Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Sok csapat opció kering most a fejemben, valakinek esetleg valami tanács 300k-ból PC-n?
Akik megvannak és komolyabbak: TOTS - Vertonhgen, Walker, Lallana, Ari, Knockaert, Dunk, Callejon, Botteghin, Fazio, ; TIF Eriksen, MOTM Son, POTM Hazard, SBC Higu, 89-es Icardi...Esetleg próbálta valaki TOTS Gayle-t? Olyan is tetszene, hogy BD Villa mellé TOTS Costa, de hát utóbbi 500k, nekem meg összesen van 306k...
Átvenni meg nem szeretnék zsetont fórumtárstól sem, mert tuti pont engem kapnának el, ami elég fájdalmas lenne annak fényében, hogy mennyit toltam bele forintban.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Íme az új Android Auto!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Átvenni meg nem szeretnék zsetont fórumtárstól sem, mert tuti pont engem kapnának el, ami elég fájdalmas lenne annak fényében, hogy mennyit toltam bele forintban.