Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Boss
őstag
sikerült összehoznom egy tűrhető kezdőt az ajánlásod alapján, 1-2 cserével, a többi még alakul.
íme: [link], remélem így működik.
meccset ma nem vesztettem, mindössze az elsőt, amikor még a fele keret más volt. aztán 9. osztályban végig győzelemmel kupagyőzelem, majd a 8-at két 0-0-val kezdtem, spórolni kellett a fitness kártyákon, így kicsit be voltak lassulva a fiúk.
aztán nyertem 3-2-re, illetve 3-1-re, az 5. meccsen pedig 2-1-re, de itt valamit csalhatott az ellenfél, mert sem coint nem kaptam, se nem íródott be semmi, mintha le sem játszottam volna a meccset. rohadtul felcseszte az agyam... 2 meccsre már nincs időm ma, pedig pont meglett volna a feljutás és a 4000 coin... rohadjon meg az ilyen..
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest