Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
Én is örülök a 30 meccsnek, mert az idő véges sajna, de azért azt megjegyzem, hogy a pro-nak mindegy, hogy 40ből csinál e 40et, vagy 30ból 30at, ellenben pont mi, mezei playerek fogunk sztem pont 1el rosszabbak lenni, mint a 18ban. Azért, mert én pld.simán hoztam a goldot mindíg, a 18-20 winnel, de nem ugyan az 40ből 18-19et csinálni, mint 30ból 14et. Volt olyan, hogy 30 meccsnél még csak 10 winem volt.
Ettől függetlenül könnyebbség a kevesebb meccs -
getdizzy
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nekem is nagyon bejon, es ez a dontes inkabb nekunk mezei jatekosoknak jobb mint a proknak
Igy most mar at fogom gondolni en is, hogy ezt a 30at le fogom tolni vegig. Mrg nem tudom hogy fer bele az idombe de megoldom
Jelenleg ezt a reward systemet nem ertem de majd megvilsgosodunk hamarosan 😂Tovabba, valaki emlekszik hogy tavaly a jatek kezdetekor milyen aranyban voltak a rewardok a draftban?
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez eddig nagyon jól hangzik. Az EA-nél új a kreatív csapat ? Nagyon sok jó újítás 1 év alatt.

-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Örülök neki, hogy nem 40! A 40 meccs 3 nap alatt rengeteg volt, főleg, hogy pénteken és minden második szombaton is dolgozom, és nyilván nem csak a Fifa van hétvégente.
-
dtrms
aktív tag
Valaki tudja esetleg hogy pontosan hány órától indul a webapp?
Neten találtam olyat hogy hajnal 1 (ez nem jött be), akkor olyat hogy 10oratol Es olyat is hogy majd csak 5tol a teljes gammel együtt. -
A guru
addikt
Bocsi a dupláért, de ezt muszáj: [link]

-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem úgy lesz, hogy az adott heti TOTW-ből majd kapsz lehetőségeket, hogy kiket válassz, mint piros “havi” lap. Tetszik egyelőre a dolog, bár sokat nem lehet hibázni a 30 meccs miatt, kert hamar elmehet 1-2 hamar becsúszott vereségen a hétvége.
-
Kristof_94
nagyúr
HIVATALOS!
Minden platformon 30 meccses lesz a WL! A "matchmaking" elvileg a teljesítmény alapján megy majd. Nincs többé havi jutalom, helyette hetente választhatsz játékosokat, de ez még nem világos hogyan.
-
dtrms
aktív tag
Ezek után én biztos 5 nonrare 80-as lapot fogok kapni opciónak ...

-
törölt tag
-
dtrms
aktív tag
válasz
üzenetére
Na ezt nem láttam. Köszi az infót.
Viszont az OTW miért veszítené el !?
Egyrészt ezek untradable lapok, tehát "értéktelenek". Illetve nincs olyan sok játékos, mert csak a 80-83 közötti játékosokról van szó, akik BL kvalifikált csapatban vannak. Tavaly is volt a VB-hez fejlődős lap.De kár is agyalni most ezen, mert holnap ilyenkorra már tudni fogjuk

Viszont a választás előtt remélem feldob egy infó ablakot, hogy miről is van szó, mert én ennek függvényében fogok választani. -
törölt tag
"Igazából miért raknának ki egy ilyen képet ehhez a választós témához, ha végül nem olyan kártyák lesznek !?"
Lehet, hogy csak ezért:

Vagy lesz egy külön BL mód az UT-ben is, mint amilyen a VB volt? Mert akkor lehet az is, hogy ezeket a kártyákat ott tudjuk majd használni, és abban a módban viszont biztos fejlődni fognak.
Viszont a sima UT-ben tuti nem lesz ilyen. Biztos nem fognak kiadni minden BL-ben játszó játékoshoz egy ilyen fejlődő kártyát, az rengeteg lenne, meg elvenné az OTW értelmét.
-
-
A guru
addikt
Szerintem simán benne van valami ilyesmi, akár 1 jól sikerült meccs alapján el tudom képzelni +2-3 rating boostot és a BL után vagy amikor kiesik az adott játékos csapata akkor visszaáll az alap értékre. De amúgy nem tudom, elvileg visszatérnek az online kupák is, lehet ott lesz valami okoskodás ezekkel.
-
Kristof_94
nagyúr
Valaki redditre rakta be ezt, nyilván ezek csak POTENCIÁLIS játékosok, de a 80-83 kritériumnak megfelelnek!

-
dtrms
aktív tag
válasz
üzenetére
EA-fifa honlapján menj rá az ultimate team fülre és ott a more ways to play-re. Ott ami van én arra gondolok.
Igazából miért raknának ki egy ilyen képet ehhez a választós témához, ha végül nem olyan kártyák lesznek !? (player picks címszó alatt fut ráadásul)szerk.: plusz ott vana képen is, hogy választhatsz egyet az 5-ből
-
dtrms
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Speciális, BL háttérrel. A fifa honlapján van fent kép is róla. (vagy az csak egy promó kép, de nem hivatalos !?)
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintem igen, mert amúgy nem nagyon lenne értelme! Pl. holnap már megkapjuk az előrendelés mellé az első BL játékos választós csomagot. Bár az még mindig nem tiszta, hogy az csak egy sima arany lap lesz vagy speciális...

Bár az Origin ezt írja: CHOOSE ONE OF FIVE 80 TO 83 RATED GOLD PLAYERS FROM QUALIFIED TEAMS...
-
dtrms
aktív tag
Ti azt el tudjátok képzelni, hogy a CL pack-ból kapott játékos azért választható és azért csak kisebb ratingű, mert a kártyája fejlődni fog, ahogy teljesít?
(csak mert ez kicsit beleszólhat abba kit érdemes választani ) -
dtrms
aktív tag
válasz
dejvid8
üzenetére
100%, hogy így van. Teljesen random a webapp. Én felhívtam őket a 17-nél, mert az akkori legmagasabb kategóriájú fifát vettem és nem tudtam mellette kereskedni. Nagyon durván mérges is voltam....
(nem oldották meg, hanem csak folyamatosan engedte be napról napra az újabb felhasználókat)
-
dtrms
aktív tag
válasz
dejvid8
üzenetére
100% hogy webappozhatsz, csak kérdés, hogy a szervereik beengednek e. Mint írtam ez kb sorsolás szerűen megy, hogy van aki a 30ezres verziót vette és ugyan úgy nem fogja beengedni, mert olyanja van az EA-nek.
Gondolj bele, aki előrendelte boltból, azt hogy ellenőrzi le az EA, hogy akkor ő most előrendelte e vagy sem !?

-
Kristof_94
nagyúr
Kíváncsi vagyok lesznek-e holnap estétől BL lapok.
-
dtrms
aktív tag
válasz
dejvid8
üzenetére
Úgy van, hogy 19-28ig mindenki számára elérhető a webapp, aki játszott a 18-cal.
És van olyan, hogy:
-ea access, ez ad early accest 19-től 10órát
-basic origin acces, ez is ad early accesst 25-től 10órát
-origin access premier, ez is ad early-t 19-től korlátlan ideig, tehát nem rtialszerk.: VISZONT!!!! van olyan is, hogy valaki megvette a fifát, lenne early-je és tud is játszani....de a webapp valamiért nem jó, így csak játékon belül tud tradelni. Én így jártam a 17-tel...
-
dejvid8
őstag
(#1453) Garsza
Nincs early accessem, ez nem az az early access (ami igazából EA ACCESS?) mint ami PC-n van szerintem (a 10 órás).Ez csak a web appra érvényes, ha megvannak azok a feltételek amiket fentebb leírtam. Legalábbis remélem tényleg így van és használhatom majd a web appot.
-
dtrms
aktív tag
válasz
dejvid8
üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem kell hozzá a game, DE csak early access időszakban tudsz tradelni. Ha kijön a hivatalos megjelenéskor a játék, akkor te már nem tudsz tovább tradelni, mert kérni fogja, hogy játsz le X meccset. És ezt nem fogod tudni megtenni, majd csak ha megveszed.
-
dejvid8
őstag
válasz
Expendable
üzenetére
Őőő.
Pedig én ahogy olvasom, lehet.
Ez kell hozzá:
1 You must have created a FUT Club before August 1, 2018, to get early access to the FUT 19 Web and Companion apps.
2 Your FUT 18 account must still exist.
3 Your account needs to be in good standing.
4. If you were banned or had other actions taken on your account in FUT 18, you won’t get early access.És konkrétan egy gyakran ismételt kérdés:
Do I have to have FIFA 19 pre-ordered to get web app access? :
no, you DO NOT have it pre-ordered. you just need to have played FIFA 18 before August 1st.Ezek szerint holnaptól kezdődhet a tradelés.

-
dejvid8
őstag
Srácok, hogy is van ez a web app dolog?
Ha még nem vettem meg a 19-et, nem rendeltem elő a microsofttól pl, bírom használni én is?Xbox One-on toltam a FUT 18-at, és tervezem is a 19-et megvenni, de majd csak október körül.
Addig is, tudok majd weben tradelgetni?
-
dtrms
aktív tag
Persze. Minden ami nem szimplán EA, de az originben is megtalálható, illetve az összes only konzol game (nhl, ufc pl
sajnos )szerk.: de pl mass effect minden része benne van, way out, star wars bf2, nfs, nfl, mad max, titanfall ...stb
szerk2.: ami nem kerül be és nekem kicsit fájó az talán csak az AC sorozat
-
dtrms
aktív tag
válasz
Meghivott
üzenetére
100 euró igen, és majdnem mindent. Az EA játékokat igen és ráadásul az extra verziókat kapod, deluxe bf5, ultimate fifa stb. Illetve az új Anthem-et is egyből megkapod fullosba. Valamint 5-8 nappal korábban játszhatóak a játékok.
A PC-s jelenleg 138 játékot tartalmaz ha jól emlékszem. (tegnap fizettem elő)Szerk.: a majdnem minden alatt értem pl az AC sorozatot, mert az félig Uplay-es, így azt meg kell venni...
-
Meghivott
addikt
Üdv! Akkor PCn hogyan lehet már holnaptól korlátlanul játszani? Verziótól vagy mástól függ?
-
Geradossz
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ha váltok is, egy-két hónap múlva lesz, de meglátjuk sokmindentől függ, építkezés van. nagyban függ a wl meccszámtól is, mert 40 meccset nem szeretnék tolni. De ha jó lesz a game és élvezem akkor mehet a box is majd. Ugyis megvettem volna pc-re coop season miatt hogy haverral toljuk, boxon akartam a wl-t kezdeni de most körülményes lenne.
-
akooos
veterán
válasz
csaszika87
üzenetére
Én a vezetékes xbox 360 joystickot imádtam a legjobban. De a Onehoz kapott kontroller valahogy masszívabbnak tűnik. Ha a 360-hoz vagy szokva, akkor vedd azt szerintem.
-
csaszika87
csendes tag
Kontroller temaban kernek segitseget. PC-n jatszom, evek ota xbox 360as kontrollerrel. Most idoszeru lenne valtani, rosszul bantam vele mostanaban
, es 6ezer korul tudnek ugyan olyat szerezni. Viszont felmerult az xbox one kontroller, ami viszont joval dragabb, legjobb esetben 10ert tudnek szerezni, de boltban 15ezer. Megeri a dupla(tripla) arat? -
Geradossz
aktív tag
Origin Acces Premier megvéve!
36k fifa point féláron meghvéve!
Holnap kinyissuk Ronaldót!

Boxra akartam idén de maradok PC-n évközben lehet váltok, körülményes lenne a box ebbe a szobába.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
csúcs!

-
etaclan1984
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Azt nem lehetett, de a 19-ben már átlehet.
konzolvilág.h-u-s champions edition előrendelőknek:
Házhozszállítás esetén: ügyintéző kollégáink a megjelenés napjára, keddre (szeptember 25.) küldik ki a csomagod ingyenes házhozszállítással, ha most visszaigazolod a rendelésed.
Személyes, bolti átvétel esetén: rendelésed a megjelenés napján, szeptember 25-én 10:00-tól veheted át az általad kiválasztott üzletben. Kérjük, a gördülékenyebb ügyintézés érdekében hozd magaddal az egyedi, hatjegyű rendelési azonosítódat
-
akooos
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
18-ban nem, csak a WL-t, de idén SB-t is át lehet, meg mindent

(#1429) getdizzy:
De jó lenne, ha nem IF CR-el kezdenének. Előbb legyen lehetőség az OTW-t kinyitni

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
sztem az SB rewardokat nem lehetett átvenni, vagy rosszul emlékszek?

-
etaclan1984
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Remélem most a companion egyből jól fog működni. Keresések és szűrők. Tavaly iphone-on katasztrófa volt, október legvégén sikerült nekik a done gombot beépíteniük.
Ugyebár idén webappon és companionban is átlehet majd venni a WL és SB rewardokat. -
A guru
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nyilván. Feltételezhetően ez így fog történni.

-
LedyGyuszi
addikt
csak akkor ha egyenesen arányosan növekszik a megszerezhető zseton mennyiség a játékosok árainak emelkedéséhez!

ezt majd a megjelenés után kell kiszámolni, hogy egy átlagos player által megszerezhető zseton mennyiséget arányosítjuk a játékosok árainak egy évvel ezelőtti szintjének emelkedéséhez. -
A guru
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Akkor a havi követelmények maradnának? Fú ez már így nagyon katyvaszos, pár nap/óra es megtudjuk.
LedyGy: Nyilván, de neked is több pénzed lesz, tehát nem drágul semmi...

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Én a 19-ben legalább 1x szeretném behúzni a WL elitet. Az a baj, hogy a demó alapján még nehezen megy a TF és társai. De hátha más is ilyen béna lesz...

-
prannk
őstag
Hali. PC ésdemót honnan tudom letölteni:?
-
LedyGyuszi
addikt
ha mindnekinek több pénze lesz, akkor a játékos árak fognak lassabban csökkeni / lesznek drágábbak
(#1419) etaclan1984:
FIFA 18 SB bejövetele => a játékosok több pénzt tudtak szerezni => így ha visszaemlékszel, akkor pl. a játék elején a jó gold lapok ára az elmúlt évekéhez képest a legmagasabb volt és jól is tartották az árukat emlékeim szerint...FIFA 19 Div rivals => még több zsetont tudsz gyűjteni => játékos árak megint drágák lesznek
-
A guru
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
De hiába viszik lejjebb a szükséges wineket és érsz el mondjuk elitet gold helyett, nem csak te leszel ezzel így, hanem mindenki más is ergo csak a pénz értéke fog csökkeni, mert mindenkinek több lesz. (Ha 40 meccs mellett lesznek ezek a követelmények)
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én már megtértem ps4-re !
Egyébként a jóval gyengébb csomagok is volt az egyik nyomós okom a váltásra.
Az hogy egy WL után 20-30 ezerrel kevesebb rewardot kapunk ugyanazért a rangért röhejes. Az kb 1 millió minusz egy év alatt. Közben meg minden lap drágább mint konzolon. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Pl. gold1-nél van ott valami TOTW vagy speciális csomag, talán "player pick" 2 játékos közül 1, nem tudom...
De remélem PC-n is lejjebb viszik a határokat vagy legalább jobb csomagokat adnak, mert így nem túl jó. -
akooos
veterán
Szerintetek van esély arra, hogy vb szerű dinamikus lapok legyenek a játékban? Nekem nagyon gyanús, hogy agyon reklámozzák ezt a #PlayerProtest-et, mert nem tetszik nekik a lapjuk. Volt egy általános videó, most van bundesligás is. Oke, hogy vicces marketing, de valami céljuk is van ezzel, nem? Vagy csak én látom bele amit látni akarok?

-
Kristof_94
nagyúr
Én inkább azt érzem, ránk erőltetik majd, hogy minél többet játszunk.

-
A guru
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Most viszont twitteren sokan írják, hogy marad a 40 meccs és a skill ratingen fog eldőlni a top 100. Érdekes lenne, de hamarosan jön a hivatalos infó íé bácsitól.
-
törölt tag
Irigyellek, én nem tudom ilyen jól beosztani az időmet.

Én csak azért mondtam ezt, mert szerintem a legtöbben nem játszanak ennyi meccset amúgy sem, úgyhogy nem azon a 7-10 napon fog múlni a dolog.
Aki lejátszik egy héten 100 meccset, az gyorsan behozza a lemaradást, aki meg fele/harmad ennyit tesz bele, az hamar hátrányba kerül akkor is, ha egyszerre kezdik. -
A guru
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Én örülök neki, legalább nincs meg a “kényszer”, hogy divezni kell.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére

Így tuti nem lesz 40 meccs. 32 vagy 30 inkább. Szerintem 32 reálisabbnak tűnik látva ezt.(#1407) A guru Ezt a silver 2-öt nem hiszem hogy változtatni fogják, főleg nem felfelé.
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Most hány pont kell a kvalihoz? 2000? Mert akkor silver 2-től megvan megint és nem kell divben szórakozni. Vagy én vagyok eltévedve?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem részedről kötöttem bele, hanem hogy ilyennel kijön valami streamer de a másik felét nem tudja. Akkor az első felében mennyi igazság lehet azon kívül hogy csak tippel?

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Miért kötsz bele mindenbe? Egy "Game Changers" streamben mutatták meg.
-
A guru
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nincs az 14, 10 alatt megvan, ha csak a játékkal töltött időt nézzük, plusz még, ha jönnek a rage quitek is...
Ha 32 lesz a 19-ben, akkor ez már lemegy 8 órára és péntek/szombat este + ami vasárnapra marad, szerintem teljesen kivitelezhető, még család meg minden mellett is. Persze, kell hozzá akarat meg kedv is, különben csak nyűg.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tehát annyira hiteles így az infó hogy még azt sem tudják 30 vagy 40 meccset kell érte játszani.
Ennyi erővel írj vissza nekik te is valami hasonlót. Ugyanannyi esélyed neked is van eltalálni
(#1400) A guru Plusz a WL. Ami minimum 14 óra
Ez csak a diákoknak fér bele kényelmesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Mercedes topic
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)