Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carvus
senior tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Ezek IRL is megvannak "nagyobb" csapatoknál is..nem egy olyan meccset láttam ahol már 20. percben időt húz a kapus!
De tényleg rohadt idegesítő, én ilyenkor simán ugyanazt csinálom vele, játékba jobban ráállok bugokra aztán előbb utóbb ki fog lépni a delikvens!

-
dombi81
senior tag
A fehér karikát a játék elején hogyan lehet eltüntetni a játékosok alól? Mit kell kikapcsolnom?
-
bucketb0b
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Szegényeknek csak ez marad, annyira nem tudnak meccseket nyerni, hogy ilyenkor mindent megtesznek, hogy legalább akkor az az 1 sikerüljön, majd jön a következő meccs ahol 2-0 10 perc után "szar a játék, szar a védelem" aztán ragequit. Rengeteg patkány van sajnos, nyernek 2 meccset és azt hiszik már tudnak fifazni. Nálam a 15ben rengeteg meccs volt, hogy 1, 2 gólos hátrányból kellett felállnom, mert még nem teljesen tudtam kezelni a játékot számomra elfogadható szinten, de beugrottam onlineba így kaptam is a gólokat, sőt a 16ban is volt ilyen periódus, igaz hamar lement ez az idő. Na ezek kb. a 2. gól után kilépnek. ultra defenzív meg kontrajáték aztán had szóljon. A 15 ebben jobban partner volt, mert előre kúrtad a 2 gyors szélsőnek és gól volt itt nehezebb dolguk van, mert nincs ez, a sprint sem olyan és a kapusok is jobban (szerintem irrealisztikusan) védenek.
-
Sz7Cs
aktív tag
Sziasztok !
Látom sokaknak van Serie A kerete, csatárként Dybala mellé próbáljátok ki Luis
Muriel-t. Hihetetlen OP mind kettő...
-
tigomigocika
senior tag
Komolyan mondom nem értem az embereket, vagyis a fifa társadalom egy részét!
Tényleg irányítom a mérkőzést, de helyzeteim kimaradnak jó napot fogott ki az ellen kapusa...
Bemákol egy gólt ami erős jó indulattal is szar, de lényeg hogy vezet!
Innentől kezdve húzza az idő!
jajj csak legyen már vége a meccsnek, jujj nehogy gólt kapjak,igen a visszajátszásokat menézem, az időt maximálisan kihasználom....szögletek,szabadrúgások,kirúgások a végsőkig húzva...Kérdem én?!
Kit akar ez a player becsapni?
Mert nem engem hanem önmagát.....Hiába no!...nagy az isten állatkertje

-
szakii6
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Jaja én is one-on vagyok. Hát nekem előtte is csinálta már párszor, de úgy hogy meccs is semmit nem akadozik. Ez mitől lehet?
-
Rexcsek
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Olvasva a hozzászólásodat meg persze a többiekét is, ez a Fifa valószínűleg nem fog"beszippantani" az idén. A Fifa 15-a közép kezdés glitch és a futó majmok ellenére magasan a legjátszottabb Fifám volt amióta multizok, de az idén valahogy nem érzek késztetést, hogy leüljek játszani...Pont az ilyen random faktorok miatt, nekem is volt olyan meccsem, hogy egyszerűen olyan pofátaln módon kivédte az ellen kapusa az összes zicceremet h nem igaz, az ellen meg rúgott egy gólt 0 szögből, meg egyet beakasztott 23-ról úgy h helyzete sem volt...Ha egy league title összejön az idén akkor összeteszem a két kezemet

-
Yodamest
veterán
Na én pedig jelentem idén is utolért a hendi hállelúja

Hirtelen nem tudok meccset nyerni, nem tudok passzolni, semmi helyezkedés nincs a pályán.....
Kb 10-12 meccs óta nyeretlen vagyok, hiába tolom fel ultra attackingra a játékosokat, senki sem megy át az ellenfél térfelén, nincs kinek passzolni, semmi helyezkedés, semmi üresbe mozgás nincs részemről a pályán.
Insignéről simán lepattan Vidic vagy Bonucci, de úgy hogy gurulnak 3 métert a fúben és le is sérülnek no comment.... nincs fizikuma a játékosaimnak, hiába tudom hogy kellene védekezni senkit nem bírok eltolni, elnyomni, mondom egy Insigne kaliberű játékos is úgy robog végig 2 CB-n, mintha ott se lennének és nem 1X alkalom, már tart egy ideje. Ja ellenfél kapusai rendre ilyen 9.9, 10.0 ratingokat kapnak, már ha áttudok menni a félpályán, de hiába mert akkor is mindent védenek.... én kapusom meg ilyen 5.5, 6.2 hasonlókat kap állandó jelleggel. Buffont el is adtam a pecsába, mert komolyan mondom nem tudott labdába érni, semmihez nem ért hozzá, ami kapura tartó akármilyen jellenű, pördülő, guruló, zuhanó akármi labda volt az gól.......
Nem ritka, hogy már a meccs 30. percében 4-0 az ellennek, mert amit rálő az gól, amit bead az gól. Semmit nem tudok elfejelni, blokkolni semmi.... ezt már ők is sokszor látják és ilyen 30 ról vágják akár a gólokat mert érzik, hogy nálam valami bug van.......beállításokat is defaultra tettem hátha az kavar be, de nem mert még mindig ilyen, nemtudom mi a fákk van a fifámmal...

-
bucketb0b
őstag
Dobott a premium gold jumbo egy Moratat
ment is piacra, ez a pakk ingyen volt 
-
szekto
aktív tag
Gondolkodok most én is ebben a 4-2-3-1-es felállásban. Ilyennek gondolnám a csapatomat a jelenleg rendelkezésre álló játékosok alapján: [link]
Valakinek van ötlete esetleg, hogy a jövőben szerzett coin-okat kikre költsem, hol lenne jó erősítés?

-
szekto
aktív tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
2 meccsel előtte volt egy ilyen: a srácnak szintén 80+ csapata volt, csak ő még nem jött rá, hogy rá kell tenyerelnie a sprint gombra.
Passzjátékba gyenge volt, vágtam neki 2-t, 81. percig nem tudott gólt lőni, egyből ki is lépett.Ettől függetlenül vannak olyanok, akik ki tudják használni az egyes játékosok speckó képességeit olyan szinten, hogy az már művészet...Tegnap szívatta meg az egyik ellenfelem 4-1-re a fejem az Ibarbo-Bolaise duóval, szinte nem bírtam szerelni a párost.
-
bucketb0b
őstag
Hát igen a legszomorúbb az, hogy azoknak is lehet ilyen csapata akik semmit sem csináltak érte, persze tisztelet a kivételnek és nem feltétlenül most csak erre a csapatra gondoltam. Ráadásul a legtöbbje játszani sem tud velük meg 2-0nál már megy a ragequit, mert nem azért vették meg xy-t, hogy kikapjanak..
-
szekto
aktív tag
válasz
szakii6
üzenetére
Nem feltétlenül a csapat miatt szúrt szemet a dolog, hanem leginkább az illető játékstílusa miatt. Leginkább csak annyit tudott, hogy rátenyerelt a sprint gombra, meg a lövésre, és ennyi...0 passzjáték, 0 fantázia a játékában. És azért annyit olvasgattam már a témában, hogy tudjam, az ilyen típusú emberkék, akik így játszanak, azok hogyan tesznek szert ilyen csapatra.

Jelenteni nem szoktam semmit, ezt a csapatot is csak érdekességként teszem be. (Amellett, hogy cseszi a csőrömet, hogy a fent leírtak alapján a játszani nem túlzottan tudó emberek már ilyen csapatokkal tolják...)
-
bucketb0b
őstag
Igen gyanús lehet csak azt mondom, hogy pusztán csapatból már nehéz kiindulni, mert a fórumban is voltak szerencsés fogások, Bale Hazard if Lewa és társai amiből azért eléggé szép "alap" csapatot lehet építeni.

ha az volt remélem kibannolják, nekem nem fog hiányozni az ilyen
-
szakii6
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Valaki könyörgöm írja meg, mért dob le meccs közben, és dnf?? :/ egész meccs alatt semmi akadozás, live sem megy el, de ledob. Ma két draftom ment el így, egyik az elődöntőben, másik a döntőben, mikor vezetek 1-0ra. Na ha van ami felbasz, akkor ez az. Érdekes, előtte meccseken nem. Miééért van ez? Mivel lehet gond?
-
szekto
aktív tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Szerintem ja, mert ráadásul 2015. szeptemberi a FUT-os csapata; és mondjuk azért kétlem, hogy akinek itt a fórumról hasonló csapata van, az 2015. szeptemberbe találkozott először a FUT-tal.

Emellett a csávó elég érdekesen is játszott, 2x teljesen kamu 11-est kapott...
Cserepadon is elég jó játékosai voltak, pl. Giovinco és társai...
-
szekto
aktív tag
Ezt most csak így teszem be: [link]
Div6-ba...biztosan szabályos módon tette össze ezt a csapatot.
-
bucketb0b
őstag
Tizihez csak annyit tudok javasolni, hogy a 16oson belül nem szabad összeakadni, már előtte nyomkodni kell a lövés gombot, hogy addigra szereljen vagy ha nem kicsit tolni és rábízni a kapusra. A kapusok op-k idén, tizinél viszont esélytelen, nekem sokszor ha lövök ha kapom el sem akar ugrani egyből letérdel (bár ez azért van, mert az irányt nem találom/találja el az ellenfelem) Nálam ha elszórtan vannak tizik. 3-4 meccsenként talán 1, de azt is általában én lövöm.
(#3573) szpal17: már kezdtem azt hinni, hogy csak a seasonsben a Bérnabeut sújtja ez

-
dtrms
aktív tag
Nekem kezd nagyon elegem lenni ebből a hendis dologból....
div4-ből lecsúsztam div 7-be....(fokozatosan csúsztam le)
Most is div 7 eleje. Nyerek 5-0, aztán 3-0 utána egy döntetlen és onnantól csak vereség. Most 2 meccsből 3 pont kell, hogy egyáltalán bent maradjak...Minden meccsemen van 11es ellenem.
10-ből 8 meccsem ködös. Ez a köd valami gusztustalan, fekete mez, szürke labda és köd....esélyem nincs semmire :/
Plusz minden meccsemen van kb 10 sárga lapom....közben a csapatom egyre jobb és én is egyre jobb lennék csak...
-
szpal17
őstag
Katasztrófa néha a játék...
Div 3 elején jönnek a győzelmek, simán meglehetne a feljutás...de nem. Úgy nyomja az ellenfelet, hogy esélyem nincs. Minden, de szó szerint minden lövése gól. 100%-os shot accuracy. Legjobb amikor nullszögből bevágja. Érdekes nekem ezeket simán fogja. Nem bírok annyi gólt lőni, hogy döntetlen legyen. Természetesen az ellenfeleim kapusai megint mindent fognak.
Nagy nehezen egyik meccsen egyenlítek, erre fordulásból az első mozdulatom, amikor nem is nyúltam a kontrollerhez tizi.
Biztos tapasztaltátok már, de ilyenkor a 16-os előteréből nem bírod kihozni a labdát, mert az összes passzod az ellenfélhez megy.
Maradtam Div 3-ban, úgy, hogy szerintem egyik ellenfelem sem volt jobb. Vicc...
-
Stylerr
addikt
-
szekto
aktív tag
Ma vettem 15k-ért egy Jumbo Premium Gold Pack-et...a legjobb játékos Moutinho volt, akiért max. 2-3k-t fizetnek, ha sikerül eladnom, szóval "megérte".

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Jó a szlalom idén is én szeretem
mondjuk ha közel van a védőhöz automatikusan közbe lép, de amúgy jó 
-
LedyGyuszi
addikt
ma szenzációs a játék..először nyomtam egy top BL csapat ellen...olyan fürge játékosai voltak és olyan gyors volt a meccs, hogy nem is tudtam követni...

és még hogy nem lehet szlalomozni?a gyerek csak úgy vezette lassan a labdát, föl-le-föl-le...képtelenség volt szerelni legtöbbször...
utána zsinórban 3szor dobott ki DNF-fel a gép...

-
Azog the Orc
őstag
Szerintetek IF-ekbe most érdemes fektetni? Az aktuális héten megvenni utána eladni? Fel szokott menni az ára? Most mi a tendencia , mert nem figyeltem eddig

-
MdewC
nagyúr
Pereyra CDM a nonrare helyére és CAM Dybala.

(#3558) dtrms: Shaw-t nagyon sajnáltam, kiakadok, amikor így elintéznek valakit. Például ezért rühellem a belaga hentest is...
A védelmünk?
Nem szeretnék hazabeszélni, de az egyik, ha nem a legerősebb védelem CB-k terén. 
3-5-2-ben a 3 CB-nk szvsz nagyon jó, ebben az alakzatban nem tudnék jobbat mondani. Barza-Bonu-Chiello
Persze máshol meg mások a jók.

-
Azog the Orc
őstag
Ma 3 meccset játszottam csak munka után, online kupa kapott gól nélkül, 2-3 gólokat lőve, a döntő holnapra marad, fáradt és kissé beteg is vagyok, a reflexeim már elrakták magukat holnapra

-
dtrms
aktív tag
Hát igen. Ha több ilyen játékos lenne sokkal színvonalasabb lenne a foci (így se rossz, de a sok színész meg nagyképű kis takony....). Én jégkorongon nevelkedtem úgymond, anno én is játszottam meg nézni is szeretem....és hát ott kicsit más a helyzet. Ha nagyképűsködsz megvernek
, ha meg színészkedsz kiküld a bíró 2 percre...ha folytatod akkor meg az öltözőbe.Amúgy nektek nem igazán lehet panaszotok a védelemre. Chiellinit nem egyszer láttam vérző fejjel is visszajönni és kihajtani a belét. Nálunk sajnos Moyes nagyon elrontotta :S Egyszerre küldte el Evrát, Vidicet, meg még egy csomó nagy játékost :S Aztán rá nem sokkal visszavonult Giggs.... Szóval jelenleg eléggé a nullán vagyunk (főleg, hogy Rooney kiégni látszik :/ ). A fiataloknak meg még kell pár év. Szerencsére a védelmen azt láttam, hogy küzdenek, kihajtják magukat és egész jól is teljesítettek...aztán Shaw lábát kettétörték és megint gyengélkedik a védelem :/
-
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Én is egyelőre csak gyűjteni fogom a pénzt, majd a játékos árak lemennek. Általában karácsony után mennek le nagyon, amikor bejön a TOTY meg utána az update-ek. Addig viszont... elég sokáig bizony ennyi marad az ára.
-
Garsza
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Egy lehetséges 4231 Elég komoly támadó 4-vel
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére

Lehet cserének megveszem, ha hozná a "szupaszáb" traitet is, akkor jövök egy sörrel. Csak ne lenne milánói... Mondjuk Jesus adja.

(#3552) dtrms: Nagyon csípem a palit én is, iszonyat megkedveltem, mert a tüdejét és a belét is kiköpi a mezért, egy igazi vezér. "Bajnok", hogy az olasz sajtót idézzem. De ennyi idősen ilyen teljesítményt lepakolni a BL-ben, hát nagyon örülök, hogy holmi 2 m euróért, "apróért" el tudtuk hozni. Mostani gyengébb szezonkezdésünkkor nyilatkozta, hogy "vannak még játékosok, akik nem tudják mit jelent ezt a mezt viselni", hát lehidaltam a palitól. IRL Sandronak nehéz dolga van, hogy kiszorítsa.

-
dtrms
aktív tag
Ő nem volt Unitedes
Egyébként tuti jó, csak Evrát iszonyatosan tisztelem meg szeretem. Amikor a Manchesterhez igazolt, hónapokig készült rá. Elolvasott egy csomó könyvet meg megkérdezte minden ismerősét, hogy át tudja élni, milyen vörös ördögnek lenni. És ő a világ egyik legdurvább védősorának volt a tagja is (Evra - Vidic - Rio - !?mikorki!?
).Most, hogy kidőlt Shaw jó lenne, ha még ott lenne.

-
MdewC
nagyúr
És A. Sandroval mi a helyzet?
Mert nálam nagyon adja. 
Azog: Mi a tököm ez a trait az emlegetett argentinnál? "Ultimate Professional"

-
Azog the Orc
őstag
Ettől féltem, hogy sajna Firmino és Coutinho nagyon lassú szélső CAM-nek, kevés idén a gyors CAM, nehéz lesz így más csapatot építenem, mindegy.......
Marad a meglévő 2 egyenlőre azok is jók legfeljebb ha lesz még több coin erősítek 
Laca meg Pogba marha drága még, ennyit nem adok most még játékosért hiába van 320k-m, a felét fogják érni......
De azért ezer köszönet kolléga

-
Rypejakten
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Palacio-nak most egy hibája van, hogy nem olasz.
full olasz csapatom van épp.tesztelem, aztán ha nem válna be, jön vissza a helyére ST Gabbiadini.
köszi!
-
dtrms
aktív tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Darmiant, Remyt meg Schneiderlint érdemes beépíteni szerintem. A másodikban próbáltam egy olyasmit amiben inkább a már meglévő játékosaid vannak.
+ Egyértelmű, hogy Evra a legjobb balbekk a Seria A-ban
....(GGMU)+ Szerintem Darmian is hasonló szinten van mint Evra. Csak talán érdemes rátenni, hogy maradjon hátul ha nem szereted, hogy elkószál
Viszont ha nem zavar akkor jobb tud lenni támadásnál mint egy jobb szélső, mert még ott az ellenfél 16osánál labdát tud szerezni és szerintem nagyon jól is mozog. -
evibly
senior tag
Infó azoknak, akik Xbox One-nal, együtt vettek Fifát - pl. Genji kolléga, ha jól emlékszem.
Nem hagyott nyugodni a dolog, mert ha nem vettem volna konzolt, akkor biztosan valamelyik előrendelős csomagot választom az ajándék pakkok miatt. Az Xbox bundle viszont annyira jó üzlet volt, hogy annál maradtam, viszont így nincs pakk - azaz miért ne lehetne, gondoltam én, és felhívtam a magyar EA ügyfélszolgálatot.
A nagyon kedves de végtelenül zavart fiatalember vette fel, akinek eleinte fogalma sem volt, hogy mit kéne csinálni. Abban megállapodtunk, hogy nekem is járnak a pakkok, hiszen technikailag és gyakorlatilag is előrendelői példányom van, de fogalma sem volt, hogy miként juthatok hozzá. Pár doksit, számlát, kódot be kellett fotózni neki, feltöltöttem a webes felületen, utána pedig vártam a választ.
Ekkor belépett a képbe a többek által emlegetett Tünde, aki egy teljesen más vonalon kezdett mozogni, kérte a lemezt, meg ilyenek, miközben ez ugye mindössze egy kód volt. Ekkor hirtelen megint felhívtam őket, szerencsére az emberem vette fel, aki nem sokkal jutott előrébb, és nem tudta, mit kéne csinálni. "Hát vannak kódok, meg szoktuk úgy, de hát ezt a Microsoftnak kellene intéznie, meg ott, ahol vettem..."
Már kezdtem lemondani a dologról, letettük, h majd kitalálnak valamit, és hogy ugye Super Deluxe ez? Mondom, az, persze
Nem sokkal ezután jön a mail, hogy akkor ok, kapom a cuccot, ezt a kódot kaptam, és köszi, meg örülünk, Vincent. Nem nagyon hittem, hogy csak így kapok egy kódot, de begépeltem az Xbox-on és valóban az volt - a legközelebbi belépéskor megjött a Messi loan lap, meg két Premium Gold pakk. Sőt, azóta abból hétfőn jött még kettő. (Ha nem tévedek, akkor ez végül a sima Deluxe-nak felel meg...)Szóval érdemes foglalkozni vele, aki ebben a cipőben jár, főleg, hogy most már elméletileg megvan a módja a dolog intézésének. A srác baromi rendes volt, le a kalappal előtte, egy próbát megér...

-
Azog the Orc
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Én nagyon meg vagyok vele elégedve, elnyomni elnyomják ha kontakt van, de az erőssége a fürgeség, robbanékonysága ha jól ugratod ki, fordulsz le, csinálsz cselt vele nem tudják lereagálni így elnyomni sem. Nekem azért jó mert 3 CAM-el jól lehet vele adogatni, jól kezeli a labdát, gyors játékhoz tökéletes, mert amíg Lukaku levesz addig ő már kapura is fordult

A stamina hát igen az van amikor elfogy, ha stabilan kézben tartom a meccset akkor hagyom, ha meleg akkor jön Sau

Amúgy Palacióóóó, tudom írtam már egy párszor , de hát na........

-
Rypejakten
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Rossi milyen? nem nyomják el, nem fárad el hamar? egyedüli csatárnak akarnám, de lehet kevés lesz a fizikuma.
-
bucketb0b
őstag
Csatlakozom, a stílusomhoz mérten inkább a passz játék az erősségem nem a befejezés, lw-rw-cam jöhet, de persze az st sem kizáró ok, a hátrébb lévő posztok kicsit idegenek tőlem

szintemet nem igazán tudom a játékban jelenleg a seasonsben 11-1-1-gyel állok a 6. osztályban. 15ben div1-2 ingázás volt minden fronton.
-
dracox
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
BBVA csapatomba szeretném berakni Vietto helyére csak még elég borsos az ára.. A másik meg Vela lenne rw posztra...mind2-re meg nincs coin sajnos..Kicsit nehezebben tudok kereskedni igy az 1000 coint boostot tolom. Nem bánnám ha végtelen lenne a boost mert nem mind1 hogy 500 vagy 1500at ad egy lejátszott mérkőzésre.

-
Azog the Orc
őstag
Sajnos erről a gusztustalanságából nem tud kinőni az EA

Más:
Ajánlom mindenkinek picit "lassabb" de erősebb jobban védekező LB-RB-ket, ott idén már nem annyira számít a pace, míg Zuniga-t akik körbetáncolják addig Evra megeszi az olyanokat és kiköpi a csontokat

Más:
Jöhetnek csapat ötletek, 4-2-3-1-re, akár hibrid bármi, nem drága nem is a legolcsóbb

Összeboronáltam a 3 SerieA csapatot 2-re, minek tároljak 3-at úgy is csak 2-vel játszom, így a legjobbak maradtak:
Más bajnokságból nem is nagyon tudok kihozni erre a felállásra ütőképes csapatot ( BPL, Bundes)
-
IzI
senior tag
Keresek pár ügyes embert PRO CLUBS játékhoz,akik legalább div 5 szintet megütik és képesek csapatként játszani és aktívak is.
ST,CAM, 2 TDM,2CB,RB,LB,GK pozíciókra,kommunikációs program"teamspaek" stb nem kell.
Origin vegyen fel akit érdekel. -
dtrms
aktív tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Hát én már nem tudom mit mondjak....
Igazából annyira mindegy, hogy én milyen szinten játszom. Ha a gép azt akarja kikapok. :/ Ez a legszomorúbb. Nem tudom miért nem lehet ugyan olyan az online játék, mint a Kick off....ott ha haverral játszok nincs semmi, az nyer aki jobb.
Még ha a játékosok összértéke számítana vagy valami...de semmi! Akihez a gépnek épp kedve van.Én most megint kikaptam 4-2-re de úgy hogy 11-es (mint a meccsek 90%-ban, de szigorúan csak ellenem) és félpályáról szabadnál (kezdő pontról) megküldi és a 4 védőm között egy kis törpe spanyol befejeli...ott majdnem kiléptem.
Mára abba hagyom, és bízom benne, hogy holnap nekem ad hendit! :/ (kár, hogy így lehet csak játszani)
+ Mellesleg nekem nagyjából volt kb 1 fejes gólom beadásból. Szögletből meg vagy 3. Nem tudom, ki hogy csinálja de nekem sehogy se jön össze.
-
Azog the Orc
őstag
-
dtrms
aktív tag
Fuuu.....annyira undorító játékosok vannak.
Most meccseltem úgy, hogy azon múlt, hogy bent maradhatok e a nem tudom én hányadik osztályban.
Erre kifogtam egy olyan emberkét, hogy CSAK becsúszva szerelt, 3 játékosom lesérült és SEMMI lap, se szabad semmi. Erre én egyszer becsúszok szabályosan de oldalról és piros. Kap egy 11est vezet....10 emberrel egyenlítek, aztán egy kontrából a 75ik percben 2-1-re elmegy....
...és onnantól csak hátul passzolgat, de úgy hogy megáll és várja hogy odaérjek, amikor odaérek hátra a kapushoz. és a maradék időben ezt csinálta....az ilyeneket kéne bannolni a g***be (mert ha még passzolgatna hátul...nem csak állna a labdával)
Most meg kezdhetem előről a kisebb div-ben úgy, hogy 4 alapemberem hiányzik, mert egy piros és 3 sérült egy ilyen hülye gyerek miatt...
-
-
dracox
addikt
Jackson Martinezről van valakinek véleménye?
-
MdewC
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Nem reménykednék...
Amúgy írtam én már nekik eleget. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na, ma online is kimerészkedtem végre, az eredmény egy online kupadöntő, még nem játszottam le, illetve megmaradt a sansz a 10. osztály (OMG
mondjuk aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli, szóval nagyon kéne) megnyerésére... 
Minden ott kezdődik, hogy végy egy jó kapust! GIGI!

-
dtrms
aktív tag
Őőőő....azt hiszem én nem tudom pontosan a foci szabályait :S eddig azt hittem tudom, de már nem vagyok benne biztos.
Ha becsúszok jóval a támadó érkezése előtt és a földön fekvőbe belevezeti a labdát és arról kipattan (a játékos nem esik el) akkor az miért 11es ? Illetve lapot ez nem ér de egy falt piros? (mezőnyben és semmi helyzet megakadályozás nem volt).
És ha az ellenfél úgy felrúgja a támadómat hogy az lesérül (hátulról csúszott), de pont hozzám pattan a labda és kimegy. Akkor az csak neki egy dobás és semmi lap esetleg szabadrúúúgás !?Más.....találtam egy Martial 4000-ért, de cask 3900-am volt....NA EZ MILYEN ÉRZÉS !?

-
dtrms
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Loic Remyt 15K-ért (18-20K körül szokott menni azonnalival ha jól tudom). Megérte ennyiért most megvenni? :S
Hirtelen döntés volt mikor megláttam, de még nem teszteltem
-
MdewC
nagyúr
Na, legalább az online kupába érett valami, első próbálkozásra sikerült döntőig menni, a többi már csak ajándék, már csak le kéne játszani...

-
zsolti72837
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére

-
MdewC
nagyúr
Az 100%, hogy a szabálytalanságok el vannak rontva. A gép leizmoz, mehet tovább, én ráfingok 2 méterről, akkor berohan a közönség a pályára tüntetni...
-
underdark
aktív tag
pesben meg semmit nem fuj le a biro, ha kettetorod mind2 labat gyereknek akkor se

hihetetlen h nem birjak megvsinalni oket
itt ha mar hozzaerek ronaldo hajahoz piros lap vagy ha vedo nekem fut izombol meg o jon pfff vicckene mar az a be a referee mod xD
-
Garsza
veterán
Össze gyűlt elég coinom hogy megvegyem Chiellinit. Szerintetek érdemes beruházni rá. Jelenleg Bonucci Caceres védőpárosom van.
-
Dorcika50
tag
Ti milyen kamerabeállításokat használtok, ajánlotok?
-
bucketb0b
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Nálam pont az ellenkezője zajlik
16oson belük semmi sem szabálytalan ami kétes szitu, kivéve ami tiszta tizi, mert felrúgják ugye. Viszont kint a mezőnyben bármilyen apró lökés már sárga lap egyből szinte.. kicsit túlhúzták a szabálytalanságokat szerintem. Nem voltam sosem agresszív player, de minden meccsemen van sárgám szinte.. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
szpal17
üzenetére
tegnap játszottunk itt az egyik kollega úrral 2 sima, bari meccset...ott az egyi kmeccsen 4 tizit kaptam, amiből mondjuk 1et nem véltem jogosnak, mellé is rúgtam...de tény, hogy idén nagyon kell figyelni a 16oson belül, bár néha védekezésnél már nem is tudom, hogy mit merjek és hogyan nyomni...
-
Garsza
veterán
válasz
tigomigocika
üzenetére
hez én is hozzászólnék az előb 3 11 kapott az ellenfelem egy meccsen a 3. kiléptem a ...... olyanok voltak hogy Cerci földbe rúgott és befújta 11 nek.
Amúgy a formáció váltás nem hozta meg a kellő változást. Ugyan úgy szopok minden meccsen. alig tudok nyerni online divben negativ a mérlegem.
-
szpal17
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
A 16-on belüli szabálytalanságokat nagyon rosszul kezeli a játék. Szinte minden kontakt tizit ér...sőt sokszor még az se kell

A legjobb amikor a lendülő lábbal szétrúgta a védőmet és tizi lett.
Egy meccsen a rekord 4 penálti...3 az ellenfélnek, 1 nekem. Mindig egyenlítek nagy nehezen, erre megint.Egyébként kis szögletnél és szélén elfutásnál is azonnal be kell vinni 16-on belülre és nagy az esélye a szabálytalanságnak.
-
tigomigocika
senior tag
ezt elbaszták!!!
annyi tuzeneggyes van hogy már ez nem realisztikus
és amikor semmi nem megy be de a homokláda ellenfélnek bedob egy tuzi majd elkezdi huzni az időt a helyett hogy száradt volna anyja lábára......
-
Genji
őstag
válasz
getdizzy
üzenetére
Én váltanék 443(4)-re sokkal jobb formáció. Két M/H CM-el és stay back utasítással még erősebb lesz a védelem/középpálya mint eddig. A támadásról nem is beszélve.
Az új játékosok meg nem túl nagy ráfordítással megoldhatók és nem kicsit jobbak az adott pozicíókon mint a mostaniak.

-
bucketb0b
őstag
válasz
getdizzy
üzenetére
szerintem inkább így érdemes használni, a hangsúly a támadószekción lenne, hogy egyik fő squad a másik pedig fitness, kár lenne elpazarolni Hazardot vagy Pedrot középpályán, fitness csapatban pedig megoldhatóak. A többi játékost csak úgy nagyjából választottam ki és a tieidet használtam fel ami volt, azokat tudod variálni.
Ettől függetlenül úgy használod és ott a játékosaid ahol akarod, én tavaly div6-7ig 50-60 chemmel rendelkező csapattal arattam, a bundes-serie a-bbva kupában is 70 alatti volt a chemem, de lőttem meccsenként 3-4 gólt. Ha számít a chem akkor fitnessben gondolkodsz (bár amúgy is hiszen amíg az egyik játszik a másik pihen), ha nem akkor oda teszed őket ahová akarod
-
getdizzy
aktív tag
Jelenlegi csapatom
Előző héten esett egy Benzema tegnap pedig egy Shaqiri Hazard páros a draft módos packból
Benzemat eladtam mert BPL csapatra építek, szóval így állok jelenlegKeresek csatárt egy vkp-t egy védőt és még egy kapust is
Segítsetek mi legyen a reális cél.
sturridge, schneiderlin, yaya toure, kompany, koscielny, hart lenne a legjobb persze, de olcsóbbat és a jelenlegieknél jobbat keresek, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ment is piacra, ez a pakk ingyen volt 

Mert nálam nagyon adja.