Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
Kezd el az ultimate teamet nyugodtan, ott van lehetőséged gép ellen játszani és azért is kapsz pénzt amiből fejlesztheted a csapatod, szóval gyakorolsz is és közben progresselsz is. Ott be tudod állítani meccsek előtt, hogy milyen fokozaton legyen az ellenfél, alacsonyabb szinteken kevesebb pontot kapsz értelem szerűen, de az is valami. Kezdd el amatőrön, aztán ha ott már 5-0-kra nyersz mehetsz szépen feljebb. Itt nincs ilyen dragon ball féle, "menj a gravity chamberbe" edzeni dolog, egyszerűen csak sok sok meccset kell lejátszani és majd minden jön magától.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Sztem meg a jobb lapok drágulni fognak az első héten.

De csak a felsőkategóriás lapok.
-
toxicjew
addikt
Üdv. Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Pes játékos vagyok, de idén szeretném kipróbálni a Fifa-t a minőségibb online játékélmény miatt. A demo tetszik, a hibáival együtt, de nehezemre esik átállni a erre a gameplay-re. Tudnátok adni néhány jó tippet, mivel lenne érdemes kezdeni a tanulást?
-
getdizzy
aktív tag
válasz
Yodamest
üzenetére
nem tudom, de oda van írva, hogy hamarosan lejár, tegnap este 1 nap 9 órát írt, én csak ezért kérdeztem, és valaki meg is erősítette.
De konkrétan semmi infot nem találtam róla, hogy mikor járna leUpdate*:
Youtuben szept 20. dátummal vannak rewardos videók, szóval szerintem csüt reggel 8ig lehet tolni a heti adagot
-
Yodamest
veterán
a division rivalst most akkor meddig lehet tolni a heti jutalmakért? én úgy tudtam, hogy mindig hétfőn van a reward osztás és vasárnapig lehet tolni a heti meccseket. Most ehhez képest már írta valaki hogy holnap jönnek a rewardok... most what? fontos lenne mert én még bele sem kezdtem, mert úgy voltam vele hogy ráérek majd 7végén tolni az online meccseket, addig elvagyok az SB-kel.
-
LedyGyuszi
addikt
-
törölt tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
0 coin-ból pakkot sem fognak nyitni. Ha mégis nyitnak, mondjuk fifa pontból, akkor meg már lesz coin-juk is, amit el tudnak költeni. Aki eddig a web appot tolta csak, azok közül sokan még nem építettek csapatot, hanem próbálnak minél több coint felhalmozni, ők is most kezdenek majd vásárolni.
Futbin-en meg lehet nézni az egy évvel ezelőtti trendeket. Pedig tavaly is volt early access is, meg OTW is.
És ott a teljes megjelenés előtti árakat nem is mutatja, pedig azok még olcsóbbak voltak, utána meg jól látszik, hogy gyakorlatilag minden csak megy fel október közepéig. -
törölt tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Szerintem a 84 alattiakból azoknak nem fog csak nőni az áruk, akik nem annyira op-k, mint mondjuk Rashford és nem lesz rájuk akkora kereslet.
A megjelenéssel, meg a több nyitással együtt jár az is, hogy egyre nagyobb lesz a vásárló erő is. Minden évben ez van.
-
csaszika87
csendes tag
Oke ezek az olcsobb lapok, mi a helyzet a draga lapokkal? Van egy Neymarom, erdekesen alakul az ara, 800rol lement 600ra, majd most megint felment 700+ra, ti mikor adnatok el? Nyilvan jo kis lap, de az arabol zsenialis csapatot lehetne epiteni.
-
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
logikus, viszont ha megnézed mégis nőnek az árak, tegnap Vrsaljko-t már csak 4,8K-ért tudtam megvenni, pedig a grafikonon jól látszik, hogy pár nappal előtte már 3K-ért megvehető volt. Ez nem egyedi eset, kb minden játékos ára így megy fel folyamatosan, ahogy egyre többen nyitnak. A tények ezek. Krisz is megmondta, hogy korán kell jól bevásárolni játékosból, mert ahogy közeledik a Wl egyre drágább lesz minden.
-
ali75
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
+1!
Én is így gondolom. -
etaclan1984
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
+1
Egyértelmű hogy OTW alatt rengetegen fognak nyitni fifapontokért. Ömleni fognak a játékosok a piacra, ezzel pedig mennek le az árak.
És a játékosok nagy része még 1 percre sem lépett be, nekik is van pár packjuk. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
én csak azokat kérdezem, akik itt további áremelkedést várnak. miért gondoljátok így, hogy 84> alatti lapok ára emelkedni fog?
tegnap jött egy adag játékos (champions + ultimate edition) a piacra => pakk nyitások => árcsökkenés
28án jön még több játékos (standard edition) a piacra + OTW őrület => még több pakk nyitás => ?tehát innentől kezdve egyre jobban bővülni fog a kínálat... legalábbis sztem, de kíváncsi vagyok mások véleményére is!

-
Yodamest
veterán
válasz
Aguinaga
üzenetére
minek ide CR7 amikor ott van nekünk Belotti
brutál a csávó 5wf, jobbal-ballal mindenhonnan beveri!A PACE-t nagyon jó érzékkel találták el, nem igaz az, hogy nem számít, mert igen is számít, viszont nem többet mint a többi stat ennyi történt. Tehát mostmár nem PACE>>>def, passing, dribbling, physical stb. hanem PACE=minden más, végre egyen értékű stattá vált. Ezért sokkal jobb pl. Belotti is idén mint tavaly, mert az a 79-es pace bőven jó ahhoz hogy megtolja a labdát, viszont lövésben és fizikálban meg kimagasló szinten van.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Igen, tudom, de Shaqirit, Serit, Ndidi-t, Koscielnyt, Rojot, Van Aanholtot is húztam, és ezt építettem köréjük, Rashfordot 20-ért vettem, befektetésként, már most is 25-ért el tudnám adni, King, Pickford és Aurier pár ezer coin volt, Lingardot meg itt ajánlottátok.
Amúgy Serie A csapatot akarok, szerintem meg is fogom valósítani, csak épp nekem semmi jó nem esett a welcome back csomagoknál és a utlimate editionos ajándékpakkoknál, SBC-k közül még van pár amit majd megcsinálok, mert nincs mind meg, csak azt gondoltam, már lesz MM ezen a héten.
Mindegy, remélem az olaszokból ütős kis csapatot lehet csinálni majd, hétvégén megvárom az OTW-ket, elnyitom a 12k Fifapontom, abból kihúzom OTW C. Ronaldo mellett prime Cruyff-ot és prime R9-et, és meg is van az idei keret a csapatépítésre![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
getdizzy
aktív tag
Első nap első élmények
Ez a DIV Rivals egyszerűen zseniális, a játékmenet tűéles, semmi delay. Draftban szintúgy
Nagyon el lett találva ez az egész.5 meccsből 4W 1Draw, 4. ligába sorolt be 1662 ponttal
Igaz az is közrejátszott, hogy mindenkit eladtam és loan játékosokkal csináltam meg ezt, talán torzítja az értéket.
Viszont az SBC jól adta: Mertens, Mahrez, Malcom, Lucas, SMS és 84-es nem használatosak.Továbbá, tegnap este a számláló 1nap 9órát írt hogy vége ennek a sessionnek, az azt jelentené, hogy akkor kapjuk meg a rewardokat, csak mert ez része nem világos még

És ha lehetne egy seria A PL hibridet valaki össze tudna dobni, Mertenssel, Mahrezzel?
Kösziiii -
Sz7Cs
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap elkezdtem a játékot.
Bailly, Mendy és Fred pakkból jött, utóbbi eladhatatlan.
Pickfordról olvastam, hogy nagyon op, akárcsak Richarlison, és Zaha.
King is nagyon bevált.
Esetleg kit ajánlanátok még aki olcsó és OP és erősítés lenne.
Amúgy 442, 4231-ben játszom, ezek idén is jónak tűnnek.
A csapatom:
-
pethYeti
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Sok helyen azt olvastam, hogy nem is meccsszám számít hanem hogy 2-3 nap elteljen...

-
etaclan1984
őstag
válasz
pethYeti
üzenetére
Ugyanez van nálam is és én is PC-ről váltottam ps4-re. Fórumon vegyesen írják, van akinek 40-50 meccset is le kellett játszani. Ezt a kib@szást... van akinek már tök simán 200-300ezre van mi meg még ezzel is szívunk.
Majd akkor nyílik ki a piac amikor minden lap értéke leesik a felére. -
akooos
veterán
válasz
grimmjow67
üzenetére
Zaha, King, Wilson, Antonio.
-
Garsza
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Nem. Csak le kell játszanod az adott játékosokkal 10 meccset. De nem muszáj végig tolni, elég elindítani kezdőrúgás és kiléphetsz.
-
törölt tag
Végre PC-re is megérkeztek a price range növelések.
-
grimmjow67
tag
Jó bpl csatárt tudtok ajanlani pár ezerért?
-
Garsza
veterán
-
dejvid8
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
9 darab loyality chem pont. Itt amelyik játékosnál a "pajzs" nem zöld, annak nincs meg a loyality.
-
Kristof_94
nagyúr
5 védős felállást próbált már valaki? Mennyire jók a 19-ben?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
Én is próbálom őket, de semmi! Közben meg PC-n is szinte mindenki csapatában ott van Son, Depay, Fred...

Kondogbia kellene leginkább Rabiot helyére, Saul meg CDM-be. Son csak a csavarás miatt kellene, de most 40k feletti a price range, később meg lesz vagy 60, annyiért nem kell. -
Garsza
veterán
Játszottam Ronaldó Loan lapjával 7 meccset. Hát elképesztően OP lap. 7/12 eddig. Ezt a lapot minél előbb be kell majd szerezni. Addig viszont tudnátok hasonló adotságokkal rendelkező játékost ajánlani? Nem kimondottan a sztatokra gondolok gyors legyen és ne törpr. 4321 Perisic és Cuadrado közé. Esetleg az egyik szélsőt cserélném hogy be tudjam építeni.
-
thebigK
addikt
Na egy Fredet is csak sikerult behuznom, remeljuk a price range emelest szepen. Vajon Jesus is mehet feljebb? 60k sem keves egy 83as lapert, hiaba mocsok op
-
cristijAn
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Barátom hozza nekem Németországból időnként hazautazik
Viszont jelenleg azon dolgozom, hogy elérhető legyen a Magyaroknak is itt
Igyekszem, hátha összejön valami ! -
Kristof_94
nagyúr
válasz
üzenetére
Meglehet! Már csak az a kérdés, hogy az eladható vagy eladhatatlan.

Amúgy kíváncsi leszek ez mit okoz majd a piacon, főleg nálunk PC-n. Ugye most a DIV5-ben 58k zseton van, nem tudom a többivel mi a helyzet. Hetente ennyi zseton az elég komoly! Plusz ott van a WL, de jelenleg nem sok kedvem van hozzá.
Szóval lehet így sokkal elérhetőbb lesz pár ikon is, remélem.
Bár az még nem tiszta, hogy a mostani pontszám a DIV-ben mennyire reális, mert ugye még sokan nem kezdték el... -
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem te tuti a pakkot fogod választani.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy én is, amennyit és ahogy én játszok, arra úgysem fogok értelmes mennyiségű coint kapni. Viszont aki tud játszani, annak tényleg érdemesebb lesz a biztosra menni.
-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Arra nem szórakozom el. Meg csak 5 6 különböző lap van. Meg egy kis haszon így is lesz rajtuk.
-
Garsza
veterán
Akkor az MM re begyűjtött játékosokat ki is szórhatom?
-
botots
csendes tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
inkább a kp. azért a pár emberért akit talán hallottunk a tvbe és kiadja 78as lapját nem éri meg szevendi.
-
cristijAn
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azok után az EA-re bízni a választást, hogy elnyitottam az elmúlt évben 10.000.000 zsetont packokra? Menjenek a faszomba
50.000 fifa pontot lenyitom és egész évre viszlát pack nyitás, nyomni kell a division rivals elérni jobbnál jobb rangokat , fix coint kikérni és cső..Faszom se bízza a véletlenre a dolgot, ez olyan mintha azt mondanák, hogy kapsz 2.5 milliot vagy pedig megmondják az 5-ös lottón 4 számot ami kevesebbet fizet és próbáld meg eltalálni az 5.-et
Annak az esélye, hogy értelmes játékost nyiss ilyen mega packokból..hagyjuk is 
-
cristijAn
tag
Ez a Division Rivals szerintem az eddigi FIFA évek egyik legjobb játékmódja. Játssz orrvérzésig és lesz kurva sok zsetonod. 3 vereséggel, 2 győzelemmel kezdtem, 6. divizióba dobott, most tartok 5. divizióban és kb 60.000 zseton jön a házhoz ha sikerül elérni a rank1-et. Mocskosul sajnálom azokat akiknek nincs idejük hétköznap játszani suli és egyéb dolgok miatt mert ez tényleg azoknak az éve akik szarrá játsszák a játékot..Azoknak biztos hogy nem lesznek zseton gondjai... :/

-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azoknak is lett volna idejük megcsinálni jövőhét keddig. A TOTW1-et úgy adták ki, hogy a megjelenéskor már nem lesz nyitható, ennyi erővel ez is belefért volna simán.
Mondjuk a tavaly őszi Melbourne derbi óta nem készültem egyre sem, úgyhogy annyira nem érint.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az utóbbi 1 évben úgy szívatják ezzel a befektetőket, ahogy csak tudják. Amikor van, akkor is tök logikusnak tűnő meccsek nem kerülnek bele sokszor, tökre kiszámíthatatlan mindig.
-
Garsza
veterán
Akkor tuti nem lesz ma MM?
-
MdewC
nagyúr
A lényeg az, mindenki jól érezze magát a játékban.

Hidd el, hogy elég sokat kereskedtünk az elmúlt pár évben, szvsz többet mint itt sokan, 100x több haszonnal, mint a point.
Most is csak azért álltunk össze, hogy spóroljunk, csak játék és kereskedés. Egyedül az elején nyitunk.
-
Aguinaga
őstag
Mindjárt itt az első MM.
Kár, hogy nincs rá játékosom
Szerintem tuti olyanok kellenek majd, akik nincsenek a meglevő 225-ben.Tegnap én is próbálgattam a Division Rivals-t, DIV5-be sorolt be a lejátszott 5 meccs alapján (3gy, 2v).
Nem tudom, utána játszottam még talán 3-4 meccset, 2 lose, de elég közel voltam az ellenfelekhez. Jó lesz ez, ha folyamatosan játszom, lehet fejlődni is talán (mondjuk youtube-os okosságokat nem szoktam nézni). -
Garsza
veterán
Hát emberek aki esetleg arra számít, hogy idén tiszták lesznek a meccsek és az nyer aki jobb, az csalódni fog. Nem találkoztam még olyan meccsel ami szépen csordogált volna, és ne tolta volna egyik vagy másik félt.
Itt van egy statisztika egy meccsről. Az ellen az első fél órában rúgott 4 úgy hogy addig minden lövése bement, minden szerelési kísérletem visszapattant. Majd fél óra elteltével valami csoda folytán megtanultam játszani és az ellen a félpályán alig jött át. Felettébb érdekes. Na de ez van.
Jah és a PL játékosok megint nagyon OP -k. Még Rasford mindent bevert addig CR7 1 gólra futotta.
-
Tajték
senior tag
Erre valaki?
[link]Valamint az is hogy ha veszek PS feltöltőkártyát akkor azzal tudok vásárolni Fifa pointot?
-
Mrguba
őstag
Sziasztokmar mindenhol tactical defending van szerelesnek?
A legacy hol mukodik?
Squad battlesban is mar tactical van -
bobby45
tag
[link] erre valaki tudna segîteni?

-
Yodamest
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
nekem jött jumbóból egy Zakaria, ennél többre nem is vágyom, pont jó lesz a bundes csapatomba

-
Aguinaga
őstag
Tényleg túl jó lehetett a belépéskori reward, ma egy bronz pakkot adott

-
Yodamest
veterán
azt tudja valaki megerősített forrásból, hogy mitől függ hogy egy játékos rare vagy non-rare kártyát kap? Ott van pl. Fahramann 83-as rating, baromi jó statok és non rare kártya... ez miért lehet?
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egy darabig néztem, de most nagyon szaggatott.
-
alite
senior tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Itt tudod csekkolni a tavalyi arakat a Graphon eves nezetben, de a kereso nem mukodik jol sajnos, ezert szurni kell csapat, pozicio stb.
#2302: Kikerem magamnak, iden meg nem vettem QS aron jatekost, csak kozeleben, de ez is egy a piac nyujtotta lehetosegek kozul

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nézte legalább valaki?

-
Yodamest
veterán
válasz
Darabokra
üzenetére
nekem meg pont az a lényeg, hogy az ellenfél ránézzen és azt mondja " fúdejó ez könnyű lesz" aztán jól bedarálom egy rare-gold csapattal

olyan szempontból lényegtelen, hogy úgy is a tudásodhoz mérten ad ellenfelet a WL tehát ha nyersz sokat akkor erősebbeket kapsz úgy is, ha kikapsz párszor akkor utána úgy is nyersz párat mert gyengéket kapsz, a vége mindig az hogy egy középeredmény születik pl. 30/15 win- ami már tök jó, meg mindenre elég azt kész. Azon felül már nagyon tudni kell nem csak játszani, de kereskedni is hogy jobb csapatod legyen mint a többségnek, mert csak úgy leszel 50% felett.
-
Darabokra
senior tag
Azért maradjunk annyiban, aki jól játszik és heti szinten kapja a rewardokat, jól taktikázik a piacon annak is ugyanolyan jó csapata lesz, mint aki veszi a pontokat. És megengedhetném magamnak, de feleslegesnek tartom, játéktudással is lehet jó csapatot építeni. Nekem nem az a lényeg, hogy az ellenfél ránézzen és aztmondja, hogy húú ez durva. Hanem, hogy nekem menjen az adott csapattal a játék, nem farokméregetésre gyurok rá.
-
Francesco003
aktív tag
Ok..ne vedd személyeskedésnek mert biztos van olyan itt aki venne de nem tud.
De az vicc hogy kb 100 lap van ami több mint 10 ezret ér is ti qs es árba veszitek
))(ikon ifeken kivűl)Ráköltött pénz nelkül nem full ikon teamem lett volna hanem csak 8 játékos...2000 meccsből 1500 sb .
Mások vagyunk tényleg ...
Na szerintem mindenki koncetráljon a gamre taktikákra,osszuk adjuk a tipeket.
Jó szórakozást és zárjuk le a point témát. -
alite
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Masok vagyunk, engem is mas fogott meg a FUT-ban mint titeket. Nem hitegetem magam, szimplan onerobol elerni es nullarol felepiteni tobblet erzest ad

Casual jatekos vagyok, inkabb az ertek halmozas, jobb kartyak birtoklasa es a trading lehetosegek kotnek le FUT-ban mint a minel jobb WL helyezes, utobbi nem is mindig egeszseges
18-ban boven elvoltam az online seasonsben, neha 1-1 WL. TOTS es par Icon lap utan nekem ki fog fujni a jatek, lehet meg elotte, de minden evben visszarant.Teny elorebb vagytok a 7,5k-s pakkok QS lapjaival, illetve a Draftbol akar jobb pakkok is johetnek, de folyamatos erteket szerintem tradingbol lehet eloalliltani.
Picit szemelyeskedesnek erzem, hogy szerinted "nem engedhetem meg magamnak". En pl. nem homeolom a jatekot, de tenyleg nem akarok belemenni, masok vagyunk es ez igy van rendben.
Peace

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert
- Villanyszerelés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Raspberry Pi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

brutál a csávó 5wf, jobbal-ballal mindenhonnan beveri!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)