- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Tudom valóság megint és ott másképpen mennek a dolgok sok mindentől függ hiszen nem gépek az emberek így nem tudják az 1. és 90. percben is ugyanazt nyújtani, DE azért idehozom ezt és tényleg megint csak a valósággal tudok példát hozni ahol igenis számít a gyorsaság, mert ha valakit lefutok az szinte sosem ér utol, erre volt egy hasonló példa a tegnap MU meccsen.
Rooney kapott egy labdát és Jagielka nem érte őt utol, ami rendben is van elvileg a "pace" szerint. A játékban is működhetne így hiszen aki gyorsabb az gyorsabb.. semmilyen bolygóállás szerint nem fogják utolérni ha azon múlna, mert akkor át is vonatkoztathatunk oda, hogy ha a pace nem számít akkor pl. a "passz értéke" egy játékosnak miért számít.. akkor ott sem kell különbséget tenni és egy 72 pass megegyezik egy 86tal pl. szóval hülyeség az egész. Számítania kellene a pacenek és most lehet mondani, hogy sprint buzi vagyok, de akkor felesleges az érték ha nem számít annyira, ne úgy oldják meg, hogy visszabutítják a pacet a védők javára.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 4GB Garis!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest