Hirdetés
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpal17
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
De igen. Viszont én máshogy gondolom. Ezt a védők mögötti löbbölést, meg megfutom Ronaldoval az összes védőt kb mindenki meg tudta már csinálni... Én csináltam belőle 5-öt...az ellenfél 2-őt akkor 5-2 lett a vége...mert más nem is csinált az ember.
-
evibly
senior tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Igen, előbb írtam, hogy én is hasonló szinten vagyok és minden ajándék feloldható. Van egy rakat Loan player, coin boost, transfer list bővítés, stb. Ez Xbox One, de gondolom PC-n is így lesz...
És akkor welcome, nyilvánvaló volt, hogy nem fogod tudni megállni. Az ellenállás hasztalan

-
evibly
senior tag
Ja, igen, sry, elfelejtettem, de fontos lehet.
Az EA Acces trial verzióban a jelek szerint nem lehet Fifa pontot venni. Ami bizonyos szempontból érthető, de ezen is meglepődtem egy kicsit. Azért valamennyit én is fogok venni a terveim szerint, főleg, hogy az Acces ad rá 10 százalék kedvezményt. De ezek szerint csak akkor nyílik meg a lehetőség, ha megjelenik a játék.
-
szpal17
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Szerencsére azt mondja, hogy nehezebb támadni sokkal. Illetve nem akkorák a játékosok közti különbségek a legjobbak és a közepesek között mint korábban. Ez nekem pozitív...talán jobban kijön, hogy ki mennyire tud ténylegesen játszani játékkal.
Nem csak hosszú passz, meg kényszerből be a védők mögé és futás...ebből lett korábban elegem. -
Azog the Orc
őstag
Köszi a válaszokat srácok

Ebben a pillanatban hajtottam a fejem az igába mert előrendeltem ezt a mételyt

más:
Nem emlékszem már hogy volt tavaly,az hogy most a 79-es szinten vagyok ,szóval a 16-ban ami a 79-ig van azt mind feloldhatom az ajándéktárgyakból??? Coinlöket stb.....

-
Én hagyományos módon a Konzolokszervizében rendeltem elő, majd futár hozza valamikor jövő héten, remélhetőleg minél hamarabb.

-
LedyGyuszi
addikt
Első tapasztalatok a full játékról...
-
evibly
senior tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Én tőlük rendeltem az Xbox One pakkot és minden nagyon pontosan, időre ment. Mindenről küldenek mailt, sms-t, és emberbarát a nyitva tartásuk is

-
BlessedElroy
senior tag
Nem tudom mennyi a magyar üzletekben a játék, én innen vettem:
[link]
23-i szállítással(kódos) -
evibly
senior tag
Mától, mivel én még hajnalban elkezdtem letölteni One-ra. Az Acces Hub-on belül még nem volt semmi jele, de ahogy megnyitottam a Store-ban a Fifa 16 címet, ott már volt egy download, vagy trial lehetőség (nem emlékszem, melyik) és elkezdhettem a letöltést.
Reggel már meg tudtam nyitni magát a játékot, de a menük nem nyíltak meg addig, amíg 100 százalékra le nem húzta. Ahogy az megvolt, mindent felismert, tudta, hogy én vagyok, ott voltak a webappban megszerzett játékosaim, a kezdőcsapatom, minden.
Játszottam pár meccset: az első Draft-on volt Legend, IF, Ronaldo, ami a csövön kifért, de profi szinten elbuktam a gép ellen a második meccsen. Ebben semmi nem változott: úgy csalta szét a gép a meccset, hogy hihetetlen
Nekem valami 15 kapura lövésem volt, neki asszem 3, az utolsó percben egyenlített, majd tizikkel kiszívtam 
Na, mindegy, a lényeg, hogy mér ezért is adott két gold és egy player gold pakkot, amiből semmi nem esett, de most minden aprópénz jól jön. A katalógusban mindent fel tudok oldani, kezdtem is a coin lökettel, amivel szépen lehet majd gyarapodni. Megkezdtem a kezdő bronz csapattal az amatőr bronz kupát és majd így szépen tovább.
Az EA Access 10 órát enged játszani, és sajnos egyelőre a webapp marketbe tovább sem enged be, pedig számítottam rá.
-
válasz
vegitossj7
üzenetére
15-ben is volt. Ráadásul még az egyszemélyes FUT szezonban is, gép ellen.
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
I LOVE HANDICAP.
Genji: Ne akarj lebetegedni, nekem mára sikerült, de még se fifa, se web app... Jöv 7re terveztem szabit, erre puff...
-
Redcaster
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Énis tőlük rendeltem elő a játékot egy xbox360-as joy-al együtt, remélem 24.-én hozzák

-
tigomigocika
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
"Úgy mint a fifa SEMMI nem tud felbaszni ezt hidd el!"
Amúgy k b az asszony tud még a másodperc tört része alatt felbaszni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A demóról pár mondat:
Azt hiszem ez minden idők legjobb fifa demója.
Eddig nem nagyon szerettem a gép ellen játszani, de most minden meccset élvezek.
Kisebb nagyok sikerekkel de jó a játék és most döbbentem rá MdewC kolléga hathatós segítségével, hogyan is kell védekezni.
Nincs 2 ugyan olyan meccs -
Azog the Orc
őstag
szpal17, sch_a THX skacok

-
sch_a
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
A fos szerverek és a gyökér kapusok ugyanúgy meg lesznek. De a többiben sem vagyok biztos, hogy eltüntetik.
(#1078) Azog the Orc
Azok.
(#1079) mycsu29
Xbox360
-
szpal17
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Mivel még online nem igazán játszott senki a játékkal, azért ezt még korai így kijelenteni. Tudjuk például, hogy a játékmenet a sima Season és a Fut season között is hatalmas volt...Tehát amit a demoban tapasztalunk, az lehet, hogy az online FUT-nál teljesen más lesz.
Azog the Orc: Igen

-
mycsu29
tag
Sziasztok!
PC-n fogok játszani, tudnátok jó gamepad-ot ajánlani?
-
Azog the Orc
őstag
Üdv!
Most készülök előrendelni a "Konzolvilág"-tól a game-t, ők pontosak? Időben jön a cucc?
(sorry, csak még sosem rendeltem elő játékot
)
-
Genji
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Asszem ma ebéd után rosszul leszek és haza kell mennem melóból akkor

-
Andris837
senior tag
Sziasztok!
Megrendeltem a játékot az 576-ból. Eddig nemigazán játszottam az online részével a FIFA-nak, most kezdtem el a FUT-ot a 15-ben (eddig még csak offline gyűjtögetem a coinokat). Remélem jó sok unalmas órámat teszi majd élvezetessé a 16.

A játék megjelenése 24-e. Ekkor már átvehető lesz a játék mindenhol?
-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
K, akkor ne írj baromságokat és ne írj angolul, ha nem értesz angolul.
(#1061) B0V9B: Pato-t láttam pakkban, szal nemtom kiket tettek bele.

-
Genji
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én is letöltöttem One-on, de azt írja tto early és nézzem meg a storeban mikortól indul a játék. A storeban 24 van írva, de van 1 hónap EA access-om szóval elvileg ma... A kérdés az volt hány órától

-
B0V9B
tag
Büdös apjuk fasza veszi meg ezt 15 ezerért
-
Genji
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Tudtommal csak Oneon lehet ma játszani.
-
Genji
őstag
Skacok Xbox One-on az az EA Access hozzáférés ami elvileg 17-től (mától) él mikortól / hány órától hozzáférhető?
-
Rypejakten
addikt
nna, azt hiszem én ezzel elleszek pár hónapig, miután összeraktam.

-
^Boss
őstag
én ezt raktam össze, ezúton is köszi a javaslatért. [link]
annyit változtattam, hogy Son helyett Draxler (ő esett csomagból)
-
LedyGyuszi
addikt
20.000 fifa ponty nyitás...

-
lofagi
addikt
A mai belépést az app 500 coins-al jutalmazta,ha esetleg valaki még nem lépte volna meg ezt a lehetőséget. :]
-
pokbubi
tag
Hihetetlen! Félpályás góllal ikszelt a Roma a Barcelona ellen
[link]

-
lofagi
addikt
Tudtok valami jó helyet ahol PC-re még lehet venni a játékot?
-
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Megvetted hozzá az Early Accesst? Vagy hogyan?

-
LedyGyuszi
addikt
Jön lefele...Holnap teszt élesben!

-
thebigK
addikt
Nalam reggel ment a web app es a companion app is megy androidon.
-
lanikai
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
igaz, azon átsiklottam!

nálam csak loading... volt, de az minden mennyiségben
-
lanikai
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
nekem pl. firefox-szal egyáltalán nem jön be, kb 8-10x próbáltam, vártam 3-4 perceket, chrome-on viszont elsőre bejött
vélhetően sokaknak tényleg nem megy, de egy másik böngésző lehet, megér egy próbát
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Igen, de itt a fórumon is be tud lépni 1-2 emberen kívül mindenki.
Viszont hivatalos fórumokon mindenki erre panaszkodik:
" Sorry, there was an error logging into the FUT Web Application. We were not able to verify your FUT 16 data. Please wait a while and try again by refreshing your browser. For help, please go to EA Answers HQ. "
Van akinek FIFA 12 óta van FUT klubja és mégsem tud belépni...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
17-e volt meghirdetve nem?
-
Kristof_94
nagyúr
EA fórumokon 15 oldalon keresztül panaszkodnak, hogy nem megy a web app, de az EA lesz*rja...

-
Borusito
tag
Kész az első 16-os csapat

Lehet jobb mint a 15-ös volt

-
MdewC
nagyúr
K belga barom megint majdnem lábat tört???
-
thebigK
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
DD 
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem érteni ez nyelv.

-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Cuz' you know the obvious answer, as a said many times before. The eco doesn't work like you get coin and everybody will be happy, as the servers are ruined meanwhile, because you support the bots.
It's about inflation, gameplay, rage, fake placebo etc...
I could write several pages about this, but if you really that curious, type in the search bar the specific words, and look for my comments below. -
Garsza
veterán
A 15 web apba már be sem lehet lépni? Vagy az már nem is fut?
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Why?

-
Azog the Orc
őstag
Egy ilyennel is kibékülnék kezdésnek és viszonylag occsó

-
Yodamest
veterán
Viszont dobálja egyből az application errort, szóval ez nem fog menni.... de legalább már eddig eljutottam

-
Yodamest
veterán
fúbazdmeg.... mostmár látom a web appot rendesen.....
OMG!!! Tudjátok mi volt??? Mondom kizoomolok a böngészővel, hogy a teljes képernyőről csinálhassak nektek screenshotot és BÁMMM jó lett! De az a durva, hogy viszatettem 100%-ra a chrome méreteit és mostmár jó marad, még ha őjra megnyitom a linket akkor is! Ez nem tudom mi a fákk bug volt nálam..... életbe nem gondoltam volna, hogy a kicsinyítés megoldja, bazzeeee

-
Kristof_94
nagyúr
Nekem sosem küldtek e-mailt és nem figyelmeztettek coin vásárlás miatt. Egyszer fordult elő, hogy vettem még a FIFA14-ben, de nem kaptam semmit... Szóval nem értem miért szar még mindig...
Nagyon nagy hátránnyal indulok, ha most nem tudok nyitni, kereskedni?Utána lehet valahogy nézni, hogy figyelmeztettek-e valaha?
-
Genji
őstag
Nekem belép web app de kereskedni nem enged, azt mondja lépjek be xboxon
Kereskedés akkor felejtős? -
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Élt hát, de ha ilyen baromságokat írsz, akkor inkább ne.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Addig legalább élt a piac.

-
LedyGyuszi
addikt
beléptem a web app-ba, de én pár nullajuli pakkon kívül nem kaptam kezdő coint...

mobilos app androidon milyen néven fut, mert a companiont sehl sem találta...

-
dtrms
aktív tag
Mi a magyarországi ügyfélszolgálat száma? Hol lehet megtalálni? Én is felhívnám őket

-
vegitossj7
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Garsza: nekem is ezt írja, de nekem azért, mert nincs meg a 15. Ha holnap is ezt írja ki, akkor lesz gáz mindenkinél, hisz akkor már 100%-on kellene üzemelnie, akkor mehet a support levelezés.
Engem egyedül a Daily giftek zavarnak, azoktól fosztanak meg csak.
15-ről beszéltem, a Point vásárlást minden mértékben támogatom, felpezsdíti a piacot.

-
Garsza
veterán
Viszont még annyit hozzáfűztek hogy próbáljam meg letölteni a demot és esetleg előrendelni. Mert ha a coin vásárlás miatt nem enged belépni nem ezt a hibaüzenetet kéne dobnia.
Esetleg aki nem tud belépni és ezt a hibaüzenetet kapja
Login Unavailable
Sorry, there was an error logging into the FUT Web Application. We were not able to verify your FUT 16 data. Please wait a while and try again by refreshing your browser. For help, please go to EA Answers HQ.
Az írja már meg hogy szankcionálták e coinvásárlás miatt. -
Azog the Orc
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Most miért nekem mondod koma?
Én csak point vásárlást említettem sztem 
-
Azog the Orc
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hogy Te milyen gonosz vagy

Más:
Nem emlékszem már hogy volt tavaly,az hogy most a 79-es szinten vagyok ,szóval a 16-ban ami a 79-ig van azt mind feloldhatom az ajándéktárgyakból??? Coinlöket stb.....
-
vegitossj7
addikt
Végre, erre is gondoltak.

Akik vettek coint, azok meg is érdemlik, ez a minimum amiért szétbaszták a szervert meg a piacot.
(#1011) Azog the Orc: Én az elejétől mondtam, hogy ne vegyetek coint, de mintha a falnak beszéltem volna. Már itt beszélgettétek ki hogy vesz coint. Miközben ez mocsok illegális és pronyó húzás.
-
Garsza
veterán
válasz
Dr. Student
üzenetére
Engem is ugyan az a üzenet fogad. Pedig már előrendeltem ma a Super Deluxe editiont is originen.
Meg töltöm lefele a Demot. Ma felhívtam a Magyarországi ügyfél szolgálatot ott azt mondták hogy elméletileg azért nincs korai hozzáférésem mert hogy voltam sankcionálva coin vásárlás miatt. -
boff
senior tag
válasz
Dr. Student
üzenetére
Nekem is ugyanez van, valószínűleg csak 17.-től tudjuk használni mert egyikőtönknek sincs meg a 15.
-
Yodamest
veterán
Fú gyerekek nálam meg valami nagy baj van (lehet agyilag) de a fenébe sem találom ezt....
Ha rámegyek a linkre amit küldtetek, nekem semmi extra felület nem jön elő, csak ennyi:
Most ez mi a rák? Annyit tudok alul csinálni, hogy okostelefonra letölteni valami googlepay áruházból, de még azt sem, mert érzékeeli, hogy nincs ilyen eszközöm. PC-re semmit nem ajánl fel....
-
Dr. Student
senior tag
Egyszerűen nem értem. Nem tudom használni a Webb App-ot.
Ezt a hibát kapom:
Login UnavailableSorry, there was an error logging into the FUT Web Application. We were not able to verify your FUT 16 data. Please wait a while and try again by refreshing your browser. For help, please go to EA Answers HQ.
Ötlet valakinek ?
-
Yodamest
veterán
Na közbe eljátszadoztam a futheaden, kb ez lesz majd a BEAST FC amit összerakok:
-
dtrms
aktív tag
http://www.fifauteam.com/fut-16-web-app-most-common-problems/
Ha valakit nem enged be az app, akkor itt van mindenre a megoldás!
-
vegitossj7
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)