Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Takika14

aktív tag

Egy kis tapasztalat..

Szeptember 6.án megrendeltem konzolvilágból a 16-ot futárszolgálattal, 22.én hajnali fél 1kor kaptam egy emailt, hogy a csomagomat átadták a futárnak és kiszállítás 09.23.ára várható. Természetesen ma nem jött a futár ezért fél 6 körül felhívtam őket, hogy érdeklődjek mégis mi a helyzet. A srác megnyugtatott, hogy ők már kiadták úgyhogy holnap hozza a POSTÁS a csomagot mivel szerinte ma már nem fog jönni, amire persze magam is rájöttem mivel a postás csak kora délutánig jár erre, na mindegy is. Kicsit bizonytalan volt az Úr hangja, de nem foglalkoztam vele, letudtam azzal, hogy holnap hozzák.

Az eset pikantériája, hogy ma 19:47-kor kaptam egy emailt a magyar postától, hogy csomagot adtak fel a részemre....

Konklúziót mindenki vonja le maga és csörgesse fel a fent említett boltot ha esetlegesen onnan rendelte a játékot. :D

Ps: Magamból kiindulva az ember azért rendel elő valamit, hogy időben hozzá jusson a termékhez és ha nyit a játék akkor tudjon játszani nem pedig azért, hogy másnap délután bontsa ki a csomagot. Ne értsétek félre, nem vagyok egy nagy kocka de nem hiába rendeltem elő mivel többedmagammal dolgozunk, időhöz vagyunk kötve nem pedig 14 éves iskolásokként töltjük az egész délutánt a gép előtt.. :)) ;]

Új hozzászólás Aktív témák