Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Macrodroid
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Már látom előre! Az első 10 7,5k csomagból kiugrik Cruyff!

-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Itt megpróbálok 19-től közvetíteni! Hátha!

-
törölt tag
Közben azt írja az EA, hogy minden prime ikon nyitható.
-
Expendable
aktív tag
Boxon ea access-el nekem elindult a 10 órás.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Streameled majd a nyitogatást?
-
Digestive
veterán
-
Garsza
veterán
TOTW lapok már nyithatók?
-
bobby45
tag
még mindig COMING SOON van, hogy a viharba?

-
dejvid8
őstag
válasz
cristijAn
üzenetére
Köszönjük a videót, hasznos lett.

Én úgy vagyok vele, hogy egy forintot sem ölök a fifába a játékon felül, tehát semmi fifa pont.
Tradelni tudok, azt ha egyszer valahol elkezdem, akár 2-3K-s dolgokkal, előbb utobb abból lesz 10-20K, aztán, 40-50K, 100K, és így tovább..Ha már egy olyan csapatot tudok építeni, amelyben megtalálható néhány OP játékos, akikkel tudok valamit kezdeni, már örülök. Onnantól meg már csak feljebb mehetek a "csapatérték ranglétrán".
Na meg számomra úgy érdekes, hogy semmi segítség nélkül (Fifa Point) inkább road to glory féleségben tolom, csak persze bronzokkal én sem szeretek játszani, de nem nehéz összeszedni egy normális gold csapatot.A 18-at is csak idén februárban kezdtem,persze a nulláról (mivel PC-ről váltottam Xone-ra), pont nélkül.
Aztán 3-4 hónap múlva meg már több milliós csapatom volt.
Tehát az idei fifára is ez a terv.
Csak ez már októbertől megy majd, illetve mától, ha valahára beindul ez a kib&@ webapp.
-
törölt tag
Lehet, hogy csak az új prime ikonokból lesznek SBC-k, mert a régiekből már van fent a marketen.
-
Sz7Cs
aktív tag
Castro, 89 Griezmann-t nyitott most, 400k
-
dtrms
aktív tag
Már én is játszom. A welcome back packok semmit nem adtak

Illetve a kártyák színei konkrétan BOTRÁNYOSAN SZAROK!!! Az első pakkból amit kidobott kártya azt hittem bronz és már ideges lettem...erre gold...ráadásul RARE. -
cristijAn
tag
100 játékost mutattam be akikkel érdemes tradelni !
Sok sikert mindenkinek erre az évre!! -
getdizzy
aktív tag
El az ea access
Castro mar streameli is
Hajra sracok -
Digestive
veterán
Én a 18nál csak a companiont használtam. A web appba hol tudok belépni? Thx!
-
A guru
addikt
Megelőztek...

Annyira nem lett extra, mint számítani lehetett rá, Lozi, Cancelo OP.
-
thebigK
addikt
Felek, hogy elofizetek accessre es elcsabulok, de megint annyi rage meg feszko....
lehet megvarom az elso par hetes benyomasotokat a jatekrol inkabb -
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ha eladható, akkor felőlem jöhet, de ha nem akkor inkább abból a bajnokságból adjon, amilyen csapattal játszom!

-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekünk nem, de neked tuti !

-
sz_abika
addikt
Most olvasom hogy 30 meccses lesz a WL
Hát akkor mégse ülök ki a kispadra idén

-
Bobbysolo
tag
Ez a weekly reward player pick ez úgy lesz, hogy ha a szintem alapján mondjuk jár nekem 2, akkor:
- feldob random kisorsolt 5 TOTW playert, és abból választok kettőt
- feldob random kisorsolt 5 TOTW playert, és abból választok egyet, majd megint random 5, megint választok
- feldobja az aktuális összes TOTW playert, és kiválasztom a két legj... na jó ez hülyeség.... -
dtrms
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ne értsetek félre, örülök a vidinek illetve en is fehérvári vagyok Es sok ismerősöm szurkoló valamint haverom is jatszik a csapatban. De ettől függetlenül nem vagyok elfogult. Gazdaságilag hülyeség lenne betenni oket. Az a pár ember aki Mo-rol jatszik az nem mérvadó az EA számára, illetve az NB1 meg annyira se!!!
Ha olyan bajnokságból érkeznének, amelyiknek van rendes BL joga akkor ott lenne.
Nagyon sokat kell meg tennie a magyar focinak ahhoz hogy bárki komolyan vegye. Mind játék mind valóság szinten.Teszem hozza a görögök elleni meccsunktol leesett az állam! Tehát elismerem azt is ha jók. Szóval nem az a magyar foci köpködő Anti fideszes vagyok
inkabb csak realistaSzerk.: amugy en lennék a legboldogabb ha valami csoda folytán tovább jutnának. A MU kiesik BL-bol Es megkapja a vidit EL-ben... kész csoda lenne számomra Fehérváron MU meccset nezni

-
dtrms
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miért röhej ? Egy olyan klub miért kerüljön be amelyik 10evente egyszer eljut ide aztán csoportból kiesik győzelem nélkül Es csak bronz lapokból állna !???
Majd ha minden évben ezt tudjak hozni akkor majd bekerülhet .... -
getdizzy
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Amig a valogatottnak is generalt meze es cimere van, addig ne varjunk mast
-
cristijAn
tag
Hivatalos.. A vidi nem lesz benne a teljes játékban
-
sz_abika
addikt
PS4 in-game offer csak az ultimate editionre jár, vagy a standardből is lehet 10%ot alkudni?
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tavaly a játék indításakor ajánlotta fel nekem, egyetlen egyszer. Ott igent nyomtam, 17-ből áthozott 300 pontot. Többet viszont nem ajánlotta fel, hiába vettem még 300-at

(#1539) etaclan1984:
És akkor 25-éig nem is lehet packot nyitni? Csak zsetonból? Nem emlékszem, hogy ez hogy működött tavaly.
-
grimmjow67
tag
10 oras trialrol mindenki kap emailt? Ea accesre elofizettem. Es xbox storebol utana megvettem a fifat. Penzt le is vonta tegnap de emailt nem kaptam
-
akooos
veterán
válasz
Francesco003
üzenetére
Ma megjelenik PC-re, holnap Xboxra (igaz, csak 10 órára). Első indításkor ajánlja fel a pontok áthozását a korábbi játékból.
-
Francesco003
aktív tag
Figyú ma skacok azt vágjátok hogy amíg a játék nem jelenik meg nem tudtok pointot venni,és addig nem is tudjátok átvinni?!ez jövő hét kedd
-
Geradossz
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Akkor ezek szerint volt, de limites. En deaftozninakarok orverzesig az otwre es majd azokat nyitnin akkor. Sztem az elejen jobban megeri a 7,5 k csomag mint ezk. Nagyon dragak pontbol es sokszor szarabb mintha 3 7,5ksat nyitsz.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is azt hallottam hogy az EA szereti a lóvét !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Hülyék lennének kihagyni, nekik minden ilyen lehetőség óriási biznisz.

-
etaclan1984
őstag
válasz
Geradossz
üzenetére
Rosszul emlékszel:
-16k JUMBO PREMIUM GOLD PACK | 🇬🇧 30/09/2017 6PM | 🇺🇸 30/09/2017 1PM | 48 HOURS | LIMIT: 10 | OTW, TOTW 2
-25k PREMIUM GOLD PLAYERS PACK | 🇬🇧 06/10/2017 6PM | 🇺🇸 06/10/2017 1PM | 48 HOURS | LIMIT: 5 | OTW, TOTW 3
-25k PREMIUM GOLD PLAYERS PACK | 🇬🇧 02/10/2017 6PM | 🇺🇸 02/10/2017 1PM | 24 HOURS | LIMIT: 5 | OTW, TOTW 2Ezek voltak az OTW alatt.
-
Kristof_94
nagyúr
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
En ugy emlekszek nem volt. 17 ben es 18 ban is elnyitottam jopar 12k pointot az elso 1,5 honapban es mindig csak 7,5k csomagot nyitottam. Lehet rosszak az emlekeim lehet rosszul olvastam, majd kiderul.
-
Geradossz
aktív tag
Nem akarok beleszolni de aki promo pakkokra var az meg fog oszulni. Novemberig nem jon. Eddig sem volt. Legalabbis ezt olvastam valahol.
-
scholl
tag
tegnap originen megvettem a játékot és le is töltöttem. viszont azt írta ki, hogy 9órát játszottam már vele és utoljára 12én.
a demonál azt írja, hogy 18án játszottam utoljára és 13órát.ilyenkor mi a túró van? érdemes szólni nekik?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
üzenetére
Az a baj, hogy az még 1 hét, mert a nyamvadt OTW csak jövőhéten jön...

Én több, mint százat tudok nyitni, de hogy ma mennyi lesz az majd eldől. Draftolhatnék is, de amíg nem ismerem az online viszonyokat felesleges. Na meg nem szeretnék az első körökben sem kiesni, bár sokszor még úgy is jobb a jutalom.Azért a legalsó goldot minimum el szeretném érni, a többi majd elválik. A 20 győzelem sem lehetetlen, de kemény lesz. Ez a választás érdekes lesz. Gondolom akkor 2 TOTW lapból lehet majd, vagy valami "reward" dizájnt kapnak minden héten, de ugyan úgy TOTW lesz.
-
getdizzy
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Fent vannak mar
De ezt a player picket akkor sem ertem annyira, mert nem a heti totw-bol ad hanem valamilyen masfajta szisztema alapjan
De itt vannak -
Garsza
veterán
Pack nyifással kapcsolatban mik a tapasztalatok? Hol ad jobb lapokat játékban, a webapban vagy a Companion mobil appban? Ma tefvezek nyitni kb. 80 Premium Gold Packot. És nem tudom hol nyissam. Gondolom ma nem lessz semilyen promo pack.
-
Szigma70
addikt
Én nem bíznék a matchmaking-ba.
Ahhoz, hogy ne várj percekig, meg megfeleljenek az összedobott ellenfelek egymás tudásának, és folyamatos legyen a játszhatóság, ehhez elég tág halmazokba kell tenni az embereket.
Ha nagyon beszűkítik a halmazokat, hogy tök igazságos legyen az összeválogatása az ellenfeleknek, azzal azt kockáztatják, hogy lesz, aki hosszú percekig ücsörög a meccsre várva, ami magunkat ismerve hamar hőbőrgésbe menne át
-
-
dtrms
aktív tag
Részletes rewardokrol valakinek van infója? SB, rivals Es Wl is jöhet ha valaki tud valamit.
-
MdewC
nagyúr
Jók az újítások.
Hiába, kötelezően kellett lépniük, ha meg akarják tartani az érdeklődést.
Ha jól értelmeztem, akkor a match makingbe az is beleszámít, hogy mennyi meccset nyertünk zsinórban. Tehát 3 win, +3 form, így ilyen ellenfelet oszt, nem olyat, aki mondjuk 3-at bukott zsinórban. Ez alapján minél többet nyer vki, mondjuk 20/18, ráadásul sorban, annak vége elég hard lesz. Ha jól értelmezem.
-
getdizzy
aktív tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Haat nem tudom, mert megvaltozott a matchmaking, es csak olyannal fogsz osszekerulni akivel egy tersegben vagy (eu) es ugyanaz a formad ( w/w/l/l/w)
Szoval a prok ergo rosszabbul jartak mert csomo 29win-es lesz pl, igaz mellette sok 30 wines is,
Lenyeg a lenyeg hogy nekik sokkal nehezebb lesz bekerulni a top 100ba szerintem
De nalunk pedig nem proknal sokkal kiegyenlitettebb lesz jatek
Nehez lesz, de mikor volt konnyu?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 Black 100% Akku GARANCIÁS 4 szíj TOP állapot
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- (BANKMENTES, RÉSZLETFIZETÉSSEL) ASUS/DELL/ LENOVO - CSÚCSKATEGÓRIÁS LAPTOPOK AZONNALI KÉSZLETRŐL!
- ÚJ Corsair HS80 RGB USB Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest