Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
-
Genji
őstag
Eddigi kedvenc csapat. Sikerült 100K haszonnal eladni Neymart és Suarezt és viszonylag olcsón (350K) megvenni Hazardot és Robbent. Szerintem fel fog menni az áruk. Már csak játszani kellene megtanulni, mert online szétkapnak mint a szart. Nem vagyok egy nagy spíler de tavaly sokkal jobban ment online. Coachingot vállal valaki Tatabánya környékén?

-
szpal17
őstag
Online még nem merészkedtél nagyon?
Ez a Giovinco gyerek nem nagyon jött be elől az olaszoknál, viszont miatta cseréltem le Salah-t Candreva-ra, aki brutál jó. Mindenkinek ajánlom.
Végig kell néznem az olasz és Seria A-s támadókat. Még Dybala-val fogok tenni egy próbát. Tevez távozása nagy érvágás nekem, akinek két csatárral jó a játék... -
MdewC
nagyúr
válasz
Stylerr
üzenetére
Ütős keret!
Laca szvsz nagyon OP CAM-ban! 
Nos reggeli tárgyalásom előtt volt időm letölteni a javítást. 1.02
Pc-re már kint van, 2-3 napja, most jött PS4-re és rövidesen X1-re.
1 legendary offline teszt meccs utáni tapasztalatok: (Tegnap patch előtt jópárat letoltam, szóval van összehasonlítási alap.)
- A sima passzok egy picit erősebbek, ha adunk neki erőt, ezért könnyebben embert találnak, ez mindenképp pozitív.
- Picit könnyebb elmenni a védők mellett, így több támadást tudtam építeni.
- Többet hibázott a gép, könnyebb volt szerelni.
- Helyezkedés jó volt.A váltást kell még megnézni, nagy következtetéseket nem vonnék le, de 1 meccs után így elsőre nem volt rossz... Nekem leg is előnyösnek tűnik, de majd kiderül...

-
tigomigocika
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
ps4 igen
ez nagyon megfogott:
"Optimized goalkeeper rushing, AI, and positioning."

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
egyébként konzolra is jött ki új patch? mert nálam xone-on semmit se töltött le mostanában...
-
tigomigocika
senior tag
jó ez az uj patch

eddig 2 gólt lőtt az ellen mindkettőt bevédte a kapusom és cumi let a vége...
good job ea good job
-
^Boss
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
nekem mást ad amateur-ön, profon, és legendary-n...
egyébként meg irja is, hogy álltgatja azért meccsek közt ezt isamúgy tegnap 2 csomagból kb 5k jött be, szóval a draft jó nagy bukta volt
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ez offline fut div. Ott a választás után csak felfelé emelheted a szintet
-
tigomigocika
senior tag
Uraim!
Most olyan történt velem, mint még sosem...
0-0 egy UT online meccsen
-
ohcard
tag
"For all future maintenance periods that impact FIFA Ultimate Team, starting with the October 5 maintenance, we will perform a new maintenance procedure.
To limit the amount of players that are in the middle of a FUT match when maintenance starts, we will prevent new FUT matches from starting on the appropriate platforms approximately 30 minutes before the maintenance begins."
Eddig ez nem így volt?

Azért az elég gáz... -
zkas90
senior tag
Ilyen gyorsan még nem zártam be a fifát

kamu szabadrúgást kapott az én térfelemen és abból indította 2v1-re az embereit. A tizenhatos előtt is egy apró összeakadás volt csak...piros lapott kaptam. Nem tudtam rendezni a soraimat és a szabadrúgásból vezetést szerzett.Az első félidőt kibekkeltem több kapott gól nélkül. A második félidőre egy 3 5 1-es felállást választottam ami működött is. Rögtön az elején 1-1 lett az állás és voltak helyzeteim is.
Utána egy kontrából vitte a kapumra oldalról és büntető...nekifutott a játékosomnak.
1-2 neki. Ezután mivel a gólkülönbség nem számít ultra támadó focit játszottam aminek a vége az lett hogy már a kapusommal futottam a félpályához szerelni a 90. percben. 1-3Ez még hagyján. Viszont a srác végig nézett minden animációt és visszajátszást az egész meccsen. Kilépkedett a menübe random időközökre és nem változtatott semmin. Fuu de felidegesített. Mára elég is.
-
Stylerr
addikt
Nálam így áll a keret jelenleg. Viszont lehetséges, hogy behalt valami a gépemben, mert néha ilyen szép képet ad be, és ilyenkor teljesen megfagy. 1 hete volt vinyócsere, azóta csinálja ezt. Garanciás benne minden, úgyhogy pénzügyi gond nincs, max annyi, hogy fuvarozni kell a Debreceni szervizbe.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Stylerr
üzenetére
Nagyon köszönöm.

Igen, bár az a helyzet, hogy 4-4-1-1-nél nagyon nem álmodozok beadásról, mert a két LM/RM játékos elég messze van a kaputól, ritkán jutok beadáshoz, meg úgy egyébként is lövő helyzetbe. Offline nyüstölöm legendaryn a védekezést ultra def módban, mert, vhogy meg kell tanulnom.

Egyébként azt kell, hogy mondjam, hogy Moratán katalizátor lapot használok és egyáltalán nem érzem lomhának, meg lehet tartani vele a bogyót és le is lehet vele passzolni, ha van területe, akkor tudom is vinni vele, szóval 1 csatárnak eddig nekem adja.
Ha belejövök a védekezésbe, akkor visszaváltok 4-2-3-1(2)-re, de ha ez online is adná, akkor maradok és "gusztustalanul" védekezni fogok. Amolyan "hazai" módra. 
Nálad most, hogy áll a keret?

szekto: "Megírom a retkes EA-nak is, hogy bassza meg a YT-os celebjeit meg önmagát is."
De keményen ám!

-
bucketb0b
őstag
Áááááh nem hiszem el, hogy a seasons-ben minden top csapat 1 értelmes csatárral rendelkezik -.-"
Reallal tolom (jó tudom mocskos buzi mé azzal jáccol hüjegyerek), de muszáj voltam átváltani 4-1-2-1-2ről 4-3-3ra hamis kilencessel, mert egyszerűen hiába volt James csatárban még Benzema sem volt elől mindig James meg..szerencsés gólon kívül nem sok vizet zavar (bár abból meg volt sok mondjuk
) Volt olyan is, hogy Casemiro volt a cam miközben ő a cdm
most 4-3-3nál pedig muszáj kontrás taktikával játszanom, mert amúgy nem akarnak támadni a szélsőim, így legalább beindulnak (gondolom a taktikában beállított dolgok miatt a gyorsabb támadásépítés miatt)
Más is küszködik ilyennel, hogy randomban szaladgálnak a csatárai hátrafelé vagy előre a cdm poszton lévők? Na meg, hogy nem akarnak elindulni a kapu felé a szélsők.. most este csak seasons meccset toltam, utolsó 6 meccsem:
4-1
5-0
3-7
3-2
4-2
6-2, de nem érzem azt, hogy most ez mindig így lenne annyira random ez a beindulás faktor, hogy nem vagyok biztos mikor tudok egy meccsen 6 gólt lőni vagy el sem jutni a kapuig... (és nem feltétlenül függ az ellenfél védekezési tudásától, bár nyilván szerepet játszik ez is benne)
teszem hozzá a 7-3mas vereségnél Ramost az ellenfél 16osán belül állították ki, mert be akartam adni a labdát, de a védő megelőzött a játék meg úgy érzékelte, hogy hátulról fel akartam rúgni, mert miért ne akarnám ugye.. ráadásul ez aki elvert 7-3ra 4 vereséggel és 1 győzelemmel áll összesen seasonsben a statisztika alapján.. kicsit komolytalan ez a játék, hogy megnyereti nehogy abbahagyja, mert kell a bevétel jövőre is..
ezek egyébként div8ban voltak 5-1-1gyel jutottam fel. -
szekto
aktív tag
Na hát nekem ennyi is volt az online része ennek a ""csodálatos"" programnak, köszönöm szépen retkes EA, hogy a jót el kell kúrni megint...
Olyan masszívan szívtam ma este, hogy az hihetetlen...az eddig mindig jó helyen lévő védőim "elfelejtenek" ráállni az emberre, kapom az értelmetlenebbbél értelmetlenebb gólt, ezután a csodálatos patch után meg a saját csapattársamnak nem tudom azt a nyamvadt labdát odaadni, mintha életembe először látnék FIFA-t...
Megírom a retkes EA-nak is, hogy bassza meg a YT-os celebjeit meg önmagát is.
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Amúgy grat neked is.
Nézem,vett Marcit 3k-ért,irigykedtem egy sort,aztán gondoltam,hogy még egyszer megnézem Candrevát.
Max. buy now price: 20 k
Eddig egy volt kint,most nézem,2.
Na jólvan megnézem a másikat is mennyiért adják,nézem 1100 coin. Mondom WHAT!!?? Mire észbe kaptam,majdnem elment(gondolom).
Azért nem olyan jó fogás,mint a tied,de azért ez se rossz
Amúgy ezt biztos úgy sikerült kiraknia,hogy: meg akarta nézni,hogy mennyi a "Comparice price",de ehelyett a "List on transfer marketre"ment. Azért az nagy szívás.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ezt én is nézegetem, mármint összehasonlítom a piacbéli értékkel és ha jó licitálok rá pár ezret nyerek az már jó, de így sikerült Luis Gustavo helyett valami noname franciát fognom aki szintén Wolfsburgos..

pedig find all ra kerestem na mindegy, végül is haszonnal elment, de na.. én meg örültem a nagy fogásnak
amúgy azonnal szinte rám is licitálnak pc-n ha próbálok valami jót nézni
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én most egy Candrevát 1100-ért

-
MdewC
nagyúr
Urak, nos...
Ha tavaly azt hittük, hogy a 15 offline csal, akkor tévedtünk. Nem csalt. Kedves aranyos, USER barát, tisztelettudó, odaadó és előzékeny volt a 16-hoz képest. A 15 egy vegytiszta csalásmentes játék volt a 16 offline-hoz képest.
Az egyébként miért van, hogy engem letarol, feldarabol, leránt, ellők és lerúg a gép, sípszó néma, de én szerelés nélkül ellentartok a 16-oson belül, vagy mezőnyben, akkor 11-es, vagy szabálytalanság és szabad.
Ha helyzetet nem tud kialakítani, akkor ellövi 2 kényszerítő után kapásból 20-ról a pipába, vagy bead irreálisan oldalról 2 CB közé fejre. A gép tud úgy passzolni gyors passzal, hogy háttal áll a céljátékosnak, akár 20 méterről is, pontosan.
Erről ennyit. (Az emberváltás el van rontva a játékban, a védekezés is hagy kívánni valót maga után.)
Más:
Itt a két csapatom és nem vagyok hajlandó EGYELŐRE (
) mást játszani, mint a jó öreg olasz focit, ultra védekezés és aztán kontra. 
Plusz maradt 90K, tovább gyarapodni...

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
thx

mondom mák... én speciel belövöm a legalacsonyabb azonnali vételt egy embernél és folyamatosan frissítem a piacot...
ha valami 10%-al olcsóbb, arra megpróbálok lecsapni.
sztem ennél a marcinál lemaradt egy nulla, amikor kirakta az ipse...
sikerült így vennem marcit, Pereyrat, Jesust, Callejónt, felipe andersont...
időigényes, de nálam is van olyan játékos, amit egyszerűen soha nem láttam még ilyen akciós áron...amit még érdemes nézegetni, azok az értékesebb játékosok hunter lappal... rengetegszer lehet rajtuk túl adni jó pár ezerrel drágábban..
pl. Mertens azonnali 18k, ha fogsz hunterest 20k körül, akkor 24k-ban simán elviszik -
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Na jó, de hogyan?
ennyire tudatlanok az emberek? Én egy Bolasiet nem tudok elhozni a többihez képest olcsóbban majd túladni kereskedelmi áron, mert egyből rálicitálnak 
amúgy grat
-
dtrms
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nincs mit!
Hamarosan csatár tesztelgetésekbe kezdek. Szigorúan csak BPL. Ha érdekel akkor szívesen leírom a véleményemet róluk (Remy és társai...).
(Csak Agüero és Diego 'hányadék' Costa marad ki !)
-
Azog the Orc
őstag
Ezt érdemes megnézni
[link] -
Garsza
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Akkor lehet összerakom Igy az 1. csapatot ha nem viszi el Tevezt mert jelenleg listázva van. Esetleg Mertens helyett berakom Dybalat. Nem tudom melyik volna jobb.
(#3461) LedyGyuszi
Gratulálok.
Nem tudom hogy csináljátok ezt de nekem még sosem sikerült ilyen jó üzletet csinálnom. Pedig igyelgetem a piacot elég gyakran. -
LedyGyuszi
addikt
fogtam egy Marcit 3k-ért...

-
Stylerr
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Rajtuk van az instrukció, mennek is rendesen!

-
dtrms
aktív tag
Én most egy Remy-re pályázok. És lehet Benteket visszavonom CAM-be atlovonek.
Csak a cselezese miatt nem túl jó cam azthiszem. Ez a verzió meg tesztelés alatt. Remy a 15ben volt alapemberem. Ő a tökéletes csatár szerintem (legalábbis a 15ben). Nagyon gyors, jól fejel, jól lo és cselezni is tud.
Tavaly egy Sturridge Remy párosom volt....div.1 végéig elég volt. (Persze volt mellettük egy Sanchez is...De ő jelenleg elég drága
bár most meg a Sturridge is)Szóval ha van pénzed inkább Remy de róla meg nincs tapasztalatom.
-
Rypejakten
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
Benteke seasonsben tesztelve, Lukaku meg UT-ban, bár csak 6chem-en. meg használtam Negredot, aki kb. ugyanolyan erőcsatár, mint ők. nem tudnak sajna felgyorsulni, a kiugratás meg nagyon lutri idén. már kezdek ráérezni, de így is 10-ből csak 1-2 teremt lövő/gólhelyzetet.
-
yozsee11
aktív tag
Itt mire kapott büntetőt a gép???

[link] -
dtrms
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Bentekerol egy kis értékelés. Én a játék legelső pakkjabol kaptam, szóval ra építettem a csapatomat és nagyon sokat játszottam vele.
Egyedüli csatarnak kb div. 7ig jó de onnantól kevés.
Vagyis ...!
Három poszton/helyzetben nagyon jó.
1., Hamis 9-esnek (CF). Itt a 4-3-3as felallasrol van szó. Ebben az esetben a szelsokre hárul a neheze és ők vagy visszapasszolnak neki vagy be adnak fejre. Másik eset, hogy nála van a labda és 20rol mehet a durrogtatas. Eszméletlenül erős, jól lo és jól fejel. A mozgása lassú, de ha jól fedezed a labdát vele akkor betörni is lehet vele.
2., egyedüli csatarkent a 4-3-3 ban, ahol ugyancsak a szélsőkon a hangsuly és ő csak befejezni van a pályán.
3., két csatáros felallasnal ő az erő csatár. Kell mellé egy jól cselezo/jól mozgó kisebb de nagyon robbanekony és gyors csatár is. Ez azért jó mert így a két csatár együtt hoz mindent. Ha betörni nem tudsz a kicsivel akkor kösz messziről Bentekevel és max a kipattanot belovod.A tulajdonságai:
-erős és nagyon nehezen tudják elvenni tőle a labdát ha jól fedezed. Sokszor lepattannak róla a védők plusz L2-vel eltaszigalni is lehet a vedoket.
-cselezni minimálisan tud mert a lefordulas nem az erőssége. De a lovocsel elég nála...
-Nem olyan lassú de megindítani nem nagyon lehet mert minden esetben utol érik
-A lövése kegyetlen. Ha erősen eltalalod a kaput akkor a kapus fogni se nagyon tudja. Szinte mindig kipattan róla.
-A fejese ugyancsak brutális. Egyrészt nagyon nehéz megemelni az ereje és magassága miatt másrészt nagyon is jól fejel. Pontosan és erősen. Fejeltem már vele a 16os sarkarol ficakba...
(Pont olyan egyébként mint a valóságban. Halálos de egyedül kevés.)Ha ezek közül valamelyik felállás a kedvenced akkor nagyon ajánlom. Valamint ha ketcsatarosban erő csatár kell akkor szerintem BPL- ben ő a legjobb.
-
Garsza
veterán
Szerintetek az nagy gond volna ha Tevezt 8 chemmel raknám be CAm -nek?
-
Stylerr
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Első meccsem toltam le velük. Elsőre szokatlan volt, az ellenfelem el is ment 0-2re az elején, de aztán 5-3ra megnyertem a meccset. Elég brutálnak tűnik ez a felállás, remélem így is marad.
A két szélső CAM-em (Mertens, Lacazette) úgy be tud indulni mintha LW/RW-k lennének, sőt, még jobban is, mert már lendületből érkeznek. -
Stylerr
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Morata a fejelése+fizikuma miatt van a csapatban. Lehet ránézek, de nekem kell előre a veszélyes fejjáték!

-
Azog the Orc
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Én jónak találom minden részét, kivéve Morata-t nem, sztem darabos, miért nem akarod Palacio-t ha már leadtad a 4*skillt Morata-val?
Én is skill buzi vagyok, vele tudom hogy máshogy kell cselezni meccs közben, de nagyon jó, nálam eddig több gólja van mint meccsszáma
Hiigyj nekem

-
Stylerr
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Mit szólsz hozzá? [link]

-
lanikai
aktív tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
semmi, ment privát -
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Én meg felvettem egy shithouse monkey-t, hogy mi a döglött béka nemiszervéért kell 3-0nál nagyképűsködni, de mikor 3-1re hozom a meccset akkor csak hátul adogatni és húzni az időt. Erre csak annyit tudott nyögni, hogy letörölt
az ilyennek kasza való a nyaka elé nem fifa meg kontroller -
Azog the Orc
őstag
Most nézem hogy bejelölt valaki originen, elfogadom, kérdem ki vagy? Angolul nyomja hogy ő az aki ellen kilépett 1-0-nál az elődöntőben, elnézést kér, csak nem bírta elviselni hogy sorra vezetem a támadásokat, őrületbe kergetem a cselekkel stb..... gratulált és elköszönt!
Egy lelkiismeretes külföldi kolléga
Ezért +1 neki 

(#3439) dombi81:
Ezért jó a dobozos cuccokat boltba venni//rendelni, lehet hogy 1-2 ezerrel drágább de az tuti!
-
zkas90
senior tag
válasz
dombi81
üzenetére
Én hirtelen rákeresve egy embert találtam aki megkapta a rendelt kulcsot és hármat akik nem kapták meg azóta sem.
pl:
"Tested gk4.me for two Titanfall keys the 6th of february (preorder). The game went on retail the 13rd of march, we are the 31st, no key. Their support answered me once that their database has been hacked and they cannot do anything for me since they think I already received my keys." 1 year agolel...
-
bucketb0b
őstag
válasz
dombi81
üzenetére
És ez egy megbízható oldal úgy egyébként? Mert hallottunk már olyanokat, hogy bizonyos "ismeretlen" nem túl megbízható oldal nem feltétlenül árul jó, használható kulcsokat. Hol találtad ezt az oldalt vagy ajánlották? Illetve biztosan jól írod be a kódot?
Ha sehogy sem jó még a supporttal tudsz beszélgetni, fényképes bizonyításnál segíthetnek szerintem, bár ez sem biztos, hiszen akkor ezzel is vissza lehetne élni, ha továbbküldöd a dvd-t másnak ő meg felhívja őket aztán ott is egy fifa. Illetve ha csak kulcs és ha nem jó a kód, mert már felhasználták én nem sok jót jósolok, de azért mindenképpen érdeklődj utána a supportnál. Mondanám, hogy mondd meg hol vetted, de lehet ez pont egy kizáró tényező lesz. -
Azog the Orc
őstag
Gondoltam kupázok, el is jutottam a döntőig ahol az első félidőben rúgtam 3 kapufát ziccerből, az ellen pedig egy gólt a szokásos "lefagy a 2 CB semmi reakció" effektusból, alt-f4, mára kiégtem ettől a gusztustalan csalástól, frankón a 15-ben nem volt ilyen durva...........
-
lanikai
aktív tag
válasz
JimBeam00
üzenetére
én is kezdem feladni
már legalább ~200k-t költöttem packokra (unatkoztam, igen), 8-10 draft is volt már és úgy 12k fifa pont, Kompany és Douglas Costa volt a legjobb (~50-60 darabja), Lukaku-Handanovic-Juan Jesus-Bolasie a 16-25k-s régióban, és a többi használhatatlan/értéktelen a befektetéshez képestlehet, hogy az EA bünteti az Inter-szurkolókat

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Köszöntem.

Akkor marad a CF-es dolog.
-
Azog the Orc
őstag
Végre sikerült megoldani hogy a hátulról való becsúszást pirossal jutalmazza
Rám csúszkálnak az állatok hátulról és szórja kifelé őket, helyes! 
-----------Bonaventura, gyerekek jó a pali, mindig érkezik, osztogat, lő mint az ágyú, teszteljétek!

De Rossi, Guarín páros is nagyon beteg hentesek és jól passzolnak.

-
bucketb0b
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ezt próbáltad is? Csak azért kérdezem, mert én tavaly egyáltalán nem a fent említett módon használtam Lukakut, hanem, mint Vargas társa és beindultak rendesen mind a ketten lapos passzokra, ment a lefordulás is szépen. Ezt tapasztalatból írod, hogy használhatatlan erre a stílusra vagy csak az eddigi játék tapasztalatokból/elgondolásból?
-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
statikusak. egy hegyből lőni ok, de mozogni használhatatlanok. tavaly volt egy előnyük, hogy belöbbölt labdákra mennek, mint állat, de ez most nincs, a fejes valahogy nem akar kijönni ingame úgy, mint a demoban, és nem is valami zsonglőrök, hogy skillből leforduljanak, ha már agility+balance nincs.
-
LendvaiFeri1
veterán
Benteke/Lukaku vélemények/tapasztalatok?

-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Már a passzolással "kibékültem, ráéreztem" , egész jól megy a játék főleg a támadásaim javultak nagy mértékben. De hiába 65-35% lb. 12-3 kap.löv-és ebből vannak olyan meccsek hogy bemegy aminek be kell, aztán meccsenként 3-4 kapufa meg kapusbravúrok!
De nem baj legalább a játékom kezd "rendben" lenni, ráéreztem ennek a ritmusára, most már tudok gyorsan, lendületesen, skilleses játszani
Ami az én igazi fegyverem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Végre megvan a felállás, egyéni t., csapat is minden ami kell!
Hoztam is egy kis Giovinco parádét:[link]
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
A passzal már nincs sok bajom csak meg kell szokni neked is szerintem az a baj, hogy tavaly (legalábbis a linkelt góljaid alapján) az volt a stílusod, hogy csel majd rakom egyből a másikhoz a labdát, na ez idén nincs, bár néha érdekesek a játékosaim nekem is egy alap passznál. Az viszont, hogy kapufát lövök vagy az ellenfél kapusa hátrafelé kiüti meg lehetetlen helyről odaér, fölé kúrom az már idegesítő..
(#3427) Azog the Orc: én a 15ben kedveltem itt még csak kupáztam, igazából azon kívül, hogy az utben rakod magadnak az álomcsapatot semmi más nincs benne. Bár tudom ez adja meg a varázsát, de semmivel sem rosszabb mód a seasons számomra.
-
Azog the Orc
őstag
Úgy néz ki hogy idén sem fogok az idényekben játszani

Orbitálisan gusztustalanul szétcsalt meccsek főleg a végei, 3 pont kell a feljutáshoz 3 meccs van de az összesen kb 30 ziccert képtelen vagyok berúgni, de én a fostalicska gólokat azt bekapom

-
Garsza
veterán
Nézegettem most az olasz csatárokat. Elsőnek Zazat próbálom eddig ő adta elég sok gólt lövök vele. Ha nem volna jó akkor teszek egy próbát Di Nataleval ő a legszimpatikusabb statok alapján csak nagyon alacsony a Stminaja Még akik jónak tűnnek az Rossi és Quagliarella.
-
Garsza
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Olasz csatàrra van szükségem Giovinco chemje miatt. És azért esett a választásom Zazara mert ő adott esetben fejjel is tud érvényesülni.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére

-
Azog the Orc
őstag
Mihelyt kezdem jónak érezni a játékot akkor egyből jön egy fogyatékos akit még a hendi is segít az 1-0-ás győzelméhez

A droid semmit nem csinált csak amint labdát szerzett baszta előre, indított, ívelt ennyi, köze nem volt a meccshez de egy ilyen góllal nyer bmeg: (az első) [link] nem nyomtam irányt csak a finom levétel gombot!!!
Palacio itt 3 kapufát rúgott és 4-5 ziccerét fogta a kapus

-
Azog the Orc
őstag
A csapatok jók, bár én azt mondom hogy Zaza helyett próbáld ki Palacio-t megéri

Más:
LedyGyuszi kollégának köszönöm a G.Rossi ötletet, jól mozog a srác, Rypejakten javallatát is kipróbáltam Sau személyében de hiába gyors nem jól helyezkedik.
Ebben a részben kezdek rájönni hogy a csatároknál másodlagos a pace inkább a positioning stat a LÉNYEG, nagyon szembeötlő a különbség a 75 és a 85-ös érték különbség a pályán, Rossi nem a leggyorsabb és gyenge is de rendre jól helyezkedik, mint Jovetic, Palacio pedig gyors is és jó a poz. stat!
Az igazsághoz az is hozzátartozik hogy egyre jobban megy a játék, a labdatartás, uralom a meccseket, jóval kevesebb az eladott labdám, magabiztosabban merek már cselezgetni, rá kell érezni melyik cselt mikor milyen ütemben, helyzetben csináljuk mert nagyon nem mindegy ám

A védekezésem is "1" fokkal jobb.
A lényeg hogy egyre jobban tudom a saját játékomat játszani
Ami a lényeg nekem!!!Most is olyan akció gólt vertem megspékelve 2-3 skill-el de a visszajátszásban csak a vége látszik, ezt miért kellett ilyenre csinálniuk?

-
ohcard
tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Ez az egyetlen dolog ami zavar engem ebben a fifában... De ez borzalmasan... Legalábbis a hozzászólás második fele...
-
Garsza
veterán
Mivel Azog -tól sok jót hallottam a 4231 felállásról ma éjjel ha haza érek bepróbálkozok vele én is.Két csapatot építek rá. Abban a reményben hogy ez már fogja adni.
Ha ez sem fogja adni akkor már komolyan el kell gondolkodnom hogy nem tudok játszani.
Próbálkoztam már vagy 5 fajta felállással 4312, 3412, 433(4) ez egy darabig működött még fel nem juttam a 7. osztályba utána vége 7. estem egyenesen vissza a 8. ba. 41212 is próbáltam.
Most megpróbálkozom ezzel mivel Azogtol jókat hallok róla, meg én is sokat toltam ezzel a 15 -ben.Esetleg ha valakinek van javaslata a különböző posztokra szívesen fogadom.
-
Yodamest
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Ezen kár is meglepődni várható volt, hogy gyengítik a védekezést.
-
Vampire Bat
aktív tag
-
Azog the Orc
őstag
Palacio továbbra is hasít, első 2 gól az övé, a 3.gól a 90+ban esett 2-2-nél Insigne aljasan megoldotta

Az utsó gólt az ellen szerezte, ez a tipikus gólok egyike, az összes védő mozizik, bénázik de egyik sem tudja elrúgni
-
szekto
aktív tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Múlt héten nekem az amcsi ügyfélszolgálatos azt írta, hogy aki még nem kapta meg, annak október 11. utántól fogják adni.
(Persze lehet, hogy ettől a magyar ügyfélszolgálaton manuálba még bele tudnak nyúlni...) -
szekto
aktív tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Nekem tegnap a kapusomra váltott át, miközben az utolsó védőmmel passzoltam neki, persze, hogy gól lett belőle...

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Frankón mondom hogy idén az alamizsna gólok a menők, kipattanó,megpattanó, betekerjük 20-ról Bony-val, stb.... de ha szétjátszod az ellent a 2 v1-et tuti elrontja a passzt, hosszú, rövid, magas, alacsony, mert azt nagyon de nagyon nehéz kivitelezni

Én azon vagyok hogy szépen zsugázzak FUTBALLOZZAK, de nem igazán hajlik rá a game...........
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
nekem az a bajom, hogy legtöbbször vagy bevált a vmelyik hözéphátvédemre vagy pedig emberváltáskor még galoppozik 2-3 lépést az ellenfél labdavezetésének ellentétes irányába...
néha meg a gép ellen olyan páros keringőt nyom le, amikor a gép megfordul a játékosával, hogy néha könnycsepp csordul az orcámon a gyönyörűségtől... -
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Nálam is ez van, ha megyek a kapura és fent vagy lent van egy sávban 2 támadóm akármennyire nyomom a passzt biztosan annak passzolja akinek nem szerettem volna és elbaszom a helyzetet, igaz be vannak kapcsolva a segítségek, de anélkül még rosszabb lenne a passzolás így muszáj vagyok használni. Ha erősen nyomom, mert azt akarom, hogy a távolabbinak passzolja akkor 2 variáció van:
- vagy a közelebbihez passzolja azt is
- vagy a távolabbinak, de akkor meg túl erősen, a 15 ebben az esetben jobban partner volt azt érzem. -
Azog the Orc
őstag
Jó lenne ha valamit kezdenének az emberváltással mert így képtelenség érdemben védekezni, késik, amire odavált már lekéstem az emberről
sokszor meg oldalra húzom a váltást és kajak hátra vált meg össze vissza, ugyan ez a passzoknál , nyomok egy sima oldal passzt erre felpasszolja erőből a csatárnak

Csak nálam csinál ilyeneket vagy ez úgy szar ahogy van?
-
bucketb0b
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mit ne kezdjünk el megint? Ez egy poénos kép volt, ezt még Barcasként is fel lehet fogni poénnak, aki meg ettől idegbajt kap az nem drukker

nem attól lesz valaki szurkoló, hogy minden a csapata felé irányuló nem pozitív dologra ugrik, harap
-
^Boss
őstag
válasz
csababarca
üzenetére
konzolon valamelyik analógot kell talán lenyomni, és akkor feldob oda a fenti részbe, ott meg lehet jobbra balra menni. valamelyik oldal a katalógus, és abban látod a feloldható elemeket.
-
^Boss
őstag
válasz
csababarca
üzenetére
a jobb felső sarokban lévő pontjaidtól függően feloldhatsz néhány extrát, attól függően, mennyid van. pl 1000 coin / meccs bónusz, 10 meccsig, stb.
-
csababarca
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Értem,mondjuk nekem meccsenénkt 4-500 közötti coin jön.
Lehet ezt növelni is?
Mármint látom,hogy mire ad pontokat a meccseken, de azon felül? -
Azog the Orc
őstag
Na visszahívást kértem az elmaradt pakkjaimért, már aktiválták is az elsőt, de semmi jó, legalább szerződések jöttek

(#3399) csababarca:
Ami sokat dobott a latba az a 80-as szintem, aminél már van jócskán "coin boost" plusz volt egy pár szerencsés pakknyitásom vásárolt 1800 point-ból és az elején az ingyen draft-ból, plusz játszogatok rendesen így jön a meccsenkénti 1400 coin, idény győzelmek stb....
Még nem kereskedtem semmit.........

LedyGyuszi:
Még kis sem próbáltam nélküle, de nekem elég a placebo hatás miatt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Apple iPhone 8 64GB Rose Gold Megkímélt állapot 83% akkumulátor
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Laca szvsz nagyon OP CAM-ban! 

na de még az EA is?! 

most 4-3-3nál pedig muszáj kontrás taktikával játszanom, mert amúgy nem akarnak támadni a szélsőim, így legalább beindulnak (gondolom a taktikában beállított dolgok miatt a gyorsabb támadásépítés miatt)