetek működhet? A védelmet érzem kicsit gyengének Akanji miatt, de VVD-t nem tudom megoldani. Azon még esetleg variálhatok, hogy ha 4222-re váltok akkor Nakata mehet Mertens helyére, mint CAM, a másik oldalon meg Raul menne CAM-ba, Poulsen meg csatár és ugye Delaney miatt a chem sem lenne gond! :D
    Amúgy közülük sokat be akarok/akartam áldozni egy ikon sbc-be. Pl. Mertenst, Sandrot is, bár a helyükre 70-80k-ért lehet találni IF-t, ha épp lesz rá zsetonom. De pl. megvan sima De Gea, aki tuti sbc-be megy, Courtois szintén, Aguero is. Nakta is, ő az egyetlen feláldozható ikonom.

Új hozzászólás Aktív témák