Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
pethYeti
üzenetére
Ez most szigorúan magánvélemény lesz, kérem, hogy ezért senki ne támadjon be...
Na ezzel az alapfeltevéssel nekem több bajom is van, hogy gyakorolni kell. Elvileg azért ülök le a gép elé, hogy "kikapcsolódjak", játszom egy-két meccset.* Persze, ebben benne van az is, hogy összemérem a tudásomat másokéval, ezért szeretek pingpongozni is, teqballozni, vagy akár focizni, bennem van a versenyszellem, mint minden egészséges férfiben szerintem. Soha nem is volt bajom azzal, ha el kellett ismernem, a másik jobb, és azért kapok ki. Engem az akaszt ki, hogy mondjuk 10 vereségemből átlagosan 1, vagy nagyon maximum 2 ilyen. A maradék az a típusú, amikor az ember látja "összeomlani a birodalmát", és semmit sem tehet ellene - látom, hogy azok a helyzetek, amik nálam kapufára pattannak, mellé mennek, kapus hihetetlen bravúrral fogja, azokat az ellenfelem könnyűszerrel értékesíti. Látom, hogy ami passz az előző meccsen simán emberhez ment, következő meccsen nem; elpattan, nem oda megy, gyenge/erős, rosszul helyezkedik, stb. A védőim, amiket nem én irányítok, egymásnak futnak, és akkora sávot hagynak, hogy képtelenség nem gólt lőni. Hogy hiába szerelem 2-3x egymásután, visszapattan elé, ráadásul a kapusomba belepüfölve is becsordogál a hálóba. Arról nem is beszélve, hogy azért kapok ki, mert képtelen vagyok laggal együtt élni, és minden gombnyomásom 5-600 miliszekundomokat késik. Pedig mindent megteszek, 99 fitness, 10chem, többféle taktika, custom tactics, instructions, ennél többet nem nagyon lehet, hogy "kizárjuk" a hátráltató tényezőket.
Egyszerűen nem vágyom másra, csak arra, hogy kikapcsolódhassak, jó meccseket játszhassak, és kijöjjön a játékosok közötti valós különbség, mindenféle befolyás nélkül, de ilyen kis esély erre, mint idén, még sosem volt. Annál kevésbé nem tudok semmit sem elviselni, hogy érzem, hogy mindent megtettem, és rajtam kívül álló okok miatt teljesen lenulláznak. De OK, legyen így néha, hiszen van szerencse is, a való életben is két irányba tud pattanni a kapufáról, de ha ezt "szerencsének" hívjuk, hát, akkor azt hiszem, ha az élet más területén is hasonló százalékban lennék szerencsétlen (munka,család, stb.), keresnék egy szimpatikus fát, meg egy jó erős kötelet...
*Tudom, mi egyébként a másik megoldás, hagyni az UT-t a francba, és kevésbé stresszes játékmóddal kikapcsolódni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest