Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Rewards
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Azigen, de azt csak úgy lehet ha egyfolytában ezt lesed nem? Nálam is volt hasonló, kint volt egy D. De Rossi 1.1K-ért
az jó vétel volt el is adtam 13K-ért. -
-
TommyGun
őstag
Esett egy Tevez

Vegyetek fel pls Origin ID Kahlest
-
ParoCsaba88
csendes tag
cs
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nekem is tetszik, egyet értek, sokkal összetettebb, részletesebb, nehezebb és több figyelmet igényel.
Egyébként online v offline tolod? Illetve a szöglet praktikákat megoszthatnád.
Köszönettel.

Más: Ajánlom mindenkinek a korábban linkelt Ovvy custom taktikát, nekem bevált.

-
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
És a farmolgatás mit jelent pontosan? Elég durvás a csapatod ezt mivel gyűjtötted össze?

Más:
Nyitottam 4200 pontot ismét és a legtöbbet éri játékos benne egy Felipe Luis volt 8K...... nagyon nem adja nekem a gép. -
Gebriel
veterán
....
-
Keller16
aktív tag
Mai offline draftok dobtak egy Verrattit és egy Murielt
Amíg ilyen magasak az árak és van az embernek coin boostja, legrosszabb esetben is maximum 2-3 ezres mínusz egy draft. (persze ha megnyeri az ember) -
bucketb0b
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Nem lehet, hogy eleve szarakszik a neted és nincs köze a játékhoz? Másnál nem olvastam ilyen problémát, hogy ennyiszer ledobja.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Gyerekek ideg bajt kapok!!!
Segítsen valaki UPC internetem van és a 15-tel nem volt ennyi problémám mint ezzel a 16-tal!Problémák:
Draft mód nyerek meccs után gondolkodik a gép és kidob szerverről!
UT mód nyerek meccs után gondolkodikk és kidob majd dnf!!!!Hogyan kell meg fix ipzni a dolgokat???
Tudna valaki segíteni?
-
tigomigocika
senior tag
nagy nehezen 3-1 vezetek és ledob szerverről..
upc-s netem van mik a lehetőségek? -
daniel2121
őstag
XBOX 360-ra lesz magyar kommentárral a FIFA 16?
-
zsolti72837
addikt
-
inter89
csendes tag
Sajnos nekem is van gondom Ultimate Team-ba (PC) játszok meccset onine, vezetek 2:0-ra a 65 percbe kidob, szerver hiba miatt, és erre mikor visszalépek ellenfelem megkapja a meccset 3:0-val, elmehetnek a fenébe.....

-
veterángeri
tag
Engem (PS4) még sosem dobott le.
-
bucketb0b
őstag
-
Stylerr
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Miért Salah van a fitness teamben? Berardi gyengébb.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
A gyerek háttal olyan labdákat adott, hogy az valami hihetetlen.
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A védekezés igen is, hogy jobb lett. Másrészt az igaz, hogy sok a pontatlan, lefülelt passz, és a belöbbölés sem olyan már mint volt, sőt paceból sem lehet már idén megélni. Én is keresgélem a hatékony játékstílust, de szerintem ez az egyik, ha nem a legjobb Fifa. Tavaly Div1ben voltam, most viszont alaposan szenvedek. Ismét bele kell tanulni, és ez szerintem nem gáz.
-
vegitossj7
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ohh, ez lemaradt, becsúszásnál 2x megnyomod az X-et/kört és hamarabb felkel.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
igen és szerelni hogy kell ????
-
vegitossj7
addikt
Kek, ez az eddigi legjobb fifa, csak ésszel kell játszani.
Amikor nézed a meccset, azt látod, hogy egy rossz passzból egyből előrebasszák a labdát, akár háttal is?
Azt látod, hogy lazán tolnak 10-15 méteres passzokat zsinórban?
Vannak praktikák, amivel a rögzített helyzetek halálosak, minden 2. szögletből gólt szerzek már.
A védőket akármikor el lehet küldeni az új testcsellel.Az utóbbi 10 évben ugyanolyan a fifában a védekezés, contain+ha véletlen hozzád ér a labda előrebaszod a csatárnak laposan vagy emelten. Gondolom ezért szar a védekezés, mert most nincs ilyen.
Ja, és a kapusok OP-k, főleg 1v1-be és a szögleteknél.
(#2371) tigomigocika: Erről eszembe jutott ez. Odamész hozzá és B/kör. Vagy X/négyzet. Nem nagy ördöngősség.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
egyet értek ez egy rakés szerenxsétlenség!
Demóban legendary szinten simán vertem a gépet.... -
underdark
aktív tag
válasz
Citroware
üzenetére
eddig szép.. de egy arsenallal akarok játszani, passzolás az nehezen megy, 2 éve nem játszottam, de a gép nem adja el a labdát, engem ez idegesít
én megszenvedek egy támadással, az meg 1x jön és gól, mert minden emberhez megy neki + a játékosaim méterekre vannak, így folyamatosan üres emberhez tudka adni, labdát lefülelni esélytelen
hiába nerfelték le a sprintelgetéseket, most a sima dribblingel ellehet menni úgy, hogy nem tudsz mit reagálni, lefagy az embered, mintha beakadna a script vagy nemtudomkezdtem egy negyedosztályút is, de ott is úgy egy érintőzött a gép, hogy már csak mosolyogtam, ez nem reális, kurvára nem
hiába van nagyon jól megcsinálva a bajnokság rész, ha nem lehet élvezni
(CPU értékeken nem fogok állítani, mert akkor meg tudom, hogy csak így megy, akkor azért nem élvezném)
-
marcess
senior tag
-
LendvaiFeri1
veterán
Eddig a legrosszabb fifa. Minden meccsen 2-4 gólt kapok és 1et sem rúgok. Ez a védekezés lenne a "feljavítottvédekezés"? Ha igen, akkor valamit nagyon elba**tak.
Bronz lapok ellen ki**opok állandóan, ki sem tudom hozni a labdát, mert a gyerek az 50es játékosokkal letámad, ezzel szemben és szerelni se tudom. Na meg a pace... Az reális, hogy noname védő megtolt labdával megfutja Viettot? Szerintem nem. A kapusok is... Toporogva nézi, ahogy elgurul mellette a labda. Szögletnél is minden egyes alkalommal kifut, majd melléüt és gól.

Jöhetnek a kommentek, hogy tanulj meg játszani te világtalan nyomorék...
Na mind1, remélem, hogy javulni fog a helyzet.
-
Stylerr
addikt
-
tigomigocika
senior tag
Eddig egy rakás szar ez a játék...
Ledobál minden szar.
azt hiszem utsó fifám,mert csal felbaszom magam...
Nem tudom elhinni hogy nem képesek normális szervert csinálni.... -
szpal17
őstag
Na nyomtam gyorsan két meccset ,hogy mégis legyen képen az egészről. Offline draft...első győzelem...másodikból kivágott az EA server. Remekül indul. Kaptam valami két csomagot, de minek.

Bátran nekiindultam az online FUT-nak...hát ez egy tragédia volt így elsőre. Kétszer szereztem vezetést, de kb. mind a ketten nyomoztuk a labdát. Rengeteg eladott labda és rossz átvétel. Nekem inkább lassított felvételnek tűnt, mint gyors játéknak. Az a baj, hogy ettől az eladott labdáktól már most idegbajt kapok, pedig idén több lesz belőle ahogy látom. Belöbbölt labdák egyáltalán nem működnek. Gyengébb játékosokkal meg katasztrófa ez az erős passz. 10-ből 6-ot biztos nem tudtak átvenni. Vége 2-2...komoly feladat lesz feljutni az elsőbe.

-
petyusz851
tag
Üdv srácok! Egy olyan kérdésem volna még nem vettem meg a teljes játékot mivel kicsit sokallom érte a 13990 Ft-os árat inkább megvárom míg kicsit olcsóbb lesz, hogy a billentyűzet kiosztását mennyire lehet állítani? Mivel a demoba pl játékos váltást nem tudtam sehogy se az r betűre tenni mivel 15-be is azon volt, de a 16-nak demojába egyszerűen nem engedte...
És kinek mik a tapasztalataitok singlebe gép ellen?
Mivel én nem vagyok oda az Online-ért én inkább csak Manager módot szoktam tolni. -
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Sztem jól tetted, így leg el tudsz indulni. Pl akiket írsz be is lehet építeni, brazil/Serie A vegyes.
Szóval kiváló az alapod. Alakzat 4-2-3-1(2):LB: Sandro (nem bánod meg, a legjobb LB a ligában, sőt, máshol is.)
CB: Jesus és Miranda (Az egyik legjobb védőpáros ig)
RB: Peres
Bal CDM: Melo
Jobb CDM: Allan
LM: Anderson
CAM: Hernanes (Fejből most csak ő ugrott be, ha van gyorsabb brazil olaszból, akkor ő. De ha nem Serie A, akkor mehet brazilosan tovább, CAM: Teixera a Saktarból, RM: Willian és kész is a mega OP brazil keret, talán így jobb is, egyedül egy brazil jobb csatárt kell keresned és meg is vagy. Mehet a fullos game. Ha marad 10K, vagy több, akkor kell egy olcsóbb de játszható B keret csin, hogy tudj felváltva farmolni.)
Genji: Please kolléga és minkenki, futheadet linkelni, hogy telóról is nyitható legyen.

Köszi!!
-
válasz
underdark
üzenetére
Ugyanígy voltam. A profi túl könnyű volt, a WC túl nehéz. De a szezon előtt a Karrier módban van egy felkészülési torna, az arra pont jó, hogy jobban megismerkedsz a csapatoddal, kiismered a játékosaid. Veszel bele 1-2 jó játékost, aki erősítés. Aztán egyre jobban, ahogy belelendülsz a játékba, jönni fog magától a fejlődés. Én már teljesen reálisnak megfelelő eredményeket tolok. Nagyon meg kell szenvednem, de megvan. Otthon 2:2 az Aston Villa ellen, idegenben 4:1-re vertem a MU-t, szóval van itt mindenféle. Élőben is így van, valamelyik meccs jól alakul, valamelyik meg rosszul.
Néha csak az ellenfél védelmi hibájának köszönhetem a győzelmet, mivel most már 1-1 gól sokat jelent, mivel nincs sok gól. Volt, hogy csak egy büntetővel nyertem 1:0-ra egy kiscsapat ellen.
Meg olyan is, hogy az én védelmi hibámnak köszönhetően kaptam ki 1:0-ra. Szóval egyetlen hiba, egyetlen büntető meccseket dönthet el. És ez élőben is így van. -
Toxy
aktív tag
Erre a hibára tud valaki megoldást?

2-szer már elindult de általában ez jön ki.
Köszi
-
Genji
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
hetente egyet
-
LendvaiFeri1
veterán
Azt a 15 csomagot mikor kapjuk meg?

-
Genji
őstag
Helyzetjelentés: ITT tartok jelenleg.
Egyedül a csatárhoz ragaszkodom, ha van jó ötletetek hybrid csapatra ne tartsátok magatokban.
Legendeken kívül bármi jöhet. -
Garsza
veterán
Ti hogy kereskedtek? A hétvégén nem nagyon lesz időm játszani ezért arra gondoltam kereskedek. De akiket eddig néztem játékosokat mind nagyjából egy áron mozog.
volna most 100k kereskedésre jó volna a hétvégén megduplázni. -
Garsza
veterán
Jó reggelt minden kedves focistának.
Olyan gondom van hogy a katalógusban feloldottam minden transferlist kibővítőt ami 48 szintig elérhető mégsem bővült a transferlistem. 30 db tárgyat vagy játèkost listázhatok csak ez mitől lehet? -
hajbel
addikt
De jó ez a g2a.com! Előrendeltem a fifát egy hete, majd most 26-án beírtam live chatre, hogy nem kaptam meg a kódot, erre a csávó kilépett a chatből, jött az értesítés, hogy visszafizetik a pénzem, törölve lett a tranzakciót. Ennyit erről az oldalról...

Tud esetleg valaki egy normális oldalt, ahol meg lehet venni ezt a játékot?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Stylerr
üzenetére
Örülök, hogy olyanokat tesztelsz, akiket én is nézegetek. (Anderson) Lehet Asa helyett kipróbálom, mondjuk a leendő 3-5-2-es csapatban baromira adná a védekezése, plusz maradt a 4* csel, nehéz kérdés.

Viszont Perint "lopom", ránézésre jobb, mint Szcesnyí...

(#2330) Garsza: Grat, nagyon nagy fogás!
Nekem se volt rossz az utolsó pakkom, de kb 20K környékét hozott, szóval megy tovább a farm.

Nem kell kapkodni, idővel úgy is meglesz minden, bár tudom, hogy jó, ha azonnal megvannak a lapok, de nemsokára csökkennek is az árak, most hétvégén még minden drágább lesz.
Sztem hamarosan mind a kettőnknek meglesz a FULL JUVE 3-5-2-ben.
Ez így van jól. 
Más:
Mai nap "keserves", de eredményes volt. Coin farmolás megvolt, szintet állítottam, az összes meccset nap közben legendaryn erőltettem az offline kupákban, volt amit újra is kellett kezdeni, de mostanra egy stabil döntetlenre, akár fordításra is odaérek. Ugyanakkor az elmúlt 2 nappal ellentétben, amikor a draftot world classon toltam, volt hátra korábbi 3 meccsem, amire visszatértem és a szó szoros értelmében "odacsaptam" a gépnek, változott a labda birtoklási arányom, 3x több lett a lövésem és jól ment a védekezés. A döntőben a City se volt gond.

Szóval elkezdem vasárnap estétől az offline diveket, élből legendaryn, aztán meglátjuk.
Amiben érzek fejlődést, az a labda megtartása gyors passz után, cselek, gyors passzok jó helyre lövése, több gyors passz az ellenfél térfelén, kreatívabb labdajáratás. A védekezésbe is sikerül faragni a csap társ dolgon, még baltával igazítom, remélem nemsokára már csak finomhangolni kell.
Amin viszont még egyértelműen javítanom kell, azok a lövések, beadások, még több jó és veszélyes passz az ellenfél térfelén és a kiugratások hatékonyságának a növelése. Bár utóbbiban voltak sikerélmények, ha erősen kiviteleztem. A lövéseim pocsékok, nagyon sokat kapusba lövök, az erős lövéseim rendre védve vannak, vagy mellé megy/nincs időm ellőni. Vagy át kell állnom jobban a helyezett lövésre, de nehezebb fokozaton kevesebb az idő a nyesésre, mind1, ezen muszáj lesz javítanom. Illetve a beadásaim se a megszokottak, még nem tudom, hogy 1 vagy 2 csatárral lesz hatékonyabb, de az tuti, hogy nehéz gólt fejelni a gépnek. Van még "munka" bőven.

-
underdark
aktív tag
válasz
Citroware
üzenetére
Akkor adhatnal tanacsot

geppel en nem birok WC-n, idegesito, hogy 90%ban pontossn passzol + ha labdat akarok szerezni azonnal elpasszolja. ures embert alig talalok, nincs idom go n dolkozni, mert azonnal ottvan es mar tamad is le :S pedig biztos jo lenne a karrier, de ez miatt 1-2 meccs utan megunom
profi szint pedig tul konnyu
nem erzem az egyensulyt a ket szint kozott -
underdark
aktív tag
aki idenyt jatszik annak talal ellenfelet?
arsenallal szeretnek jatszani, de kb 3perceket varok mire bead vkit...olyan is volt h nem talalt
kar h nincs lobby lehetoseg, igy ennek a rengeteg csapatnak nem latom ertelmet, mert mi van ha egy.2 csillagos csapattal akarnek online jatszani? nincs ra lehetoseg, tok gaz:S
-
szekto
aktív tag
Jééézusom milyen árak vannak a marketen...gondoltam, hogy szépen elkezdtem építeni a BPL csapatomat, és kezdésként megveszem Welbeck-et...FIFA 15-be a végefelé még 800-1000 körül hozzájutottam, most meg 10k alatt nem is nagyon lehet kapni.

-
válasz
bucketb0b
üzenetére
Akárhogy nézzük, sehogy sem volt jó eddig. Ha World Class vagy Legendary nehézségen toltam, szinte garantált volt a meccsenkénti két kapott gól. Ahhoz, hogy én több gólt lőjek, mint a gép, az én hatékony játékstílusom kellett ami kőkemény támadójáték, amit az online játékosok is "imádtak"
, viszont cserébe hátul sosem ment úgy, de szarok rá, ha én lövöm a több gólt. Ha a 15-ben csak hátul passzolgattam, a gép akkor is lőtt gólt, talán nem 2-3-at, hanem csak 1-2-t, de az is elég volt ahhoz, hogy ne lőjek több gólt, azzal a taktikával, ilyen 2:2 eredményre ha elég volt. 2:2-nél azért jobb a 4:3 ide, csak nem élethűbb. 
-
bucketb0b
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
De a sok gól legtöbbször nem feltétlenül a tehetségtelenség hanem a figyelmetlenség számlájára írható. Én amikor kupázgatok pl. a 15ben nem nagyon érdekel hány gólt kapok, de mikor div van már jobban számít (legalábbis számomra) így kell jó pár meccs mire átszokok, hogy azért nem feltétlenül így van ez. Neked is szerintem ez lehet, hogy benned van az, hogy kaphatok 2 gólt world classon, mert úgyis lövök majd 5öt. Ha egyel fentebbi szinten játszanál már jobban figyelnél a védekezésre, mert tudod, hogy nem fogsz 5 gólt lőni max 2-t és nem fér bele az, hogy kapj 2-t vagy 3-at. Na meg ugye nehezebb szint komolyabb védekezési feladat ami megint fejlődéshez vezethet. Csak egy dologban rossz ugye a gép ellen játszani, hogy sablonos. Ha sokat játszol ellene egy bizonyos szinten hozzászoksz, hogy mikor mit fog lépni valószínűleg így ha megelőzöd azt és előre gondolsz dög unalmas meccs jöhet létre. Ezért jobb hús vér emberek ellen játszani (legalábbis én így vagyok vele), mert benne van a random faktor. Ott az ő döntése merre megy, mit csinál, kiszámíthatatlan. Persze ki lehet ismerni egy játékost meccs közben is, de nem biztos, hogy erre lehetőséged lesz 1 meccs alatt ami 6 perces kb.
-
Stylerr
addikt
válasz
veterángeri
üzenetére
Nálam egyelőre egész szépen muzsikál. Nekem nagyon fontos a 4* cselezés, főleg a szélsőknél. Fordulékony, gyors, robbanékony, talán a finishing ami hagy maga után némi kívánni valót.
-
Stylerr
addikt
A mai nap végére idáig jutottam: [link].
Innentől kezdve már költségesebb fejlesztések jönnek. Bonuccit szeretném Mexés helyére és a 2 középpályásomat, Parolot és Lulicot szeretném majd cserélni Marchisiora és Nainggolanra vagy Guarínra, bár a fő cél nyilván Pogba lenne, de ő nagyon drága.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Ha úgy érezted, hogy túl sok gólt lőttél akkor miért nem léptél nagyobb szintre?!

Korábban olvastam az egyik hszedben, hogy 1-2 szezon után már csak szimuláltad a meccseket, tényleg nem akarok kötekedni, de ennek mi értelme? A fifaban szerintem a szimuláció kuka, játékosok értékeiből jönnek a meccs statisztikái, irreálisak, szerintem szimulációra nem alkalmas arra vannak más játékok. Ebből kifolyólag az eredmények is irreálisak. Csak,hogy említetted, hogy mindent megnyertél meg unalmas lett a játék stb. stb. Ezekre ott vannak a szintlépések. World class egy teljesen jó alapanyag az online játszáshoz, de az ultimate és legendary egyértelműen egy teljesen más szint.(#2332) Borusito: tanácsaim
- elején akit úgy érzel, hogy jó játékos (vagy akár csak "neves") azt tedd pénzé, később olcsóbban visszaveheted, most nagy a hype, mindenki elkezdett játszani
- az elején a belelendülés és coin farm illetve csapatépítés/tökéletes felállás, taktika megtalálásához elmész a div4-5ig legalább offlineban, majd utána játszol az onlinenal. Offline divet könnyű nyerni, de mégis egyszerű és jó pénzforrás, ráadásul gyakorolsz, a gép nem igazán fog elverni, önbizalmat is nyersz nem lesz az, hogy ha kikapsz már megunod, mert "szar a játék" vagy valami hasonló.
Én tavaly div8ig mentem online rögtön, de ott éreztem, hogy ez nem lesz jó. Felvittem az offline divet 1ig és addigra elég jó kis csapataim lettek, közben ugye voltak kupák is a játékban. Jöttek is pakkok. Ezután már jóval egyszerűbb lett az online rész, játékosokból is jól álltam illetve tapasztalatból is rendelkeztem minimum egy elfogadható szinten ami azért kell akárhány éve fifazunk, mindig egy picit bele kell tanulni mit szabad mit nem és a többi apróság. -
válasz
Kristof_94
üzenetére
World Class
A tréningek is nagyon jók, de túl sok időt venne igénybe, ha minden héten csinálnám, szóval az első 2-3 hét óta már csak szimulálom, hogy mit nyújtott a tréningen az adott játékos.
-
Borusito
tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Meccsenként
Bevétel: ~750 coin (200-as boostal, jó tudom van ezres is
)
Kiadás: ~600 coin (szerződés [11x350/13~300] + erőnlét [1x1500/5~300])Ha megsérül valaki, akkor pihen és jön a bronz helyettese.

Ilyen anyagiakkal még a legkisebb szinten se tudok beszállni a kereskedésbe...
-
Juventus FC
tag
Sziasztok
Tudnátok abban segíteni, hogy mi ez a coin boost dolog mindig írja hogy
9-8-7 meccs van vissza de amikor már egy sincs vissza akkor se ad utána plusz coint a meccsek után.
hanem kezdődik elölről a számolás. -
Garsza
veterán
Helló!
Coin ált a házhoz Offline Draftból kapot csomagban volt egy Aubemayeng 70k kelt el meg volt 35k így most van 100k + Marchisio, Caceres, Morata, Dybala, Pereyra akik értékesebbek. Az volna a kérdésem hogy szerintetek éedemes elköltenem a lóvét most vagy várjak inkáb fognak lejjebb menni a játékos árak a közeljövőben?
Valami Ilyesmin
gondolkodom. Ehez Buffont, Cuadradot, Asamoaht és Manolast kéne még megvennem.
Offline draftban próbáltam ezt a felálást és elég jól ment vele a játék. -
_adaml21_
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Én is egy spanyol kezdővel próbálkozok, Carascot alapbol kaptam, kore epitettem csapatot.
őt ajánlom lb nek igen OP kis lap
-
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem is az újdonságok miatt jön be ennyire, hanem az eddigi funkciók tökéletesre csiszolása miatt. Persze az új funkciók is nagyon jók, a tréning, meg a nyári kupasorozat, bizony hozzátesznek az élményhez. De a már meglévő dolgok tökéletesítése lett a legjobb.
Eddig minden egyes részben bajom volt azzal, hogy nem voltak élethűek az eredmények, az én meccseimen mindig sok gól volt. Hogy nézett ki a bajnoki tabella, minden egyes alkalommal az én csapatom lőtte és kapta a legtöbb gólt.
Alig akadt kapott gól nélküli meccs. Ez minden, csak nem reális. Én meg túl sok gólt lőttem, és kb minden meccset megnyertem, de ha eggyel feljebb állítottam a nehézséget, akkor meg már csalt a gép, szar volt minden, mégtöbb gólos meccsek, stb. Sehogy nem volt az igazi. Ráadásul szinte az összes gólom a középcsatárokkal szereztem. Aki RW-t vagy LW-t játszott, azok is alig lőttek gólt már, középpályások meg szinte egyáltalán nem. Mindig a csatár lőtte, így a góllövőlistát is mindig mérföldekkel az én csatárom nyerte, valótlanul nagy számokkal. Na ezeknek a hibáknak immár vége. Reális, hihető eredmények születnek, meg kell küzdenem rendesen, de tudok nyerni, és a legjobb az egészben, hogy immár nem kezdek el úgy meccset kiscsapat ellen, hogy tudom, hogy nyerni fogok. Mert bizony elbukok többször is...
És az egész játékmenet szuper, de ezt már taglalták. Az is nagyon jó, hogy végre tud hibázni a gép is. Néha nagyon csúnyán eladja hátul, és hasonlók. De ilyenek élőben is megtörténnek.Viszont...

... egyetlen igazi hibája van a játéknak. Ugyebár előszeretettel használja a gép az erős passzokat, hátul is. Igen ám, csakhogy a kapusoknak a ball controlja alacsony az ilyen labdák átvételéhez...
saját1
saját2
saját3 -
Zsohi
őstag
Emberek én megfeneklettem... A védekezés egyáltalán nem megy, a containt mintha nem is lenne és labdát szerezni is csak lefülelt passzokból tudok szerezni. A kiszemelt csapatomat meg megépíteni nem tudom, mivel még egy középszar non-rare lap is 2k az angoloktól. Kereskedésbe meg egyszerűen nem merek belevágni komolyabban, félek a drasztikus áresésétől, mivel jelen pillanatban minden mocsok drága.
(#2319) Yodamest: Tegnap este én Koscielny-t láttam azonnali áron 2100 aranyért, hirtelenjében annyira ledöbbentem, hogy lemaradtam róla.

-
Blashe
aktív tag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Azonnali vásárlásra gondolok.
-
11 éve folyamatosan minden egyes FIFA-val játszom, és az időm túlnyomó részét a karrier módba fektetem bele, menedzserként. Hihetetlen mennyiségű játékidőm van karrier módokban, minden egyes részben. Azt kell mondjam, hogy soha nem volt annyira jó a karrier mód, mint most. Vagy hogy másképpen is fogalmazzak: talán soha nem élveztem annyira a karrier módot, mint a FIFA 16-ban. És ez nagy szó.
-
Blashe
aktív tag
Számomra az annyira hihetetlen, h szinte minden játékosnál akit el akarok hozni azonnali licittel 2 másodperc alatt, ismétlem 2 MÁSODPERC alatt sem tudom elhozni. Mindig megelőznek. Hogyan lehetséges ez ?
-
Yodamest
veterán
Webappban nézegettem a játékosokat, erre mit látok? D. De Rossi kitéve 1K-ért
Na vittem is mint a huzat!
Ha már pakkokkal nincs szerencsém, ennyi járt
-
szekto
aktív tag
Srácok, olyankor mi a teendő, ha a FUT kezdőképernyőjénél tovább nem enged?
Felismerte, hogy volt már csapatom, de a visszalépésen kívül semmire nem reagál... -
MdewC
nagyúr
válasz
szpal17
üzenetére
Akkor ne tartsd magadba!

Ne legyél olyan, aki elkezd valamit és nem fejezi be!

tigomigocika: Blashe kolléga is ezzel küzd, írjatok egymásnak, meg linkeltem neki 2 topikot, ott kérdezzetek rá, hátha!

Majd írj, ha játszunk!

(#2313) Stylerr: Kell neki egy kis kakaó, akkor több esélye annak, hogy átmenjen a védőn. Controller setting: LOB PASS: Manual. Ha jól időzítesz, akkor átmegy a védőn és még nem éri el a kapus. Kb. 4-5/1, de a semminél jobb, vagy még nem éreztünk rá.

-
Kristof_94
nagyúr
Szép estét!
Aki jelenleg a karrier móddal "ügyködik", az jelezzen nekem itt vagy levélben és átbeszélhetnénk a dolgokat, hogy ki-mit-hogyan csinál!
Pár napja jelezték ketten is, de késő van és lusta vagyok visszakeresni! Bocsi!
Hogy ne csak a FUT-ról legyen szó!
-
bucketb0b
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Ahogy érzed annyira teszed ki, nézd meg hogyé veszik aztán tedd egy picit alá az indulót, a sok hülye úgy is csak azt nézi.. a többi nem számít.
másikra: valami felállást mondj először, de szerintem valami olasz/francia hibrid lesz jó Doumbiahoz.(#2313) Stylerr: és ez miért baj? Én a tavalyit rühelltem, hogy a védőim nézték a labdát az ellenfél meg abból élt, hogy a 2 sprinter beszaladt a löbbölés után..
szerintem ez reálisabb, mint az volt. -
Stylerr
addikt
Viszont ami feltűnt, hogy a belöbbölés egyáltalán nem működik. A középső védők folyton elfejelik, azért ez így annyira nem reális...
-
tigomigocika
senior tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Köszi most néztem persze!
66-ra raktam Courtuist,de ha nem megy el akkor vegyem le 45-re?
igaz igy is nyerek rajta...Kellene nekem segítség védelemben és kpban ha tudsz/tudna valaki....
Ne ötezeré,óccsóé
Viccet félretéve valami ütőképes csapat kellene Doumbi szerű vagy ő köré...
Tényleg mindegy csak valahogy elinduljak és utánna tudjak próbálgatni persze...
-
bucketb0b
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Doumbia már a 15ben is 6-8-10k körül mozgott
szerintem ha eszesek a játékosok nem adják olcsón, csak azért szólok, hogy ha olcsó csapatot akarsz. Ő egy középáras szerintem, jól használható. -
szpal17
őstag
Na sikerült átvennem a jóárasított fóliás Fifa 16-ot Pc-re. 9 ezret csak megért. Sikerült beaktiválni a kódot.
Jöhet a játék hamarosan.Az emberünk bennfentes volt és elárult egy-két infot a scriptekről és másról...
-
tigomigocika
senior tag
-
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Grat!!

Hogy alakul a csapat?

-
tigomigocika
senior tag
7500as pakk Courtuis...
66-ról indítok
-
marcess
senior tag
Ha valaki összerakott és kipróbált egy 3-5-2-t annak a véleményére én is kíváncsi lennék. Valahogy kevésnek érzem az egy csatárt.
-
MdewC
nagyúr
Az durva, eddig nekem egyetlen egyszer se dobott le.
Router restart?
Sztem írj az alábbi fórumokba, hátha.(#2302) Stylerr: Köszönöm az összefoglalót, még egy indok, hogy legyen egy csapatom 3-5-2-re is, hogy Dybala-Morata egyszerre a pályán legyen, mögöttük Pereyrával.

Dybala OP elől, de tényleg kell a fej játék. Balotelli azért fejelt nálam gólt, ez az ami 1 szem Dybalával nem biztos, hogy megvan, szóval gyűjtögetés ON.

-
MdewC
nagyúr
Sajnos nekem nincs tippem, mondjuk a net nem a leggyorsabb, vagy talán router? Mikor dobott le? Online meccsen? Velem még nem fordult elő, mondjuk sok onlinet még nem játszottam, ha jelentkezik, akkor azt megírom.
Viszont ajánlok 2 topikot, ahol talán tudnak hasznosat mondani. PS4 fórum, vagy Milyen routert használjak? Hátha...

-
Stylerr
addikt
Még kell tolnom velük néhány meccset, elég frissek a srácok, de előzetesben annyit, hogy Salah dupla 4* brutális. Nagyon gyors a srác, fürge, mozgékony és jól is lő. Morataról valaki írta, hogy elég darabos, viszont én ezt nem érzem, valszeg a speed dribbler trait miatt. Egész jól mozog a pályán, jól is lő. Tavalyhoz képest brutális upgradet kapott, és meg merem kockáztatni, hogy a legjobb Serie A csatár (bár ez stílus függő is, én azért szeretek fejjátékot is alkalmazni, tudom, hogy te is
) Parolóról csak annyit tudok mondani, hogy mivel én szeretem a szilárd középpályát, nekem nagyon bejön, plusz a távoli lövése első meccs alatt is kijött, hogy nagyon jó.Ez az idei FIFA sokkal összetettebb, nehezebb/ bonyolultabb jól játszani mint tavaly. A középpályás védekezés még fontosabb lett, illetve a stamina rendszer nekem nagyon bejött, a sprintereket is visszaszorították, illetve a belöbbölés sem olyan OP már.. Végre még több statot figyelembe kell venni, és ez több játékstílust tesz lehetővé.
-
Blashe
aktív tag
Urak, valaki segítsen legyen szíves, mert már lassan megőrülök.

PS4-en tolom a fifa-t és a mai nap körülbelül olyan 8x történt meg az, hogy meccs után hibaüzenettel kidobott az UT a főmenübe. Próbáltam ezt az arénában kapus csere dolgot, de nem igazán segített. Már azt is megpróbáltam, hogy a netet nem wifi-vel használom, hanem kábellel. Torrentezésről szó sincs. Netem egyébként 30/5-ös.
Valaki tudja mi lehet a gond ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Hobby elektronika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- PayPal
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az jó vétel volt el is adtam 13K-ért.

Amíg ilyen magasak az árak és van az embernek coin boostja, legrosszabb esetben is maximum 2-3 ezres mínusz egy draft. (persze ha megnyeri az ember)

, viszont cserébe hátul sosem ment úgy, de szarok rá, ha én lövöm a több gólt. Ha a 15-ben csak hátul passzolgattam, a gép akkor is lőtt gólt, talán nem 2-3-at, hanem csak 1-2-t, de az is elég volt ahhoz, hogy ne lőjek több gólt, azzal a taktikával, ilyen 2:2 eredményre ha elég volt. 2:2-nél azért jobb a 4:3 ide, csak nem élethűbb. 

Na vittem is mint a huzat!