Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Z'Z"

őstag

Szerintem felesleges a teljes játék előtt messzemenő következtetéseket levonni.
    Ahogy MdewC írta ezen még fognak javítani, de utólagos engedelmével idéznék tőle:
    „Első nap jön az első patch, mint az elmúlt 3 évben.
    Amit addig megszoktok PC-n, annak egy része kuka.”
    Csak nézzétek vissza, hogy mi volt tavaly.

Egyébként most volt egy kis időm többet játszani a demóval, ezért csak erről tudok véleményt írni.
    Most a 433(4) formáció jött be, de azzal is csak World Class-on tudtam eddig érvényesülni, mert a Legendary nekem nehéznek bizonyult. Hogy miért, azt nem tudom.
    A gyorsaságról, csak annyit, hogy én nem érzek változást, már így a demo alapján sem. Bale, Sane, stb. játékosokat nehezen lehet visszatartani.
    Na, most mindenki szorozza be a pace-t, vagy kettővel, mert a FUT-ban minden gyorsabb lesz.
    Néha a passzok pontosságával is vannak problémák, ahogy Digestive kolléga is írta, de vannak olyan meccseim, ahol 90%-os.

Mondjuk az elég idegesítő, hogy hátra passzolok az egyik játékosomnak, az meg nézi, ahogy kicsorog a labda, szóval vannak hibák.

Kapusokat nagyon elszúrták, illetve az külön fájdalom, hogy csak random tudom kirúgni a labdát, ami még egy agyvérzéssel is párosul, ha a kiszemelt játékos idő közben elmozdul

A taktikai részéhez jól jönne majd egy kis segítség.
    Néztem cristijAn videóját, amit utólag is szeretnék megköszönni, illetve az eddigi munkásságát is. :R

A csapatépítéssel jelenleg így állok..

És még nem vettem pontyot. :D
    Szerk.
    Elfelejtettem írni, hogy a Co-op kameranézetet használom.

Új hozzászólás Aktív témák